Sunt bulduri buni bune pentru câini?

Ți-ai luat un câine mare, Dacă numai el ar înceta să mestece lucruri pe care nu ar trebui să le. Chestorii agresivi agresivi au nevoie de ceva pentru a le distrage sau de a găsi divertisment cu pantofii, mobilierul sau chiar pereții tăi. Dacă te-ai întrebat sunt bulduri buni bune pentru câini, Am răspuns!

Sunt bulduri buni bune pentru câiniUnii câini pot fi extrem de distructivi, mai ales dacă vreodată lăsați nesupravegheați. Rawhide tratează vă poate menține câinele ocupat, dar ei sunt cunoscuți că sunt extrem de periculoși.

Deci, ce dai o chewer non-stop? Unele alternative sănătoase sunt morcovii, jucăriile Kong, nylabone, coarne naturale sau bastoane.

Ce sunt bastoane bully? Sunt bulduri buni bune pentru câini? Există alternative mai bune pentru chewers de putere? Vă dau toate aceste răspunsuri și explicați tot ce trebuie să știți despre această opțiune de mestecare populară.

MAI MULT: Top 7 cele mai bune bulduri de câine și mestecați

Sunt bulduri buni bune pentru câini?

Sunt bulduri buni bune pentru câini

Băuturi bully - ce sunt ei?

S-ar putea să nu fi auzit niciodată de bastoane, sau le puteți cumpăra deja în mod regulat pentru câinele dvs. Pentru cei dintre voi care nu se află în știință, bastoanele bully sunt făcute din părțile private de bovine de sex masculin. Cu alte cuvinte, bastoanele bully sunt numite astfel încât sunt uscate bastoane.

Care pot fi șocante. În timp ce ar trebui să realizați că acestea sunt toate cele naturale, ele sunt considerate, de asemenea, un produs secundar din deșeurile de plante de prelucrare a cărnii.

Aceste bastoane bully sunt uscate brute și tăiate în lungimi de 6 "și 12" sau pot fi lăsate nemulțumite până la 48 ". Instalația de prelucrare poate forma, de asemenea, bâzâitul bătăușului în forme de arc (biciuri de bully curly) sau poate dura trei bastoane de bătăi și le strânge împreună.

Există un număr de Companiile care fac bully bastoane, Dar singurul ingredient de pe etichetă ar trebui să fie penis de taur sau bull pizzle. Deoarece sunt 100% carne de vită câinele dvs. este sigur de a le iubi.

Sunt bulduri buni bune pentru câini?

Bully biciuiesc ca o mare opțiune pentru chewers agresiv, mai ales că sunt toate-naturale și din 100% carne de vită. Oferindu-le câinele dvs. ar trebui să fie o opțiune de tratament sănătoasă sau este?

Sunt bulduri buni bune pentru câiniCare depinde de proprietarul care își asumă responsabilitatea pentru câinele lor. Bâzâi bully poate sa să fie o opțiune de tratament sănătoasă.

Băuturile bully pot oferi o alternativă mai sigură la chews de crud și nu conține aditivi, substanțe chimice, conservanți sau coloranți. Ele sunt, de asemenea, o mare sursă de proteine ​​și conțin taurină, care este un aminoacid care mișcă substanțe nutritive importante și din celule.

Sunt bully bastoane sigure?

Pentru a răspunde la întrebare, sunt bully bastoane bune pentru câini ", trebuie să știți dacă sunt în siguranță. Potrivit clubului american Kennel, bastoanele bully nu sunt doar un tratament sigur pentru câinele dvs., dar oferă, de asemenea, o varietate de alte beneficii pentru sănătate.

Aceste tratamente sunt ușor digerabile, spre deosebire de crud, care poate fi greu pe stomacul câinelui tău. Băuturile bully se descompune ușor și, de asemenea, nu se așează ca multe alte tratamente care sunt pe piață, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la piesele rupte care cauzează leziuni interne.

Fiind un tratat de ingredient unic sigur, bully trates sunt realizate numai din mușchi de carne de vită de înaltă proteină.

Carnea de vită este o sursă bună de aminoacizi care vă ajută să vă mențineți mușchii, pielea și haina câinelui. Deoarece bastoanele bully sunt gratuite de ingrediente artificiale sau substanțe chimice, ele sunt o alegere bună dacă câinele dvs. are o alergie deosebită la anumite alte tratamente alimentare.

Informațiile despre siguranța bastoanelor bully este, de asemenea, conflictuală în acea bastoane bully sunt ambalate cu cantități substanțiale de calorii și există, de asemenea, riscul de contaminare a bacteriilor potențial dăunătoare. Ambalajele de pe bastoanele bully oferă rareori informații despre ceea ce sunt făcuți de a lăsa singuri faptul că bastoanele sunt de fapt nefierte, uscate, brute, benzi de carne.

Revizuirea aferentă: Bully Bundle Bundle Chews

Manipularea biciurilor bully

Majoritatea proprietarilor de animale de companie care își dau câinilor produse bully sau bastoanele nu știu că sunt făcute din penis de taur. Producătorii nu vin chiar și spun ce este pe ambalaj, așa că atunci când este supravegheat numai 44% dintre consumatori știa că bulvetele au fost făcute din penis de vacă. Ați fi mai surprinși să știți că doar 66% dintre medicii veterinari știau despre bastoane bully.

