Cea mai bună pardoseală pentru pisici: cum de a alege cel potrivit

Când proiectați și renovați o nouă casă, podeaua este, evident, o parte foarte importantă a considerentelor dvs. în fiecare cameră. Acest lucru nu este la fel de direct pentru proprietarii de pisici, însă ca pisicile, labele, ghearele și nevoile trebuie luate în considerare, astfel încât podeaua pe care o instalați este de până la provocarea de a vă menține calmul CAT, precum și abilitatea să rămână bine de ani de zile și ani să vină.

Iată un ghid pentru cele mai bune podele pentru pisici, astfel încât cei care își renuizează casele pot alege cel mai bun etaj posibil cu decizia cea mai informată având în vedere avantajele și dezavantajele tuturor diferitelor tipuri disponibile. Există, de asemenea, câteva sfaturi de top despre cum să vă păstrați alegerea finală, arătați foarte bine, astfel încât să culegeți cele mai bune recompense din investiția dvs. Unele dintre aceste sfaturi pot fi, evident, folosite și pe etajele care sunt deja în jos și, probabil, au nevoie de ajutor înapoi la privirea cel mai bine.

Investigăm beneficiile pardoselilor dur vs covor vs opțiuni de vinil printre multe altele. Cu toate acestea, înainte de orice cercetare și decizii pot fi făcute cu privire la etajul de a stabili în întreaga casă, ar trebui să vă gândiți mai întâi la patru lucruri dacă sunteți proprietar de pisici. Sunt bine să păstreze în minte pe tot parcursul cumpărăturilor de la podea, astfel încât să nu ajungeți la aspectul unui tip de pardoseală care nu este niciodată potrivit pentru casele cu pisici.

Sunt:

  • Fiind total rezistent la zgârieturi. Pisicile pot fi ușoare, dar au gheare lungi care sunt capabile să piardă zgârieturi pe o varietate de finisaje populare de podea, mai ales dacă podeaua este alunecoasă.
  • Fiind la fel de rezistentă la daunele posibil în ceea ce privește accidentele de toaletă și dacă pisica dvs. este bolnavă. Pisicile nu sunt la fel de predispuse la aceste tipuri de ustine de burtă ca și alte animale de companie, cum ar fi câinii, dar este încă o mare considerație pentru proprietari. Urina poate pata permanent un podea, dacă este selectat greșit.
  • Capacitatea pisicii tale de a merge peste podea în termeni de tracțiune
  • Confortul podelei pentru pisica ta

În principiu, aceste considerații trebuie să culmineze într-un finisaj de pardoseală care este durabil și de lungă durată.

Opțiuni prietenoase cu pisici

  • Cuvânt hardword

Nu există nici o îndoială că parchetul din lemn de esență tare este unul dintre cele mai bune podele disponibile, cu toate că proprietarii de pisici ar trebui să ia în considerare argumentele pro și contra înainte de a le instala în casele lor. Acest lucru se datorează faptului că poate fi colorat cu ușurință cu ambele accidente, dar și cu apă care sunt pete dificile Pentru a eradica și inversa.

Cu toate acestea, în cazul în care aspectul din lemn de esență tare este singurul finisaj de pardoseală pe care îl veți lua în considerare, există o serie de variante diferite care vor fi mai prietenoase cu altele. Ele sunt stejar, cires, arțar, hickory, nuc, mahon, sycamore, și bambus. Cea mai moale din lemn de esență tare sunt cel mai bine să se desprindă de cât de ușor pot fi derivați și zgâriați. Ca o regulă bună de degetul mare, cu atât este mai greu lemnul pe care îl alegeți, cu atât mai rezistent va fi la zgârieturi (și cu atât mai puțin trebuie să-l lustruiți).

Dacă nu sunteți sigur de modul de a stabili cât de greu este lemnul, există o scară pentru a măsura această duritate cu. Cu cât este mai mare numărul, cu atât mai greu lemnul și, prin urmare, cu atât mai bine este plasat pentru pisici și alte animale de companie. Proprietarii de pisici ar trebui să caute un număr mai mare de 1250 pentru a se asigura că finisajul lor este rezistent la zgârieturi.

