Ce să purtați la un spectacol de cal englezesc

Fata în limba engleză de echitatie, călărind un cal, deoarece sare un obstacol

Dacă intenționați să vă prezentați cal Într-un spectacol de cal englezesc, va trebui să vă asigurați că sunteți îmbrăcați corespunzător. Prezentarea este importantă. Se pare că poate face sau să spargă cât de bine ai făcut. Ar trebui să purtați hainele corecte pentru a face cea mai bună impresie asupra judecătorului.

Spectacolele specifice pot avea reguli despre rochie și Tack (Echipamente de cai și accesorii) Ei au nevoie și ar trebui să faci toate regulile pentru a vă asigura că calul tău respectă. Tack-ul include șaua, etriere, căprioară, bit, halter, reini și așa mai departe.

Este important să cunoașteți și diferențele de îmbrăcăminte între stilurile de cai englezești, cum ar fi clasa Hunter, clasa Jumper și Dresaj.

De ce hainele contează

Când vine vorba de spectacole mai mici, cea mai bună strategie este să rămânem la conservator și tradițional. Hainele tale ar trebui să arate curat și bine presate. Este respect față de organizatorii judecătorului și arată că au grijă de cal și călăreț. Totul ar trebui să fie fără pată și cizmele tale bine lustruite și curate.

Șansele nu trebuie să ieșiți și să cumpărați toate hainele noi sau de la. S-ar putea să fiți în stare Găsiți articole utilizate, sau chiar să împrumute câteva lucruri până când decideți ce aveți nevoie și doriți. De asemenea, rețineți că, dacă nu doriți să atrageți atenția asupra mâinilor (și probabil că nu vă faceți) mănușile dvs. să vă potrivi cu mânecile cât mai mult posibil.

Dacă sunteți un călăreț englez, dar veți concura în linie, conformații, clase de oprire, cursuri de traseu sau jocuri de viteză Aflați mai multe despre Western Horse Show pentru a obține o înțelegere cu privire la așteptările de acolo, care sunt diferite de liniile directoare în limba engleză.

Clasa Hunter

Expert călăreți judecătorii subiectiv pe baza stilului și mișcării lor, conformații (structura osului de cai și musculatura) și imaginea generală. Există două tipuri de clase de vânători, vânătorul de spectacole, care prezintă pe teren plat și vânătorul de lucru, care ar putea să sară garduri.

În ceea ce privește îmbrăcămintea de echitatie, lumea Hunter este un loc în care disciplina engleză relaxează un tad și strame mai puțin dincolo de cei strict tradiționali. În timp ce catifea neagră convențională cască (Societatea Americană pentru Testarea și Materialele aprobate) Poate fi purtată, jachete și cămăși pot fi puțin mai creativi. Ceva de genul unei jachete de verificare maro cu o cămașă colorată de piersici ar fi adecvată, deși nu este niciodată greșit să mergem cu vânător verde, marină sau jachetă neagră cu o cămașă albă. Coordonarea pantalonilor (sau pantalonii de călărie) pot fi în bronz, fawn, măsline, maro sau un alt neutru. Ar trebui să includeți cizme de centură și câmp.

Pentru călătorii de cai, o șa de contact cu totul sau mai strânsă este adecvată împreună cu o cămașă regulată engleză. În funcție de regulile specifice, anumite tipuri de biți, martingale sau nasuri pot fi utilizate sau nu pot fi utilizate.

Clasa Jumper

În diviziunile de jumper, judecarea este în întregime obiectivă, bazată pe finalizarea fizică a cursului, iar punctele sunt acordate sau deduse pe baza defectelor și a șinelor și așa mai departe. Destul de simplu, un vânător este judecat bazat pe judecata personală - și în runda jumper, cea mai rapidă rundă curată întotdeauna câștigă - indiferent de stil.

Riderul într-o clasă de jumper poartă o cască și cizme oarecum similar cu un călăreț de vânător, cu excepția sacoului este oarecum mai scurt. Jachetele pot fi în orice culoare întunecată, verificare subtilă sau tweed. În unele spectacole, cămășile polo fără o jachetă pot fi acceptabile. Câmpul sau cizmele de rochie pot fi purtate cu pantaloni neutri de culoare neutru, taupe, bronz, măsline, maro. Cămășile pot fi purtate cu o cravată, guler de choker sau un guler de stoc și un tricou ar trebui să fie ascuns în partea de sus a pantalonilor. Rochie sau cizme de câmp sau cizme de potrivire a padocului și jumătate de chaps pot fi purtate. Copiii pot purta cizme Jodhpur cu gheteri. Căștile pot fi orice culoare, iar unele pot spora decorative decorative, atâta timp cât sunt aprobate ASTM. Părul tău ar trebui să fie ascuns într-o rețea sau un bun. Pot fi permise ponei, dar cele mai puține se termină că aveți atunci când călătoria dvs., cu atât mai bine.

