Pennywort brazilian pentru acvarii

Pennywort brazilian în rezervorul de apă dulce

Hidrochala leucocephala sau pennywort brazilian, provine din zonele umede și marșurile din sudul Mexicului în nordul Argentinei. Numit după frunzele sale în formă de penny, este disponibil pe scară largă în toată industria acvariului.

Descriere

Runda, dime la frunzele de dimensiuni de jumătate de dolar crescând alternativ de-a lungul unei tulpini târâtoare asemănătoare viței de vie, face planta de contrast brazilian pennywort într-o viață Aquarium plantat. La fiecare articulație de frunze, planta trimite mici lăstari de rădăcină albă și când planta ajunge la suprafața apei, va produce flori de alb mici.

Un cultivator rapid, pennywort brazilian ajunge rapid la opt inci sau mai mult în înălțime. Este una dintre cele mai ușoare plante de acvariu pentru a crește și este potrivit pentru multe setări de acvariu, de la setările complet acvatice la Bog. Pennywortul brazilian este foarte asemănător cu o altă plantă de mlaștină, Cardamine Lyrata (cunoscută și sub numele de Crress japoneză). Cursa japoneză are frunze mai mici, în timp ce pennywortul brazilian este în creștere mai rapid și mai puțin exigentă.

Creștere și propagare

Pennywort sănătos brazilian va crește cu câteva centimetri în fiecare săptămână, în special atunci când este prevăzut cu iluminare amplă și o mulțime de azot în apă. Când nutrienții și iluminatul este scăzut, creșterea va fi mult mai lentă. Poate fi propagat cu ușurință, pur și simplu luând tăierea plantelor robuste.

Plasarea și utilizările

Pennywortul brazilian este deosebit de versatil, deoarece poate fi plantat în substrat sau ca o plantă plutitoare. Atunci când este folosit ca o plantă plutitoare, acesta oferă un loc perfect de ascundere pentru tânărul prăjit, precum și un mediu excelent pentru infuzorii a creste. Nu este neobișnuit ca porțiunile din planta care sunt la suprafața apei pentru a produce flori albe mici.

De asemenea, poate fi plantat în substrat, unde face o plantă de tulpină medie sau de fundal. Dacă este cântărit în jos, acesta poate fi tras peste lemn de ploaie sau alte suprafețe. Când este folosit ca o plantă stem, pare deosebit de atractivă în ciorchini de o jumătate de duzină de înălțimi diferite, plasate împreună. Indiferent de modul în care este plantat, pennywortul brazilian va crește spre suprafață, frunzele inferioare care coboară, pe măsură ce planta devine mai înaltă și nuanează frunzele inferioare.

Pennywortul brazilian poate fi folosit și ca plantă bogată în Paludariile, și va floare în mod regulat deasupra apei, atâta timp cât este menținută o umiditate suficientă. O altă utilizare interesantă a acestei plante este văzută în tropice, unde a fost folosită ca o plantă medicinală. Planta comestibilă a fost, de asemenea, folosită ca un condiment - frunzele au o aromă piperată.

Îngrijire

Pennywort brazilian face bine într-o gamă largă de durități și temperaturi de apă, precum și cele mai multe situații de iluminat. Creșterea optimă are loc în temperaturi mai calde, precum și la niveluri mai mari de iluminare. Când condițiile de iluminare sunt scăzute, va crește mult mai încet.

Când fierul este scăzut, frunzele vor deveni galben la margini. Creșterea generală va fi mai lentă, iar dimensiunea frunzelor mai mică atunci când nutrienții lipsesc. Apa foarte moale tinde să încetinească creșterea, în timp ce apa mai greu promovează creșterea luxuriantă. Pennywortul brazilian crește cel mai bine când este prevăzut cu apă bogată în nutrienți, Dioxid de carbon și condiții mari de iluminat. Cu toate acestea, va continua să crească chiar și atunci când acești factori sunt în cantități mici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pennywort brazilian pentru acvarii