Cum să vă măsurați calul pentru o pătură de cai

Calul care arată linia pentru a măsura pentru o potrivire bună a păturii

Dacă calul dvs. trebuie să poarte o pătură, va fi cel mai confortabil și sigur într-unul care se potrivește corect. Indiferent dacă doriți un răcitor Flysheet sau un covor cald de iarnă, va trebui să vă măsurați calul pentru dimensiunea corectă. O pătură neplăcută poate trage și freca și poate fi chiar periculoasă pentru ca calul tău să poarte. Veți dori să obțineți unul care se potrivește corect.

La fel ca îmbrăcămintea și dimensiunile pantofilor, dimensiunile păturii tind să varieze ușor. Este posibil să fie nevoie să încercați câteva pentru a găsi potrivirea perfectă. Dacă calul dvs. are un piept foarte larg sau un gât gros, este posibil să aveți nevoie de o pătură care este tăiată mai adânc prin zona gâtului sau are gusseturi foarte mari la umăr. Covoarele de participare și alte pături pot veni în diferite tăieturi. Odată ce ați măsurat, producătorii precum WeatherBeta și alții au diagrame de dimensionare pentru a vă ajuta să alegeți pătură dreaptă pentru forma calului dvs.

Iată modul de bază pe care îl puteți măsura calul pentru o pătură, astfel încât veți putea să alegeți o dimensiune apropiată atunci când vizitați magazinul Tack.

Ce vei avea nevoie

Adunați-le:

  • Calul tău.
  • O bucată lungă de șir sau sfoară netraclabilă. Poate că noduri două bucăți de Sfoară de baloți împreună.
  • Un marker
  • O măsură de bandă
  • Un notepad și stilou sau creion.

În timp ce puteți folosi pur și simplu o bandă de măsurare flexibilă, Sfoară are avantaje. Mulți Măsurarea benzilor zgomot și înclinați care o mulțime de cai nu le place. Dacă renunți la sfoară în acest proces, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la curățarea acesteia, puteți să o puneți în coșul de gunoi.

Cum să luați măsurarea

Urmați acești pași:

  1. Legați-vă calul în siguranță.
  2. Menținerea chiar a firului, măsurați-vă în jurul umărului, peste cilindru și în jurul hranei sale până la marginea coastei sale. Asigurați-vă că sfoara rămâne paralelă cu podeaua / solul.
  3. Cu marcajul, puneți o marcă pe sfoara în care se întâlnește cu marginea coastei calului.
  4. Măsurați sfoara cu banda de bandă de la marca pe care ați făcut-o, până la capăt care era la pieptul calului.
  5. Notați măsurarea, astfel încât să nu uitați când mergeți la magazinul Tack.
  6. Această măsurătoare este dimensiunea pădurii de care aveți nevoie. Dacă măsurarea este un număr impar, adăugați unul la el, astfel încât să obțineți un număr par. De exemplu, dacă măsurați calul și măsurarea este de 73 inci, adăugați 1 și cumpărați o pătură de 74 inch. Cele mai multe pături au o mulțime de cameră de ajustare, astfel încât veți putea lăsa dispozitivele de fixare din față să se adapteze la inch.

sfaturi

  1. Cereți politica de returnare a magazinului doar în cazul în care faceți o greșeală de dimensionare.
  2. Asigurați-vă că păstrați păturăul curat când încercați. Puneți mai întâi o foaie de lumină pe cal și apoi puneți pătură peste partea de sus. Dacă trebuie schimbat, curățați părul rătăcitor cu a Cilindru de scame.
  3. Pentru un cal care este dificil de potrivit, luați în considerare faptul că aveți o pătură modificată. Magazinul tău sau curățătorul de pătură ar trebui să vă poată ajuta să găsiți pe cineva care face acest lucru.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă măsurați calul pentru o pătură de cai