Rețetă: alimente pentru câini de casă pentru sănătatea articulară și șoldului

Știați că 1 din 4 câini vor suferi de la artrită sau alte probleme comune în timpul vieții lor? La câini, aceste probleme se dezvoltă cu vârsta. În altele, problemele de șold și comună sunt genetice și le pot face la o vârstă fragedă. Dacă câinele dvs. prezintă semne de probleme comune sau de șold, acest lucru hrană pentru câini de casă pentru sănătatea articulară și șoldului poate fi adecvată pentru a adăuga la dieta lor.

La fel ca artrita la om, șold și dureri articulare poate fi debilitantă. Ar trebui să căutați imediat o îngrijire veterinară dacă credeți că se arată câinele dvs Semne de durere articulară. Îngrijirea preventivă poate ajuta la eliminarea acestor probleme de sănătate, dar odată ce câinele dvs. începe să arate semne, are nevoie de un regiment de tratament pentru a opri degenerarea.

Unul dintre instrumentele din arsenalul de tratament va fi o nutriție adecvată. Există multe ingrediente și suplimente pe care le puteți adăuga la alimentele câinelui pentru a ajuta la inflamarea și durerea asociată cu durerea articulară și de șold. Dacă intenționați să faceți acest hrană pentru câini de casă pentru sănătatea articulară și șold, asigurați-vă că ați verificat cu medicul veterinar pentru a vă asigura că va satisface nevoile nutriționale ale câinelui.

MAI MULT: Cum ar trebui să hrăniți câinii cu artrită

Hrană pentru câini de casă pentru sănătatea articulară și șoldului

Hrană pentru câini de casă pentru sănătatea articulară și șoldului

Ingrediente

  • 6 cesti de apă
  • 1 kilogram de curcan
  • 1 ceasca de țelină
  • 2 cesti de morcovi
  • 2 cani de kale
  • 3 cuișoare de usturoi
  • 1.5 cești de orz
  • 1/2 cană brună orez
  • 1/2 cană de lentilă
  • 1 patrunjel de ceașcă (proaspătă sau uscată)
  • 1 cană de urzice (proaspete sau uscate)
  • 1/2 Cupa uscata uscata

Directii

Lucrul pe care îmi place cel mai bine să folosească un aragaz lent pentru a pregăti mâncarea câinelui dvs. este că odată ce adăugați ingredientele pe care abia trebuie să le tindă. Spre deosebire de mesele de gătit pe topul aragazului, nu este nevoie să amestecați în mod constant mâncarea sau să verificați tot timpul pentru a vă asigura că nu arde.

Adăugați toate ingredientele în aragazul lent și setați-l la scăzut. Va trebui să gătească timp de aproximativ 6-8 ore. De asemenea, puteți găti mâncarea pe căldură medie / mare timp de 3-4 ore dacă veți fi acasă să vă tindă. Va trebui să o amestecați la fiecare 20 de minute dacă rotiți încălzirea.

Hrană pentru câini de casă pentru sănătatea articulară și șolduluiDacă gătiți pe jos, veți dori să amestecați mâncarea ocazional pentru a rupe curcanul la sol, dar fără griji dacă nu sunteți acasă să o faceți. Puteți folosi întotdeauna o lingură mare pentru a sparge curcanul la sol în bucăți mai mici atunci când alimentele sunt finalizate gătit.

Puteți găti această rețetă de mâncare pentru câini în timpul zilei în timp ce sunteți departe de muncă sau peste noapte în timp ce dormiți. Odată terminat gătitul, lăsați-l să se răcească și îl puteți servi imediat. Resturile pot fi stocate int Frigider într-un recipient etanș pentru până la 5 zile.

Dacă doriți să pregătiți această rețetă în vrac, puteți îngheța, de asemenea, acest hrană pentru câini de casă pentru sănătatea articulară și șold într-un recipient etanș pentru depozitare de până la 3 luni! Dacă ați pregătit o lot de acest produs alimentar în fiecare zi timp de o săptămână, ați avea suficient să depozitați luni de zile de mese ușoare câine.

Citiți următorul: 6 suplimente naturale pentru a calma durerea articulară a câinelui

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Cel mai bun hrană pentru câini de casă pentru rețeta de sănătate în comun și șold

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: alimente pentru câini de casă pentru sănătatea articulară și șoldului