5 Sfaturi despre cum să obțineți câine de pipi din saltea

Una dintre cele mai importante tehnici pe care le veți face Învățați rapid ca un nou proprietar de catelus este cum să obțineți câine de pipi din saltea. Toți cei care păstrează un tânăr cățeluș sau câine senior cu probleme de incontinență în interiorul casei se vor confrunta probabil cu această problemă de urină animală pe o saltea sau covor mai devreme sau mai târziu, ceea ce poate fi problematic atunci când mobilierul scump intră în ecuație.

Există mai multe moduri pe care le puteți face. Principala problemă cu modul de a obține câine de pe saltea și întârzierea procesului este că, dacă urina de companie nu este spălată temeinic, câinele va urina probabil în același loc din cauza mirosului persistent. Există multe lucruri de reținut atunci când se ocupă de urina de companie și toate sunt esențiale pentru păstrarea nu numai a saltelei dvs., ci a întregului mobilier de casă, în condiții de siguranță, fără miros.

De asemenea, vedeți: 5 cele mai bune eliminatori de miros de animale de companie pentru mirosul și petele de urină ale câinelui

Cum să obțineți câine de pe saltea
Câteva lucruri de ținut minte

Cum să obțineți câine de pipi din saltea - lucruri de a ține minte

Timpul este important

Întotdeauna încercați să curățați zona pee de pe saltea atunci când câinele nu este în cameră; altfel ar putea să-i dau o idee că privirea peste tot lucrurile vă atrage atenția și asta nu este o oportunitate ca orice puști loiali să poată ignora. S-ar putea să contribuie, de asemenea, la schimbarea aspectului mobilierului dacă catelul dvs. este în mod consecvent pe saltele, în special în exact același loc, pe o perioadă mai lungă de timp.

Evitați substanțele chimice care vin imediat în minte

Când vine vorba de modalități cum să obțineți câine de pe saltea, mulți proprietari fac greșeala de a ridica primele produs de curățenie pe care le întâlnesc pentru a curăța locul. Nu face asta. Nu toate produsele de curățare sunt prietenoase cu animalele de companie și în siguranță pentru câine, iar multe dintre ele au, de asemenea, un miros excesiv care ar putea confunda câinele.

Deci, chiar dacă nu sunt pericolul unei produse de curățare, câinele poate confunda mirosurile de aprovizionare de curățare, cum ar fi înălbitorul și multe dezinfectanți, de exemplu, cu mirosul de urină, ceea ce îl poate motiva doar să repete greșelile.

Abordați problema corectă

Problema este că unii oameni abordează cum să-i scoată pe câine din saltea în același mod ca și cum ar fi abordarea oricărui alt fel de pată. Pentru a curăța în mod eficient urina de câine, trebuie să înțelegeți cum reacționează la alte substanțe chimice, astfel încât să puteți evita cei care au un impact negativ.

De asemenea, este recomandat ca tu Nu utilizați detergent regulat pentru a elimina urmele de urină de câine, deoarece mirosul va dispărea, dar un reziduu lipicios va rămâne și acumulează murdăria și praful.

De asemenea, ar trebui să fiți atenți dacă vă decideți să utilizați un dezinfectant pentru mascarea mirosului. Feriți-vă că mulți Sanitizer produse sunt toxice sau să conțină substanțe chimice care ar putea ajunge să-ți otrăvească câinele sau să fii canceros pentru câinele tău, așa că fii foarte atent atunci când alegi unul și verifică dacă este în siguranță sau de companie prietenos (va spune în spatele sticlei). De asemenea, puteți să vă faceți propria dvs consumabile de curățare de casă care va fi în siguranță pentru câine.

Acum că știi ce să eviți, iată câteva sfaturi despre cum să obțineți câine de pe saltea și ce ar trebui să țineți minte când încercați să faceți acest lucru.

5 sfaturi despre cum să obțineți câine de pipi din saltea

Cum să obțineți câine de pipi din saltea - cele mai eficiente tehnici

1. Reacționează rapid

Este imperativ să eliminați urmele de urină de câine pe saltea cât mai repede posibil dacă doriți ca mirosul să dispară complet. Trebuie să fii amănunțit atunci când faci asta pentru că puiul tău are un sentiment de miros care este de aproximativ o sută de ori mai mare decât al tău, așa "destul de bun" nu o va tăia.

Uscați zona de câine pe pipi pe salteaDacă câinele poate să miroasă urina din zona curățată, s-ar putea să-l facă să creadă că este, de fapt, un loc perfect pentru a se ușura. Deci, dacă observați prietenul tău blană luând o scurgere, săriți în picioare și încercați să scoateți pata înainte de a fi prea târziu. Uneori este greu să vezi acele pete, așa că folosiți a Detector de urină PET pe saltea pentru a vedea unde vine mirosul.

2. Uscați zona

După ce ați găsit toate punctele de urină de câine pe saltea, primul pas este de a usca imediat zona folosind prosoape de hârtie sau bureți - încercați să vă despărțiți în loc de frecare pentru a evita răspândirea urinei de companie. Asigurați-vă că ați aplicat o mulțime de presiuni pentru a absorbi cât mai mult posibil.

