10 Moduri eficiente de a spori natural sănătatea câinelui

Cele 10 moduri eficiente de a vă stimula în mod natural câinele

Nu vrem nimic mai mult decât o viață lungă și o sănătate bună pentru câinele nostru de companie. Dar, deoarece animalele nu pot să aibă grijă de sănătatea lor, responsabilitatea se află pe noi, ca proprietar de câine, pentru a vă asigura că prietenul cu patru picioare este întotdeauna în roz de sănătate.

Cei mai mulți dintre noi sunt conștienți de vaccinuri, medicamente și alimente care sunt adesea recomandate de medicii veterinari. Cu toate acestea, veterinarii holistică au altul, dorește să ia cum să sară și să sporească sănătatea animalului, inclusiv unele moduri naturale. Deci, mai jos sunt 10 moduri eficiente de a face acest lucru.

De asemenea, citiți: 6 suplimente naturale pentru a calma durerile articulare ale câinelui

1. Aduceți câinele la veterinar pentru verificările anuale

Puii sub un an de un an au nevoie de vizite regulate la veterinar pentru fotografii și medicamente. În momentul în care acestea ajung la o vârstă până la 10 ani, experții recomandă o verificare anuală ca măsură preventivă împotriva dezvoltării bolilor comune, cum ar fi viermii de inimă, alergii și gingivită. Câinii mai vechi de 10 ani vor avea nevoie de vizite semi-anuale ale VET. Este, de asemenea, recomandat să vă consultați cu un medic veterinar holistic pentru sfaturi despre orice modalități naturale pe care le puteți îngriji de sănătatea câinelui.

2. Aflați despre alergiile individuale ale câinelui

Simptomele de alergii la câiniCel puțin 10% dintre câini sunt alergici la ceva, potrivit veterinarilor la câini în mod natural. Alergiile de câine ar putea avea simptome similare, dar declanșatorul său poate proveni din alimente, mediul, schimbările în sezonul sau mușcăturile de purici, astfel încât tratamentul va depinde de declanșatoare.

Dacă câinele dvs. suferă constant dintr-o intestin de scurgere, mâncărime, Infecțiile cutanate, pierderea părului, mișcările anormale ale intestinului și infecția urechii, trebuie să-l faceți testat pentru alergii la clinica Vet și să vă ajustați procesul de îngrijire a câinelui în funcție de asta.

3. Fiți conștienți și vindecați intestinul tău de câine

Factori precum dieta, medicamentele și stresul pot duce la o Leaky Gut la câini. De asemenea, cunoscut sub numele de sindromul de disbioză, simptomele acestei afecțiuni variază în funcție de cauză. Dar va trebui să urmăriți balonare, Diaree, gaz, hiperaciditate, probleme de vezică și durere în abdomen.

Dacă câinele dvs. a dezvoltat condiții cum ar fi alergii, distresul intestinal cuplat cu vărsături, probleme respiratorii și oboseală cronică, ați putea dori să vă verificați câinele pentru o intestin de leaky. Câinele dvs. ar putea fi necesar să ia antibiotice și suplimente de enzime pentru a trata starea. O schimbare în dietă ar putea fi, de asemenea, în ordine.

4. Hrăniți alimentele cu câini cu antioxidanți

Hrăniți alimentele cu câini cu antioxidanțiÎmbunătățiți sănătatea câinelui cu o dietă bogată în antioxidanți. Acestea sunt alimente care conțin cantități mari de polifenoli și vitamine care ajută corpul câinelui să scape de radicalii liberi care pot afecta imunitatea sa la boli.

Potrivit PET MD, antioxidanți în multe alimente umane sănătoase Ca mere, cartofii ruși, broccoli, prune, fructe de padure roșii și fasole protejează corpul câinelui de la deteriorarea celulelor cauzate de toxine. De asemenea, încetinește sau împiedică dezvoltarea problemelor grave de sănătate.

5. Detoxați corpul câinelui

În afară de antioxidanții din dietă, detoxifierea va ajuta la curățarea toxinelor periculoase și carcinogene din corpul câinelui. Pentru a face acest lucru, va trebui să vă puneți câinele pe o lumină rapidă cel puțin o dată pe săptămână. În acest timp, vă puteți alimenta numai apa de câine sau supa de casă din legume fierte, resturi de carne și oase cel puțin o dată pe săptămână.

Oricare ar fi câinele mănâncă, băuturi sau mirosuri în aer aduce toxine în corp. Deci, puteți ajuta sistemul lor "Clean House & # 8221; o dată la un timp cu detoxifiere canină, care nu ar trebui să fie niciodată cât de mult timp ca oamenii fac.

6. Încercați hrănirea brută

Veți diminua riscul câinelui pentru a dezvolta boli în ficat, rinichi și tractul gastrointestinal când vă puneți câinele pe o Dieta RAW. Pentru ultimele trei decenii, renumitul nutriționist al animalelor dr. Richard Patton a susținut mult timp pentru acest tip de dietă față de hrănirea Kibble.

