Poate hamsterii să mănânce avocado? (Ghid nutrițional)

Poate hamsterii să mănânce avocado

Hamsterii sunt menite să fie animale ușoare care sunt potrivite pentru copii și, în multe feluri, sunt. Nevoile lor sunt simple și, de obicei, destul de ușor de urmărit, în special cu cercetarea adecvată și sprijinul veterinar. Cu toate acestea, dietele de hamster nu sunt la fel de flexibile și ușoare pe măsură ce unii oameni cred și o atitudine fără îngrijire față de dietele de hamster poate duce la o serie de probleme de sănătate. În special, obezitatea este o problemă foarte comună în hamsteri.

Avocado tocată în castron

Hamsteri de hamsteri

Fructul este principalul făptuitor al obezității hamster, deși legumele pot deveni, de asemenea, o problemă. Deși există multe fructe că hamsterii sunt capabili să mănânce, beneficiile lor potențiale nutritive sunt depășite de impactul negativ pe care îl poate avea zahărul pe un hamster. Din păcate, fructele sunt delicioase pentru hamsteri, iar mulți chiar încep să refuze alimentele normale în favoarea trataților. Există două greșeli comune pe care proprietarii de hamsteri îl fac adesea în ceea ce privește dieta și fructele hamsterului lor:

  • Diete de mare zahăr

Mulți proprietari de hamster își hrănesc cu fructe de hamsteri și legume de mare zahăr morcovi, ca o parte centrală a dietei lor. În timp ce hamsterul dvs. poate mânca unele fructe și legume de mare zahăr, acestea ar trebui considerate tratamente. Prea mult zahăr poate duce la obezitate, diaree, vărsături și multe alte probleme de sănătate.

  • Dimensiuni ale porțiunilor

Un alt mod pe care unii proprietari le pot hrăni în mod eronat hamsterul lor prea mult zahăr, este dacă acestea furnizează tratamente excesiv de mari. Chiar dacă vă dați doar fructele de hamster ca un tratament după ce și-au terminat dieta echilibrată de pelete și verdeață cu frunze, puteți să vă dați hamster porții foarte mari. Rețineți că un singur struguri este adesea prea mare pentru ca un hamster să aibă în fiecare zi. Încercați să vizitați un sfert de linguriță de fructe de două ori pe săptămână sau să contactați medicul veterinar pentru mai multe sfaturi specifice privind porțiunile și beneficiile de fructe individuale.

Avocado Nutrition

Deși mulți oameni nu-și dau seama, avocado sunt fructe. Ele sunt considerate o boabe cu o singură sămânță. După cum este descris mai sus, conținutul lor de zahăr este prea mare pentru mulți hamsteri pentru a putea procesa sănătatea. Pe lângă aceasta, există și alte preocupări nutriționale care pot însemna că avocado-urile sunt nepotrivite pentru hamsterul dvs. pentru a consuma în mod regulat:

  • Avocado-urile sunt foarte mari în grăsimi, ceea ce înseamnă că doar câteva mușcături vor prelua cea mai mare parte a alocației zilnice de calorii.
  • Ele sunt foarte acide, ceea ce poate provoca probleme intestinale dacă sunt consumate în cantități mari.
  • Ele sunt bogate în fosfor, sare și calciu, care nu sunt hrănitoare pentru hamsteri, în special atunci când sunt consumate în exces.

În timp ce avocado nu au nutrienți care pot fi considerați toxici pentru hamsteri, și astfel pot fi savurați în cantități foarte mici, gestionate, ele sunt bogate în multe substanțe nutritive că hamsterul dvs. nu va beneficia de. La o aproximativ 160 de calorii în fiecare 100 de grame - mai mult de 1 calorii pe gram - avocados nu sunt o adăugare recomandată pentru orice dietă hamster. Dacă vă ajută, ar trebui să vă gândiți la avocado pentru hamsteri ca fiind comparabile cu înghețată pentru oameni. Nu este sănătos, benefic sau esențial, dar poate fi consumat în cantități mici, ca parte a unei diete echilibrate și sănătoase.

