Câte calorii există în hrană pentru câini?

Close-up de catelus mănâncă mâncare acasă

Puppy Food conține calorii care furnizează energia pentru nevoile câinilor dvs. în creștere. Puppy Nevoile energetice variază în funcție de vârsta câinelui, rasă, Starea de sănătate și nivel de activitate. Studiile de hrănire ajută la determinarea sumei unui anumit produs alimentar va trebui să fie alimentat pentru a susține creșterea și sănătatea.

Orientările de hrănire sunt pe PET Food Label Numai ca punct de plecare pentru suma pentru a vă hrăni catelul. Asigurați-vă că scădeți sau măriți suma alimentată pentru a vă menține animalul în stare ideală. Instrucțiunile de pe pachet întotdeauna err pe partea de prudență și adresează în mod obișnuit acele animale de companie care trebuie să mănânce mai mult (mai degrabă decât mai puțin) dintr-un produs dat să rămână în stare bună de sănătate.

Cuppy Necess Energy

Creșterea puiilor și reproducerea câinilor de sex feminin necesită până la două până la patru ori mai multă energie pe kilogram de greutate corporală decât un câine adult. Câini de lucru cum ar fi animalele de vânătoare sau de vânătoare, cele sub stres și câini în aer liber expuși la vreme rece au cerințe mult mai mari de energie. Câinii inactivi de canapea-cartofi și câinii în aer liber expuși la vreme caldă necesită mult mai puțin. Aceasta înseamnă că va trebui să ajustați aportul de alimente al puilor și / sau dieta pe măsură ce se maturizează sau se schimbă nevoile de energie.

Puppy Food Calorii

Unele etichete de hrană pentru câini vor include o declarație de conținut caloric în alimente. O calorie este o măsură a energiei produsă prin consumul unei alimente specifice.

O singură calorii este o mică unitate de măsură care adesea o unitate de 1.000 de calorii, denumită un "kilocalorie" (sau interschimbabil ca o calorii) este o măsură mai utilă. Nu veți vedea întotdeauna o dezvăluire a caloriilor pe eticheta alimentelor câinelui, cu excepția dietelor făcând revendicări "Lite" pentru reducerea greutății. Când apare, este declarat ca "kilocalorii pe kg de alimente."Pentru confortul, este, de asemenea, deseori etichetate ca" calorii pe ceașcă "sau" pe unitate "de alimente.

Ratele uscate conțin, în general, 1.400 până la 2.000 kilocalorii metabolizabile pe kilogram de dietă (3,080 până la 4.400 kcal / kg) - semi-umedă au 1.200 la 1.350 kilocalorii metabolizate pe kilogram de dietă (2,640 până la 2.970 kcal / kg), iar rațiile conservate oferă doar 375 la 950 kilocalorii metabolizate pe kilogram de dietă (825 până la 2.090 kcal / kg) deoarece un astfel de procent mare de alimente conservate este apa (până la 70%). Acesta este motivul pentru care câinii trebuie să mănânce alimente mai conservate decât dietele uscate pentru a obține același aport de energie.

Câte calorii sunt suficiente?

Cantitatea de calorii Un câine necesită variază foarte mult de la catelus la catelus și câine la câine. Vârsta, dimensiunea, metabolismul și energia animalului dvs. PET dvs. determină necesitatea fiecărui câine. În medie, rasele mari de câini au nevoie de mai puțină mâncare pe kilogram de greutate corporală decât câinii mici de rasă.

  • Câinii mici de rasă sunt cei a căror greutate corporală adultă este mai mică de 20 de kilograme. Câinii adulți mici de rasă necesită aproximativ 50 de kilocalorii pe kilogram de greutate corporală în fiecare zi.
  • Câinii adulți cu reproducere medie sunt cei care cântăresc 20 până la 50 de lire sterline. Câinii cu reproducere medie a adulților au nevoie de aproximativ 30-40 kilocalorii pe kilogram de greutate corporală în fiecare zi.
  • Câinii mari de rasă cântăresc 50 până la 100 de kilograme, în timp ce rasele uriașe depășesc 100 de kilograme ca adulți. Au nevoie de 20 până la 30 de kilocalorii pe kilogram de greutate corporală în fiecare zi sau mai puțin.

Dacă catelul dvs. nu mănâncă suficient, un examen veterinar poate exclude posibilele probleme de sănătate. Adăugarea a 1 linguriță de ulei vegetal pentru fiecare ceașcă de 8 uncii de alimente uscate își pot ispiti apetitul și, de asemenea, ajută la îmbunătățirea stării sale de acoperire. Un pansament de top mirosit sau aromat, cum ar fi bulionul de pui cald, îi cere câinilor să mănânce până la zece procente mai mult din alimente. Cu toate acestea, o alegere mai bună pentru câinii cu apete mici și nevoile mari de energie este o rație mai densă de energie, ca o hrană super-premium completă și echilibrată. Astfel de diete oferă mai multe calorii, chiar dacă catelul mănâncă mai puțin volum.

Desigur, fiecare catelus este un individ. Chiar și puii din același gunoi pot varia foarte mult. Diferențele de nivel de activitate, stilul de viață și metabolism determină ce necesită animalul dvs. special. Lucrați că sunteți medicul veterinar și judecați norocul și comportamentul sănătos al catelusului pentru a determina ce este mai bine pentru el sau ea.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câte calorii există în hrană pentru câini?