De ce câinii ca niște fripturi de burtă?

De ce câinii ca niște burte?

În orice relație de dragoste, giugiuleală este unul dintre cele mai frumoase lucruri care întărește legătura dintre iubitori. Conexiunea care este creată între iubitori începe cu un sărut de bază și se întărește pe măsură ce relația crește. În mod similar, câinele dvs. necesită un fel de afecțiune și afinitate intensă cu dvs. Deci, de ce câini ca niște burtă, vă aud întrebați. Când câinele se întinde și îți arată burta, ei aleg să aibă încredere în proprietarul câinelui complet, dar, de asemenea, ei decid să se angajeze într-o relație mai profundă cu tine. Cu toate acestea, nu toți câinii iubesc să-și vadă tummiile frecat. Prin urmare, este vital să cunoașteți tipurile de afecțiune care vă vor face ca câinele să vă drool peste dvs. sau de tipul care îl va face supărat pe tine. Deci, dacă sunteți gata să faceți ca pooch-ul să se îndrăgostească de dvs., citiți acest articol.

Câine se prăbușește pe canapea

De ce câinii ca niște fripturi de burtă?

Există mai multe motive pentru a explica acest fenomen. Hai să aruncăm o privire.

  • Baza științifică

Câinii și alte animale au un neuron creier distinct, iar neuronul corespunde accelerării foliculilor de păr. Când începeți să frecați burta câinelui, și-ați lovit părul - acest lucru oferă un fel de stimulare unică în creierul lui Pooch. Acest tip de Stimularea creierului este cel mai bine fezabil atunci când câinele tău se bucură de păr, ceea ce înseamnă mângâiere, la fel ca tummy frecare, face ca câinele tău foarte mulțumit.

  • Pentru a mânca spatele lor

Câinii au un timp greu să-și zgârie burții; prin urmare, ele depind de oameni în jurul lor pentru a le ajuta să-i mâncăm burții. Câinii își pot zgâria fețele, gâtul și probabil umerii folosind picioarele lor. Cu toate acestea, ei nu pot zgâria burtă și ca atare, au nevoie de asistență umană. Imaginați-vă cât de frumoasă se simte pentru iubitul dvs. pentru a zgâria o parte din corpul dvs. pe care nu îl puteți ajunge. Este un sentiment minunat, iar câinii se bucură de ea, de asemenea.

  • Câinele dvs. are încredere în tine

Dacă un câine doarme pe spate și își arată burta, este o indicație că câinele dvs. are complet încredere în tine. Poziția corpului câinelui îi lasă vulnerabilă atunci când vă frecați burtica și au încredere că nu voi exploata fragilitatea lor.

  • Pentru a consolida legătura

Când frecați burta câinelui, întărește legătura sau legătura emoțională între dvs. și poochia.

Semnează că câinele tău dorește o frecare burtă

Nu este fiecare acțiune sau inacțiune a câinelui dvs., care este o invitație pentru a vă freca burta. Câinele dvs. își va expune burumurile în primul rând din două motive: o cerere pentru o frecare de burtă și o expresie supusă. Ca atare, este vital Înțelegeți semnalul Câinele dvs. vă comunică înainte de a începe să faceți mângâiere. Câinii folosesc o expresie supusă pentru a arăta că nu vă vor răni sau nu sunteți în pericol. Prin urmare, mângâia câinele dvs. care afișează expresii supuse va face ca câinele dvs. anxios și tensionat, deoarece câinele dvs. este atins într-o anumită parte neprevăzută a corpului.

Acestea sunt cele cinci semne care indică faptul că câinele dvs. are nevoie de o frecare de burtă.

  • Când câinele dvs. afișează comportamentul corpului liber sau face mișcări neliniștite.
  • Când câinele tău își deschide gura cu limbajul lipit.
  • Când câinele tău are ochi.
  • Când câinele dvs. are a Swinging coada.
  • Când câinele tău se gestioneze ușor.

Femeia cuddling câinele

Cum să frecați cel mai bine burta câinelui

Un proprietar de câine poate da câinelui său cea mai uimitoare burtă frecă vreodată prin învățarea acestor câteva sfaturi.

  • Observați postura corpului menționat mai sus pentru a vedea dacă câinele vrea să frece pe burtă.
  • Ajunge pe genunchi. Relaxați-vă poziția corpului.
  • Începe să frece burta.
  • După câteva secunde, încetați să vă freci.
  • Urmăriți următoarea reacție sau mutare a câinelui. Dacă labele dvs. de câine și rămâne calm unde este, atunci este un semnal că vrea mai mult. Cu toate acestea, dacă câinele dvs. se ridică și se plimba, atunci frecarea buricului sa terminat.
  • Încercați să utilizați un stil alternativ de mângâiere și să respectați rezultatele variate la sfârșit. Veți fi uimiți să descoperiți un nou tip de burtă, că câinele se va bucura mai mult.

De ce câinele tău își dăunează picioarele în timp ce primește o frecare burtă?

S-ar putea să fiți văzut câinele să-și aruncați piciorul în aer în timpul unei burte de câine. Ei bine, lovitura este cauzată de acțiunea involuntară. Este numit reflexul zgârietului și este cultivat în câinele dvs. pentru a-l apăra mai bine împotriva iritanților, mai ales pe corpul său. Un grup de plasticitate neuronală sau căi leagă măduva spinării Pooch și când este pornit, căile oferă date creierului câinelui pentru a-și arunca piciorul sau lovitura. Această acțiune este involuntară și vă protejează câinele de rău. Măduva spinării câinelui îți instruiește piciorul să înceapă să lovească, dar creierul are ultimul cuvânt.

Dacă nu se bucură, nu-l forțați

În timp ce majoritatea animalelor de companie se bucură de o grămadă de burtă minunată, trebuie să se spună că Bellying Doging Rub nu este pentru fiecare câine. Dacă vă construiți câinele să vă culcați pe spate, puteți crea un model comportamental nervos în câinele dvs. Veți pierde încrederea câinelui dacă vă obligați câinele să întreprindă anumite acțiuni, el nu se simte confortabil. Deci, pentru a începe să-ți frece câinele, trebuie să observați semnele de mai sus pentru a vă asigura că câinele dvs. este gata și confortabil cu frecare de burtă. Dacă nu este gata sau interesat, nu-l forțează; Mai degrabă, creșteți treptat interesul față de frecare de burtă.

Cuddling un câine

A rezuma

În concluzie, fiecare animal de companie se bucură de dragoste, afecțiune și cuddling cu proprietarii lor. Prin urmare, găsirea ce fel de mângâiere face ca câinele dvs. să fie crucial să-i bucurați de experiență și, de asemenea, aprofundarea legăturii dintre voi. Cu toate acestea, nu fiecare animal de companie se bucură de fripturi de burtă, iar majoritatea proprietarilor de câini nu-i place fie să-și frece burta câinelui lor. Unii câini vor pleca când încerci să-ți freci burta ca atare dacă înțelegi postura corpului tău Pooch, îi vei da o frecare de burtă care îl va lăsa să vină mai mult.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce câinii ca niște fripturi de burtă?