Ambalajul nu conține, de asemenea, informații pentru consumator pe manipularea de carne proastă neplăcută, uscată, crudă. Când bulvetele sunt testate pentru bacterii, Teste show că pot conține Clostridium difficile, Meticilină rezistentă Staphlococcus aureus (MRSA) și E. coli.

Proprietarii care se ocupă de tratate ar trebui să-și spele mâinile imediat după atingerea lor, așa cum ar fi trebuit să manipuleze carnea brută. Cercetările au arătat că au existat izbucniri anterioare de boală care au fost legate de bacterii cauzate de contaminarea din produsele de companie.

Conținutul de calorii

Băuturi bully sunt un mare mestec de mestecat pentru câinele dvs., realizat din carne de vită de proteină mare de 100%. Mușchiul de carne de vită este o sursă bună de aminoacizi și taurină, pe care câinele dvs. trebuie să crească, să fie fericită și sănătoasă.

Cu toate acestea, cu obezitatea în animale de companie o problemă reală, luând conținut de calorii de tratamente, inclusiv mestecinul în considerare de dieta generală este importantă. Ar trebui să fiți sigur că ați factor în tratamentele câinilor dvs. și alimentele de masă, ca parte a conținutului general al calorii al câinelui dvs., nu doar ceea ce ați pus în castronul alimentar.

Bully bastoane, în timp ce este o sursă semnificativă de proteine, poate conține până la 22 de calorii pe inch. În general, acest lucru înseamnă că bultatea medie de 6 inch poate conține până la 9% din Caloriile zilnice necesare Pentru câinele mediu de 50 de lire sterline.

Dacă aveți un câine mai mic, ar putea fi un procent și mai mare și o sursă semnificativă de calorii că, ca proprietar, este posibil să nu vă gândiți nici măcar. Ca parte globală a unui plan de calorii nutritive, bastoanele bully poate fi o mare adăugare la dieta câinelui tău.

Similar: Top 10 cel mai bun mestecați pentru câini care sunt chewers grei

Sunt bulduri buni bune pentru câini

Mai bine decât Rawhide?

Băuturile bully sunt mult mai bune pentru câinele dvs. decât tratamentul lui Rawhide. Bully bastoane nu se sparg sau nu se despart in piese rupte care ar putea fi așezat în gâtul câinelui sau pot provoca vătămări interne severe.

Bastoanele bully sunt uscate în mod natural și sunt 100% carne de vită pur și simplu întinse și trase în formă. Rawhides, pe de altă parte, sunt fabricate din stratul interior de piele de vacă. Uneori poate fi chiar ascunde.

Când te uiți la acești mestecați, veți găsi o varietate de forme, arome și culori. Care se datorează faptului că ceea ce merge în procesarea Rawdidei este a Producția chimică laden Procesul în principal pentru uscare și conservare a pieilor.

Sunt bulduri buni bune pentru câiniUlterior, pieilele sunt blocate în mod obișnuit cu peroxid de hidrogen, înălbitor și alte substanțe chimice; Apoi sunt "colorați" pentru a face apel la consumator cu mai multe substanțe chimice, culori artificiale și conservanți cum ar fi benzonatul de sodiu.

Acești mestecați din greu expun, de asemenea, câinele dvs. la riscuri ca să obțină Rawhide blocat în esofag, care poate fi o situație extrem de periculoasă. Rawhides poate deteriora și dinții și pot provoca alte probleme. Bully bastoane, nu par să aibă acele tipuri de pericole inerente și să aibă și o valoare nutrițională reală, de asemenea.

Du-te ușor și păstrează curat

Sunt bulduri buni bune pentru câini? Când vine vorba de biciuri bully, majoritatea proprietarilor trebuie să treacă peste factorul # 8216; Yuck. Odată ce îți dai seama cât de mult câinele tău iubește bastoane, și poți înțelege valoarea nutrițională din spatele lor - poți trece peste ceva.

Este, de asemenea, o ușurare de a ști că câinele tău este în siguranță în timp ce mestecați departe pe noua sa jucărie preferată. Fiind educat cu privire la ceea ce este făcut un bully stick, conținutul de calorii și valoarea nutrițională vă va permite ca proprietar să faceți alegeri bune pentru câinele dvs. când vine vorba de cât de mult și când.

Când întrebi se întreabă și sunt bully bastoane bune pentru câini ", de asemenea, trebuie să te întrebi dacă sunt în siguranță pentru tine să atingi. Trebuie să vă amintiți că manipulați carnea brută atunci când atingeți bully stick-ul și asigurați-vă că vă spălați mâinile de fiecare dată. Mergând ușor pe tratate și păstrarea curată va face atât dvs. cât și animalul dvs. de companie fericit.

Citiți următorul: Top 6 cel mai bun câine tratează copite pentru mestecare

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sunt bulduri buni bune pentru câini?