15 Cel mai bun mestec de lungă durată pentru câini: în fiecare zi sunt chompin`!

câine de lungă durată mestecați

Nimic nu este mai rău decât cumpărarea câinelui dvs. un nou mestecați și vizionându-l să-l termină într-o clipă înainte de a vă privi cu acele ochi mari, trist, pledând pentru mai multe.

Și să gândești, credeai că mestecul îl va dura toată ziua! Sau cel puțin câteva ore...

Mai rău, mestecați de câine subțire pot fi periculoși, riscând ingestia de bucăți sparte care pot provoca tulburări de stomac, blocaje și probleme dureroase.

Avand in vedere, Ne-am adunat mestecile noastre preferate de lungă durată, care vă vor păstra câinele de mestecat fericit (și în siguranță!)

Verificați-le cu noi mai jos.

Cel mai bun mestecați de câini de lungă durată: Takeway-uri cheie

  • Chews de câine de lungă durată ajută la menținerea câinelui ocupat de o lungă perioadă de timp, stimulând instinctele sale naturale de mestecare.
  • Selectați un câine sigur mestecați pentru a reduce riscul ca câinele dvs. să-și rănească gura, sufocarea sau suferința de o obstrucție intestinală.
  • Unele dintre chews-urile cele mai sigure includ mestecați de colagen, mestecați de pește, tracheas / esofaguses și brânză de yak.

Importanța mestecării

Mestecarea este la fel de naturală pentru cei patru subsol ca și cozile sale.

Este o priză de energie pozitivă, sănătoasă pe care ar trebui să o încurajați (deși ar trebui să puneți granițe la mestecarea desigur - nimeni nu spune că trebuie să vă sacrificați pantofii preferați).

Oferind chews prietenos pentru câini ajută la îndeplinirea acestui instinct și previne plictiseala caninei care poate duce la comportamente mai răutăcioase.

Mestecarea este, de asemenea, o modalitate distractivă și ușoară de a păstra dinții și gingiile câinelui gratuit de acumularea dăunătoare și # 8212; În plus față de periajul regulat cu a Calitate de pastă de dinți de câine.

De asemenea, puteți include special formulate special chews dentar în rutina câinelui tău pentru a-și păstra chomperii curat.

Unii mestecați nu sunt siguri pentru câini

Câine de mestecat Siguranța 101: Riscurile implicate

Mestecarea este importantă, dar așa este de a mesteca siguranța. Unii mestecați sunt mai sigure decât alții, deși toți mestecați de câine au riscuri inerente, inclusiv:

  • Choking: Oricând, oricând, chompele dvs. de câini, există un risc pe care îl poate înghiți (intenționat sau accidental) întregul mestecat sau bucăți rupte. Ca CPR, învățând Heimlich pentru câini este întotdeauna o idee bună pentru fiecare pasare. Pentru a evita acest lucru, asigurați-vă că eliminați piesele de mestecat care au fost uzate pentru a fi mai puțin câțiva centimetri sau orice dimensiune prezintă un risc de sufocare câinelui dvs. pe baza dimensiunii sale.
  • Dinți spartă: Prea greu de mestecat (sau prea dornic de un chewer) poate duce la daune dinte, inclusiv fisuri dureroase sau pauze întregi. Dinții ruși nu sunt doar dureroasă pentru puii voștri, dar va trebui să petreceți o mică avere pentru a le repara.
  • Leziuni ale gurii: Tăieri pe limbă, gingii și buzele sunt posibile dacă mestecul a ascuns marginile sau o suprafață aspră. Scoateți sau nisipați orice margini ascuțite care se pot dezvolta de la coșul câinelui dvs. în timp.
  • Obstrucții: În caz de înghițire, un mestecați ar putea duce la blocarea intestinală dureroasă, costisitoare și potențial amenințătoare.
  • Stomac deranjat: Chews ingerat poate provoca probleme de burtă, mai ales dacă câinele dvs. are sensibilități alimentare sau dacă mestecul este uleios. Chiar mestecă că canina dvs. poate digera poate provoca probleme dacă sunt date în cantități excesive.
  • Contaminarea bacteriană: În timp ce câinele dvs. mestecă și slobbers pe un element, bacteriile se răspândește peste el. De-a lungul timpului, mestecul poate deveni o bombă potențială bacteriană de necazuri în casă pentru tine și puilor tăi. Nu numai că mirosul este o preocupare aici, dar este și boală. Puteți preveni creșterea bacteriilor prin curățarea mestectului preferat al câinelui dvs. acum și apoi schimbați-l pentru unul nou dacă a fost câteva luni.

