Un ghid pentru gâtul care vă reîntoarce calul

Reiningul gâtului este a îndemânare la îndemână să știi dacă te plimbi Engleză sau Western. Acesta lasă o mână liberă să deschidă porțile, să se ocupe de un larar, sau să poarte un obiect. Această metodă de Reining a fost dezvoltat de cei care aveau nevoie de o mână liberă de frânghii la bovine, porți deschise, clare prin perie, printre altele. Astăzi, majoritatea Riders Western. Acest lucru este la îndemână atunci când trebuie să deschideți porțile, doriți să vă manevrați calul mai aproape de un tufiș de boabe sau de mere și să aveți o mână liberă pentru a alege fructele, purtând sau tractați ceva împreună cu dvs. ca un copac pentru Crăciun.

Nu vă faceți griji că calul dvs. se va confundat între a fi gât reduc sau directe reined. A Calul bine instruit va răspunde la ambele metode.

Reinsele occidentale sunt adesea un pic mai mult decât limba engleză și pot fi încheiate. Țineți bight-ul sau capătul liber al frizelor din mână, fără a face direcția dacă vă place. Această mână poate fi ținută în fața dvs. sau a scăzut de partea dvs., atâta timp cât nu vă sprijiniți în această direcție. Încercați să vă păstrați pătratul umerii și să vă ajutați echilibrul calului.

Gâtul îniniați calul în 5 pași

  1. Țineți ambele reini într-o singură mână. În mod tradițional, piloții occidentali dețin frunzele în mâna lor non-dominantă, lăsând mâna lor dominantă (cel mai adesea dreapta) liberă să lucreze ca mânerul unei frânghii sau deschideți o poartă. Mâna ta va fi centrată la câțiva centimetri în fața corpului tău. Mâna ta va fi "degetul mare", iar sfârșitul liber al frâului tău va veni din partea de jos a mâinii tale.
  2. Pentru a vă întoarce la stânga, ridicați mâna ușor și mutați-o lăsată pentru a pune dreapta rein pe partea dreaptă a gâtului calului. Nici o presiune nu trebuie aplicată la biți.
  3. În același timp, în timp ce așezați coafura pe gâtul calului, aplicați presiune cu piciorul stâng pentru a ține calul pentru a vă îndoi în jurul piciorului.
  4. De îndată ce rândul este complet, eliberați presiunea și aduceți-vă mâna înapoi în centru.
  5. Pentru a întoarce spre dreapta, puneți brațul stâng față de gâtul calului sau ponei și cuge cu piciorul drept pentru a vă ajuta să vă îndoiți de cai.

Sfaturi privind reinierele corecte a gâtului

  1. Păstrați-vă pe umerii dvs., chiar dacă țineți o mână mai mare pentru a înțelege reini. Nu scăpați în partea laterală, așa cum o face mai dificilă pentru ca calul tău să te transporte. Poziția dvs. ar trebui să fie aceeași ca atunci când sunteți relații directe cu o mână pe fiecare rein.
  2. Comutarea mâinilor de răsturnă pe plimbări lungi poate ajuta chiar și încărcătura de pe spatele calului. S-ar putea să fiți în mod imperceptibil de o parte a scaunului pe gât, cu o mână și comutarea de câte ori poate ajuta la ameliorarea oricărei presiuni constante pe care o puteți pune pe o parte a calului înapoi.
  3. Pe măsură ce practicați, SIDA-urile dvs. de război vor deveni mai rafinate și aproape imperceptibile.
  4. Nu ridicați mâna prea mare, deoarece acest lucru va încuraja calul să-și ridice capul. Și, nu se târăsc, deoarece acest lucru vă poate face ca calul să-și arunce capul sau îl încurajează să-și îndoaie gâtul spre interiorul rândului.
  5. Nu trageți înapoi în timpul întoarcerii. Calul tău ar putea crede că ești cuic Stop, sau deveniți confuz.

De ce ai nevoie

  • Calul tău Saddledly și Bridled
  • Începeți cu o zonă fără obstacole fără obstacole. Adăugați obstacole ca și abilitățile dvs. Stâlpi, găleți, butoaie sau baloturi de paie fac obstacole bune pentru a merge în jur. Practicați în jurul valorii de cercuri, serpentină și alte cifre de școlarizare, astfel încât să puteți învăța cantitatea de presiune pe care trebuie să o puneți pe gâtul calului cu reini.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Un ghid pentru gâtul care vă reîntoarce calul