Este păpădie bună pentru câini?

este păpădie bună pentru câini

Cu toții vrem cei mai buni pentru câinii noștri. Chiar dacă nu au în prezent probleme de sănătate, este firesc să vă faceți griji cu privire la viitorul lor și să le doriți fii sănătos și active pentru mulți ani să vină. Când vă gândiți să trăiți o viață foarte lungă, ați putea crede că necesită tratamente scumpe, medicamente și facturi veterinare mari. Dar, dacă majoritatea oamenilor nu sunteți milionari, puteți examina beneficiile de sănătate ale flori și ierburi sălbatice în schimb. Adăugând păpădie la dieta câinelui, de exemplu, ar putea să-și păstreze sistem digestiv Rularea mai bună decât cele mai scumpe suplimente!

Două flori siberice husky și păpădie

Care este planta de păpădie?

Probabil știți cele mai bune păpădie ca buruienile pe care le veți juca ca și copii, deoarece sunt una dintre cele mai familiare plante din America. Când suflați floarea, semințele mici și ușoare dispar în vânt, călătoresc până la 5 mile pentru a găsi un loc nou pentru a stabili și a începe o nouă plantă.

Cu aproximativ 34 de nume diferite, păpădie este o plantă formată din frunze, o floare și rădăcini. Cel mai comun nume, "păpădie", servește ca o descriere a florii și vine de la franceză pentru "Leii dinte" - "Dent de Lion". Floarea are una dintre cele mai lungi sezoane de înflorire ale oricărei plante din SUA. Ca multe plante, a fost folosit de secole pentru o varietate de beneficii pentru sănătate la om. Poate fi folosit pentru a ajuta condițiile, cum ar fi:

Unele dintre aceste utilizări datează de mii de ani, deoarece dovada utilizării de păpădie au fost găsite în culturile vechi chinezești, grecești, romane și egiptene. De asemenea, a fost folosit pentru a face cafea, vin, bere și pentru a colora țesături. Aceste utilizări diverse și rezistența sa au motivat pe coloniștii europeni pentru a aduce această fabrică euroasiană în America de Nord.

Beneficiile de sănătate ale păpădie

Deși sunt întemeiate în primul rând pe cunoașterea sistemului digestiv uman, multe dintre utilizările istorice ale păpădie pot oferi, de asemenea, beneficii potențiale pentru sănătate pentru câinele dvs. Cele mai importante dintre acestea sunt diferitele beneficii digestive care vin cu consumarea plantei, dar există și o valoare nutrițională și poate ajuta la gestionarea diabetului zaharat.

1. Un tonic amar

Tonicele amare sunt consumate înainte de mese pentru a ajuta digestia. Principiul este că metabolismul este pornit de o plantă amară, creșterea salivei și a producției de bilă în stomac. Acest lucru apare adesea în natură cât de multe erbivore își încep ziua cu o fabrică amară pentru a ajuta la digestia alimentelor pe care le vor apleacă în acea zi.

Dacă câinele dvs. suferă de indigestie cronică, oferindu-le o frunză de păpădie sau câteva picături de tinctură înainte ca o masă să ajute la ușurarea procesului de digestie. Indigestia cronică poate oferi o varietate de simptome, cum ar fi alimentele nedigerate în scaunul lor sau gaze excesive.

2. Un diuretic

Un sistem digestiv sănătos necesită o diureză eficientă, ceea ce înseamnă că excesul de apă și deșeurile sunt excretate pentru a permite o cantitate maximă de nutrienți absorbiți. Dacă diureza nu este echilibrată, câinele dvs. ar putea începe să sufere de insuficiență cardiacă, artrită, Pietre rinichi, edeme pulmonare sau boală vezică biliară.

