Haine și tack pentru primul tău spectacol de cal

Tânăra femeie concurează la spectacolul de cal

Pentru primii dvs. spectacole de cai, probabil că veți încerca totul și decideți ce clase doriți să arătați înainte de a ieși și cumpăra toate îmbrăcămintea și uneltele corespunzătoare. Pe măsură ce începeți cariera ta, curată și ordonată este cea mai bună modalitate de a merge. Înainte de a vă acoperi pe Bling și Culoare, încercați să tradițional și confortabil. Pe măsură ce vă deplasați în cariera spectacolului, puteți adăuga extras, așa cum le cereți. Este cu adevărat ușor să fiți încredințat de Flashy Tack cu o mulțime de paiete și cusături fantezie. Cea mai rapidă modalitate de a arăta prost este să mergeți cu toții decolorați în uneltele strălucitoare, în timp ce călăria și calul dvs. nu sunt pregătite în mod clar pentru concurență. Puneți mai mulți bani și timp în lecții și practici și veți prinde ochiul judecătorului cu o performanță bună, mai degrabă decât culoarea și glitz.

Prezentare în mână

Îmbrăcăminte

Există multe reguli diferite care se aplică pentru a arăta în mână. Rasa specifică sau regulile de spectacol vor dicta îmbrăcămintea pe care va fi de așteptat să o purtați. Pentru spectacole mai mici, pantalonii îngrijiți sau blugi de culoare închisă, cu o curea potrivită, sunt acceptabile, împreună cu o cămașă clară, fie într-o țesătură solidă, fie prin imprimare. Conservatorul este mai bun decât Flashy, așa cum doriți ca judecătorul să observe manipularea dvs. competentă sau calul dvs., nu bluza de imprimare puternică. O singură culoare de sus în jos face o linie lungă, curată, curată, care este măgulitoare și nu prea strălucitoare. O pălărie de cowboy îngrijit în culoarea neutră sau coordonantă arată frumos. Dacă alegeți o pălărie de paie, asigurați-vă că este în stare bună.

Riders Riders Clases In-Line pot purta casca, tricou, sacou, pantaloni si cizme.

Tack

Piele, frânghia sau halter-urile de nailon pot fi permise. Indiferent dacă argintul sau alte ornamente sunt permise pe halterile calului, depind de regulile specifice ale spectacolului. Cei care arată în limba engleză sau clasele de showmanship pot fi capabile să folosească o pauză mai degrabă decât un halter. În clasele de întoarcere în limba engleză, calul va fi înșurubat și va fi marcat.

Spectacol de vedere occidental, plăcere occidentală și traseu

Îmbrăcăminte

Există unele diferențe între ceea ce uzura calului și călăreți pentru fiecare disciplină occidentală. La primul dvs. spectacol mic, vrei doar să prezinți un aspect curat și curat, care nu distrage atenția de la performanța calului sau de abilitățile de echitație. Pentru spectacolul de vedere occidental, hainele conservatoare cu o schemă de culori monocromatice vor arăta mai "liniștiți" decât culorile contrastante pe partea superioară și inferioară. Căști sunt în întregime acceptabile în toate spectacolele occidentale la nivelurile inferioare. Sperăm că acest lucru se schimbă astfel încât toți piloții să se poată proteja la toate nivelurile.

Un bliț mai mic este permis în plăcerea occidentală. Dacă sunteți Svelte, un "slinky" elegant, format ", într-o culoare care complimentează calul dvs. ar fi acceptabil. Bluzele sunt cele mai noi FAD, împreună cu unele bling în jurul manșoanelor și a gulerelor. Pantaloni colorați și chaps colorați sunt mai puțin distrați, apoi pantaloni de culoare deschisă, cu excepția cazului în care picioarele dvs. sunt solide rock. Fringe FAD este din fericire a dispărut de lungă durată, deoarece fringes pe pături și cămăși fac cele mai uimitoare pași ale calului arata choppy.

Clasele de traseu pot fi călătorite în haine de tip de cal, deși unii oameni ar putea dori să adauge un pic mai mult culoare.

Jocuri de viteză

Îmbrăcăminte

Flashy este distractiv în jocuri de viteză, cum ar fi Barrel Racing, Poleul de îndoire, și Races cheie Și aici sunt aici că piloții pot juca cu amprente și culori coordonate. Toate îmbrăcămintea ar trebui să fie îngrijite, fără mâneci pufoase sau o franjuri libere care ar putea să prindă oriunde. Deși unele spectacole permit pălării de cowboy, mai multe spectacole încurajează utilizarea căștilor. Există o mulțime de capace de căști distractive, sau se poate face cu ușurință pentru a vă coordona întregul aspect. Cămăși sau topuri ar trebui să aibă mâneci lungi. Cizmele occidentale sau ambalatorii sunt acceptabile. Unii oameni pot alege să poarte chappuri pentru aderență suplimentară. Riderii englezi care se distrează la Gymkhana Games pot distribui de obicei cu jachetele lor. Cămășile de polo pot fi acceptabile. Half-chaps au bucle și fermoar care pot prinde lucrurile, astfel încât acestea sunt uneori descurajate.

Tack

O șa de curse de baril oferă un scaun adânc, astfel încât călărețul poate rămâne sigur, dar la nivelurile inferioare de a arăta orice șa de șa occidentală este acceptabilă. Riderii englezi pot folosi tactul lor regulat. Vă recomandăm să utilizați o șa de o șa de șoferi, dar puteți folosi ceea ce aveți sau este sigur și confortabil.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Haine și tack pentru primul tău spectacol de cal