Revizuire: ziwi un singur ingredient pentru câini mestecați

Dacă vă hrăniți în mod regulat câinele, Probabil că ați observat o tendință în tratarea comercială în ultimii ani. A existat un impuls pentru o calitate superioară tratate făcute cu ingrediente naturale sănătoase. Proprietarii de animale de companie sunt ditching câini de calitate scăzută tratează pentru opțiuni cum ar fi Ziwi un singur ingredient pentru câini mestecați.

Ziwi un singur ingredient pentru câini mestecațiCâine ieftine, de câine de calitate scăzută și mestecați sunt făcute cu ingrediente artificiale și umpluturi de umplutură. Aceste tratamente de calitate slabă sunt adesea umplute cu substanțe chimice și ingrediente artificiale. Este important ca tu Citiți eticheta și să înțeleagă exact ce va mânca câinele dvs.

Găsirea unor ingrediente limitate tratează că sunt 100% naturală este cea mai bună opțiune!

Ziwi un singur ingredient pentru câini mestecați au un singur ingredient, deci știi exact ce obține câinele tău. De obicei, fac de casă tratați pentru câinii mei, dar achiziționează, de asemenea, un singur ingredient comercial tratat din când în când. În această recenzie, voi împărtăși rezultatele mele pe acești mestecați de câini de la Ziwi pentru a vă ajuta să decideți dacă vor fi o alegere bună pentru animalul dvs. de companie.

LEGATE DE: 25 de câini tratează în SUA

Ziwi un singur ingredient câine de mestecat

Ziwi un singur ingredient pentru câini mestecațiZiwi a luat o abordare diferită pentru a-și crea linia de hrană pentru animale de companie și tratează. Ei folosesc o tehnică de uscare a aerului pentru a păstra în mod natural ingredientele, eliminând în același timp agenții patogeni și protejând substanțele nutritive naturale găsite în ingrediente.

Sursele de proteine ​​utilizate pentru a face acești mestecați sunt întotdeauna din fermele cu rază liberă și sunt ridicate fără hormoni sau promotori de creștere. Toată carnea din Ziwi un singur ingredient de mestecați de câini sunt provenite din fermele din Noua Zeelandă de 100% etică și durabilă.

Acești mestecați sunt naturali fără arome artificiale, culori sau conservanți. Deoarece sunt făcute cu un singur ingredient de carne, acești mestecați sunt bogați în proteine. Dacă puii dvs. se află într-o dietă cu proteine ​​scăzute, nu ar trebui să-l hrănească cu acești mestecați.

Ziwi un singur ingredient pentru câini mestecațiZiwi un singur ingredient de mestecați de câine sunt greu, astfel încât ei vă ajută să vă mențineți puii sanatate dentara. În timp ce câinele tău mestecă, ei vor zgâria placa și tătarul de pe dinți.

În timp ce sunt greu, Aceste mestecați nu sunt de lungă durată pentru Chewers de putere. Este nevoie de beagle un timp pentru a termina unul, dar laboratorul nostru poate să strângă unul în doar câteva secunde.

Acestea sunt disponibile în 4 soiuri, inclusiv:

  • Mielul Tripe
  • Miel Trachea
  • Drumul de miel
  • Weesa de vită (esofag)

Câinii noștri au încercat toate cele patru arome și au iubit fiecare! Voi spune, totuși, că fetele noastre nu sunt deloc mânieri pretențioase. De asemenea, dacă câinele dvs. este pretențios cu privire la diferite texturi, el nu se poate bucura de duritatea acestor mestecați de câine.

În funcție de aroma pe care o alegeți, puteți achiziționa un 2.Pachetul de 8 uncii de câine de un singur ingredient din Ziwi pe Amazon pentru $ 12.48- $ 18.99. Dacă aveți un chimer de putere, veți trece printr-o pungă din acestea rapid și probabil că nu vor merita costul. Cu toate acestea, dacă aveți un câine mic care nu este un chimer agresiv, acești mestecați ar fi o valoare bună pentru bani.

Citiți următorul: Top 7 Best Dog Bully Buts & Chews

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: ziwi un singur ingredient pentru câini mestecați