Top # 20: ce este medicina veterinară holistică pentru câini?

Mulți proprietari de animale de companie cred că știu ce este medicina veterinară holistică, Dar dacă vă săpeți mai adânc, veți găsi rapid că nu este la fel de tăiat și uscat, așa cum s-ar putea gândi unii. În episodul din această săptămână, voi discuta despre ce îngrijire holistică de câine este de fapt și ce să vă așteptați dacă încercați să găsiți un medic veterinar holistic pentru câinele dvs. în zona dvs.

Cât de mult știți despre îngrijirea veterinară holistică, deoarece se aplică câinilor? Știți diferența dintre îngrijirea medicală holistică pentru câini și îngrijirea tradițională a câinelui veterinar? În această teorie a lui Pets Podcast Episod vă voi duce prin aceste diferențe și discutăm despre multe dintre aspectele legate de îngrijirea veterinară holistică și ceea ce mulți proprietari de animale de companie misează atunci când se iau în considerare această opțiune față de îngrijirea veterinară tradițională.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod pe teoria oficială a site-ului web al animalelor de companie.

Ce este îngrijirea veterinară holistică pentru câini?
(transcrierea podcast brut)

Ce este câinii de medicină VET Holistic

Bună ziua tuturor, bun venit înapoi Teoria animalelor de companie, numele meu este Samantha. În această săptămână vreau să vorbesc cu dvs. despre medicina holistică pentru animalele noastre de companie. Acest lucru este ceva care a câștigat o mulțime de atenție în ultimele luni, o mulțime de proprietari de animale de companie caută tratamente alternative și cred că o mulțime de motiv pentru care oamenii caută, de asemenea, tratamente alternative pentru ei înșiși. Și cu cât privești mai mult industria umană și industria animalelor de companie dacă le comparați și uitați-vă la lucrurile ca tendințele în mâncare, tendințele în accesorii, tendințele medicinei, ei merg de-a lungul aceleiași căi.

Pe măsură ce obținem mai mult pe tehnologia oamenilor și începem să folosim tehnologia mai mult în viața noastră de zi cu zi, ea este lentă și în industria animalelor de companie și vedem o mulțime de moduri pe care le putem folosi acum tehnologie pentru a ajuta în viața animalelor noastre în fiecare zi. Același lucru se întâmplă de la medicină, există această tendință în lumea umană de a căuta mai multe tratamente holistice, tratamente mai naturale pentru a vă trata întregul corp față de tratarea unui simptom aici și acolo.

Oamenii văd că produsele farmaceutice, împreună cu costurile astronomice care continuă să crească toate aceste efecte secundare, luați un medicament pentru un singur lucru și vă dau efecte secundare care vă determină să luați un alt medicament care vă oferă o parte efecte, și devenind acest tip de ciclu vicios.

Așadar, căutăm mai multe abordări naturale de tip holistic, și asta este din nou leeching în câmpul de animale de companie și vedem mai mulți părinți de companie care doresc aceste tratamente holistice de sănătate pentru câinii lor. Așa că am o mulțime de oameni care pun întrebări despre asta, am o mulțime de oameni care nu înțeleg cu adevărat exact ce este sănătatea holistică.

Îngrijirea holistică a sănătății este folosită interschimbabilă cu termeni precum & # 8216; medicamente alternative ", 10216 de tratamente", lucruri de genul ăsta; și îngrijirea câinelui holistic este atât de mult mai mult decât atât. Îngrijirea câinelui holistic, gândiți-vă la cuvântul "Holistic", se uită la tot corpul, indiferent dacă faceți vor vorbi despre animalele de companie sau despre persoanele cu care nu intrați și spuneți & # 8220; am acest simptom, asta este greșit, & # 8221; și încearcă să trateze simptomul. Voi spuneți și am simptomul "# 8230; & # 8221; sau în acest caz, câinele meu are acest simptom, & # 8221; Și ei, veterinari holistici, se uită la ceea ce cauzează simptomul, care este cauza rădăcină, trebuie să tratăm ceea ce problema inițială reală este tratarea tuturor simptomelor.

