Canine bek company guiding pentru finanțare publică

Canine Bek Company Guiding pentru finanțare publică

O nouă companie (2013) care a dezvoltat ceaiuri, tonice și bere pentru câini se uită la Proiectul Seminar Crowdfunding pentru o investiție puternică din publicul total de 250.000 de lire sterline; care este egală cu peste 365.000 de dolari SUA. Pentru acești bani, ei sunt dispuși să ofere 8% capitaluri proprii în compania lor, WOOF & BREW, fiecărui investitor.

WOOF & BREW utilizează All-natural, ierburi prietenoase de câine și îi infuzează în ceaiuri, tonice, biscuiți și acum o bere câinelui. Ideea de băutură inspirată de canină a venit la co-fondator și director general Steve BennettÎn timp ce el a făcut ceva de lucru la o cafenea din Midlands. În timp ce și-a scos ceaiul, el a observat că mulți canini stăteau sub mese sau amplasat de picioarele părintelui lor de companie.

Canine Bek Company Guiding pentru finanțare publică

El și-a dat seama că oamenii sunt foarte conștienți de ceea ce au pus în trupurile lor, deci de ce nu ar trebui ca animalele noastre să aibă aceleași beneficii?

După mulți ani de încercare și eroare și obținere Aprobarea medicului veterinar pe produsele lor, Linia era gata să lovească piața. Bennett a luat produsele la cel mai mare spectacol de câine din lume, Crugs, cu trei ani și a avut un răspuns covârșitor la ceaiuri și tonice atât de către canini, cât și de părinții lor câini.

Articol conex: Zece produse de câini neobișnuite de animale de companie cumpără

Această gamă largă de produse includ șase ceaiuri și tonice diferite, fiecare făcute din plante naturale, cu câini. Multe dintre amestecuri sunt formulate în scopuri specifice, cum ar fi:

  • Se simte bine - Promovează digestia sănătoasă și sistemele imunitare
  • Senior Blend - ajută acei câini de îmbătrânire cu ligamente și suport osos
  • Respirație proaspătă - formulate pentru a avea grijă de acea doggy-respirație
  • Pielea și haina - Are acizi grași buni pentru a ajuta la promovarea unei straturi strălucitoare și a unei piele sănătoasă
  • Anxietate Blend - utilizează lavandă naturală și alte ingrediente pentru a ajuta la calmarea acelor pui anxioși
  • Digestie zilnic - va promova o greutate sănătoasă, apetit și tractul digestiv

Astăzi aceste lucruri Produse inovatoare de WOOF & BREW sunt acum stocate în peste 500 de magazine din Marea Britanie și alte 14 țări. Bennett și alți angajați ai companiei așteaptă o creștere uriașă în afaceri și vor pune banii de la investitori în stoc și va accelera procesul de marjă de creștere.

O parte din această creștere a afacerii vine la lansarea noului lor produs, Sniffer de fund, o bere prietenoasă pentru câini, nealcoolică făcută dintr-o mustă nefericită de bere nefericită. Acesta este compus din apă, malț de orz, alge marine de albire, aromă de pui, bruscă, păpădie, in și urzică. Este ambalat într-un gât clasic lung și # 8220; Beer & # 8221; Sticlă și cu amănuntul timp de doar trei kilograme timp de 330 de militri sau aproximativ 4 USD.40 pentru 11 uncii.

Canine Bek Company Guiding pentru finanțare publică

LEGATE DE: Produsele de câine Probleme legate de sănătate pe care veterinele le desfășoară adesea

În plus față de acest Bow-Wow Brewski, compania văd rezultate bune cu ei Ha-pipi peluze Băutură îmbuteliată. Acest # 8220; Miracle & # 8221; Beți pentru canini conține Alfalfa, rădăcină Yucca, fulgi de roșii, marshmallow, păpădie, urzică și tija de aur. Este formulată pentru a ajuta la reducerea acelor spoturi maronii inestetice pe gazonul dvs., ca rezultat din Fido`s se eliberează.

Bennett este nerăbdător să crească această afacere la nivel mondial și are în prezent aproximativ o treime din fondurile de care are nevoie de la proiectul Seedr.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Canine bek company guiding pentru finanțare publică