În cele din urmă, proprietarii de pisici ar trebui să ia în considerare ceea ce orice lemn de esență tare pe care îl stabilesc este acoperit pentru finisajul final. Cel mai bine este să încercați să îl acoperiți într-un produs care conține uretan, deoarece acest lucru vă va ajuta podeaua din lemn de esență tare să fie mult mai zgârieturi și o pete rezistentă decât altfel.

Pro de pardoseală din lemn de esență tare

  • O mare varietate de culori disponibile pentru a se potrivi tuturor caselor
  • Incredibil de ușor de curățat, deoarece este posibil ca atât vacuum, fie pentru a mătură.

Contra de podea din lemn de esență tare

  • Podele din lemn de esență tare este una dintre cele mai scumpe pardoseli disponibile
  • Este incredibil de susceptibil la petele și zgârieturile de apă
  • Curățarea regulată este necesară pentru a nu se asigura că nu există pete. Este cristalele de sare care se adună în urină de pisică care provoacă pete în cazul în care pisica dvs. are un accident pe podea.

Placi de covoare sau covoare

Unul dintre cele mai bune lucruri despre covor este că simțul este incredibil de mângâierea pisicilor noastre. Pentru camerele care nu văd o mulțime de căderea piciorului, ele pot fi o opțiune excelentă pentru casele cu pisici care sunt permise în locuri ca dormitoarele, deoarece se pot bucura și se bucură de căldura generală pe care covoarele le au. Acestea fiind spuse, încercați să rămâneți clară de soiuri de covoare care au bucle, deoarece pot provoca unghiile pisicii dvs. pentru a fi prins care nu numai că va deteriora covorul, pisica voastră ar putea fi deteriorată și ghearele lor.

Principala problemă cu covorul este evidentă. Nu numai că înmuiați lichidul ca urina, de asemenea, deține mirosuri și mirosuri. Cu toate acestea, covoarele moderne pot fi tratate pentru a fi mult mai rezistente la problemele obișnuite pe care covoarele le pot crea atunci când aveți o pisică sau orice alt animal de companie. Ele pot fi chiar tratate astfel încât să nu se țină la părul de companie, astfel încât să le curățească cu un vid este mult mai ușor. Există o varietate de tratamente disponibile în zilele noastre și sunt cu siguranță ceva pe care proprietarii de pisici ar trebui să le investigheze. Un tratament se poate adăuga la un alt cost destul de substanțial, dar asta nu va fi nimic în comparație cu a trebui să înlocuiască covorul la doar câteva luni sau un an în jos, deoarece a fost complet ruinat de gheare, păr, mirosuri de animale și alte accidente.

Ați putea dori, de asemenea: Lumânări pentru mirosul de animale de companie

PROS

  • Mângâierea sub labele de pisici și picioarele umane.
  • Oferă o aterizare moale pentru pisicile care doresc să se plimbe în sus.
  • O mare varietate de culori și finisaje disponibile pentru toate gusturile.
  • Cei care se uită în țiglă pot avea pătrate înlocuite cu ușurință, ar trebui să aibă nevoie de ea

Contra

  • Se poate menține la mirosuri și mirosuri ușor atunci când nu sunt tratate inițial
  • Poate fi dificil de curățat când nu este tratat inițial
  • Destul de predispus la uzură, mai ales pentru cei care dețin pisici care îi place să-și zgârie labele pe covorul moale.

Bambus

Bambusul nu este adesea bandit în jurul valorii de o opțiune de pardoseală, dar este o idee minunată pentru cei care renovă o casă cu o pisică. Este în mod natural incredibil de greu, astfel încât atât rezistența la pata, cât și rezistența la zgârieturi - într-un mod în care multe lemnoase nu sunt cu siguranță. În plus, bambusul este, de asemenea, un material durabil dat cât de repede crește, dar și cât de puternic și durabil este. Este într-adevăr o alegere excelentă pentru cei cu animale de companie care le place aspectul lemnului din lemn de esență tare, dar preferă ușurința unui finisaj mai asemănător cu vinilul care necesită mult mai puțin întreținere pentru a rămâne foarte mult.