Și dacă vă gândiți la asta, există o mulțime de momente când aveți un fel de problemă de sănătate sau animalul dvs. de companie în acest caz are o problemă de sănătate și cred că în mod specific cu animale de companie nu știm întotdeauna Ce sunt toate simptomele, ați putea vedea că câinele dvs. are o erupție cutanată, dar nu puteți vedea că "# 8230; Oops, îmi pare rău că câinele meu și # 8230; Așa că ați putea vedea că câinele dvs. are o erupție cutanată, dar nu puteți vedea că câinele dvs. are o febră, o febră ușoară care se întâmplă. S-ar putea să nu puteți vedea că câinele dvs. are, de asemenea, un stomac deranjat și o mulțime de probleme digestive cu asta.

Câinii nu pot vorbi, nu-ți pot spune că se simt umflați sau că se simt grea, știi că nu o vedeți dacă nu sunt bolnavi de stomac sau că au diaree, tu ar putea să nu observe că există vreun fel de supărat digestiv. Deci, îngrijirea holistică se uită la toate astea. Câinele dvs. nu vă poate spune ce se întâmplă așa cum va face un medic veterinar holistic este să spunem și câinele dvs. are o erupție cutanată, dar ceea ce cauzează erupția cutanată?& # 8221; Ei nu vor spune doar ca un medic veterinar tradițional, aici este o cremă pentru a pune pe erupție cutanată pentru a lua erupții cutanate.& # 8221; De ce a început erupția cutanată în primul rând? Deci, îngrijirea câinelui holistic se uită într-adevăr la întregul animal & # 8230; sau holistic, ar trebui să spun, îngrijirea animalelor de companie se uită la întregul animal, ceea ce se întâmplă în acest sens, cauzând simptomul?

Și de multe ori știți că îngrijirea holistică este legată de mai multe alimente ecologice, produse naturale, metode naturale de vindecare, poate unele uleiuri esențiale, lucruri de genul asta, așa că un fel de mână în mână, dar cu siguranță nu poți spune că ei "o metodă interschimbabilă de tratament, deoarece veterinarii holistici pot folosi tratamente veterinare tradiționale, ei pot să le asocieze cu tratamente naturale, pot recomanda o alimente organice de câine din toate naturale, pot recomanda ceva ce mai puțin mai tradițional.

Holistic nu este doar despre natural, este vorba de ceea ce este cel mai bun pentru câinele dvs. total sau pisica sau animalul de companie în acest caz, ei vor să facă ceea ce este cel mai bun pentru animal și dacă este tratamentul tradițional, grozav ; Dacă asta este ceva mai puțin mai mult mai homeopatic, dacă se uită la ceva ce este puțin în afara casetei de medicină tradițională, de asemenea. Ei doresc ceea ce este cel mai bun pentru câine la sfârșitul zilei. Deci, îngrijirea sănătății holistică pentru animalele noastre este mult mai mult, cred că, ceea ce unii presupun că este.

Unele lucruri pe care trebuie să le luați în considerare atunci când vă gândiți la medicina holistică, în primul rând, în primul rând, veți avea nevoie să găsiți un medic veterinar holistic în zona dvs. Există unele, ele nu sunt la fel de populare, evident, ca veterin veterinii tradiționali, dar ar trebui să găsiți unul destul de aproape de zona dvs., ei devin din ce în ce mai frecvente, astfel încât să arunce o privire în jur și la fel ca atunci când " Căutând un medic veterinar pentru tine, doar pentru că există doar un veterinar holistic în zona dvs., ei nu poate fi veterinarul potrivit pentru dvs., este posibil să trebuiască să călătoriți într-o altă zonă, un alt oraș sau o altă comunitate pentru a găsi o holistică Veterinarianul care va fi capabil să vă satisfacă nevoile și nevoile animalului dvs. de companie.

