Flori sigure de câine: perene prietenoase cu animalele

Câine flori sigure

Florile sunt o modalitate excelentă de a vă lumina casa sau de a înfrumuseța curtea, dar este important să știți asta Multe flori sunt toxice pentru câini. Unii pot chiar să se dovedească morți dacă sunt consumați în cantități semnificative.

Dar nu vă faceți griji - suntem aici pentru a vă ajuta. Vom împărtăși 9 flori foarte bune de câine de mai jos, deci, apucați vaza dvs. preferată sau cu mâna dvs. de mână și citiți mai departe!

9 flori cu animale de companie pentru pooch

Un număr de plante și flori pot fi plantate în siguranță în jurul câinilor, dar vom discuta nouă dintre cele mai bune opțiuni pentru proprietarii de câini de mai jos. Am încercat să includem anuale de siguranță pentru câini, precum și perenii de siguranță pentru câini, plus opțiuni interioare și exterioare.

1. Trandafiri

Trandafirii sunt unele dintre cele mai iubite flori din lume, și, din fericire, pentru iubitorii de câini, sunt destul de siguri pentru canini. De fapt, Unele restaurante chiar includeți trandafiri (precum și alte flori) cu mesele lor ca un tratament comestibil.

Cu toate acestea, veți dori să rețineți că Multe trandafiri conțin cianură în frunzele și tulpinile lor, deci asigurați-vă că nu permiteți câinelui dvs. să mângâie pe părțile verzi ale plantei. De asemenea, cele mai multe trandafiri au spini, care vă pot răni puiul în timp ce navighează.

2. Gerber margarete

Gerber Margii (care sunt numite și margarete africane sau transvale) sunt unele dintre cele mai populare flori din jur, având în vedere lor culori strălucitoare și vesele. Mergeți și alegeți ce culori vă place, pentru că nimeni nu ar trebui să provoace probleme serioase pentru câinele dvs.

Gerber margarete sunt de obicei vândute în formă tăiată de florarii, dar pot fi, de asemenea, plantate în curți și grădini. Sunt de obicei cultivate ca anuale în climatul rece, dar cei care trăiesc în sud le pot folosi ca perene prietenoase cu animalele de companie.

3. Violete africane

Violetele africane (cunoscute și sub numele de Cape Marigolds) sunt flori colorate de pământ puțin, care sunt adesea cultivate în interior, În cazul în care este mai ușor să se ofere iluminatul și temperatura corespunzătoare, aceste plante au nevoie. Unii oameni chiar le cresc în interior sau în interiorul terariului.

Dar indiferent unde le crești, puteți face acest lucru fără griji pentru câinele dvs. - violetele africane sunt, în general, considerate sigure și non-toxice pentru câini. Deci, nu ezitați să plantați aceste perene prietenoase de câine în jurul casei dvs.

4. Garoafe

Garoafele sunt flori delicate delicate, care sunt ocazional cultivate în grădini, Dar probabil sunt asociate cel mai frecvent Corsele de Ziua Mamei. Aceste flori familiare au fost populare de-a lungul timpului. De fapt, oamenii au cultivat garnații atât de mult încât botanicii nu sunt chiar siguri de unde au venit inițial.

Dar indiferent de unde provin, un lucru este clar: este puțin probabil ca garoafele să-ți facă ca câinele să fie bolnav.

5. Orhidee

Șansele sunt, dacă ați ajuns la necazul de a ridica orhidee, cu siguranță nu doriți ca câinele dvs. să înceapă mestecarea pe planta ta iubită. Dar vă poate ajuta să vă simțiți mai bine să știți că, în timp ce planta dvs. nu poate supraviețui întâlnirii, câinele dvs. se va simți probabil bine după ce a făcut acest lucru - Majoritatea orhideelor ​​sunt considerate ca fiind toxice pentru câini.

