Folosind red leaf ludwigia în acvariul dvs. De apă dulce

Un Ludwigia se repetă fără frunze roșii caracteristice, în timp ce frumos, poate fi un semn de lumină scăzută sau nutrienți insuficienți

Ludwigia Repens se găsește în apele tropicale din America de Nord și Centrală. Este un roșu uimitor Planta de acvariu care crește rapid când primește o lumină suficientă. Ludwigia este o plantă preferată și bine plăcută la orice Mediu de acvariu dacă este utilizat corect.

Ludwigia repens Statistici

Denumirea comună: Frunze roșii Ludwigia, Red Repers, sau Willow-ul de primros
Nativ la: SUA și Mexic
Înălţime: 12-20 de centimetri
Lăţime: Două până la trei centimetri, bazate pe creșterea frunzelor
Rata de crestere: Rapid
Plasare: Mijlocul la fundal
Nevoile de iluminare: Mediu până la foarte înalt (două până la patru wați pe galon)
Temperatura: 75-79 Fahrenheit
Duritate: Cel mai bun în apă moale, ușor acidă
Dificultate: Uşor

Plantarea frunzei roșii Ludwigia

Ludwigia repens este o plantă amfibie care va crește parțial sau complet scufundată în rezervor. Când este complet scufundată, culoarea frunzelor variază de la verde închis la roșu maroniu sau roșu adânc. Topurile frunzelor sunt, de obicei, verde de măsline, în timp ce subcatorii conțin pigmenții roșii.

Ludwigia Repens este o plantă bună la mijloc, sau poate fi plasată în fundalul a acvariu mic. Planta Ludwigia în grupuri mari pentru a crește efectul decorativ, în timp ce o tăie în mod regulat pentru a încuraja creșterea fusă.

Ludwigia repens este o fabrică de tulpină populară, frumoasă, care este ușor de crescut și va prospera în majoritatea acvariilor care îndeplinesc nevoile sale de bază. Planta crește de obicei la o înălțime de 12-20 de centimetri, iar lățimea fiecărei sprig este de aproximativ două până la trei centimetri, bazată pe creșterea frunzelor.

Pentru a obține lăstari puternici, substratul ar trebui să fie bogat în nutrienți sub o intensitate ridicată. Trei la cinci exemplare puternice ar putea fi folosite pentru zona de mijloc în fundal. Ludwigia repens crește bine atât în ​​apă foarte moale, cât și în apă moale, ușor acidă este cea mai bună. Temperatura optimă de creștere este de 75-79 Fahrenheit, deși poate crește la temperaturi la fel de scăzute ca 59 de grade Fahrenheit. Cu adaosuri regulate de dioxid de carbon, oligoelemente și îngrășăminte care sunt bogate în fier, face foarte bine.

Culoarea roșie a plantei este mai vibrantă și mai intensă dacă este furnizată iluminarea adecvată - necesită iluminare medie la mare pentru a face bine (două până la patru wați per galon). Dacă se păstrează în rezervoare cu lumină scăzută, culoarea se estompează și frunzele tind să cadă. Separați fiecare tulpină și plante individual pentru a permite mai multă acces la lumină, astfel încât frunzele inferioare să primească încă o lumină pe măsură ce planta de acvariu crește mai înaltă. Când partea superioară a plantei este îndepărtată, mai multe lăstari laterale vor fi produse pe piesa de tulpină inferioară.

Propagare Ludwigia repens

Când planta este matură, reproducerea are loc în timpul sezonului cald. Se dezvoltă flori mici și strălucitoare galbene deasupra suprafeței apei. Semințele se dezvoltă apoi, coborâți la substrat și începeți să crească o nouă plantă. Pentru a propaga planta, tăiați doar ramurile de pe partea superioară și plantați tulpina în substrat. Scoateți frunzele de la ultimul nod de pe partea inferioară a tijei pentru a asigura înrădăcinarea corespunzătoare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Folosind red leaf ludwigia în acvariul dvs. De apă dulce