Pentru cal, o șa multilantă poate fi suficientă pentru spectacole mici, dar o șa de săritură va ajuta călărețul să mențină un scaun securizat.

Clasa de dresaj

Dressage este un cuvânt care vine din Franceză care înseamnă "formare."Dresajul este un sport ecvestru foarte calificat, definit de Federația Internațională de Ecvestre, unde se așteaptă ca calul și călărețul să funcționeze din memorie o serie de mișcări predeterminate.

Inelul de dresaj este foarte tradițional. Fiecare călăreț va purta haine aproape identice cu puțin spațiu pentru atingeri personale. Părul tău ar trebui să fie bine fixat. În timpul prezentării dvs., veți dori să accentuați netezirea gheții calului tău, asigurându-vă că nici o parte a îmbrăcămintei tale, inclusiv părul tău, bounces. O plasă mică de bun sau de păr este adecvată. Dacă părul dvs. este curbat, veți avea nevoie de o plasă de plasă fină pentru a preveni scăparea buclelor de strâmte. Păstrați machiajul la un nivel minim. Casca ta ar trebui să fie catifea neagră sau acoperită de o acoperire de catifea neagră.

La spectacole de școlarizare, puteți purta jachete subtil verificate sau modeste, deși marina adâncă este acceptabilă și negrul este mai potrivit. Jachetele de dresaj sunt mai degrabă mai lungi decât cele purtate în jumper sau inelul vânătorului. Când stai pe un scaun, tivul sacoului tău ar trebui să se odihnească doar pe scaun când stai frumos și drept. Pantalonii de echitatie poate fi fawn, bej pal sau alb. Bordurile albe sunt culoarea clasică pentru inelul de dresaj, dar dacă nu aveți un anturaj de mirele să aveți grijă de calul dvs., este aproape imposibil să rămâi curat. Cel mai bine este să prezentați la un spectacol într-o pereche de pantaloni de bej ascunși cu murdărie decât cele marcate cu murdărie.

Cămașa dvs. ar trebui să fie albă. În vremea foarte caldă, un tampon de top se poate ascunde sub sacou, în timp ce o dickey de zăpadă sau o guler de zăpadă și guler de stoc în față. Un guler de sufocare este, de asemenea, acceptabil la niveluri scăzute. Fiți pregătiți, totuși, în cazul în care jachetele sunt scuzate în vremea caldă. În acest eveniment, veți dori o cămașă curată și prezentabilă. Un știft de stoc este fixat, astfel încât acesta asigură cravata de stoc, și acesta este singurul bit de personalizare pe care vă puteți răsfăța. Un design inițial de filigran fin sau alt subtil este acceptabil. Puteți utiliza legăturile de stoc subtilă sau în pasteluri foarte ușoare la nivelurile inferioare.

Cizme ar trebui să fie cizme clasice de rochie, nu cizmele de câmp cu șireturi pe care le vedeți adesea în inelul Hunter. Dar, dacă este tot ce aveți, sunt acceptabile la cele mai mici niveluri. Copiii pot purta cizme Jodhpur cu gheare. Cu excepția cazului în care spectacolul este foarte casual, jumătate de chaps nu sunt adecvate. Desigur, cizmele ar trebui lustruite. Aflați cum să scuipă polonezii și să vă asigurați că toate celelalte îmbrăcăminte sunt curate și presate.

Pentru cal, o căptușeală engleză și o șa engleză sunt potrivite, iar în timp ce avansați în nivele, veți dori o șa de dresaj. Padul tău de șa ar trebui să fie un pad de dresaj pătrat, alb zăpadă și curat. Manetul calului tău ar trebui să fie împletit și legat de elastic sau fir care se potrivește cu culoarea sa. Înălțurile picioarelor nu sunt utilizate în general.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce să purtați la un spectacol de cal englezesc