Vrei să le intervievezi, vrei să ceri referințe. Verificați cu oamenii pe care îi cunoașteți dacă au un medic veterinar holistic pe care îl lucrează cu cei care îi plac. La fel ca și cum ați căuta un medic veterinar regulat, doar pentru că sunt veterinari holistici sunt mai puțin frecvenți nu înseamnă că doriți să vă mulțumiți pentru unul doar pentru că este cel mai apropiat pentru dvs., ei nu se pot potrivi cu dvs. are nevoie sau să ofere serviciile în lucrurile pe care chiar le aveți nevoie și căutați într-un medic veterinar, deci asigurați-vă că vorbiți cu ei în același mod în care ați face și faceți un interviu și găsiți referințe la fel ca și cum ați fi cu un medic veterinar tradițional.

Unul dintre lucrurile pe care cred că este cel mai mare despre îngrijirea holistică a animalelor de companie este că "# 8230; sau îngrijire veterinară este că nici două animale nu sunt aceleași, doi cai nu sunt aceiași, doi câini nu sunt la fel, două pisici sunt nu la fel, deci când căutați un medic veterinar holistic, ei înțeleg asta. Întrucât, dacă luați "Bine, așa, de exemplu, avem trei câini și dacă laboratorul nostru de ciocolată are o erupție cutanată și am luat-o în veterinarul nostru tradițional, ei vor să-mi dea o cremă de actualitate, trimite-mi acasă. Dacă câteva luni mai târziu, beagleul nostru se termină cu o erupție cutanată, același lucru; și la câteva luni după ce boxerul nostru se termină cu o erupție cutanată, același lucru. Dacă intrați într-un medic veterinar holistic doar pentru că simptomul este același lucru pe care îl vor uita la fiecare câine individual.

Acum, de exemplu, să spunem laboratorul meu de ciocolată ea primește o erupție cutanată în timpul verii, ea în apă tot timpul, astfel încât ei întreabă despre asta, vor să știe. Și poate că problema este ceva într-unul din brooks sau cursuri pe care le înota în cauza unei reacții cutanate. Apoi s-ar putea arunca o privire la boxerul nostru care are o diagnosticat cu o afectiune numita cardiomiopatie Boxer, ea dureaza sase pastile in fiecare zi, precum si cateva suplimente suplimentare, ea mananca o dieta foarte specifica Din cauza stării ei, astfel încât s-ar putea să se uite la boxerul nostru Chloe și să spună că este legat de dieta ei, poate că este legat de medicamente pe care le-a văzut și vor căuta alte simptome, în loc de Doar Luând acel simptom al erupției cutanate și a zisului, da da, hai să tratăm acest lucru, & # 8221; Se vor uita la câinele individual, ce se întâmplă cu acest câine?

De ce este această erupție cutanată, poate că arată la fel ca o erupție de la un alt câine, dar există un motiv complet diferit că erupția cutanată începe. Astfel încât să fiu personal la mine este cel mai mare aspect al asistenței medicale holistice și cred că ceva pe care proprietarii de animale de companie trebuie să se gândească este că într-adevăr obțineți un anumit curs de tratament care este specializat pentru nevoile dvs. de companie.

Un lucru care poate fi frustrant pentru niște proprietari de animale de companie, dar durează mai mult timp cu practici veterinare, deoarece ceea ce fac este că nu iau acea soluție unică, nu este la fel de tăiată și uscată ca și cu îngrijirea veterinară tradițională. Deci, în schimb, un veterinar holistic va combina o mulțime de abordări diferite, ei pot folosi să spunem acupunctura împreună cu un fel de prescripție medicală sau un tratament topic pentru o problemă.

Acestea pot folosi unele tipuri convenționale de medicamente amestecate cu unele tipuri de medicamente homeopate; ei ar putea recomanda, așa cum am menționat că știi, acupunctura este un lucru foarte mare, terapie de aromă, o îngrijire chiropractică. Ei pot vorbi despre schimbarea unei diete, folosind ierburi și lucruri de genul asta pentru a trata lucrurile în loc să privească doar acel medicament tradițional occidental pe care l-am cunoscut. Ei nu dau medicamente pe bază de prescripție medicală doar pentru a suprima simptomele, nu este așa cum este făcut în îngrijirea holistică, așa că uneori poate fi frustrant.

