Cainii adulți pot mânca mâncare de catelus?

Cainii adulți pot mânca mâncare de catelus?

Ca proprietar, s-ar putea să întrebați de ce nu puteți Continuați să vă hrăniți mâncarea câinelui Odată ce au devenit oficial un adult. Dacă câinele dvs. a iubit întotdeauna hrana lor de catelus, este posibil să doriți să continuați să oferiți această prevedere pentru a le menține fericiți. Dar Cainii adulți pot mânca mâncare de catelus și care sunt consecințele posibile?

Chiar dacă câinele dvs. este un eater pretențios și tot ce vor mânca feroce este mâncarea lor de catelus vechi, există un motiv pentru care producătorii oferă catelus separat și hrană pentru adulți. Nu încurajăm un câine pentru adulți să mănânce alimente de catelus în mod regulat din cauza conținutului diferit adaptat la sănătatea și cerințele vârstei câinilor. În schimb, câinii adulți ar trebui Tranziția la rețetele de întreținere a adulților.

Este alimente pentru câini în siguranță pentru câinii adulți?

Deși hrana de catelus este sigură pentru câinii adulți, acest lucru nu înseamnă că este ideal, nici adecvat. Puppy Mâncare este adaptată pentru câinii tineri care au dreptate transferat de la laptele mamei lor și au nevoie de mai multă energie pentru creștere. Energia este asigurată prin procente mai mari de grăsimi, proteine ​​și generale, calorii. Când un câine adult consumă aceste, deoarece deja au crescut la înălțimea lor adecvată, atunci primesc un exces de proteine, grăsimi și calorii pe care nu le au nevoie neapărat. Deși mulți proprietari iubesc conținutul ridicat de proteine ​​în alimentele de câine de utilizat ca sursă de energie.

Principala preocupare de la un câine adult care mănâncă hrană pentru catelus este creșterea în greutate. Cantitatea mare de grăsime din aceste amestecuri provoacă excesiv creștere în greutate care poate duce la o multitudine de probleme de sănătate. Diabet, Durerea articulară și dificultățile de mobilitate generală pot fi cauzate de creșterea în greutate. Cu toate acestea, pentru câinii excesiv de pretențioși care se luptă să pună în greutate, unele veterine pot recomanda să vă păstrați câinele pe catelul lor pentru o anumită perioadă de timp sau chiar permanent. Acest lucru este mai puțin frecvent și ar trebui făcut numai atunci când este recomandat de un profesionist. De obicei, acest protocol este aplicat numai pentru câinii subponderali și pentru o perioadă de timp pentru a permite un transfer mult mai gradual pe hrana pentru câini adulți.

Puppy vs hrană pentru câini adulți

Următorul cuprins are o cantitate mult mai mare în hrana de catelus, spre deosebire de alimentele de câine. Acest lucru este de a ajuta un catelus în creștere să aibă suficientă energie și alte elemente pentru a atinge în mod sănătos înălțimea și greutatea corespunzătoare.

Proteină

Un procent de proteină este crescut de la media cu 18% în majoritatea alimentelor câine la 30% în alimentele de catelus. Proteina ajută la ajutarea și susținerea perimetrelor în creștere sănătoase în catelul dvs. Acest lucru este deosebit de important pentru puii în creștere rapidă, deoarece necesită mai multă energie pentru a atinge rata de creștere. Proteina poate fi folosită aproape complet și ca formă de energie pentru cățelul dvs. În plus, este utilizat în mod specific pentru creștere și reparații. Prin urmare, acesta este unul dintre cei mai importanți factori pentru o dietă a catelusului, dar nu este neapărat necesară pentru un câine adult. Dietele de proteine ​​mari pot fi mari pentru câinii adulți, dar acest lucru nu este singurul factor diferit în alimentele cu catelus.