Există o mulțime de medicamente diuretice care vă pot ajuta câinele să obțină eliminarea eficientă a deșeurilor. Cu toate acestea, în timp ce adesea au un impact imediat asupra sănătății câinilor dvs., unii pot viza, de asemenea, potasiu, un nutrient pe care câinele dvs. are nevoie, ca produs deșeu. Dacă alegeți o soluție de droguri veterinare, trebuie să consultați medicul veterinar despre suplimentele de potasiu. Alternativ, frunza de păpădie este un diuretic natural care este deja bogat în potasiu. Unele studii au arătat că ceaiul de păpădie este o soluție mai blândă care poate funcționa la fel de bine ca și droguri diuretice.

Acest lucru nu este de a sugera că este soluția perfectă pentru toți câinii. Poate avea un impact mai lent asupra sănătății câinelui dvs. și câinele dvs. nu poate lua pentru a bea un ceai sau tinctură puternic, ceea ce face dificilă administrarea. O problemă urgentă cu procesul Diuresis a câinelui dvs. poate necesita în continuare un medicament care acționează rapid. Este posibil să puteți folosi ambele, având în vedere beneficiul suplimentar de potasiu al păpădie, dar trebuie consultați un veterinar Pentru a vă asigura că nu vor exista efecte secundare.

3. Un tonic ficat

Pădurea de păpădie are, de asemenea, beneficii mari de sănătate. În mod specific, rădăcina poate ajuta procesul de digestie din ficat. Rolul ficatului în digestie este acela că produce bilă și enzimele care sparge alimentele în jos. Din păcate, conductele care creează aceste produse pot deveni blocate. Dacă nu produceți suficient, puteți suferi de icter, constipație, eczeme, mătreață sau o serie de condiții reumatoide.

Rădăcina de păpădie stimulează producția de bilă cu aproximativ trei sau patru ori. De asemenea, stimulează vezica biliară pentru a produce mai multă bilă. Având mai multe bile, vă permite ca câinele să scape de toxine și deșeuri în sângele lor, ajutându-i să absoarbă numai substanțele nutritive bune. Încă o dată, este esențial să vă consultați cu VET, deoarece problemele hepatice sunt adesea rezultatul unor probleme sau condiții alimentabile persistente. Boala hepatică avansată poate necesita o soluție mai puternică decât păpădie și este posibil să fie nevoie să faceți alte modificări dietetice pentru a vă ajuta cel mai bine câinele.

4. Un aliment nutrițional

Am menționat deja că păpădie este o sursă bună de potasiu, dar are și o valoare nutrițională suplimentară. Are vitamina A, C, K, D și B și B. Să nu mai vorbim de proteine, mangan, fier și fosfor. Pentru a pune acest lucru în perspectivă, în comparație cu alte verzi, păpădie are dublu conținutul de proteine ​​de spanac și 1.De 5 ori cantitatea de vitamină a că un om adult trebuie să supraviețuiască.

În timp ce nici o mâncare nu poate fi invocată pentru toate nevoile de nutriție ale câinelui, păpădie sunt o sursă convenabilă de nutrienți care pot suplimenta sănătatea orice dietă. niste Suplimente de vitamine pentru câini să ofere o astfel de concentrație ridicată a vitaminei că corpul lor se luptă să absoarbă suma totală înainte de a ieși din procesul digestiv. Acesta nu este cazul cu păpădie, deoarece nutrienții există în cantități gestionabile.

5. Un aliment adecvat diabetic

Un altul dintre numeroasele substanțe nutritive utile din Dandelion este inulin. Aproximativ 40% din rădăcinile unui păpădie sunt fabricate din această fibră de carbohidrați, care ar putea oferi două proprietăți cruciale pentru a ajuta diabeticii. În primul rând, poate fi capabil să convertească zahărul în energie și, în al doilea rând, este realizat în principal din fructoză.

Diabetul suferă în primul rând de lipsa de insulină. Insulina are un rol crucial în sistemul digestiv, deoarece transformă zahărul în energie sau glucoză. Fără, nivelurile de zahăr din sânge sunt greu de întreținut și o persoană sau un câine, poate suferi de oboseală și alte condiții fizice. Deși nu este suficient ca înlocuitor pentru insulină, inulina poate transforma, de asemenea, zaharuri în energie, făcându-l o adăugare utilă pentru dieta unui câine diabetic. În mod similar, fructoza este un zahăr foarte simplu, care este mai ușor de absorbit decât cele mai multe alte zaharuri.