Medicul consideră că hrănirea câinilor kibbles, care sunt în mare măsură disponibili în supermarketuri, pot provoca mai multe deteriorări ale sistemului lor endocrin. Dar un câine ar putea beneficia de enzimele naturale și de bacteriile bune găsite în alimentele crude. De asemenea, ar putea câștiga o nutriție mai bună din acest tip de dietă, deoarece alimentele crude nu trebuie să se supună unui proces de gătit. El explică mai multe în videoclipul de mai jos:

Pe scurt, este bine cunoscut faptul că alimentele de câine conservate sau prelucrate sunt umplute cu vitamine sintetice sau nutrienți, conservanți și aditivi care ar putea provoca alergii alimentare și pot promova obezitatea la câini. Aceste alimente fabricate sunt, de asemenea, ridicate pe proteine ​​care o face mai dificilă pentru ca un stomac de câine să proceseze.

LEGATE DE: Noul studiu constată că dietele crude pentru câini au beneficii pentru sănătate

7. Treceți la unele vaccinuri

Faceți un obicei să vă vaccinați câinele în fiecare an? În timp ce vaccinarea a salvat viața câtorva câini, nu Toate vaccinurile de câine sunt necesare. Mai mult, cu vaccinuri esențiale de bază, experții spun că este mai bine să spui acest lucru la fiecare trei ani în loc de o dată pe an pentru a diminua riscurile efectelor secundare.

Spre deosebire de oameni, dând vaccinuri anuale la animalele de companie ar putea fi excesive. Au existat o mulțime de cazuri în care imunitatea câinelui față de bolile durează o viață după prima vaccinare, potrivit veterinarilor într-o Raport de la NBC.

Experții sfătuiesc, de asemenea, împotriva vaccinurilor combinate. Ar fi mai ușor să se determine cauza efectelor secundare cu vaccinări unice ar trebui să se dezvolte ceva.

8. Încercați remedii homeopatice pentru a vindeca în mod natural câinii tăi

Încercați remedii homeopatice pentru a vindeca în mod natural câinii tăiAdministrați tratamente homeopatice pentru câinele dvs. în loc să dați medicamente pentru condiții precum umflături, vânătăi, betoane de albine, mușcături dureroase în puii, unele vărsături și diaree. Remedii naturale au niveluri de toxicitate mai mici sau inexistente, astfel încât acestea sunt mult mai sigure pentru sănătatea câinelui dvs.

De exemplu, dacă câinele dvs. a scuzat prin gunoi și a dezvoltat o integrări scurgeri, dați-i o doză lichidă de Nux Vomica, care a fost sacrificat de copacii strithnine. Pentru febră, o doză de Belladonna va ajuta la scăderea temperaturii câinelui. Există tone de tratamente homeopate la Health și Magazine de produse alimentare întregi pe care le puteți încerca înainte de a utiliza cele bazate pe produse chimice și puteți încerca, de asemenea, să faceți cumpărături online.

9. Rezista la utilizarea substanțelor chimice la tratarea purului și căpușe

Plea și căpușe sunt probleme comune de sănătate la câini, în special în sezonul de vară, cu o tona de diferite tratamente de purici disponibil. Dar administrația de alimente și de droguri (FDA) a publicat anterior memento-uri pentru proprietarii de animale de companie pe pericolele unor purici fabricate farmaceutic și care pot duce la efecte secundare neurologice la câini.

Există modalități naturale de a scăpa de purici și căpușe la câini care ar putea fi găsiți în bucătăria dvs. Printre acestea sunt zdrobite usturoi (în cantități mici), oțet și ulei de cocos, conform veterinarului Judy Morgan prin veste.

10. Scapă suplimentele de ulei de pește

Uleiul de pește poate aduce încărcături de beneficii câinilor, cum ar fi haina îmbunătățită sau părul, oasele mai puternice și sănătatea mai bună pentru inimă și rinichi. Acest mineral este bogat în acizi grași sănătoși, cum ar fi Omega-3, și Suplimente de ulei de pește sunt cele mai populare dintre proprietarii de animale de companie.

Dar aceste suplimente nu sunt în întregime sănătoase sau sigure pentru câini în fiecare caz, deoarece pastilele ar fi putut deja oxidate chiar înainte de a cumpăra o sticlă din magazin. Dacă nu sunteți sigur de calitatea suplimentelor, vă dați câinele, introduceți Omega-3 și Omega-6 în dieta câinelui în schimb. Puteți obține acest nutrient să hrănească pește gras, fitoplancton sau ulei de nucă de cocos.

Este de la sine înțeles că sănătatea câinelui dvs. de companie ar trebui să fie o prioritate, deoarece este deja parte a familiei. În momentul în care aduceți acasă un câine cu dvs. de la adăpostul sau agenția de adopție, sunteți încredințați îngrijirii și înțelegeți că proprietatea animalelor de companie implică această mare responsabilitate. Ia-ți a doua și a treia opinie de la diferiți veterinari cu privire la modul în care poți stimula sănătatea câinelui în mod natural.

Citiți următorul: Cele 3 cele mai bune ierburi pentru a trata în mod natural stomacul supărat al câinelui

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Moduri eficiente de a spori natural sănătatea câinelui