Este important să vă amintiți că fiecare doggo și situație este diferită. Un câine poate fi bine cu un tratament de ani de zile și dintr-o dată are o problemă, în timp ce un alt pup poate întâmpina probleme cu aproape fiecare mestec.

La selectarea unui mestecat, este important să luați în considerare lucrurile cheie cu privire la câinele dvs., cum ar fi:

  • Obiceiuri de mestecat: Unii câini sunt mai vorbioși de chewers decât alții, deci trebuie să selectați un mestecător care se potrivește stilului său de mestecat. Dacă este prea dornic să muște Hard & # 8212; mai degrabă decât mai blând gnawing & # 8212; Chews ultra-hard poate să nu fie cea mai bună idee, deoarece nu doriți să riscați daunele dinților. În mod similar, prea moale de mestecat poate ușura că puii dvs. să muște bucățele mari sau să creeze splinte, creând un pericol de sufocare.
  • mărimea: Alegeți întotdeauna un mestecător adecvat pentru construirea câinelui dvs. Tratează că sunt prea mari pot fi greu de mestecat, în timp ce cei care sunt prea mici creează un risc evident pentru sufocarea și obstrucția intestinală dacă este înghițită. Câinele dvs. nu ar trebui să se poată potrivi niciodată întregului mestecat în gură.
  • Sănătate: Păstrați bunăstarea generală a Docgoului dvs. în minte. Dacă el a cunoscut alergii sau probleme dentare, anumiți mestecați sunt no-GOS. În mod similar, un câine cu o istorie de blocaje de stomac nu ar trebui să fie de încredere cu un mestecat deloc. Dacă nu sunteți sigur de sănătatea sau riscurile dentare ale câinelui dvs., consultați-vă cu veterinarul.
  • Vârstă: Câinii mai în vârstă tind să fie Savvier în departamentul de mestecat, în timp ce puii pot fi mai predispuși la înghițirea lucrurilor pe care nu ar trebui să le poarte și să se înfurie prea tare, riscând leziuni dinte și gura. De asemenea, puii seniori cu dinți care nu au suferit chews mai moale (sau deloc) dacă dinții lor sunt deteriorați.

Cu mestecați de câine, cei mai importanți pași pe care îi puteți lua spre păstrarea câinilor dvs. în siguranță sunt:

  • Monitorizați câinele dvs: Nu există excepții aici. Accidentele se întâmplă, chiar dacă chomperul tău matur a mestecat același tratament de când era un cățeluș. Ca și în cazul copiilor, sufocarea se întâmplă în clipi de ochi.
  • Cunoașteți limitele dvs. de pui: Un chewer mai distructiv poate tolera mestecințele mai grele, în timp ce un chewer casual ar trebui să primească în mod ideal soiuri mai moi.
  • Testați duritatea de mestecat: Fă testul miniaturilor pe un mestecat prospectiv. Dacă apăsați unghia într-o suprafață a unui element și nu lasă o impresie, poate fi prea tare pentru capelul tău și prezintă un risc mai mare de a provoca daune dinte.
  • Examinați pregătirea lui Chew`s: Nu toate mestecele sunt create egale. Produsele americane sunt, în general, preferate datorită standardelor lor superioare de siguranță și calitate. Verificați întotdeauna ce procese și cecuri sunt în vigoare în timpul fabricării. Unele mestecți "toate" naturale "nu sunt atât de naturale, fie. De exemplu, unele brute pot conține cantități de substanțe chimice toxice utilizate în fabricație, cum ar fi formaldehida.
  • Scrutinizarea listelor de ingrediente: Căutați orice alergeni potențiali, deoarece unele mestecați sunt aromate cu proteine ​​cum ar fi carnea de pui sau întărite cu boabe, cum ar fi amidonul de cartofi. Fumatul și acoperirile de aromă pot introduce, de asemenea, aditivi suplimentari care pot provoca tulburări de stomac, mai ales dacă câinele dvs. ingeră o dată o dată.
Siguranța în primul rând