De multe ori ca părinți de companie ne iubim câinii noștri ca și membrii familiei, nu vrem să le privim să suferiți cu ceva și ne vom întoarce la erupția cutanată sau să spunem o anumită condiție de piele unde Câinele nostru este mâncărime și inconfortabil. Nu vrei să vezi asta, nu vrei să te ocupi de asta, în timp ce un medic veterinar holistic se uită la alte tipuri de tratamente sau lucruri de genul asta, vrei un tratament. Astfel, o mulțime de părinți de companie cred că, mergând în mod tradițional, te duci în veterinar, îți faci prescripția și ai terminat, asta-i, câinele tău se simte mai bine, asta e mai mare drept.

Nu întotdeauna, și în timp ce ar putea dura un pic mai mult cu tratamente holistice, nu numai că dau medicamentului să suprime simptomele și să meargă mai departe, caută ceea ce cauzează acest lucru și este de fapt pe termen lung Pentru a fi mai bine pentru câinele dvs. decât luarea de droguri care vor reduce sistemul său imunitar și "# 8230; sistemul său imunitar natural ar trebui să spun, ei luptă cu ceea ce simptomele sunt și slăbesc că sistemul imunitar natural.

Atât de mult pe termen lung, analizând o abordare holistică care să ajungă într-adevăr la rădăcina problemei și, de asemenea, vor vorbi despre modalități de a stimula sistemul imunitar al câinelui, modalități de a-și folosi dieta pentru a-i da Cea mai bună nutriție de calitate pentru nevoile sale individuale. Așa că este într-adevăr căutând pe termen lung la întregul câine, și asta cred că o mulțime de proprietari de animale de companie nu înțeleg, le place ideea de abordare mai naturală, dar nu sunt pe deplin informați cu privire la exact ce holistică Medicina veterinară este vorba despre.

Deci, dacă ați decis că vă place ideea de îngrijire veterinară holistică și vă gândiți, poate că veți privi în ea, veți verifica în jurul valorii de a vedea dacă există veterinar în zona dvs. care oferă aceste servicii Și credeți că acesta este ruta pe care doriți să o faceți, există câteva lucruri pe care trebuie să le pregătiți. Unul este ca și cum am spus că timpul suplimentar, veți avea nevoie de un pic de răbdare, va dura ceva timp pentru medicul veterinar holistic pentru a afla despre câinele dvs., stilul de viață al câinelui, mediul în care locuiți în.

Acestea sunt toate lucrurile care adaugă sau se îndepărtează de sănătatea și bunăstarea generală a câinelui și că este ceea ce doriți, la sfârșitul zilei nu este că ceea ce noi toți vrem este ca câinele nostru să fie la fel de sănătos în general posibil? Deci, trebuie să vorbiți despre alte animale din mediul înconjurător, lucruri pe care le fac.

Cum am menționat laboratorul nostru Sadie, ea înotă tot timpul, așa că înotați în apă naturală, tipul de alimente pe care îl mănâncă, lucrurile pe care le sunt expuse în mediul înconjurător. Sunteți vă spuneți că sunteți un mecanic sau că faceți o lucrare corporală pe vehicule și, uneori, câinele dvs. este în afara și în garaj, există vapori și substanțe chimice și lucruri de genul acesta atunci când au fost respirați și expuse la peste Perioadele lungi de timp ar putea provoca probleme.

Atât de puțin lucruri de genul că nu vă puteți gândi să afectați viața de zi cu zi a câinelui dvs. ar putea juca un rol uriaș în ea. Deci, trebuie să fii răbdător și să treci prin acest proces cu un medic veterinar holistic pentru a învăța sau pentru ei să învețe că ar trebui să spun, tot ce trebuie să știe despre animalul tău și mediul tău. Deci, un lucru.

