O introducere la călărie

Cinci cai, cu călăreți care transportă steaguri colorate

Drill călărie sau călărie ecvestru este o activitate de echipă. A provenit cu unități militare montate ca o modalitate de a practica abilitățile. Există concursuri pentru călăriile de găurit, dar călăreții de găurit nu concurează întotdeauna. Unii, cum ar fi celebrul poliție regală, care au participat la evenimente pentru a distra publicul. Și nu toate echipele de foraj sunt montate. Există, de asemenea, conducerea echipelor de foraj. Echipele pot varia de la patru la peste douăzeci. Ei pot folosi vest, engleză, paradă sau orice alt tip de Tack, sau unele plimbare bareback fără a fi deloc. De multe ori cai sunt toate de un singur tip, iar membrii echipei poartă îmbrăcăminte potrivită și folosesc o legătură similară, Piciorul se îmbină și stilurile de îngrijire. Unii pot solicita ca toți caii să fie aceeași culoare cu marcaje similare. Echipele de foraj pot fi formate dintr-un grup de călăreți de cal, într-un nivel stabil, prin Pony Club sau 4-H, un club de echitatie locală, alte organizații sau ca activitate școlară.

Care este scopul?

Scopul este de a coordona un grup de cai și piloți pentru a efectua manevre precise la muzică. Elementele unei călătorii de găurit sunt adesea trase de la dresaj și alte discipline, cum ar fi Reining și chiar jumping. Unele echipe de găurit se desfășoară doar pentru a distra audiențele la evenimente, în timp ce altele pot concura în competițiile de călărie.

Echipamentul de care aveți nevoie

Va trebui probabil să obțineți îmbrăcăminte și să vă coordonează cu restul echipei. Aceasta include capacul pentru dvs. și poate necesita tampoane sau pături de șa, înfășurări de picior, decorațiuni pentru calul tău coamă și coadă și alte elemente care trag împreună aspectul echipei. Este posibil să trebuiască să transportați un steag sau altă propunere.

La ce să te aștepți

Se așteaptă să practice foarte mult. Puteți practica pe cont propriu și va trebui să practici cu echipa. Dacă nu sunteți stabili în cazul în care practicile echipei de foraj, va trebui să organizați traseul către și din instalație. De asemenea, va trebui să organizați călătoriile către și de la orice demonstrații sau concursuri. Costurile vor fi similare cu a arăta un cal. Va trebui să cumpărați asigurarea de răspundere și poate fi necesar să plătiți pentru calitatea de membru oricăror organizații care guvernează concursurile de echipă de foraj și poate exista o taxă pentru a fi în echipa de foraj. Uniformele și alte unelte pot fi furnizate sau poate fi necesar să achiziționați propria dvs.

Pregătiți-vă calul

Calul tău va trebui să fie ascultător, Liniște și bun în grupuri sau alți cai. Va trebui să fie sănătoși cu toate vaccinările sale și bine îngrijite. Nivelul de formare a calului dvs. va trebui să aibă va depinde de echipă. Unii vor cere doar un cal mers pe jos și trot, în timp ce alții s-ar putea aștepta la lucrurile ca niște opriri de alunecare și jumătate. Cei mai bine pregătiți calul tău este, cu atât mai ușor vei avea.

Pregătiți-vă

Va trebui să vă angajați la o mulțime de timp de practică. Va trebui să vă petreceți timpul de scăldat și îngrijirea calul tău, așa cum ai fi arătat. Știind că acesta este un sport de echipă, va trebui să lucrați bine în grupuri și să luați coaching și instruire. Ce nivel de echitatie va fi nevoie va depinde de echipa. Unii vor necesita doar abilități de echitatie de bază, în timp ce altele vor necesita ca să puteți călători cu mișcări de dresaj superior în grup în grup.

Scoring

Performanța echipei dvs. va fi înscrisă pe precizia cu care efectuează burghiul. Judecătorii consideră lucruri precum momentul, viteza, acuratețea, atragerea mulțimii, manierele de cai, nivelul de dificultate, apropierea caii și sincronizarea. Muzica și prezentarea generală influențează, de asemenea, scorul. Dar, muzica atrăgătoare și costumele spectaculoase nu vor compensa o precizie nedorită. Multe concursuri de burghiu din America de Nord utilizează Asociația de burghie ecvestră a Statelor Unite (Ușoară) criterii de judecată.

Beneficiile

Beneficiile de călărie sunt multe. Veți deveni un călăreț mai bun, iar calul dvs. va deveni mai bine pregătit și mai ușor de manevrat. Veți învăța munca în echipă și vă veți bucura de socializare cu alți călăreți. Și, bineînțeles, vă veți distra.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » O introducere la călărie