Calorii

Catelul de mâncare este cunoscut că are o cantitate mai mare de calorii în ea decât multe alimente pentru câini. In medie, Cele mai multe alimente de catelus sunt 300 - 400 de calorii pe ceașcă de alimente, în timp ce Mâncarea de câine este de obicei 200 - 400 Calorii pe ceașcă. Ratele mai mari ale câinilor adulți sau al celor cu o masă musculară vor necesita mai multe calorii zilnic pentru a-și susține cadrele mai mari. Va necesita o Ciobănesc german mai multă energie pentru a vă deplasa decât a Jack Russell terrier, de exemplu. Creșterea necesită o mulțime de energie și, deși câinii au nevoie de energie pentru mișcare, puii au nevoie de ea pentru a-și atinge întregul potențial.

Gras

Există forme bune de grăsime încât atât un cățeluș și câinele dvs. trebuie să crească, să rămână cald și să aibă energie. Consumul de grăsime nu înseamnă că câinele dvs. va deveni grăsime. Puppies necesită procente mai mari de grăsime în alimentele lor pentru creștere. In medie, Puppy Food are un procent de grăsime de 22% comparativ cu procentul mai mic din hrana pentru câini adulți de 18%. Grăsimea este o formă energetică mai densă, care este mare pentru catelul în creștere, cu toate acestea, câinii adulți vor depozita adesea acest lucru ca greutate excesivă. Acesta este motivul pentru care mulți câini adulți au pus în greutate în același timp consumând hrana de catelus.

Calciu

Puppies necesită procente mai mari și greutăți de calciu în alimentele lor comparativ cu câinii adulți. Aceasta este de a ajuta formarea și creșterea adecvată a oaselor. Puii necesită 2 grame de minim de calciu la alimentele lor cu maximum 18 grame. Întrucât câinii adulți necesită un minim de 0.5 grame de calciu cu un maxim de 1.0 grame. Aceasta înseamnă că multe alimente de catelus furnizează câini adulți prea mult calciu decât este ideal. Acest lucru poate duce la mai multe probleme osoase, inclusiv simptome asemănătoare rahitismului și durerii și dificultăților de mobilitate generală. Acesta este unul dintre principalele motive pentru a împiedica câinele dvs. să mănânce alimente de catelus.

Când trebuie să luați în considerare hrana pentru câini pentru câini

Există anumite situații în care poate fi folosit o mâncare de catelus și poate fi chiar benefică pentru câinele dvs. Consultați întotdeauna un medic veterinar înainte de o schimbare majoră dietetică, în special cu persoane vulnerabile.

Sarcina și înțărcarea

În timp ce un câine este gravidă, ei necesită mai multă energie din două motive. În primul rând, pentru a putea ajuta la creșterea fiecărui catel și să le hrăniți în mod corespunzător. Ele formează oase, mușchi și întregul lor corp de influența energiei și substanțelor nutritive ale mamei. Nu este de mirare că are nevoie de mai multă energie! În timp ce toate acestea se întâmplă, mama are nevoie încă de energie pentru ea însăși și în orice activitate de zi, cum ar fi plimbări și jocuri. Acesta este motivul pentru care proteina, grăsimea, caloriile și calciul beneficiază în acest timp.

Același lucru este valabil și când mama produce lapte. Ea necesită energie pentru producția continuă Peste săptămâni. Și cea mai bună calitate a laptelui, cea mai sănătoasă Puppy. Care este motivul pentru care hrana de catelus poate aduce deseori mamei si catelusilor in timpul sarcinii si chiar dupa nastere.

alimente pentru câinii gravide
Mamele necesită energie atunci când produc lapte.

Slăbiciune

Slăbiciunea câinilor adulți poate provina dintr-o boală la acel moment, o vătămare, un individ compromit imuno sau chiar un câine vârstnic. Deși, nu fiecare câine slab va beneficia de alimente de catelus. Câinii vârstnici au cerințe diferite de la câinii și puii adulți. Unii dintre ei vor beneficia de fapt Diete cu conținut scăzut de grăsimi deoarece se mișcă mai puțin și nu au nevoie de o mare energie. Prin urmare, luați în considerare întotdeauna nevoile individului dvs.

