Apa de acvariu sărată se schimbă

Acvariul plin de pește tropical colorat

"Efectuați o schimbare parțială a apei."Vedeți-o în instrucțiunile pentru fiecare medicament, tratarea apei, vindecarea sau postarea (după) orice lucru pe care îl faceți la acvariul dvs. de apă sărată. "Schimbarea parțială a apei", vindecarea acceptată a industriei de acvariu cu apă sărată pentru:

  • Post ICH tratament.
  • Post Popeye tratament.
  • Un rezervor nou ciclizat.
  • Apa rezervorului arată verde.
  • Nitrați ridicați. Incearca "Metoda Vodka"Pentru reducere.
  • Înalt fosfați.
  • Peștele acționează amuzant.
  • Inversările acționează amuzant.
  • Excesul de docuri (compuși organici dizolvați).
  • Rezervorul a alergat timp de o lună.
  • Elementele de urmărire sunt prea mici.
  • Percula preferată a avut doar o zi de naștere.

Numiți problema și primul leac pe care îl auzi este să efectuați o schimbare parțială a apei. Deci, ce realizează o schimbare parțială a apei pe un acvariu de apă sărată realizat? Modificările de apă sunt efectuate pentru a realiza două goluri: diluați lucrurile rele (nitrați, medicamente, toxine) și / sau creșteți lucrurile bune (calciu, iod, tampoane de pH) în apa rezervorului dvs.

Lăsați un exemplu pentru a vedea ce schimbă apă pentru rezervorul dvs .:

Să spunem că testele dvs. de apă arată că aveți 100 ppm de nitrați și 5 ppm de fosfați în rezervorul dvs. de apă sărată de 50 de galoane. Dacă efectuați o schimbare de apă de 10% (cinci galoane), nitrații vor fi redus la 90 ppm și fosfații dvs. vor fi redus la 4.5 ppm. În același timp, nivelurile dvs. de elemente de urmărire vor crește cu aproximativ 10% dacă schimbarea apei utilizează un amestec standard de sare de mare. Schimbările parțiale de apă pot contribui, de asemenea, la ridicarea pH-ului, deși o lingură de sodiu de copt va face același lucru pentru o mică fracțiune din prețul unei pungi de săruri de mare.

Documentația inclusă în majoritatea substanțelor chimice utilizate în acvariile pentru tratamentul unei mari varietăți de afecțiuni (ICH, infecții bacteriene, ciuperci etc.) include, de obicei, instrucțiuni pentru a efectua o schimbare parțială (de obicei de 10 până la 20%) atunci când tratamentul este încheiat. Logica unei schimbări parțiale de apă în acest moment puzzle-uri mai multe persoane. De ce ar fi o concentrație de 100% a unui anumit medicament un dezavantaj după terminarea tratamentului, dar o concentrație de 90 sau 80% este acceptabilă?

Există mai multe alternative la schimbările de apă.

Aditivi

Dacă intenționați să ridicați nivelurile anumitor elemente de urmărire sau să ajustați pH-ul apei, folosind aditivii de tavă de urmărire și / sau aditivi de tamponare poate fi o soluție mai bună decât a face o schimbare a apei. Folosind Suplimente de calciu și aditivii elementelor de urmărire reprezintă o metodă ușoară și eficientă pentru păstrarea nivelurilor la nivelurile dorite. Folosind Produse absorbante de nitrați și Fosfat Îndepărtarea produselor este, de asemenea, o metodă eficientă pentru păstrarea acestor compuși în intervalul acceptabil.

Proteine ​​skimmer

Cele mai multe instrucțiuni de tratament și de tratare a apei vă sfătuim să dezactivați skimmer-ul de proteine ​​în timp ce rezervorul este tratat. Motivul pentru aceasta este că fracționarea spumei elimină o mulțime de materiale din apa dvs. de acvariu, inclusiv materialele de tratament și de tratare a apei.

Dacă în sistemul dvs. de acvariu este inclus un skimmer de proteine, acesta poate fi utilizat pentru a elimina materialele nedorite, mai degrabă decât să efectueze o schimbare a apei. "Metoda Vodka"Reduce atât nitrați cât și fosfați dacă sistemul dvs. de filtrare include a proteine ​​skimmer.

Carbon activat

Activat Filtrarea de carbon poate elimina o mare varietate de materiale din apa de acvariu. Filtrarea de carbon va elimina nu numai medicamentele și toxinele din apele rezervorului dvs., dar va elimina, de asemenea, mai multe elemente de urmărire până când carbonul devine saturat.

Dacă credeți că schimbările de apă sunt calea de a merge, ia în considerare Metoda de modificare a apei de reducere a apei Pentru a vă ajuta să economisiți achizițiile de sare de mare.

Ce crezi? Se schimbă apă repetitivă cea mai eficientă metodă pentru reducerea toxinelor și echilibrarea elementelor de urmărire în acvariul dvs? Mai multe Suplimentele rezervorului de recif Faceți o treabă excelentă de păstrare a elementelor de calciu și de urmărire în apele rezervorului la nivelul corespunzător.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Apa de acvariu sărată se schimbă