Cât timp câinii mănâncă hrana de catelus?

Cât timp câinii mănâncă mâncare de catelus?

Un câine continuă, în general, să mănânce alimente de catelus până când acestea sunt chiar înainte sau în jurul valorii de un an de vârstă. În Determinarea modului în care câinii de timp mănâncă hrana de catelus, Trebuie să luăm în considerare Etapa naturală de înțărcare a unei noi vieți de catelus. Practic, mâncarea de catelus este considerată a fi mâncarea care este dată puiilor în timpul scenei în care se înțărcă din laptele mamei și încep doar să mănânce pe cont propriu. Această tranziție este în mod normal o etapă de patru până la șapte săptămâni. După această etapă, este atunci când puii încep tranziția la ei Produse alimentare adulte Etapa, care este chiar în jurul valorii de un an de un an.

Ca o regulă de bază, Câinii care sunt mai puțin de un an sunt considerați puii. Este important ca acestea să fie hrăniți cu Formula Pet alimente care sunt strict destinate puiilor. Cu toate acestea, ar putea exista unele variații în funcție de rase. De exemplu, unele rase de jucărie sunt considerate adulți la vârsta de nouă luni, în timp ce unele rase mai mari sunt considerate pui până la vârsta de doi ani. Puii se dezvoltă și cresc în fiecare zi și, prin urmare, au nevoie de alimente care își îndeplinesc cerințele de energie ridicată. Dar, pe măsură ce catelul vostru crește într-un câine adult, trebuie să vă ajustați dieta încet și într-o manieră pas cu pas.

Când să hrănească numai hrana pentru catelus?

În primele 12 luni de viață, un catelus ar trebui să fie hrănit cu alimente strict catel. Aceasta se referă la o dietă special creată pentru a-și satisface nevoile nutriționale. Mâncarea catelusului vine de obicei sub formă de kible uscate, dar este înmuiat sau mușcat până când treptat câinele este dat hrană de cățeluș uscat.

Cu 9 sau 10 săptămâni, rasele mai mari pot fi hrăniți alimente uscate de mai multe ori pe zi sau 12 până la 13 săptămâni pentru rasele mai mici. Între 3 și 6 luni, hrănirea poate scădea la trei și cu 6 până la 12 luni, hrănirea poate fi de două ori și o zi și un comutator de la alimentele bogate în nutrienți la alimentele de întreținere a adulților poate începe.

Ratele mai mici încep această tranziție la aproximativ 7 până la 9 luni. Rasele mai mari de câini pot face acest lucru la 12, 13 sau chiar 14 luni. După ce un câine a atins vârsta de un an, majoritatea proprietarilor de câini își hrănesc deja mâncarea adultă a catelului în porții adulte. Doar ține minte, nu grăbiți această procedură. Este întotdeauna cel mai bine ca puii să rămână pe hrană catelus un pic mai mult decât nu suficient de lungă.

Când câinii încearcă să-și hrănească puii
Când câinii încearcă să-și hrănească puii? Citiți articolul nostru asociat!

Care este mâncarea catelului din?

Tranziția de la hrana de catelus la alimente adulte este un moment important în viața câinelui tău. Marchează o etapă de creștere substanțială și stabilește catelul pentru adulți. În ceea ce privește cât timp hrăniți hrana de catelus, trebuie să înțelegeți ce este exact această mâncare de catelus.

În ceea ce privește o dietă a catelusului, Catelul de mâncare conține, în general, mai mult Conținutul de proteine decât hrana pentru câini adulți Pentru a susține această nouă creștere la o rată mai rapidă. Calorii joacă, de asemenea, un rol crucial în această etapă și în acest moment, un catelus va mânca în general multe. În funcție de rasa de câine, majoritatea puii vor continua să crească în timpul primului an de viață.

Puppy Foods furnizați Calorii și nutrienți suplimentari că câinii tineri au nevoie până când au cel puțin un an. În funcție de rasa câinelui tău, veterinarul dvs. vă va putea spune când să vă schimbați de la hrana de catelus, mai precis, vârsta exactă a catelului tău.

Când să nu mai înmuiați mâncarea de catelus?

Întrebarea referitoare la momentul comutatorului de la hrana de catelus este legată de întrebarea de bază a momentului Opriți mâncarea de catelus. Bine, mâncăruri înmuiate cum ar fi gruel sau ciuperci este ideal pentru a fi dat doar pentru perioada de înțărcare, care este inițială 2 luni de catelus dvs. Odată ce această perioadă sa terminat, ar trebui să începeți să vă schimbați din alimente înmuiate, dar schimbarea ar trebui să fie graduală și un pas la un moment dat.

când să nu mai dai gruel și să hrănească mâncare de catelus
Puppy Gruel este dat puiilor în timpul perioadei de înțărcare. Apoi, mâncarea de catelus uscată este dată până când catelul devine adult.