Aceste două proprietăți fac ca păpădie să rădăcină o opțiune sănătoasă de a lua în considerare dacă aveți un câine care trebuie să-și urmărească nivelul de zahăr din sânge. Trebuie să subliniem totuși că inulina nu este o înlocuire suficientă a insulinei și trebuie să țineți cont de orice injecție sau tratamente pe care VET-ul dvs. le prescrie.

În legătură cu o postare: Cea mai bună mâncare pentru câinii diabetici

6. Un dezinfectant ușor

Dacă aveți nevoie de un dezinfectant natural, puteți lua în considerare utilizarea unei păpădie. Frunzele pot face un ceai care dezinfectează rănile și puteți combina acest lucru cu o soluție salină sterilă pentru a aduce relief la conjunctivită. Rădăcinile pot fi, de asemenea, consumate pentru calitățile lor imunostimulante ușoare, ajutându-vă câinele să-i stabilească viruși viitoare alături de o dietă echilibrată și sănătoasă.

Există multe alte dezinfectanți naturali care funcționează mai bine decât păpădie. Cu toate acestea, deoarece multe dintre acestea pot fi greu de găsit din cauza supra-recoltare în sălbăticie, într-un vârf puteți folosi păpădie pentru a calma și dezinfecta o rană. De exemplu, dacă sunteți pe o excursie cu cortul sau o excursie și sunt la kilometri de cel mai apropiat veterinar, puteți folosi păpădie pentru a calma suferința câinelui dvs. până când puteți obține un ajutor mai bun.

Cum să administrezi păpădie

  • Colectarea păpădie: S-ar putea să credeți că acest lucru este ușor, dar există niște floarea-soarelui pe care îl puteți greși pentru păpădie. Proprietățile cruciale de căutare sunt o lipsă de ramuri și o lipsă de spini. Dandeliile întotdeauna germează de la un tulpină netedă la un moment dat.
  • Efectuarea unui ceai: O linguriță de păpădie uscată la o ceașcă de apă sau bulion. Fierbeți-l și apoi fierbeți timp de 20 de minute. Dați-le o treime dintr-o ceașcă de ceai pentru fiecare 20 de kilograme din greutatea câinelui tău, de trei ori pe zi.
  • Adăugarea la alimente: O linguriță de păpădie uscată la mâncarea lor pentru fiecare 20 de kilograme de greutatea câinelui tău.

Rularea câinelui

Folosind Dandelion în siguranță

  • Aveți grijă să utilizați diuretice. Nu doriți să transformați constipația diaree. De asemenea, asigurați-vă că câinele dvs. este liber să-și facă afacerea ori de câte ori trebuie să fie, deoarece ar putea fi mai des decât ați obișnuit.
  • Aveți grijă de erbicide și pesticide. Pentru majoritatea oamenilor, păpădie sunt o buruiană persistentă, atât de mulți au urme de odentă pe care oamenii o folosesc pentru a încerca să-i omoare. Acestea sunt dăunătoare câinelui tău. Ar trebui să alegeți doar păpădie în care puteți avea încredere. Este din grădina ta chimică? Sau ați găsit-o lângă o fermă care utilizează pesticide? Indiferent, trebuie să o spălați, dar spălarea numai este adesea suficientă pentru a elimina substanțele chimice periculoase.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Suplimente pentru câinii mai în vârstă
Suplimente pentru creșterea în greutate pentru câini
Suplimente de calciu pentru câini
Suplimente pentru câinii gravide
Suplimente de calmare pentru câini
Suplimente de afine pentru câini
Probiotice pentru câini
Suplimente comune de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Este păpădie bună pentru câini?