În legătură cu o postare: Cel mai bun hamster alimente

Drăguț hamster foame

Avocado de sănătate preocupări

Lipsa lor de valoare nutrițională nu este singura problemă care poate apărea cu Avocados, există și alte preocupări de sănătate pe care ar trebui să le cunoașteți. În primul rând, trebuie să aveți grijă de pericol de sufocare. În general, pietrele de avocado sunt prea mari pentru hamsterul dvs. pentru a încerca chiar să înghită. Cu toate acestea, atât pietrele, cât și pielea se pot sparge în bucăți mai mici, care pot reprezenta un risc de sufocare. Ar putea fi tentant să pop o groapă care are încă o mulțime de carne de avocado în cușca de hamster pentru ei să se rătăcească, dar să fie conștienți de faptul că ar putea să-și nimiceze puțin mai mult decât au negociat. Dacă oferiți avocado la hamsterul dvs., eliminați toate urmele de gropi și pielea.

În al doilea rând, avocadosul poate fi foarte dăunător pentru dinții hamsterului dvs. Acest lucru poate fi surprinzător când considerați cum sunt avocado-urile moi, dar textura sa moale, lipicioasă poate fi la fel de dăunătoare la dinți ca ceva solid rock. Acest lucru se datorează faptului că alimentele lipicioase se vor bloca în dinții hamsterului și vor provoca degradarea dinților. Hamsterii sunt deosebit de vulnerabili la acest lucru datorită pungilor lor de alimente. Pungiile de obraz afectate sunt o problemă de sănătate destul de comună pentru hamsteri, iar avocado-urile sunt un exemplu tipic de tipul de alimente care o poate provoca. Dacă vă îngrijorați că hamsterul dvs. suferă de decăderea dinților și de abcese, aveți grijă de aceste simptome:

  • Umflarea în jurul gurii
  • Salivarea excesivă și somnul
  • Dificultate de mâncare
  • Semne de durere, cum ar fi capătul sau vocalizările

Hamsteri și Guacamole

Un produs comun de avocado pe care oamenii se bucură este Guacamol. S-ar putea să vă gândiți că, deoarece Guacamolul este în mare parte avocado, un gust mic este potrivit pentru hamsterul dvs. Cu toate acestea, acest lucru nu este neapărat adevărat. Din păcate, Guacamole poate avea o mare varietate de alte adăugiri care pot fi nepotrivite pentru hamsterul dvs. La minimum, este probabil să fi adăugat sare și lămâie. Având în vedere că avocado simplu are deja prea multă sare și aciditatea pentru a fi considerate sănătoase pentru un hamster, nu este recomandat să le hrăniți guacamol, care are și mai multă sare și aciditate.

Ca regulă generală, nu dați Guacamole la hamsterul dvs., dar, în special, nu oferi niciodată guacamol cumpărat magazinului hamsterului dvs., deoarece nu puteți fi niciodată sigur ce a intrat în produs. Alte ingrediente pot fi toxice sau dăunătoare pentru animalul dvs. de companie. Dacă metoda dvs. de a face Guacamole la domiciliu este doar mashing Ripe Avocados și nu adăugați alte ingrediente, atunci o servire foarte mică a unui sfert de linguriță poate fi în siguranță pentru hamsterul dvs. ca un tratament. Cu toate acestea, încă nu este o gustare nutritivă pentru ca ei să mănânce.

Cute hamster mănâncă de la castronul de plastic portocaliu

Ar trebui să vă hrăniți avocado la hamsterul dvs?

Puteți să vă hrăniți hamster avocado dacă doriți ca acesta să nu fie toxic. Poate că ei prezintă semne de interes și curiozitate în fructe sau s-au bucurat de ea în trecut. Cu toate acestea, Avocado este cu siguranță un tratament care va fi oferit cu ușurință la hamsterul dvs. Aveți grijă să îndepărtați toate urmele de groapă și ale pielii și să țineți un ochi pe igiena lor orală și dentară. În cele din urmă, merită evidențierea că există mai multe hrănitoare și benefice, pe care le puteți oferi hamsterului dvs., pe care ei le pot bucura de mai mult! Asigurați-vă că oferiți o varietate frumoasă la hamsterul dvs. pentru a vă asigura că obține o dietă nutritivă, echilibrată.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Poate hamsterii să mănânce avocado? (Ghid nutrițional)