Rasele mai mici și mai mari ale căței vor începe să se uite pe deplin cultivate între șase și opt luni și, respectiv, în jur de 24 de luni. Dar ei sunt încă pui de adolescenți înăuntru și, prin urmare, totuși, au nevoie Alimente de câini cu proteine ​​ridicate să își rezilieze creșterea.

Fie că este vorba de o schimbare de la alimentele înmuiate la cele uscate sau de la o marcă de alimente la alta, schimbarea ar trebui să fie graduală și, de asemenea, restricționată. Acest lucru se datorează faptului că stomacul cățelușului este foarte sensibil în această etapă și poate fi ușor supărat cu schimbarea.

Deci, dați-le timp să se adapteze. Cel mai bun mod de a merge la el este amestecând un pic de mâncăruri vechi la unul nou Apoi, adăugând încet mai mult pe parcursul a 10 zile până când catelul dvs. este folosit pentru a mânca noua formă / marcă de alimente.

Cand tu Treceți de la mâncarea îmbibată sau umedă la alimente uscate, Catelul dvs. va dura automat ceva timp pentru a se adapta. El va necesita mai multă apă pentru a mesteca mâncarea în mod activ și va dura mai mult să mănânce. Textura se va părea ciudat, așa că asigurați-vă că mâncarea este destul de gustoasă pentru a-și atrage interesul.

Este foarte esențial să vă amintiți în acest sens că o porțiune de alimente uscate arată mai mică decât aceeași parte a alimentelor înmuiate / umede. Deci, nu presupuneți că câinele dvs. mănâncă mai puțin, odată s-au mutat la alimente uscate, deoarece alimentele uscate sunt oricum mai dens de energie, oferind catelul dvs. cu caloriile necesare.

Puii au nevoie de lapte după 8 săptămâni?

Puii de obicei nu au nevoie de lapte după 8 săptămâni și de fapt, nu mai luați lapte cu câteva zile înainte de atunci. Cu toate acestea, în funcție de rasa și de sănătatea specifică a catelului dvs., el ar putea avea nevoie de o anumită cantitate de lapte până la aproximativ 6 până la 10 săptămâni. În timpul perioadei de înțărcare, cea mai bună formă de lapte pentru catelus este a lui Mama de lapte, daca este disponibil. Schimbarea de la asta lapte de asistență medicală la laptele de catelus comercial în cele din urmă, lapte ar trebui să fie gradual și bine calculat.

Evitați să vă hrăniți catelul cu lapte de vacă, deoarece nu se potrivește celor mai multe rase de pui, în special cele care sunt intolerant la lactoză. De asemenea, catelul dvs. are nevoie de anumite niveluri de fosfor și calciu pentru a-și îndeplini nevoile nutriționale în acest stadiu crucial al vieții și creșterii sale. Laptele de vacă nu conține nivelurile necesare și este, de asemenea, diluat, ceea ce înseamnă că poate suferi catelul dvs diaree și devine repede deshidratat.

Disponibilitatea comercială Puppy Formulele de înlocuire a laptelui, Dacă sunt alese bine, sunt opțiuni bune pentru catelul dvs. Ele pot fi disponibile în formă lichidă sau ca o pulbere care trebuie reconstituită. Consultați veterinarul dvs. pentru marca precisă a formulei care trebuie administrată, în funcție de vârsta, rasa și sănătatea generală a catelului dvs.

Modul de bază al pregătirii oricăruia dintre aceste înlocuitori de lapte este prin fierbere de apă și lăsându-l să se răcească până la aproximativ 150 de grade Fahrenheit. Apoi puteți adăuga pulberea și amestecați-o în apă în interiorul unei sticle învârte. Asigurați-vă că agitați sticla în sus și în jos pentru amestecarea corectă. Se recomandă ca formula să se răcească până la 98 de grade Fahrenheit înainte de a fi administrată catelului.

Când vă opriți să vă dați laptele de protecție, asigurați-vă că Procesul este gradual și nu brusc. Acest lucru vă va lăsa catelul dvs. să se obișnuiască cu tranziția și, în cele din urmă, cu noul său regim de dietă. Fiți în ceea ce privește laptele sau alimentele umede sau oricare altul, veterinările sunt cea mai bună persoană care să consilieze când să se schimbe de la hrana pentru catelusi, deoarece cerințele de sănătate și nutriționale ale fiecărui pui variază.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cât timp câinii mănâncă hrana de catelus?