Nici un mestecat nu este 100% fără risc, și trebuie să vă monitorizați întotdeauna câinele când se bucură de unul.

Chews de lungă durată pentru canini

Tipuri de mestecați de câini

Mulți mestecați de câine există astăzi, făcând să găsiți dreptul de lungă durată pentru Dogggo destul de bine. Cele mai frecvente sunt:

1. Coarne

coarne

Despre: Acei coarne recoltate de la Elk, Deer sau Moose sunt unele dintre cei mai apropiați de mestecul de câine din toate naturale pe care le puteți găsi.

Ele sunt în mod natural de către animalul anual, limitând amprenta lor generală de mediu.

Coarnele de obicei nu pată sau miroase, făcându-le ideale pentru mestecarea internă. Ele sunt însă pe partea pricierului.

PROS

Antoarele sunt unul dintre cei mai grei mestecați de câine de pe piață și, în general, durează mult timp. Acest lucru le face ideale pentru chewers agresiv. Ele conțin, de asemenea, minerale plăcute de puști, cum ar fi calciu și fosfor.

Contra

Deoarece coarnele sunt atât de greu, există un risc serios de leziuni dinți și gura. Ei pot, de asemenea, splinter, ducând la posibilele leziuni ale stomacului sau backdoorului dacă sunt înghițite. Ele nu sunt cele mai tante opțiuni - nu toți câinii sunt un fan.

Citirea recomandată

Verificați-vă ARTICOLUL DE REVIZUIRE ANTILOR Pentru a afla mai multe și a vedea câteva dintre cele mai bune opțiuni de pe piață.

2. Capacele genunchiului de carne de vită / knuckles

Despre: Aceste oase grele de cartilaj sunt de obicei carne și interesante pentru majoritatea câinilor datorită naturii lor afumate.

Sunt mai mari și mai rezistente decât alte părți ale corpului de carne de vită, cum ar fi bastoanele bully, iar dimensiunea lor este mai puțin riscantă pentru sufocare decât urechile sau copitele.

Unde să cumpărați

Vă recomandăm apucarea capacelor genunchiului de carne de vită de la un furnizor de încredere, cum ar fi Pawstruck. Comandați capacele genunchiului de carne de vită!

PROS

Deoarece sunt oasele comune relativ grele și de lungă durată sunt ideale pentru chewers grele. Gustul este, de obicei, un punct înalt cu puii și adesea dispun de mici biți de carne gustoasă, ajutându-vă să vă păstrați Doggo angajat.

Contra

Duritatea acestor articulații vine cu un risc de fractură dinților. Ei pot, de asemenea, să se spargă și, eventual, să taie gura de pui sau pot provoca obstacole digestive și perforații dacă sunt înghițite. Deoarece sunt fumați și carne, sunt, de asemenea, dezordonați, astfel încât să doriți să oferiți numai aceste în aer liber.

3. Nylon mestecă

Benebone

Despre: Chews Nylon ca nylabone și beneficii sunt artizanale într-o formă de mestecat pentru puii tăi.

Acești mestecați artificiali pot rezista mestecuirii grele și aromatei adăugate le face foarte atrăgătoare pentru puii.

Ele vin, de asemenea, în multe dimensiuni și grosimi, permițându-vă să găsiți cea mai bună dimensiune pentru siguranța și nevoile câinelui dvs.

Unde să cumpărați

Vă recomandăm să apucați Nylabone sau beneficii de la Chewy - Puteți obține chiar și 30% reducere pentru comenzile Auto-navei!

