Cele 3 cele mai bune ierburi pentru a trata în mod natural stomacul supărat al câinelui

Oamenii au folosit ierburi pentru diferite probleme de sănătate timp de secole. Chiar și astăzi, le puteți găsi în bucătăriile noastre. Și acest medicament natural poate ajuta și câinii cu stomac supărat.

Știți că oamenii cheltuiesc peste 32 de miliarde de dolari pe medicina de companie și îngrijirea medicului în fiecare an? In conformitate cu Produse americane de animale de companie, Unele dintre aceste medicamente pot avea ingrediente toxice sunt încă vândute și sunt populare deoarece unii proprietari doresc confortul Aceste tratamente chimice prevăd câinii și pisicile lor.

Aceasta nu este singura modalitate de a trata anumite probleme de sănătate la câini, totuși. De fapt, puteți obține aceeași comoditate de la utilizarea medicinei pe bază de plante naturale pentru câinii dvs. cu stomacul supărat și câteva alte probleme. Caninii bolnavi în sălbăticie cu mii de ani în urmă a folosit pentru a mânca instinctiv anumite plante pentru a le scuti de probleme de stomac. Deci, aici sunt câteva dintre cele mai bune ierburi pentru a vă trata în mod natural câinii atunci când au un stomac deranjat.

De asemenea, citiți: Ce să hrănești un câine cu un stomac deranjat

Ghimbir

Ghimbir Ginger pentru câiniAre multe proprietăți medicinale dovedite științifice și oamenii au beneficiat de această rădăcină puternică de mai multe secole. Ghimbirul este cunoscut pentru a oferi o ușurare la femeile însărcinate cu boală de dimineață, greață sau vărsături. Funcționează la fel ca câinii care au episoade frecvente de vărsături din cauza problemelor gastrice, conform Spitalul VCA.

Acest medicament natural vine în mai multe forme. Dacă doriți să o administrați în câinele dvs. Raw, tocmai ați tăiat pielea și bucați-vă sau tăiați bine rădăcina, astfel încât să fie mai ușor de înghițit. În mod ideal, trebuie să oferiți o jumătate de linguriță câinilor de rasă mici și 3/4 linguriță pentru câinii de rasă mare. Amestecați ghimbirul în alimentele câinelui dacă gustul său este suprasolicitat că câinele dvs. ar putea să nu vrea să-l încerce.

Dacă câinele dvs. are o condiție de inimă, cu toate acestea, discutați cu veterinarul dvs. înainte de a da acest medicament. Deși, în general, nu are efecte secundare, ghimbirul poate provoca scăderea zahărului din sânge și tensiune arterială, precum și subțire sângele.

Pătrunjel

Patrunjel pentru câiniPătrunjelul este un garnitură de hrană populară și este ușor disponibilă la orice supermarket. Dacă intenționați să-i dați animalului dvs. de companie, asigurați-vă că ați cumpărat Patrunjel italian și nu pătrunjel de primăvară, deoarece acesta din urmă poate afecta negativ sănătatea câinelui tău. Patrunjelul de primăvară are un aspect curbat, deci este mai folosit ca un garnitură și decor. Pătrunjelul italian are frunze și gusturi plate mai robuste.

Pătrunjelul italian are proprietăți antimicrobiene și antiinflamatorii pentru a ajuta la stomacul deranjat sau uti. Puteți da acest lucru câinelui dvs. dărâmând-o în apă fierbinte sau ca o supă de supă. Utilizați o linguriță pentru un câine care cântărește cel puțin 20 de kilograme. Sau, dați-i proaspătă și tocată și făcând patrunjel o parte din dieta obișnuită a câinelui.

Mărar

Mărar pentru câiniNu este la fel de popular în Statele Unite, dar europenii iubesc să folosească mărar, care aparține familiei de țelină Apiaceae, pentru a-și face felul de mâncare sărat. Poate fi, de asemenea, cea mai bună plantă de a utiliza pentru a ajuta la digestia câinelui dvs. și problemele de stomac, conform veterinarilor Câini în mod natural revista.

Dill poate ajuta la ușurarea crampei și a unui stomac gazos la câini. De asemenea, poate îmbunătăți apetitul câinelui. În afară de problemele de stomac, mărar poate lucra și ca o forță de protecție a respirației și ca medicament preventiv pentru gingivita de câine, deoarece are proprietăți antibacteriene.

Dacă hrăniți mărar la câini, utilizați o linguriță de plante și amestecați-o cu apă caldă. Lăsați-o să se răcească și să-i dau câinelui ca supa. De asemenea, puteți amesteca masa în bulion nesalit pentru un gust mai aromat pentru câinele dvs.

Oferind suplimente pe bază de plante pentru câini

Puteți găsi de fapt aceste ierburi în formă suplimentară pentru câini în majoritatea magazinelor de hrană pentru om. Acestea sunt vândute fie în formă de capsulă, tabletă sau lichidă. Cu toate acestea, verificați întotdeauna cu veterinarul înainte de a administra ceva - chiar dacă este o plantă naturală - pe măsură ce câinele ar putea dezvolta reacții alergice pe baza condițiilor sale actuale de sănătate. Acest lucru este valabil mai ales pentru ierburi ca suplimente. Probabil cereți veterinarul dvs. pentru recomandări, dacă au un brand sau producător preferat.

Citiți următorul: 15 cele mai bune alimente pentru câini de stomac sensibil pentru stomacuri supărate

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele 3 cele mai bune ierburi pentru a trata în mod natural stomacul supărat al câinelui