Greșeli de a evita atunci când vă îndreptați spre plimbare

Vedere din spate a oamenilor de echitatie cai pe calea de munte

Pregătindu-se să călătorească, are o atenție la detalii. Vrei tu și calul tău să fii sigur și confortabil. Iată greșelile de a privi când vă îndreptați.

01 din 07

Aderența la îngrijire

Este întotdeauna o greșeală să nu Groom zona calului și a zonei de circumferință a calului înainte de a vă plimba. Grit, burre sau alte resturi se pot depune în haina de păr a calului, mai ales când părul este gros în timpul iernii. Acest lucru poate duce la chaffing, galeri sau disconfort care vă poate face ca calul să fie greșit. Întotdeauna mirează zona de șa și cinch înainte de a pune padca de șa sau pătură și șaua pe cal.

O altă greșeală de îngrijire este să săriți Verificarea copitelor calului tău Înainte de a vă îndrepta. Obiectele pot fi depuse în partea de jos a copiilor, care pot face picioarele calului tău. Și, puteți pierde probleme precum boala de afiliere și albă care se poate înrăutăți dacă nu sunt tratați cu promptitudine. Un pantof liber poate provoca lamea și poate călători calul, care ar putea să vă rănească pe amândoi. Curățați și verificați copitele de fiecare dată când vă îndreptați - și când ați terminat călărie.

  • 02 din 07

    Plăcuță și pături de șa murdară

    Verificați întotdeauna că tampoanele sau păturile sunt curate. Murdăria de acumulie poate provoca chaffing și lucruri cum ar fi crengi, burze sau alte resturi pot provoca disconfort care poate face ca calul tău să devină greșit. Când puneți pătură sau tampon, asigurați-vă că este perfect neted și nu există pliuri sau riduri în care șaua stă.

  • 03 din 07

    Sari peste un cec rapid

    De fiecare dată când călătoriți, ar trebui să faceți o verificare vizuală rapidă. Căutați cusătura liberă sau frământată, piele întinsă sau crăpată, inele fracturate sau catarame, marginile purtate sau ascuțite pe biți și orice alte deteriorări sau uzură care ar putea face șaua, căptușeală sau un pic să se desprindă în timp ce călătoriți. Biții cu marginile ascuțite expuse pot face un crăpător de cal și o greșeală. Unghiile care se confruntă cu fleece pe partea inferioară a șaurilor pot provoca, de asemenea, disconfort. Obțineți obiceiul de a efectua o verificare rapidă a tabelă de fiecare dată când vă plimbați și faceți o verificare aprofundată atunci când o curățați.

  • 04 din 07

    Bridling fără griji

    Evitați obiceiurile neglijate care pot face un cap de cai timid și să creeze pericole. Când puneți capul peste urechi, fiți blând. Unii cai nu-i place să aibă urechile pliate. Nu face ca banda de nas sau gâtul de gât prea strâns. Asigurați-vă că cataramele sunt făcute corect, astfel încât căptușeală nu se pierde când te plimbi. Un cal care este inconfortabil în timp ce este bătut poate deveni mai dificil de a fi lăsat în timp ce timpul trece.

    Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    Făcând mușcătura neconfortabilă

    Aveți grijă să nu strângeți pic împotriva dinților calului vostru, strângeți-vă sau trageți la buze sau împingeți un pic de răceală înghețată în gură. Aceste lucruri vă pot face ca calul să fie resentimente în legătură cu luarea de biți și de a face dificilă abordarea în viitor. Din nou, verificați-vă bitul pentru semne de uzură sau articulații sau articulații ascuțite. Acest lucru vă poate face calul inconfortabil și un cal incomod ar putea reacționa prin greșeli.

  • 06 din 07

    Făcând cinch-ul rapid și strâns

    Circumferinţă sau cinch încet. Nu faceți circumferința sau Cinch Up atât de strâns încât lasă o impresie pe cal când este îndepărtată. Asigurați-vă că circumferința / cinchul și toate curelele care se atașează la ele sunt întinse. Mergând încet, dă timpul să se relaxeze și mulți cai vor să-și slăbească burții în timp ce vă prăbușiți, lăsând Cinch mult mai mult decât ați realizat. Dacă utilizați a Șaua de vest cu un cinc, Asigurați-vă că nodul este așezat plat când terminați să-l tastați.

  • 07 din 07

    Nu face o verificare finală

    Verificați circumferința sau cinchul. La plimbare scurtă de zona ta de a fi în sus, la locul în care te muncești, circumferința s-ar fi putut slăbi pentru că calul tău sa relaxat. Faceți întotdeauna o verificare dublă înainte de a monta. Verificați că mâinile dvs. nu sunt răsucite și orice alt echipament pe care îl utilizați, cum ar fi martingalele sau gulerele de sân, sunt ajustate corect.

    Pe o șa engleză, verificați dacă etrierele sunt în jos pe ambele părți. În felul ăsta nu veți intra în șa, bateți coapsa pe offside Stirup și trebuie să stați dezechilibrat, să vă bucurați de el înainte de a vă deplasa.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Greșeli de a evita atunci când vă îndreptați spre plimbare