5 Tendințe de dietă a alimentelor brute și modul în care proprietarii de animale de companie se hrănesc cu câinii lor

În ciuda avertismentelor și problemelor legate de sănătate Hrănirea de carne crudă, există un interes în creștere a consumatorilor, în special în rândul proprietarilor de animale de companie, pentru dieta alimentară pentru câini brut. Cu constant Câine de mâncare reamintește, Mai mulți proprietari se opresc la hrănirea meselor bogate în proteine ​​de carne proaspătă, la fel cum strămoșii câinii își consumă mâncarea de secole.

Homemade câine brut mese alimentare nu sunt singura tendință în creștere, totuși. Vânzări pentru produse alimentare crude, atât proaspete cât și înghețate, precum și alimente de câine deshidratate și variantele uscate prin înghețare, au crescut în ultimii ani, potrivit unui raport al industriei alimentare pentru animalele de companie (sursă). Insiderii se așteaptă ca tendința să crească în continuare, mai ales acum că am văzut câteva dovezi științifice despre beneficii de hrănire brută din studiile recente

Iată cinci dintre cele mai populare tendințe de dietă pentru câini brut pe care le-am observat recent:

1. Hrănirea brută pentru câini este mai bună decât alimentele de câine uscate

Hrănirea brută pentru câini este mai bună decât alimentele de câine uscate

Alimentatoarele brute nu sunt cele mai puțin deranjate de critici din jurul dietelor alimentare pentru câini brut. Ei vor continua să-și hrănească câinilor carne crudă peste alimentele cu câini conservate sau uscate Kibble, deoarece acesta din urmă este considerat mai nesănătoasă, cu ingrediente care conțin mereu produse secundare, materiale de umplutură, conservanți și aditivi nesănătoși.

Deși există unele dovezi științifice privind pericolele hrănirii brute (cum ar fi bacteriile) sau mese dezechilibrate, susținătorii de hrănire brută cred că atunci când fac lucrurile în mod corect, cum ar fi utilizarea unor carne sănătoasă și acordarea atenției la valoarea nutrițională exactă este destul de ușoară. Mai mult, mulți proprietari de animale de companie care hrănesc crud cred că împingerea constantă pentru kibul uscat este doar un concept perpetuat de industria veterinară împreună cu companiile de alimente pentru câini.

Dr. Anna Hielm-Bjorkman de la Universitatea din Helsinki se află încă în mijlocul desfășurării studiilor cu echipa sa la Dogrisk cu privire la diferența dintre hrănirea brută și hrănirea convențională Kibble. Ceea ce au învățat până acum este că o dietă brută poate ajuta la reglarea fină a sistemului imunitar al câinelui, astfel încât câinii ar putea fi mai puțin predispuși la alergii cutanate, conform interviului ei cu ei Animale de companie sănătoase.

2. Alimentatoarele brute sunt mai bune la evaluarea a ceea ce au nevoie de câinii lor

Alimentatoarele brute sunt mai bune la evaluarea a ceea ce au nevoie de câinii lorOrice tip de alimente poate sa au atât un impact pozitiv, cât și negativ asupra sănătății câinelui. O mulțime de factori vin în joc atunci când vine vorba de hrănire, deoarece corpul fiecărui câine este unic. Dar alimentatoarele brute sunt capabile să evalueze și să ajusteze tipul de alimente pe care le dau animalelor lor mai bune decât proprietarii care se bazează pe fabrica produsă uscată. Ca atare, ei pot oferi câinilor o dietă mai completă bazată pe nevoile nutriționale individuale ale câinelui.

Alimentatoarele brute care au făcut acest lucru de ani de zile înțeleg că câinii lor nu trebuie să urmeze o dietă exactă ca strămoșii lor, lupii. Este, de asemenea, recomandabil să rămâneți la o dietă care să se bazeze exclusiv pe ceea ce mănâncă lupii, deoarece nu va satisface alte cerințe de nutrienți ale câinelui.

De exemplu, un câine care suferă de infecție cu drojdie ar putea fi dat lapte de capră brută pentru a-și ajuta sistemul. Unele alte alimente ar putea ajuta câinele cu probleme diferite de sănătate. Lupii nu digeră în mod deosebit laptele de capră brută, chiar dacă alimentatoarele brute dau acest lucru câinilor lor. Prin urmare, flexibilitatea este esențială și proprietarii de animale de companie hrănirea dietei crude nu se opun acestui lucru.

Deci, luând în considerare modul de a construi dieta de alimente crude a câinelui, puteți folosi lupii sălbatici ca fundație pentru dietă. Dar, după aceea, trebuie să înveți să cântăriți beneficiile și dezavantajele anumitor alimente care lwolvezii pot sau nu pot mânca, deoarece poate fi bun sau rău pentru nevoile de sănătate ale câinelui, precum și evaluarea stării de sănătate a animalelor de companie.

3. Alimentele pe bază de plante devin din ce în ce mai populare

Alimentele pe bază de plante devin din ce în ce mai populare

În timp ce carnea este încă principala sursă de calorii și nutrienți în rândul proprietarilor de animale de companie care hrănesc RAW, există un număr tot mai mare de proprietari care caută alte câteva opțiuni. Alimentele pe bază de plante sunt bogate în vitamine, minerale și nutrienți. Acestea sunt considerate alimente brut funcționale care oferă o anumită nutriție de bază și complimentează o dietă de dietă din carne.