PROS

  • Hardwering, astfel încât este o alegere excelentă pentru camerele care au o mulțime de picior
  • Foarte rezistent la uzura generală
  • Rezistent la petele de la pisici
  • Prietenos cu mediul.

Contra

  • Podelele de bambus cu o pată sau un finisaj mai întunecat poate fi mai predispusă la deteriorarea apei și zgârieturilor din gheare lungi.
  • În funcție de locul în care bambusul este cumpărat de la și tipul care este ales, poate fi destul de scump.

Plută

Bamboo și plută au multe asemănări care fac ca Cork să o aleagă o alegere asemănătoare pentru un podea care este prietenos pentru casele cu pisici. Pentru început, plută este prietenoasă din punct de vedere ecologic, precum și având proprietăți antimicrobiene care înseamnă că mucegaiul și alte născi nu cresc la fel de ușor pe ea sau în interiorul acesteia. Acest lucru este minunat pentru casele din punct de vedere al dvs Pisica de sănătate a pisicii, dar, de asemenea, al tău. În plus, ceea ce este minunat despre plută este că este cald să atingi ca covorul, astfel încât atât tu cât și pisica ta pot merge pe ea chiar și în adâncurile iernii, fără a obține picioare reci. Adăugați la asta cât de durabil este, ceea ce îl face perfect pentru holuri și bucătării și aveți o opțiune excelentă pentru toți.

PROS

  • Rezistent la apă și, prin urmare, deteriorarea apei sau petele
  • Proprietăți antimicrobiene
  • Are nevoie de întreținere minimă
  • Absoarbe sunete bine

Contra

  • Poate decolora dacă este pus jos într-o zonă de lumină puternică a soarelui
  • Destul de ușor zgâriat de gheare
  • Mobilierul greu poate provoca indentări

Laminat

Pardoselile laminate a crescut în popularitate de-a lungul anilor, deoarece aspectul său final a început să se transforme și să se apropie și mai aproape de cel din lemn de esență tare, cu doar o fracțiune din costul. Adăugați la acest lucru cât de tare este și cât de durabil este, chiar și pentru casele cu o întreagă gazdă de pisici și poate fi o opțiune foarte bună. Cu toate acestea, poate fi, de asemenea, destul de alunecos, așa că încercați să utilizați un finisaj care are o anumită textură, astfel încât pisica dvs. să nu aibă nici o problemă de mers pe jos.

PROS

  • Usor de curatat
  • Zgârieturile sunt greu de văzut în laminat
  • Rezistent la apă

Contra

  • Unele finisaje sunt dificile pentru pisici să meargă peste
  • Nu la fel de mult ca fiind delicios

Piatră de piatră

În ceea ce privește durabilitatea și fiind rezistente la zgârieturi, tigla de piatră este greu de învins când vine vorba de podea. În plus, este ușor să curățați orice accidente sau scurgeri de apă după ce apar. Acestea fiind spuse, există câteva soiuri, că, deși sunt rezistente la zgârieturi, va necesita încă o cantitate echitabilă de întreținere pentru a rămâne bine. Acestea sunt soiurile mai poroase, astfel încât să aveți în vedere acest lucru înainte de a plăti pentru un finisaj scump, cum ar fi marmura. În plus, etajele de piatră sunt reci la atingere, așa că dacă sunteți setat la faptul că aveți în interiorul casei dvs., este posibil să doriți să vă uitați la încălzirea pardoselilor, de asemenea, pentru a vă proteja picioarele pisicilor.

