Cum se face curățătorii de casă care sunt în siguranță pentru câini

Aruncați o privire la produsele de curățenie sub chiuveta de bucătărie sau în dulapul tău de baie. Citiți eticheta. În afară de apă, probabil că nu puteți pronunța niciunul dintre ingrediente. Multe dintre aceste substanțe chimice sunt toxic pentru câinele dvs. De aceea am decis să vă arăt Cum se face curățătorii de casă care sunt în siguranță pentru câini.

Indiferent dacă doriți să curățați ferestrele, covoarele sau căutăți doar un dispozitiv de curățare suplimentar și eficient și aveți animale de companie în casa dvs., am o rețetă pentru dvs! Mulți proprietari de câini nu se gândesc la necesitatea produselor de curățare prietenoase cu animale de companie și la substanțele chimice pe care le folosesc în jurul casei și siguranța acestor produse.

Câinii linge totulCâinii linge totul în jur.

Dacă utilizați produse de curățare care sunt pline de ingrediente toxice, ele pot fi ingerate de câinele dvs. Întrebându-se cum se întâmplă asta? Gândiți-vă la rutina zilnică a câinelui dvs. și veți realiza rapid modul în care aceste substanțe chimice intră în sistemul său.

De exemplu, dacă vă curățați podeaua cu un crăpător chimic (pe care mulți dintre noi îl fac), câinele dvs. merge pe tot parcursul zilei. Acest Cleaner de gospodărie va Du-te pe labele câinelui, pe care probabil că va fi lins în puțin timp. El poate folosi, de asemenea, labele sale pentru a ține jucăriile de mestecat sau oasele. Substanțele chimice vor ajunge pe câine de mestecat și câinele dvs. va ajunge să legerăm.

Câinele dvs. linge vreodată ferestrele sau ușile din sticlă în casa dvs? Utilizați curățătorii chimici pentru a spăla sticla? Dacă acest lucru este cazul, este posibil să aveți nevoie Schimbați ceea ce utilizați.

Să ne gândim la contravenții din bucătărie:

Video despre cum să faci curățătorii de casă care sunt siguri pentru câiniFolosești un alt scop sau de cusătură de bucătărie care este umplut cu substanțe chimice? Nu ar trebui să setați mâncarea câinelui sau să tratați pe tejghea înainte de a le hrăni cu el. Același lucru este valabil și pentru podele, cu excepția cazului în care utilizați un anumit tip de Mat de hrănire pentru câini antibacterieni pentru protectie.

Există sute de moduri în care substanțele chimice toxice din produsele de curățare comerciale pot lege în corpul câinelui tău.

În timp ce probabil că nu veți observa problemele de sănătate imediat, în timp, aceste toxine ar putea duce la Dezvoltarea bolilor grave ca cancerul canin.

Învățând cum să faci curățătorii de casă care sunt în siguranță pentru câini este mai ușor decât credeți. De fapt, probabil că aveți deja ingredientele pe care veți avea nevoie în cămară.

Deci, să ajungem la asta! Retetele de mai jos vor avea ca rezultat produse de curățare de uz casnic prietenoase cu animalele care vor fi sigure pentru toți membrii familiei dvs., fie că este vorba de două sau cu patru picioare.

Cum se face curățătorii de casă care sunt sigure pentru câini: 5 curățători esențiali

Cum se face curățătorii de casă care sunt în siguranță pentru câini

1. All-scop Cleaner

Primul și cel mai popular produs pe care trebuie să-l aveți la domiciliu este ceva ce puteți utiliza în majoritatea locurilor. Deci, dacă sunteți interesat să învățați cum să faceți curățătorii de casă care sunt în siguranță pentru câini, veți avea nevoie de un bun Pet prietenos cu animale de curățare.

Cum se face curățătorii de casă care sunt în siguranță pentru câiniÎntr-o sticlă de pulverizare goală, amestecați:

  • 3 cani de apă caldă
  • 2 lingurite. bicarbonat de sodiu
  • 2 lingurite. Suc proaspăt de lămâie

După cum puteți vedea, este foarte simplu și funcționează foarte bine. Amestecul face un mare detergent pentru contra-topuri, mese de cafea sau orice altceva care are nevoie de o ștergere rapidă. Cel mai important, este să fie complet sigur pentru câinii din gospodăria dvs.

LEGATE DE: Cum se face șampon de purici de casă pentru câini

2. Baie Cleaner

Următorul lucru pe care cei mai mulți părinți de companie au nevoie este o baie de casă prietenoasă pentru animale de companie.

Într-o sticlă de pulverizare goală, amestecați:

  • 1 ceasca de opet
  • 1/4 ceasca peroxidului
  • 1 lingurita. lichid de spălare a vesela

Umpleți restul sticlei cu apă. Dacă învățați cum să faceți curățătorii de casă care sunt în siguranță pentru câini și doriți să aibă un miros plăcut, puteți adăuga Câteva picături de uleiuri esențiale Pentru a da Cleaner mirosul de alegere.

