Giveaway: petfusion impermeabil pet mat (valoare de 25 $ +)

Mealul este probabil timpul preferat al câinelui dvs. al zilei. Majoritatea câinilor sunt atât de emoționați atunci când văd cina. Ei încep să saliveze și să-și piardă imediat fața în castron de îndată ce lovește podeaua. Această entuziasm poate provoca destul de multă mizerie ca mâncarea, apa și saliva lovind podeaua.

Nu există nici o îndoială că câinii pot fi dezordonați, mai ales când mănâncă. Având un covor în loc de la castronul de mâncare al câinelui, face curățați o briză. Trebuie doar să vă asigurați că mat-ul pe care îl alegeți este ușor de curățat, sigur pentru câinele dvs. și suficient de mare pentru a prinde toate deversările.

Covoarele de alimente pentru animalele de companie vă vor păstra pardoselile în siguranță de petele de mâncare Drool, Apa și PET. Din fericire, vă oferim o șansă Câștigă un hrană pentru animale de companie impermeabile.

Cum să introduceți Giveaway

Pentru a intra în acest Givedaway gratuit pentru a câștiga o geantă de leșie gratuită, tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și cum ar fi, lăsați un comentariu sau împărtășiți-l.

Amintiți-vă că tu TREBUIE SA ca pagina noastră pentru a fi eligibilă. Deseori avem cititori care comentează postul fără să plăcească pagina, și, din păcate, că vă va lăsa neeligibil pentru această Givoeway și orice viitoare.

Urmând acești pași, vă va intra automat pentru a câștiga această mare geantă de leșie și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - Giveaway se termină 1 februarie, 2021!

Dacă nu câștigi de data asta, nu-ți face griji; Vom anunța un alt daway în curând! Puteți verifica anteriorul nostru daways Pentru proprietarii de animale de companie pentru a vedea ce alte produse au câștigat cititorii de sfaturi pentru câini în trecut. Nu uitați să marcați pagina și să continuați să verificați mai multe produse de produse gratuite de câini în curând.

Dispozitivele de câine gratuite pe care o veți A primi

PetFusion Pet Food Mat GiveawayAcest covor de hrană pentru animale de companie este fabricat din silicon de calitate FDA. Este non-toxic și hipoalergenic. Mat-ul este, de asemenea, anti-microbian, precum și rezistent la apă și pete.

Este, de asemenea, mașina de spălat vase în condiții de siguranță. Este ușor să clătiți sau să spălați cu săpun și apă, dar este, de asemenea, sigur să îl aruncați în mașina de spălat vase cu alte feluri de mâncare murdare.

Este un .5 "buza în jurul marginii covorului. Buza mică asigură că apa și droolul rămân pe covor și nu se scurge pe podea. Măsurile MAT 27 "L X 17" W x .5 "H.

Acest hrană pentru câini se vinde pentru 24 de dolari.99. Vă oferim șansa de a câștiga unul gratuit!

Cum să introduceți Giveaway

Pentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentariu / acțiune.

Făcând acest lucru vă va intra automat în Givedaway pentru o pensiune pentru animale de companie impermeabil alimente pentru puii dvs. Vom contacta câștigătorul prin Facebook după desen. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru de mai jos, pentru actualizările de e-mail la viitoarele Giveways și Notificări despre toate conținutul nostru nou.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: petfusion impermeabil pet mat (valoare de 25 $ +)