PROS

  • Usor de curatat
  • Rezistent la zgârieturi

Contra

  • Rece sub picioare
  • Alunecos

Vinil

Vinilul este popular pentru a fi așezat în case cu pisici. Nu numai că este foarte accesibil, este, de asemenea, ușor să mergi pe pisica ta. În plus, cu o mare varietate de finisaje și desene sau modele pe care le vine, există o opțiune de podea de vinil care se potrivește tuturor gusturilor. În plus, este foarte durabil.

PROS

  • Rezistent la zgârieturi și pete
  • Întreținere și curățare ușoară
  • Nu se menține la mirosuri

Contra

  • Nu este deosebit de lungă durată
  • Dacă scurgerile de apă nu sunt curățate rapid, se poate forma mucegaiul.

În legătură cu o postare: PET-Safe

Sfaturi de top pentru păstrarea podelei care arată minunat chiar și cu o pisică

Există o varietate de modalități ușoare de a vă menține podeaua care arată bine ca și noi, chiar dacă aveți o pisică.

  1. Amintiți-vă să vă clipiți labele pisicii cât mai des posibil, astfel încât să nu poată zgâria suprafața podelei sau să distrugă orice grămadă de covoare.
  2. Curățați accidentele de toaletă și scurgerile de apă cât mai curând posibil pentru a minimiza orice colorare.
  3. Utilizați un covor sub stațiile de alimentare sau boluri ale pisicii dvs., astfel încât nici o depășire nu poate provoca probleme pentru podeaua dvs.
  4. Puneți Doormați la ușile din față și din spate, astfel încât atunci când vine pisica voastră, o mare parte din murdăria de pe labele lor sunt îndepărtate imediat
  5. Au o zonă specializată pentru pisica ta să joace astfel încât să nu rupă podele în altă parte cu un comportament excitat.
  6. Amintiți-vă să vă patați sau să condiționați pardoselile la punctele regulate de-a lungul unui an, astfel încât strălucirea și finisajul lor să rămână consecvenți față de toate unde este pusă podeaua. Dacă zgârieturile sunt foarte rele, uitați-vă că aveți zone șlefuite și apoi reluate.

Cum să curățați după ce pisica dvs. a avut un accident

În timp ce pisicile tind să fie bune la utilizarea tăvilor de gunoi sau mergând afară pentru a folosi baia într-un mod care nu sunt toate celelalte animale de companie, accidentele se întâmplă încă - poate dacă pisica dvs. este încă foarte tânără sau pur și simplu rău. Este întotdeauna mai bine să vedeți aceste accidente cât mai repede posibil, dar atunci când faceți astfel să aveți în vedere următoarele sfaturi:

  • Dacă pisica dvs. a avut un accident, încercați să vă bucurați cât mai mult lichidul și să nu-l frecați în nici o zonă cu mochetă în care se poate întâmpla accidentul. Apoi, pur și simplu utilizați un produs de curățare adecvat pentru podea și lăsați-l în zonă pentru câteva minute. Apoi clătiți bine cu apă rece și acoperiți cu o cârpă curată, de culoare rapidă.
  • Dacă pisica ta aduce murdărie în casă, se îndreaptă cât mai mult de resturi posibil. Apoi urmați aceiași pași ca și dumneavoastră dacă pisica voastră ar fi avut un accident.
  • Un produs bun de curățare a casei de utilizat este pur și simplu pentru a amesteca o cantitate mică (aproximativ un sfert de linguriță) de spălare a lichidului cu o cană sau cupă sau apă caldă. Acest lucru ar trebui să poată curăța oricare dintre cele de mai sus, fără a provoca deteriorarea pardoselii.

O soluție de oțet (doar două linguri de oțet alb sau limpede amestecat cu aproximativ patru sau cinci cești de apă caldă) va ajuta la reducerea mirosurilor să rămână în jurul casei dvs. și, de asemenea, să minimalizați șansa ca pisica dvs. să înceapă să folosească această zonă ca o toaletă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cea mai bună pardoseală pentru pisici: cum de a alege cel potrivit