De ce câinii lovesc după ce se potrivesc?

Câinele lovind lasă afară

Câinii au mai multe comportamente care ar părea ciudat dacă un om trebuia să le facă, dar sunt complet normale în lumea caninei. Lovind picioarele posterioare după urinare este unul dintre aceste comportamente care pot părea că nu are nici un scop, dar, în realitate, există motive pentru care câinele tău poate face acest lucru.

Marcarea teritoriului

Câinii au glande de miros în fundul picioarelor lor pe care le folosesc pentru a-și marca teritoriul. Câinii domestici nu au nevoie neapărat de aceste glande, dar strămoșii lor le-au folosit pentru a-și revendica domeniul.

Glandele de miros conțin substanțe chimice de marcare invizibilă numite feromoni și aceste substanțe chimice sunt un card de apel sau un identificator al câinelui. Urină și Secreții anale de glandă conține, de asemenea, feromoni și pot fi utilizate pentru marcarea teritoriului. Alți câini vor mirosi feromonii după loviturile de câine, chiar dacă oamenii nu pot, și vor putea să spună că poopul aparține altcuiva.

Ar putea fi folosit ca semnal de avertizare pentru câinii teritoriali sau ca un semn că un câine este gata să se împerecheze. S-ar putea chiar să observați că câinele dvs. se lovește așa după ce mi-ați smuls un alt câine sau urină. Acest lucru poate fi într-un efort de a acoperi mirosurile celorlalți câine cu propriile lor feromoni.

Acest comportament de lovire este o formă naturală de Comunicarea pentru câini, Chiar dacă nu mai este nevoie de ea ca o canină domestică și nu este ceva de preocupat.

Câinii care tind să fie mai dominanți, totuși, sunt adesea cei care fac cea mai agresivă lovire după urcare. Dacă locuiți într-o Gospodărie multi-câine, Puteți observa că unii dintre câinii tăi nu lovi cu piciorul în timp ce alții au pus un afișaj destul.

Îngroparea sau răspândirea deșeurilor

Un alt motiv pentru care câinele tău ar putea să-și lovească picioarele după ce se poopeste este că ar putea încerca să-și îngroape deșeurile. Acest comportament este mai frecvent asociat cu pisicile, dar câinii pot încerca să-și îngroape deșeurile.

Actul de deșeuri de îngropare nu se face pentru că un câine încearcă să ascundă ceva, dar mai degrabă să răspândească mirosul lui Poop. Lovind murdăria și acoperindu-l aduce mai multă atenție fecalelor, astfel că este un alt mod ca un câine să-și marcheze teritoriul după urcare.

Într-o ocazie rară, un câine poate încerca de fapt să-și îngroape fecalele dacă se simte amenințat și încearcă să-și ascundă prezența, dar acest lucru este mai frecvent în caninele sălbatice.

Ștergerea labelor

Unii câini nu se bucură să aibă labe murdare, așa că dacă ei primesc ceva pe ele după ce se potrivesc, pot fi loviți într-o încercare de a șterge labele lor. Ei nu-i plac sentimentul murdăriei sau resturilor de pe labele lor și pur și simplu încearcă să-l scape, la fel ca ei și-ar freca fața pe pământ dacă se simt ca și cum ceva este pe el.

Deși Kicking poate fi un semn de disconfort sau o încercare de a obține ceva în afara labei, când acest lucru se face numai după actul de poepă, este mai probabil să fie asociat cu unul din celelalte două motive de mai sus.

Poți să-ți oprești câinele de la lovirea după ce s-au poop?

În timp ce câinele dvs. poate însemna bine când se lovește după poală, mulți proprietari de câini nu se bucură de daunele pe care le cauzează peisajului lor. Cu toate acestea, acolo unde este posibil, comportamentul loviturilor dvs. de câine nu ar trebui să fie descurajat, deoarece este natural și instinctiv.

Există unele tehnici de management pe care le puteți aplica, totuși, pentru a limita daunele pe care le poate provoca iarba dvs.

Mersul pe câinele tău pe o lesa În afara proprietății dvs. este cel mai bun mod de a vă proteja amenajarea peisagistică. Această metodă de evitare va permite încă câinelui dvs. să lovească după poală, dar din moment ce va fi în jos pe stradă sau într-o zonă publică de câine de mers pe jos, nu veți fi supărați dacă iarba este ruinată.

O altă opțiune este de a le instrui sau de a le limita la Pooping într-o anumită zonă ca o fugă de câine. Desemnează o zonă pentru ca câinele dvs. să meargă și în loc să folosească iarba frumoasă, puneți rocile râului, pietricelele sau mulciul, astfel încât câinele dvs. nu va face nici un prejudiciu. În acest fel, câinele dvs. poate face ceea ce face cel mai bine și nu trebuie să vă faceți griji despre asta.

Încercând să oprească acest comportament prin strigând la câinele dvs. după ce poarta ar putea duce la câinele dvs. devenind teamă să se potrivească în jurul vostru și poate deteriora legătura dintre dvs. între voi. Poate începe Pooping în casă În încercarea de ao face în secret sau de a dezvolta diaree datorită stresului de a fi strigat la.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce câinii lovesc după ce se potrivesc?