Dacă sunteți proprietar de câine, ar trebui să aveți deja produse prealabile special concepute pentru îndepărtarea petelor de urină câine de la mobilier, covor și saltea (Iată câteva). Cu un eliminător de pete de câine comercial, Pur și simplu utilizați instrucțiunile pe sticlă și va face exact ceea ce aveți nevoie să faceți.

Cu toate acestea, dacă preferați mai multe soluții de domiciliu DIY naturale, următoarele ingrediente vor funcționa, de asemenea, când vine vorba de modalități despre cum să obțineți câine de pe saltea.

3. Utilizați oțet și o soluție de sodiu de copt

Soluții naturale pentru a obține câine de peiță din salteaUna dintre cele mai eficiente soluții la domiciliu pentru obținerea câinelui pipi din saltea este amestecul de oțet și bicarbonat de sodiu. Văzând modul în care urina de câine conține substanțe alcaline și acide, este necesar să se utilizeze combinația acestor două substanțe naturale acide pentru a îndepărta în întregime mirosul.

Dizolvați sifonul de copt și oțetul și puneți amestecul într-o sticlă de pulverizare și pulverizați direct zona de saltea pe care un câine a făcut-o pe. După aplicarea amestecului, lăsați zona să se usuce și să repetă procesul de mai multe ori pe zi până când mirosul a dispărut.

4. Încercați peroxid de hidrogen și săpun

În plus, puteți încerca, de asemenea, amestecare apă oxigenată și un săpun regulat atunci când se luptă cu mirosul de urină de câine. Se amestecă doar o linguriță de săpun într-o ceașcă de peroxid de hidrogen și se amestecă până când ingredientele sunt perfect amestecate. Apoi, folosind o cârpă umedă, aplicați această combinație direct pe pată de pe câine pe saltea și lăsați zona să se usuce. Ca și cu metoda anterioară, trebuie să repetați procesul de mai multe ori până când obțineți rezultate dorite.

5. Adăugați suc de lămâie și apă

Sucul de lămâie pentru a lupta petele de câineCel mai popular remediu la domiciliu printre proprietarii de animale este, de asemenea, cel mai simplu - amestecul de suc de lamaie și apa. Natura acidă a lămâiei poate elimina urmele de urină și le poate înlocui cu o aromă plăcută și asta este cea mai frecventă modalitate de a obține câine de pipi din saltea.

Un alt efect secundar mare (beneficiu?) de a folosi sucul de lămâie și apa este faptul că majoritatea câinilor urăsc mirosul de citrice și poate funcționa ca un repulsant eficient pentru câinii încăpățânați, care continuă să pipi pe saltea.

Pentru a aplica acest amestec / produs de casă, pur și simplu umeziți pata de urină câine cu apă și apoi frecați-o direct cu o lămâie. Dacă preferați, puteți stoarce mai întâi sucul de lămâie pe pată înainte de ao freca direct sau amestecați-l împreună și utilizați o sticlă de pulverizare.

După curățare, continuați să păstrați zona curată

După îndepărtarea pete a câinelui și mirosul de pe saltea, este important să vă antrenați și să vă educați poochia, astfel încât să nu repete greșeala. Dacă nu pare să funcționeze nici o tehnică, puteți utiliza Câinele comerciale repellente care pot fi folosite pe mobilier sau să vă pregătiți propriile repellente de casă DIY pentru a speria câinele din orice zone problematice.

Pentru soluțiile naturale de repellente de câine, o metodă utilă este de a folosi un pic de Ardei Cayenne deoarece conțin o moleculă care irită ușor pielea unui câine, dar nu suficient pentru a le provoca probleme. Pur și simplu împrăștiați o parte din acest piper în zona în care câinele dvs. urinează și veți fi un pas mai aproape de a avea o saltea curată.

Cele 5 sfaturi despre cum să obțineți câine de pipi din salteaDacă puii dvs. este extrem de încăpățânat, puteți încerca niște amestecuri bazate pe amoniac care fac ca unele dintre cele mai eficiente repellente de câine naturale. Aplicați-le în zona problematică, iar câinele dvs. probabil nu va aborda în curând. În general, repellente de casă sunt puțin deranjante, iar majoritatea proprietarilor vor folosi cele comerciale care sunt foarte eficiente.

Orice ar putea declanșa câinele dvs. pentru a-ți face afacerea pe saltea dvs., este esențial să abordăm problema cât mai curând posibil. Când știți cum să obțineți câine de pe saltea și să o faceți cu promptitudine, șansele de succes sunt mai mari. Și indiferent dacă decideți că utilizați o soluție cumpărată de magazin sau una făcută la domiciliu, nu lăsați jobul făcut și asigurați-vă că mirosul a dispărut complet.

Citiți următorul: Cum să obțineți miros de urină câine din covor

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Sfaturi despre cum să obțineți câine de pipi din saltea