Cu toate acestea, există aproximativ 28.000 de specii recunoscute în familia orhidee (Orhidaceae), deci este important să nu supravegheam siguranța lor. Doar lipiți la cele zece specii de mai jos, deoarece toți sunt recunoscuți ca fiind în siguranță de ASPCA.

  1. Orchidul brazilian (Sofronită spm.)
  2. Tigru orhidee (Dendrobium Graciliculele)
  3. Crăciun Orchid (Cattleya Triaaei)
  4. Scarlet Orchid (Epidendrum Tampens)
  5. Bijuterie orhidee (Haemaria decolor)
  6. Dantelă orhidee (Odontoglossum crispum)
  7. Cocktail orhidee (Cattleya Forbesii)
  8. Spice Orchid (Epidendrum Atropurpeum)
  9. Crin de orhidee de vale (Odontoglossum pulchellum)
  10. Luna Orchid (Falaenopsis sp.)

6. Astăzi

Asterii sunt drăguți, flori asemănătoare margărilor care sunt adesea cultivate în aer liber în zone cu veri răcoroase, dar ele pot fi, de asemenea, folosite pentru a vă lumina bucătăria sau camera de zi dacă sunt tăiate și stocate într-o vază. Există aproape 200 de specii de asteri și diferă în funcție de culoarea și obiceiul de creștere (cele mai multe sunt destul de mici, dar unele ajung la aproape 8 picioare în înălțime!).

Dar indiferent de tipul de asteri preferați sau cum intenționați să vă bucurați de ei, nu aveți nevoie de griji pentru cainele dvs. mănâncă-le. Astăzele sunt, în general, considerate non-toxice pentru câini.

7. Respiratia copilului

Există o serie de tipuri diferite de respirație a copilului, dar cele mai multe caracteristici Clustere de flori mici, albe. Respirația copilului este cea mai frecvent utilizată în buchete (fie de la sine, fie cu alte flori, cum ar fi trandafiri), respirația copilului este de asemenea cultivată în unele grădini și metri.

Dar indiferent de modul în care folosiți aceste flori adorabile, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la câinele dvs. care îi mănâncă. Ele sunt de obicei considerate inofensive pentru canini.

8. Alstroemeria

Flori ale genului Alstroemeria sunt adesea numite crinul crinilor inca sau peruvanilor. Aceste flori colorate sunt adesea vândute de florarii și sunt, de asemenea, cultivate în multe grădini. Pentru că sunt non-toxici pentru câini, acestea reprezintă o opțiune excelentă pentru familiile care includ membrii cu patru picioare.

Cu toate acestea, este important să rețineți că, în timp ce aceste flori cu animale de companie sunt considerate în general în siguranță pentru a păstra sau crește în jurul câinilor, trebuie să fiți atenți să le confuzați cu orice alte crini, deoarece mulți sunt toxici.

9. Floarea-soarelui

Floarea-soarelui sunt o altă opțiune excelentă pentru șantiere cu câini. Floarea soarelui nu sunt, în general, considerați toxici în cantități rezonabile; De fapt, mulți câini se bucură să mănânce semințele care vin din aceste flori de companie. Cu toate acestea, cu siguranță nu doriți să vă încurajați câinele să mănânce florile, deoarece pot provoca disconfort digestiv minor la câinii care mănâncă o grămadă de ele.

Aceste flori sunt, de asemenea, o opțiune bună pentru proprietarii de câini, deoarece adesea cresc mai multe metri deasupra solului, unde sunt la îndemâna celor mai mulți câini.

Chiar dacă floarea sunt în siguranță, nu lăsați câinele să se how jos pe ele!

Doar pentru că florile enumerate mai sus sunt în general considerate ca fiind în siguranță pentru câini nu înseamnă că ar trebui să vă împingeți norocul. Aproape orice poate a deranjat stomacul câinelui tău Dacă mănâncă destul de mult.

Deci, în timp ce nu trebuie să vă sperie dacă câinele dvs. nibblează pe trandafiri din când în când, nu doriți să îl încurajați să facă acest lucru.