Cei care se recuperează de la boală sau vătămare pot beneficia de procentajele mai mari din hrana pentru câini pentru câini pentru Creștere, reparații și energie. Indiferent dacă au o tăietură pe picior sau au pneumonie, un conținut mai mare de grăsimi, proteine, calorii și calciu pot ajuta la ajutarea lor în timpul recuperării. Cu toate acestea, în această perioadă de timp, ei sunt cei mai vulnerabili și lor nutriție nu ar trebui să fie experimentată în. Întrebați-vă medicul veterinar sau un nutriționist de câine pentru a vedea ce sfaturile lor ar fi și urmează recomandările acestora.

Subponderal

Cu grăsimea și proteina suplimentară, aceste amestecuri sunt aproape garantate pentru a ajuta câinele dvs. să fie pus pe greutate. Cu toate acestea, există, de asemenea, specifice creștere în greutate Dog alimente pentru câinele tău să încerce. Acestea nu au niveluri ridicate de calciu acea mâncare de catelus face. Există chiar și unii Greutate la câștiguri pentru puii subponderali, care au și mai mult grăsimi și proteine ​​pentru creșterea în greutate.

Cu toate acestea, trebuie să luați în considerare negativele care vin cu niveluri ridicate de calciu. Conform Spitalele VCA, Unele dintre simptome includ slăbiciune, constatare, creșterea băuturii și urinarea și pierderea apetitului. În unele animale de companie, hipercalcemia prelungită poate contribui la formarea pietrelor vezicii urinare sau a rinichiului, # 8221;. Prin urmare, deși acest produs alimentar poate crește creșterea în greutate, cereți-vă medicului dumneavoastră să vadă dacă această adăugare ar fi benefică pentru câinele dvs.

Riscuri de hrănire a hranei pentru câini

Riscurile vin cu hrăniți mâncarea câinelui câine. Câinii adulți necesită procente specifice din fiecare Tipul de alimente și macro-uri (i.E. Carburi, grăsimi, proteine). Depășirea celor care pot duce la consecințe negative. Fiți conștienți de faptul că le consultați medicul veterinar și apoi luați o decizie în cunoștință de cauză.

Obezitate

Cea mai frecventă consecință negativă a unui câine adult care mănâncă alimente de catelus este obezitatea. Creșterea procentului de grăsime merge de la un masiv 18% în alimente obișnuite pentru câini la 22% în hrana de catelus. Pe măsură ce excesul de grăsime nu este folosit pentru energie este stocat, adulții vor stoca mult mai mult. Ele nu necesită procentele mai mari de grăsime pentru creștere, deoarece au atins deja dimensiunea dorită. Prin urmare, ei folosesc ceea ce au nevoie pentru consumul de energie, iar restul este stocat ca grăsime suplimentară.

Supradozajul mineral

Conținutul maxim de calciu pentru câinii adulți 1.0 grame cu un minim de 0.5 grame. Întrucât hrana de catelus conține minimum 2 grame de calciu. Acest lucru depășește deja cantitatea maximă de calciu recomandat pentru câinii adulți. Puppy Foods pot atinge un procent de calciu de 18 grame care este o creștere uriașă de 17 grame Mai mult decât recomandat pentru câinele dvs. pentru adulți. Nu este de mirare că acest lucru poate duce la supradozarea minerală când, cu fiecare masă, acumulează exces de calciu la o rată atât de rapidă.

Supradozajul mineral în hrana pentru câini
Puppy Foods pot ajunge la un procent ridicat de calciu, mai mult decât recomandat pentru câinele dvs. adult.

Poate câinii adulți să mănânce Puppy Food - FAQ

Pentru a vă asigura că puteți face o decizie pe deplin informată cu privire la faptul dacă să vă hrăniți mâncarea câinelui de câine sau să nu vă uitați la cele mai frecvente întrebări referitoare la câinii adulți care mănâncă hrană pentru catelus.

