Cum să devii un ecvestru olimpic

Zara Phillips din Marea Britanie Marele Regatul Mare negociază un obstacol în evenimentul ecvestru de evenimente de evenimente în Ziua 3 a Jocurilor Olimpice din Londra 2012

La fiecare patru ani, sportivii din lume se adună pentru a-și contesta abilitățile și a descoperi cine este cel mai bun dintre cei mai buni. Jocurile Olimpice includ trei competiții ecvestre: dresaj, Stadionul Jumping, și evenimente. A deveni un ecvestru olimpic implică un drum lung de dedicație, dorința de a căuta sponsori și un angajament față de sportul care se simte adesea mai mult ca un mod de viață. Este nevoie de o întreagă echipă pentru a obține un individ la aceste concursuri de top, inclusiv antrenori, mirele și veterinarii. De asemenea, necesită o cantitate enormă de bani pentru a obține din curtea dvs. la podiumul olimpic.

Noțiuni de bază

Mulți călăreți de top încep în familii orientate spre cai, dar nu toate fac. Riderii își petrec, de obicei, copilăria fiind implicați în Clubul Pony, 4-H sau alte organizații de călărie locale. În primii ani, ca o speranță olimpică, puteți concura și în spectacolele locale de școlarizare și în circuite de spectacole deschise sau să vă alăturați unei echipe de liceu sau colegiu. Un antrenor bun este esențial să vă antrenați prin aceste competiții.

Majoritatea statelor sau provincii au o organizație oficială care organizează circuite în una sau mai multe discipline speciale. Deoarece unele sporturi ecvestre olimpice sunt concursuri de echipă, trebuie să puteți lucra individual și cu o echipă. Desigur, coaching-ul, practica și având calul potrivit sunt esențiale pentru succes. Dezvoltarea călăreților au nevoie de obicei de altul antrenor să le ia la fiecare nivel nou pe care îl străduiesc.

Programul Young Rider

Programele tinere de călăreț sunt oferite în America de Nord și sunt deschise tuturor călăreților de tineri de la vârsta de 14 și 21 de ani. Organul de conducere al concursului ecvestru olimpic este Fédération Equestre Internationale, sau Fei. Programele tinere de călăreț oferă niveluri progresive de concurență în toate sporturile recunoscute de FEI și oferă o introducere în competiție în conformitate cu regulile FEI, în plus față de rochia și așteptările concursurilor internaționale.

Călăreți care se califică să concureze în Campionatele Junior și Young Rider (NAJYRC) și sunt invitați să concureze de către Federația Ecvestră în America Centrală, Caraibe și Bermuda, precum și fiecare provincieCanada și fiecare SUA Zona de echitație (Show Jumping), Regiunea USDF (Dresaj), și Zona USA (Evening). De asemenea, pot fi oportunități de a concura în evenimente precum Jocurile Pan-AM și Commonwealth și alte evenimente de înaltă premiu și la nivel înalt din Europa și în alte părți ale lumii.

Programul Young Rider servește, de asemenea, ca piatră de temelie pentru a fi selectată pentru o echipă națională, cum ar fi canadianul sau Echipa de echitație a Statelor Unite, Riderii aspiranți se pot dovedi prin plasarea în mod consecvent în competiții majore precum Rolex și Badminton. De la cei mai buni dintre acești călăreți, este aleasă o echipă națională. Selecția începe ca o listă lungă și apoi, în funcție de puncte și de alți factori, se întocmește o listă scurtă. Din această piscină, piloții sunt aleși să concureze la Campionatul Mondial, Jocurile Mondiale de Ecvestre și Jocurile Olimpice.

Nici o cale de basm

În realitate, visul de a lua un cal de curte la Jocurile Olimpice nu este probabil să devină realitate. Filmele și romanele ar putea fi pline de aceste povești de basm - și au existat unele persoane improbabile cai și concurenții care o fac - dar concurența la nivel internațional necesită, de obicei, un grup de cai. Caii sunt foarte scumpe și adesea sunt importate din Europa sau din altă parte. Cei mai mulți dintre acești cai sunt închiriați, deși există programe care promovează reproducerea corilor de competiții la nivel internațional în America de Nord. În orice caz, costurile de menținere a caii, a călătoriilor, a taxelor de concurență, a calității de membru și a altor cheltuieli sunt foarte ridicate, iar planificarea financiară bună și menținerea sponsorizărilor sunt de obicei esențiale.

Nu doar pentru tineri

Nu există nici o limită de vârstă pentru a fi pe echipa de ecvestru olimpică. Riderii din anii șaptezeci au debutat la Jocurile Olimpice și au concurat cu succes. În timp ce poate fi benefică în unele sporturi pentru a fi tineri, experiența și intuiția sunt importante, iar acest lucru favorizează uneori călăreții mai în vârstă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să devii un ecvestru olimpic