În plus, este important să rețineți că, în timp ce florile discutate mai sus sunt considerate în general sigure sau netoxice de către veterinari și botanici, acest lucru înseamnă numai că este puțin probabil să provoace o boală gravă sau de moarte gravă. Multe dintre florile enumerate mai sus vor provoca disconfort intestinal, diaree, greață sau vărsături.

Dacă câinele dvs. începe în mod regulat mângâierea pe orice floare sau plantă, veți dori să luați măsuri pentru a aborda problema. Fie înlocuiți florile cu ceilalți care nu par delicios câinelui dvs. sau să vină cu un anumit tip de barieră fizică sau garduri rezistente la câini care împiedică ca câinele să le acceseze în primul rând.

Nu uitați de apă!

În mod obișnuit, este floarea reală - inclusiv frunzele, petalele, rădăcinile și tulpinile - care cauzează probleme pentru câini. Cu toate acestea, este de asemenea important să rețineți că Apa care se colectează în tigaia de picurare a vaselor sau plantelor dvs. poate deveni contaminată cu toxinele prezente în plantă. Aceasta înseamnă că câinele dvs. se poate îmbolnăvi de băut această apă.

În consecință, veți dori Asigurați-vă că câinele dvs. nu bea apa care colectează în aceste tigări - Mai ales dacă florile pe care le utilizați sunt o specie potențial toxică.

Ce flori sunt toxice pentru câini?

Din moment ce citiți deja despre flori prietenoase de câine, care sunt sigure pentru a fi folosite în jurul caninilor, ne găsiți că ați putea fi curios despre unele dintre plantele și flori care sunt adesea foarte periculoase pentru canini.

Această listă nu este exhaustivă, dar am încercat să includem câteva dintre cele mai importante specii de a nota.

1. Crocus de toamnă

Aceste flori purpuriu în formă de cupă sunt destul de toxice pentru câini, iar proprietarii de câini trebuie să utilizeze prudență atunci când plantați aceste flori în curtea sau grădina lor. Toate părțile plantelor și a florilor sunt toxice, dar becurile (structurile de depozitare subterane) conțin cele mai multe toxine.

Dacă sunt consumate, aceste plante pot provoca câini să sufere de convulsii, deteriorarea hepatică și de o bătăi de inimă neregulate.

2. Azaleas

Azalee sunt arbuști frumos care poartă flori frumoase în fiecare primăvară. Dar, în timp ce aceste plante de gazon și grădină populare sunt cu siguranță atractive, ele pot fi destul de periculoase pentru câini. Ingestia doar a cateva flori duce adesea la vărsături repetate și diaree și poate provoca chiar o scădere fatală a tensiunii arteriale.

3. Daffodils

Daffodurile sunt cu siguranță florile atractive, dar sunt extrem de toxice pentru câini. Câinii pot suferi de tulburări intestinale severe dacă mănâncă câteva din aceste perene galbene, dar pericolul cel mai acut este reprezentat de becurile subterane ale plantei.

Câinii care mănâncă becuri Daffodil pot prezenta convulsii sau o scădere periculoasă a tensiunii arteriale.

4. Lalele

Lalele sunt unele dintre cele mai iconice flori de pe planetă. Nu sunt doar frumoase, dar au jucat, de asemenea, roluri importante în cultura umană; cu mult înainte de punctul.com sau boom-ul de locuințe, lalele au fost responsabile pentru prima bubble speculative.

Dar, în timp ce aceste flori sunt cu siguranță populare în rândul grădinarilor, entuziaștii de flori și grădinile botanice, veți dori să fiți atenți la animale, deoarece sunt destul de toxice. Câinii care mănâncă lalele suferă adesea de iritație orală severă, greață și vărsături.