Poate hrana pentru catelus da diarheea mea?

Puppy Mâncare vă poate da câinele diaree. Diareea este cauzată de lipsa de absorbție a apei în combinație cu setul de digestie prea repede. Boala, stresul și dieta pot induce o diaree la câinele dvs., deoarece pot supăra digestia normală. Catelusul de mâncare pot, de asemenea, să întrerupă digestia normală. Excesul de grăsime și proteine ​​care nu pot fi digerate în mod corespunzător, va trece prin sistemul digestiv al câinelui dvs. prea rapid, conducând la diaree.

Pot să-mi hrănesc hrana mea de câine subponderală?

Vă puteți hrăni mâncarea câinelui câine subponderală atâta timp cât un veterinar recomandă acest lucru acțiune. Este important de observat că acordarea hranei pentru câini de câine poate avea efecte secundare negative. Prin urmare, trebuie să fiți atenți la schimbarea dietei. Cu toate acestea, datorită creșterii conținutului de grăsimi și proteine, împreună cu un număr mai mare de calorii pe ceașcă, acesta vă poate ajuta să câștigați rapid câinele dvs. Fie că este de la boală sau lipsă, uneori este cel mai important ca un câine să câștige greutate. Cu toate acestea, alimentele bogate în grăsimi pot, de asemenea, să facă acest lucru, astfel încât să verificați întreaga piață înainte de a lua o decizie.

Cât timp poate un câine să mănânce hrană pentru catelus?

În acest caz, hrana de catelus ar trebui să fie într-adevăr folosită doar atâta timp cât poate deține un scop. În funcție de rasa câinelui dvs., un catelus va ajunge la dimensiunea adulților la vârste diferite. În mod normal, un cățeluș ar trebui să fie înțărcat de alimente de catelus la alimente adulte odată ce ajung la vârsta de naștere estimată a rasei lor. De exemplu, dacă vă furnizați câinele cu hrană pentru catelus, utilizați numai produsul până când au câștigat greutate. Un alt exemplu de luat în considerare este dacă câinele dvs. este înțărcă sau însărcinată și de a fi hrăniți hrana pentru catelus, ea ar trebui să fie înțărcată treptat de pe hrana catelului odată ce este ea nu mai alăptează puii.

Asigurați-vă că întotdeauna introduceți treptat un nou hrană pentru câini pe parcursul unei săptămâni. Face acest lucru prin amestecarea unui sfert din noua alimente cu trei sferturi din foo mai vechi, apoi jumătate și jumătate, apoi trei sferturi din noul cu un sfert din vechi. Faceți acest lucru până când alimentele sunt înlocuite în întregime. Aceasta este de a minimiza șansa unui stomac deranjat.

Care este diferența dintre hrana pentru câini și adulți?

Diferența dintre hrana pentru câini adulți este conținutul. Dimensiunea Kibble va fi, în mod evident, mai mică în hrana de catelus pentru a ușura mestecarea și minimizarea pericolelor de sufocare. Cu toate acestea, ceea ce ar trebui să fiți cel mai conștient de când furnizați hrana pentru câini pentru câini adulți este procentul mai mare de proteine, calciu, grăsime și numărul crescut de calorii. Cu toate acestea, asigurați-vă că verificați procentele fiecărui brand pe care îl aveți în vedere că fiecare poate varia foarte mult. În special în conținutul de calciu care poate fi un pericol pentru sănătate pentru câinii adulți.

Cât timp câinii pot mânca mâncare de catelus
Utilizați mâncarea de catelus până când nu mai servește scopul său.

Astfel încât câinii adulți să mănânce alimente de catelus? Ei pot. Este vorba de beneficii și probleme de sănătate. Prin urmare, consultați un veterinar și faceți propria dvs. alegere pe baza câinelui dvs. și a circumstanțelor lor.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cainii adulți pot mânca mâncare de catelus?