3. Curățitor sticlă

Homemade Pet Friendly Glass CleanerCu toții trebuie să curățăm ferestrele din când în când, așa că având un dispozitiv de curățare de sticlă prietenos de casă, care de fapt face treaba în arsenalul tău nu este niciodată o idee rea. Iată ce să faci.

Într-o sticlă de pulverizare goală, amestecați:

  • 2 cani de apă
  • 1/4 ceasca de opet
  • 1/2 lingurita. lichid de spălare a vesela

Rețeta de mai sus pentru un curățător de sticlă tradițional. Funcționează excelent, dar va dura ceva timp să se usuce.

Dacă doriți să faceți o curățare rapidă de sticlă de uscare, care este sigură pentru câini, încercați acest amestec:

  • 1 cană de apă
  • 1 lingurita. oţet
  • 1 cană de frecare alcool

4. Remover de pete de covoare

Când aveți un cățeluș la domiciliu, accidentele sunt obligate să se întâmple și va trebui să vă ocupați Îndepărtarea mirosului și a petelor de la covor. Cu toate acestea, puii nu sunt singurii care pleacă pe pete în covor, așa că trebuie să aveți ceva de a face cu toate celelalte pete.

Pânzele de covoare sunt dificile pentru a scăpa de, și chiar și unele dintre cele mai dificile produse de curățare comerciale au un timp greu. Dacă veți învăța cum să faceți curățătorii de casă care sunt siguri pentru câini și se așteaptă ca ei să scape de petele de covoare, va trebui să utilizați un grăsime suplimentar suplimentar cow.

  1. În primul rând, ștergeți pata cu un prosop de hârtie.
  2. Presărați o cantitate liberală de sodiu de coacere pe pată.
  3. Combinați 1/2 cană de peroxid de hidrogen 3% cu o linguriță de lichid de spălare a vasului.
  4. Se toarnă acest amestec pe soda de coacere și curățați pata cu o cârpă curată.
  5. Lăsați amestecul de curățare să stea timp de 10 minute și apoi să aspiră la fața locului.

Dacă este un set în pete sau unul cu adevărat greu de eliminat, este posibil să fie necesar să repetați procesul de câteva ori până când în cele din urmă scapă de ea.

RECOMANDAT: Cum să obțineți petele de companie din covor și mobilier

5. Curățător de podea

Pet prietenos cu animale de companie pentru câiniDeoarece animalele noastre petrec atât de mult timp de mers pe jos și să se situeze pe podelele noastre în timpul zilei, aceasta este una dintre cele mai importante zone ale casei dvs. pentru a păstra curat.

În mod ideal, aveți una din Cele mai bune tipuri de podele pentru câini. Vor fi prietenoase cu animalele și mult mai ușor de curățat.

Poți să-ți păstrezi mopul și găleata, dar doar scoateți curățarea podelei pentru ceva de genul oțet alb.

Utilizați un raport de 1 galon de apă fierbinte la 1 cană de oțet albă distilat pentru a mop etajele dvs.

Poate doriți să adăugați uleiuri esențiale pentru a acoperi mirosul de oțet. Dacă nu, nu vă faceți griji. Mirosul oțetului disipează foarte repede, iar cu acest raport mirosul nu este foarte puternic pentru a începe.

Câine prietenos de lamaie de lamaie mai curat

Rezumat și sfaturi finale

Știați că sucul de lămâie este un tăietor de grăsime mare?

Este de fapt cel mai bun agent de curățare natural pentru mesele dure de grăsime în bucătărie. Este, de asemenea, excelent pentru obținerea de grăsime din dulapuri de bucătărie, topuri și hote de rază.

Așa cum am menționat în ghidul meu video de mai sus despre cum să fac ca câinele prietenos de casă prietenos de casă, iubirea noastră de animale de companie Băutură din toaletă. Dacă uitați să închideți capacul, ei iubesc să ia o băutură de apă de toaletă. În primul rând, eww! Și în al doilea rând, mă face să mă gândesc de două ori înainte de a folosi curățătorii comerciali pentru a curăța toaletele din casa noastră.

Oțetul este un înlocuitor excelent pentru curățătorii de toaletă comercială.

În timp ce probabil că nu are gust foarte bun, Nu este toxic și nu va face rău Fido dacă ingeste o parte din ea. Pur și simplu dump 1 cană de oțet alb în castronul de toaletă, slosh în jurul valorii de perie de curățare toaletă, lăsați-o să stea timp de 10 minute și să-ți curăți toaleta curat.

Sper că veți găsi acest lucru util și puteți folosi aceste rețete de curățare a casei prietenoase de câine în casa dvs. Aveți un curățător preferat de casă care este sigur pentru animale de companie? Vă rugăm să partajați rețeta în comentariile de mai jos, astfel încât alți proprietari de animale de companie să poată beneficia și de ea.

Citiți următorul: Cum să obțineți părul câinelui din covor - un ghid de curățare video

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum se face curățătorii de casă care sunt în siguranță pentru câini