5. Kalanchoes

Kalanchoes - de asemenea, numit văduvă-turul - sunt suculentele de dimensiuni medii care produc flori destul de mici. Ele sunt adesea cultivate ca elemente de plante în ghivece, dar ele pot fi de asemenea cultivate și în grădini de rock. Ele sunt adesea apreciate pentru că sunt rezistente la mulți dăunători obișnuiți, dar, din păcate, sunt toxici pentru câini.

Majoritatea câinilor vor suferi doar de probleme intestinale după ce au mâncat câteva flori, dar câțiva câini suferă de ritmuri neobișnuite de inimă, care se pot dovedi fatale.

6. Oleandru

oleandru

Spre deosebire de multe dintre celelalte flori și plante pe care le-am discutat, care sunt reprezentate de zeci de diferite specii individuale, există doar o specie oleandru: Nerium oleander. Cu toate acestea, este una dintre cele mai populare plante ornamentale din lume. Dar, din păcate, este, de asemenea, una dintre cele mai toxice.

Oleander Ingestiv poate provoca pierderea câinelui dvs. de a pierde coordonarea, suferă de tremura musculară sau chiar dezvoltă probleme cardiace fatale. Este, în general, o idee bună să evitați această plantă dacă permiteți câinilor dvs. să joace nesupravegheat în curtea dvs.

7. Sowbread

Sowbread este o altă plantă perineală de înflorire care este periculoasă pentru câini. Inițial nativ în Europa, aceste plante sunt reprezentate de mai mult de 20 de specii diferite. Cele mai multe sunt cultivate în interior ca elemente de planificare, dar ele sunt, de asemenea, ridicate în aer liber în multe părți ale Europei și în partea de nord-vest a Pacificului.

Sowbreads, care sunt adesea numite de numele genului lor Cyclamen, adesea provoacă boli minore care implică tulburări digestive, dar pot declanșa, de asemenea, ritmuri și convulsii cardiace periculoase.

8. Amaryllis

Ca multe dintre celelalte flori pe care le-am discutat aici, Amaryllis Florile sunt populare cu grădinari, dar sunt periculoși pentru câini. În formă de trompetă și disponibilă într-o varietate de culori, variind de la roșu la caise, aceste flori sunt adesea achiziționate ca becuri și apoi plantate în aer liber.

Amaryllis Ingestia poate provoca câini să sufere de probleme digestive tipice, inclusiv diaree și vărsături, dar pot provoca, de asemenea, mai multe simptome neobișnuite, cum ar fi depresia și tremurul muscular.

9. Calla Lily

Caliile Calla, cu siguranță produc flori frumoase, dar sunt, de asemenea, destul de toxice pentru câini. Cele mai multe crini calla sunt cultivate în aer liber, dar sunt adesea tăiate și stocate în vase prea.

Caliurile Calla conțin oxalate de calciu, care pot irita gura câinelui și tractul digestiv. Câinii care mănâncă aceste flori (sau orice altă parte a plantei) vor suferi adesea de iritarea extremă a gurii. Salivarea excesivă urmează adesea, iar câinii pot avea chiar și dificultăți în înghițirea după ce au consumat aceste plante.

***

Dacă sunteți vreodată îndoieli cu privire la florile din jurul casei dvs. sau câinele dvs. mănâncă o floare de siguranță incertă, contactați medicul veterinar sau Linia de asistență pentru otravă PET.

Alternativ, puteți vorbi întotdeauna la un veterinar rapid și ușor prin intermediul Adresați-vă o caracteristică VET pe JustAnswer. ASPCA Menține, de asemenea, o bază de date cu plante de siguranță pentru animalele de companie, precum și o listă a celor care sunt periculoase.

Ce fel de flori vă place să plantați în jurul casei dvs? Ați fost atent să selectați numai soiuri non-toxice? PET dvs. a ingerat vreodată flori toxice? Ne-ar plăcea să auzim despre experiențele dvs. în comentariile de mai jos!

De asemenea, asigurați-vă că ați verificat articolele noastre despre:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Flori sigure de câine: perene prietenoase cu animalele