Sfaturi pentru curățarea mesei de pisici și accidente

Pisica peeping sub masă

Uneori, iubitorii de pisici trebuie doar să "coborâți murdar" când obiectul de curățare a meselor apare, și anume accidentele de pei, poop și Barf care, ocazional, ciumă o casă cu pisici. Vom aborda aceste separat, deoarece fiecare necesită un tratament puțin diferit.

Pisica Pee Cleanup

Proprietarii de pisici ar trebui să caute întotdeauna cauzele eliminării inadecvate în primul rând pentru a elimina Tulburări ale tractului urinar și să elimine în mod eficient problema.

Cel mai important lucru de reținut despre urina de pisică este "obțineți-l în timp ce este proaspăt."Urina trece printr-un proces de degradare ca" vârste "în covor, cauzat de bacterii care hrănesc deșeurile organice și, în același timp, transformându-l la gaze, în primul rând că mirosul puternic amoniac.

În afară de mirosul în curs de dezvoltare, cu atât mai mult vă permiteți urina să rămână, cu atât este mai probabil șansele să se scurgă prin covor în tampon și / sau pe podeaua din lemn de dedesubt.

Urina proaspătă poate fi adesea curățată cu primele două pași de mai jos, dar uneori aveți nevoie de al treilea:

  1. Blot: Folosiți un prosop vechi, gros, baie și blot-up la fel de mult lichid ca și cu el. Continuați cu prosoape de hârtie până când nu se văd nici o umiditate.
  2. Diluați și blot din nou: Pulverizați puternic zona cu apă limpede sau o soluție ușoară de oțet alb și apă, apoi blot din nou, ca mai sus.
  3. Neutraliza: Dacă mirosul încă mai există după ce covorul este complet uscat, este timpul să descompun armele mari: îndepărtarea mirosurilor urinei, bazate pe substanțe chimice, enzime sau bacterii / enzime, toate concepute pentru a neutraliza mirosul prin consumul de bacterii care îi determină.

Vechile pete de urină

În cazul urinei uscate, procesul bacterian este în curs de desfășurare și veți avea nevoie de ajutorul Produse de îndepărtare a mirosului. Urmați instrucțiunile producătorului pentru cele mai bune rezultate. Fiți conștienți de faptul că, dacă urina - a îmbibat tot drumul până la podeaua din lemn, este posibil să aveți nevoie să scoateți covorul și umplutura și să tratați direct lemnul. Va trebui să luați decizia de a încerca să salvați complet covorul sau re-covorul dvs. existent.

Investiți într-o lumină neagră

Dacă sunteți înconjurați de mirosul de urină de pisică, dar nu puteți găsi niciun fel de pete, luați în considerare investiția într-o lumină neagră, care va lumina pisica de pisică, ca și cum ar fi prin magie. Ele sunt disponibile imediat în magazinele de animale de companie mai mari, precum și online.

Eliminarea patei și mirosului pisicii

Dacă este ferm, ai noroc. Ridicați-vă cu un prosop de hârtie și apoi, folosind o mică perie rigidă, curățați zona cu un amestec ușor detergent și apă. Urmați cu pașii unu și două de mai sus. Dacă pisica ta are diaree, curățați cât de mult puteți cu prosoape de hârtie, apoi curățați cu detergent și apă. Clătiți și blot, apoi urmați cu un produs de neutralizare, cum ar fi unul dintre curățătorii enzimatici menționați anterior.

Eliminarea Vomit Cat

Petele de voma pe covor trata ca v-ar trata fecale cu diaree. Dacă pisica dvs. mănâncă mâncarea conservată care conține coloranți roșii, probabil că va trebui să sunați la un profesionist, deoarece aceste coloranți sunt extrem de greu de îndepărtat.

proprietarii de pisici ar trebui să încerce să nu ia pisicile lor «accidente», personal, deoarece acestea sunt cu adevărat accidente, și nu este făcut pentru a fi incapatanat, pentru a pedepsi proprietarul, nici pentru oricare dintre celelalte motive de tip uman de multe ori oamenii își asumă. Pisicile sunt creaturi greu de mulțumit și va utilizați cutiile de gunoi fidel dacă totul este chiar în lumea lor. Atunci când începe brusc a face greșeli, It `pana la noi, oamenii, pentru a investiga și corecta cauza.

Cum se utilizează PET PET și Remover miros
Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sfaturi pentru curățarea mesei de pisici și accidente