La fel ca și în cazul dietelor umane, alimentele câinilor care alimentează de la plante pot ajuta la scăderea riscurilor lor pentru boli, conform la un studiu În cercetarea în știința veterinară. & # 8220 de alimente funcționale & # 8221; ajutați câinii prospera, nu doar supraviețui. Se recomandă ca proprietarii de animale de companie să-și hrănească, de asemenea, câinii lor fructe și legume întregi și există o serie de studii care arată beneficiile care Fructe și Veggies au câini.

Există, de asemenea, alte tipuri de alimente funcționale care pot oferi beneficii imense pentru sănătatea câinelui dvs., adesea recomandate de veterinarii holistici:

oțet de mere. Are proprietăți antibacteriene care ajută la gestionarea greutății câinelui împotriva dezvoltării diabetului. O linguriță de ACV poate fi amestecată cu alimentele câinelui. O mulțime de alte utilizări ale ACV au fost găsite și de către proprietarii de animale de companie.

Ulei de cocos. Ajută la îmbunătățirea pielii câinelui și a blănurilor datorită proprietăților sale antimicrobiene. De asemenea, ajută la sistemul digestiv al câinelui și la problemele comune, printre alte beneficii. Dați o jumătate de linguriță de ulei de nucă de cocos la câini de două ori pe zi.

Pastă de aur cu ulei de nucă de cocos și turmeric. Acest lucru are efecte antiinflamatorii, în partea de sus a proprietăților sale antimicrobiene. Aceasta poate ajuta la prevenirea dezvoltării cancerului și a artritei la câini. Pentru a face paste, amestecați o jumătate de pahar de pulbere de apă, cu o ceașcă de apă, 1/3 ceașcă de ulei de nucă de cocos și un piper împământat. Dați acest amestec câinilor dvs. în fiecare zi pentru o linguriță de 1/2 la o lingură, în funcție de dimensiunea câinelui. Curcumă Pulberea poate fi, de asemenea, dată câinilor ca supliment.

Usturoi. Aceasta este una controversată. În general, usturoiul este un prebiotic natural care conține încărcături de vitamine și aminoacizi, dar este cunoscut și ca fiind toxic pentru câini. Dar unele veterine holistice susțin că în cantități mici îi ajută pe corpul câinelui să detoxifice deoarece este anti-parazitar și antimicrobian. Asigurați-vă că usturoiul pe care îl hrăniți câinele este organic și nu dați mai mult de 3.4 grame.

De asemenea, câinii diferiți vor reacționa diferit de usturoi. Deși este rareori fatală în doze mici, chiar și cu puțin servirea câinelui ar putea experimenta tulburări de stomac, diaree sau episoade de vărsături. Un studiu În revista toxicologia interdisciplinară a declarat că, atunci când este dată în moderare, usturoiul este sigur pentru câini. Un usturoi care cântărește 15 grame ar putea fi prea mare de o doză. Luați act de faptul că un cățel de usturoi este de aproximativ 3 grame.

4. Mai multe alimentatoare brute includ ciuperci

Ciupercile devin din ce în ce mai populareCiuperca este privită ca un superfood în dieta umană, deoarece este bogat în substanțe nutritive. În timp ce nu există studii în acest sens, unele veterine solicită aceleași beneficii pentru câini. Rețineți că există multe tipuri de ciuperci care ar putea fi otrăvitoare pentru câini.

Când este dată în mod moderat și de tipul potrivit de ciuperci, studiile arată că această hrană brut funcțională poate proteja atât câinii, cât și oamenii de la diferite boli și să ajute celulele și organele să se regenereze.

Potrivit clubului american Kennel, ciupercile pentru a evita includ:

  • Amanita Faloides sau Capacul de deces
  • Galerina Marginata sau Galerina
  • Amanita gemmata sau moarte de bijuterii
  • Amanita Muscaria sau zbura Agaric
  • Gyromitara spp. sau fals mai mult
  • Inocybe SPP sau Clitocybe Dealbata

5. Alimentând mult mai multe carne de organe decât înainte

Furajează carnea de organe pentru mai mulți nutriențiCele mai multe alimente brute urmează un raport de 80% din carne brută, 10% oase de câine și 10% organe. Dar mai mulți susținători și experți ai hrănirii brute recomandă acum creșterea porțiunii de organe la cel puțin 25% din masă, deoarece aceștia au mai mulți nutrienți pe care câinii puteau să le lipsească.

Când faceți masa brută a câinelui, amestecați porțiunea cu ficat, rinichi, piele, ovare sau testicule și creier, deoarece acestea sunt surse extrem de bogate de vitamina B, fier, zinc, cupru, DHA și vitamina D, mult mai sănătoasă decât doar carne musculară.

Dacă vă decideți să vă hrăniți dieta de câine, amintiți-vă că aceste tendințe sunt doar principii și opțiuni care trebuie luate în considerare pentru câinele dvs.; Nu sunt reguli, iar singura lege care urmează este de a ajusta dieta bazată pe nevoile individuale ale câinelui dvs. Tu și veterinarul tău sunt încă cei mai buni oameni care pot spune ce este bun sau rău pentru pooch-ul tău când vine vorba de dietă.

Citiți următorul: 10 cele mai bune retete alimentare de casă pentru câini de casă naturală

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Top 5 tendințe de dietă a alimentelor brute și modul în care proprietarii de animale de companie se hrănesc cu câinii lor

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Tendințe de dietă a alimentelor brute și modul în care proprietarii de animale de companie se hrănesc cu câinii lor