Celălalt lucru pe care trebuie să-l pregătiți pentru că atunci când intrați în ea este că va fi ceva ce vor vorbi cu tine despre sănătatea și bunăstarea câinelui tău, așa că poate să fie niște schimbări de dietă, pot recomanda câteva suplimente, de multe ori vor recomanda adăugarea unor lucruri care sunt surse naturale de nutrienți la dieta câinelui tău. Oțetul de cidru de mere este unul mare, lucruri cum ar fi ulei de semințe de in, ulei de pește, iaurt are probiotice naturale și bacterii bune pentru digestia câinelui, astfel încât ar putea fi lucruri de genul că ei vor să vorbească cu tine.

Este vorba de a fi o schimbare de stil de viață pentru animalul dvs. de companie, dar, evident, pentru dvs., pentru că tu ești cel care oferă acel stil de viață, așa că trebuie să fii pregătit pentru că intră în această călătorie de sănătate holistică și poate de fapt scânteia interesul pentru tine să te gândești la el pentru tine și pentru membrii familiei tale umane, dar mai ales pentru câinele tău, pentru că tu ești cel care îi pasă de ei și îi dă tot ce au nevoie zilnic, asta va fi ceva ce " s-au schimbat și stilul tău de viață și trebuie să fii pregătit pentru asta.

Este adesea că veterinarii holistică vă vor vorbi despre schimbarea regimului exercițiilor de câine împreună cu dieta lor. Deci, există lucruri evident dacă schimbați regimul de exerciții ale câinelui, atunci acesta va schimba și al tău. Dacă câinele dvs. trebuie să meargă pentru mai multe plimbări în fiecare zi sau să iasă în curte și să joace puțin mai mult, va trebui să-l duci pentru aceste plimbări, va trebui să ieșiți în curte, să aruncați mingea, făcând cu el, oricare ar fi cazul. Ei pot recomanda, de asemenea, lucruri, cum am menționat mai devreme, terapia de aromă, masaj, acupunctura.

În funcție de starea câinelui dvs. de multe ori și # 8230; Știți să luăm, de exemplu, masajul câinelui, o mulțime de oameni nu își dau seama că câinii se bucură de masaj așa cum oamenii ar fi. Uneori este pentru un anumit tip de scopuri de remediere, acesta poate ajuta animalele de companie, să creadă sau nu, cu probleme de frică sau de anxietate; Reduce umflarea, animalele de companie cu probleme comune, artrită; Poate spori circulația sângelui, astfel încât, dacă aceasta este o problemă pentru câinele dvs., cum ar fi masajul poate fi recomandat și veți fi cel care va trebui să-ți ia animalul la aceste întâlniri.

Terapia Aroma este aceeași modalitate, tratamentele chiropractice sunt în același mod, știu că oamenii cred că o parte din aceste lucruri, de exemplu chiropractic pentru câini de ce ai avea nevoie de "# 8230; de ce câinele tău ar avea nevoie de îngrijire chiropractică? La fel ca câinii americani pot suferi de dureri de spate și dureri de gât. Gândiți-vă la coloana vertebrală a unui câine și modul în care corpul lor este înființat unde coloana vertebrală se îndreaptă spre vârful corpului lor, astfel încât tot felul de greutatea agățului acolo. Gândiți-vă la un câine supraponderal și cât de multă greutate se va trage pe spate și asta poate face o mulțime de daune. Deci, dacă câinele dvs. a fost supraponderal și ați obținut acest lucru sub control, acum ar putea fi unele probleme de genul ăsta.

Câini care au avut puii că este o mulțime de greutate, este o mulțime de probleme cu corpul lor. Unii câini doar au genetic oase mai slabe decât altele, pot avea probleme de spate și lucruri de genul că nu știți că nu puteți face nimic despre asta, este un lucru genetic, despre care se naște. Lucruri de genul că acest lucru pot fi recomandate în acestea sunt lucruri pe care vi se va trebui să fiți la dispoziție pentru a vă lua câinele, angajați un Sitter Pet pentru a vă lua câinele la ceva de genul ăsta.

