De ce au lovit caii și ce să facă în legătură cu asta

Locând calul

A cal că loviturile pot fi periculoase pentru a face față. Chiar dacă calul tău se bate doar la o muște de mușcătură, și se întâmplă să te duci în cale, poți fi rănit. Unii cai dezvoltă un obicei prost de lovire și sunt o amenințare pe teren și în timp ce călătoriți sau conduceți.

De ce lovesc cai

Cai lovi cu piciorul din mai multe motive. Așa cum am menționat mai sus, un cal poate lovi cu mușcătura în jurul picioarelor și buricului. Un cal va lovi cu piciorul la burta dacă are colici. Ei pot lovi cu piciorul sau ștampilează dacă ceva de genul unei buruieni prăjiți picioarele sau burta. De obicei, acestea nu sunt lovituri cu adevărat puternice - la urma urmei, ei s-ar răni când intenția era să se scape de un disconfort.

Caii sunt adesea văzuți loviți unul la altul în pășune. Când joci, acestea nu vor fi lovituri puternice, și ei vor fi rareori cu un alt cal. Acesta este adesea un afișaj de spirite înalte, văzute ca galopes și Bucks Pentru a arde energia.

Apărare

Caii, de asemenea, lovit să se apere, iar aceste lovituri sunt adesea puternice și bine ținute. Caii se pot apăra prin lovirea când simt un alt cal devine prea aproape de mâncarea sa, este mânz, un material de turmă special sau dacă un alt cal acționează agresiv spre el. În sălbăticie, caii folosesc lovituri puternice, adesea cu ambele picioare din spate în același timp, pentru a îndepărta prădătorii. O mare poate lovi cu piciorul la un armăsar dacă nu este receptiv să fie crescuți.

Acest instinct defensiv este motivul pentru care unii cai au lovit atunci când devin alarmați - cum ar fi atunci când o persoană, un câine sau un alt animal "apare în spatele calului. Sau dacă o bucată de echipament se pierde și se trage în spatele sau alături de cal, poate reacționa prin lovirea la ea. Un cal care este instruit pentru a trage poate lovi cu piciorul la echipamente, dacă nu este introdus încet, și a permis să se obișnuiască cu vederea și zgomotul unui vehicul tras de cai.

Când lovirea devine o problemă

Kicking în timp ce este manipulat, călărit sau condus poate deveni un obicei periculos sau viciu. Undeva de-a lungul liniei, calul a aflat că lovirea este cea mai bună strategie de a se îndepărta de ceva ce îi place. Apoi devine un obicei că călărețul, manipulatorul sau unitatea trebuie să țină mereu în minte. Unii caii devin anstici atunci când un alt cal este călărit prea aproape în urmă și să lovească să-i avertizeze pe celălalt cal. Acest lucru provoacă o problemă atunci când calul este călărit într-un grup sau într-o zonă aglomerată ca un spectacol de cal. Atât calul, cât și călărețul (și spectatorii) sunt apoi în pericol de a fi răniți. Știu despre incidente atunci când un cal a lovit la altul, iar călărețul a luat greutatea loviturii.

Unii cai nu-i place câinii, pisicile sau ponei și vor oferi să-i lovească oricând se apropie prea mult. Cai care au fost răniți în timp ce sunt în sus sau având circumferinţă/ Cinch a făcut rapid va fi adesea "lovitură de vacă" în anticiparea de a fi ciupit. Nasul fiicei mele a fost spart într-un astfel de incident. În timp ce se aplecă să ajungă sub calul pentru a face circumferința, calul tânăr a reacționat de lovirea vaca, o prindă în față.

Unii cai vor renunța la sfidare. Acest cal prezintă lipsă de respect. Aceste lovituri sunt îndreptate spre tine, dar calul știe că nu este în intervalul de conectare. Acest lucru se întâmplă adesea în timp ce Lunging sau lucrează într-un rotund Pen. Unii cai au lovit pereții tarabe atunci când sunt plictisitori sau nerăbdători.

Cum să se ocupe de o problemă kicker

Dacă calul tău pare să fie un kicker obișnuit, există câteva lucruri pe care le poți face. Dacă sunteți afară, legați o panglică roșie în coada sa pentru a avertiza alți oameni că calul este cunoscut ca lovitura. Dacă călătoriți într-un grup, plimbați-vă în spatele ambalajului și asigurați-vă că alții știu despre obiceiul său. Învățați-vă calul pentru a răspunde la ajutoarele piciorului. Un cal care avansează este mai puțin probabil să lovească. Într-o situație în care un alt cal vine prea aproape, veți fi capabili să vă mișcați sferturile posterioare ale calului într-o parte sau pe alta, astfel încât calul dvs., chiar dacă acesta face să-și lovească ținta.

Manipularea unui cal care lovește o precauție suplimentară. Oricând calul dvs. este în public, ar trebui să poarte o panglică roșie. Oricine trebuie să lucreze în jurul calului ar trebui să fie conștient de obiceiul calului. Tu și oricine altcineva care trebuie să se apropie de calul tău trebuie să rămână în afara acelor picioare posterioare. Dacă sunteți într-un loc public ca un spectacol de cal sau un târg, trebuie să vă poziționați calul departe de traficul piciorului și de alți cai.

Învață să vizionezi limba corpului

Cei mai mulți cai vă vor avertiza cu limbajul corpului înainte de a fi stins. Deci, în plus față de cunoașterea situațiilor de a declanșa o lovitură, trebuie să înțelegeți urechea, capul și postarea corpului care se întâmplă înainte de o lovitură. Indiferent dacă calul își urmărește suflarea cu atenție sau să fie sfidătoare, trebuie să recunoașteți semnele unei lovituri iminente și să dați calului altceva să se gândească.

Este posibil să puteți reduce viciul prin desensibilizarea calului. Dacă pare să fie speriată și să renunțe la un lucru specific, va trebui să lucrați treptat pentru a obține calul obișnuit. În cazul în care loviturile de vacă în timp ce sunt înșurubate, trebuie să fiți în mod constant blând și încet în legătură cu procesul. Dacă calul lovește în mod obișnuit la alții în pășune, ar putea fi necesar să se separe dacă este cauzată de rănirea celorlalte.

Lanțuri de lovire

O modalitate de a face față unui kicker este "lanțurile de lovire."O lungime scurtă a lanțului este legată la fiecare din spate chişiţă. Teoria este dacă loviturile de cal, își va lovi propriile picioare cu lanțul și se sperie de la lovire - o formă de auto-pedeapsă. Câteva lucruri pot merge prost cu lanțurile de lovituri. Dacă se sperie destul de rău, poate exacerba problema și poate pune orice boot sau înfășurarea poate deveni o încercare. Desigur, prima dată când sunt purtați, calul poate reacționa violent. Unii cai se obișnuiesc cu ei și sunt ineficienți. Sau calul nu va lovi cu piciorul când lanțurile sunt pornite, dar rămân o problemă când sunt opriți. Lanțurile s-ar putea încurca într-o Pantofi de cal sau un gard de sârmă (puțin probabil, dar posibil). Nu folosiți lanțuri de lovire în timpul călătoriei. Dacă vă decideți să încercați lanțurile de lovituri, continuați cu precauție extremă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce au lovit caii și ce să facă în legătură cu asta