Și din nou, o schimbare a dietei care ar putea crește costurile alimentelor dvs. de companie, ar putea însemna schimbarea la, de exemplu, acasă o dietă care nu vă va costa mai mulți bani, dar va dura mai mult timp pentru a vă pregăti. Ei pot vorbi despre adăugarea, cum am spus, unele dintre acele lucruri naturale la dieta câinelui ca oțetul de cidru de mere, iaurtul este un lucru minunat, lucruri de genul asta. Deci, poate că nu schimbați dieta, dar adăugați mai multe lucruri care ar putea fi un pic mai scump, există multe lucruri pentru a ține minte.

Deci, atunci când vă gândiți la sănătatea de câine holistică față de medicina veterinară convențională, pe care suntem obișnuiți, știți că există multe aspecte pentru a păstra în minte și este ceva ce trebuie să vă gândiți la cu adevărat deschis, trebuie să aveți nevoie Fiți conștienți că holistica nu înseamnă neapărat că câinele dvs. nu va primi nici un medicament tradițional, nu înseamnă că un medic veterinar holistic vă va vorbi din vaccinarea câinelui sau că aveți orice tip de tratament tradițional de medicină occidentală. Nu înseamnă că dintr-o dată câinele tău va trebui să fie pe această dietă ecologică naturală și că vor începe să facă o yoga câine sau ceva de genul ăsta.

Oamenii tind să se gândească la medicina veterinară holistică în două extreme și aceștia sunt că unul, că veți obține nici o îngrijire veterinară și # 8230; orice îngrijire veterinară tradițională, ei nu vor să facă vaccinuri sau ceva de genul acesta este doar complet departe de medicina occidentală, complet opusul medicinii occidentale. Și apoi unii oameni se gândesc la el la celălalt capăt al spectrului că va fi doar acest lucru imens de schimbare a vieții și va trebui să schimbați tot ce faceți cu câinele dvs. și nu fie.

Deci, într-adevăr trebuie să fii deschis mințit, trebuie să poți funcționa bine cu medicul veterinar pe care îl faci, pentru că medicina holistică este doar despre asta, este un fel de lucru pe care-l-a-a-sa sat. Deci veți lucra cu un medic veterinar, medicul veterinar poate efectua terapie de aromă, masaj, acupunctură, îngrijire chiropractică, ei vă pot referi la altcineva care face, puteți lucra cu o întreagă echipă de oameni. Ei pot avea un nutriționist canin în biroul lor care vorbește cu privire la problemele alimentare; Deci trebuie să fii deschis să lucrezi cu oamenii.

La sfârșitul zilei, toate aceste alegeri sunt ale tale, pentru că ești proprietarul câinelui tău, vrei ceea ce e mai bun pentru ei, știi ce e în bugetul tău, știi ce are nevoie de câine, așa că trebuie să fii capabil să vorbească cu un veterinar holistic, să vorbească cu echipa cu care lucrează, să facă cele mai bune alegeri pentru câinele dvs.

Cu siguranță aveți nevoie să lucrați cu un medic veterinar pe care nu îl simțiți că împinge lucrurile pe tine și poate lucra și cu dvs., așa că dacă spui și știi că am fi într-adevăr iubim îngrijirea chiropractică, dar de data aceasta Pur și simplu nu ne putem permite, există un alt pas pe care îl putem lua? Există o altă direcție pe care o putem merge?& # 8221; Sau de exemplu, nu-și putem permite cu adevărat terapia de masaj Există câteva lucruri pe care le pot face acasă pentru a ajuta la ameliorarea câtorva dintre durerile câinelui meu?& # 8221; Sau ceva de genul ăsta. Deci, trebuie să fii deschis, trebuie să găsești un medic veterinar care să fie deschis minte și trebuie să fii conștient de faptul că îngrijirea veterinară holistică este mult mai mult decât tratarea unui simptom cum ar fi îngrijirea veterinară tradițională.

Podcast anterior: Nu judeca un câine de la coaja lui ft. Richie Camden

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 20: ce este medicina veterinară holistică pentru câini?