PROS

Chews Nylon sunt puternici și de obicei durează o lungă perioadă de timp. Pentru că au petrecut atât de mult, sunt mai prietenoși din portofel decât tratați de scurtă durată ca urechile de porc. Ele sunt ușor de șters curate, după cum este necesar, eliminând creșterea bacteriană.

Contra

În timp ce oasele din Nylon sunt de lungă durată, ele sunt greu, care riscă fisurile dentare dacă câinele dvs. este un mega mașină. Acestea nu sunt cu adevărat comestibile, fie și pot fi împărțite de chewers puternice, care pot crea splinte periculoase. Unii câini pot refuza să le mestece și pur și simplu nu văd apelul unei bucăți de plastic.

4. Bici

bici

Despre: Fabricat din vacă neînsuflețită, Rawhides sunt laminate sau înnorate într-o formă prietenoasă pentru câinele dvs.

Rawhide vine în multe soiuri, cu mult mai greu decât altele. Acest lucru face examinarea în persoană o necesitate pentru a vă asigura că obțineți duritatea care funcționează cel mai bine pentru poochia dvs.

De asemenea, trebuie să acordați o atenție deosebită țării de origine și proceselor de fabricație utilizate, deoarece Rawhides poate suferi tratamente toxice în străinătate cu substanțe chimice moarte, cum ar fi Arsenic utilizat. Acest lucru poate face Rawhides deosebit de periculoase atunci când sunt înghițiți de câini.

Unde să cumpărați

Deoarece mulți furnizori de Rawhide mai ieftin utilizează în mod obișnuit substanțe chimice toxice atunci când tratează Rawhide, asigurați-vă că optați pentru un furnizor de încredere care vinde crud natural care a fost tratat minim. PAWSrck Rawhide este o alegere excelentă!

PROS

Rawhides sunt unul dintre cei mai accesibili mestecați de câine și sunt ușor de găsit. Doggosul iubesc de obicei gustul, iar materialul mai moale este mai mic de risc pentru ruperea dinților sau rănile gurii. Ei pot fi de lungă durată, în funcție de obiceiurile de mestecare ale puilor.

Contra

Rawhide vine cu riscuri semnificative dacă sunt ingerate. Materialul nu poate să se descompună în stomac și să se extindă, provocând o obstrucție dureroasă și potențial mortală. Sufking este o altă preocupare, împreună cu curățenia, ca o suprafață de preparare a lui Rawdide este terenul perfect de reproducere pentru bacterii, care poate duce la tine și / sau pe câini-ul tău îmbolnăvit dacă se manipulează.

Citirea recomandată

Interesați să aflați mai multe despre Rawhides sau să vedeți unele recomandări ale produselor? Verificați-vă Rawhide Review Articol!

5. Urechi de porc / vacă

urechi de vacă-pentru-câini

Despre: Chews de urechi sunt unii dintre cei mai populari mestecați de câine acolo cu Pouches și părinții lor.

Naturale și ieftine, sunt disponibile pe scară largă în magazine și vin în mai multe soiuri, inclusiv fumat.

Urechile de vacă sunt mai mari și, de obicei, durează mai mult, în timp ce urechile de porc sunt mai mici, mai moi și mai mari în grăsimi.

Unde să cumpărați

Apuca de porc de calitate și Cherestea de vaci de la Pawstruck!

PROS

Majoritatea câinilor merg gaga peste gustul chewsului urechii. Sunt mai moi decât alte mestecați naturali și prezintă mai puțin un risc pentru leziuni dinte sau gura. Ele pot fi achiziționate și în vrac, făcându-le o alegere ideală pentru gospodăriile multi-câine.

Contra

Chewers agresivi pot să-și pună mâna pe un mestecat rapid sau să înghită bucăți mari, să cauzeze potentialul, tulburarea stomacului sau obstrucționarea. Urechile de porci pot fi și grase, adăugând la riscul de probleme de burtă.

Citirea recomandată

Verificați-vă Revizuirea urechii de vacă Articol pentru a afla mai multe despre acești mestecați și a vedea câteva dintre favoritele noastre.

6. Coliana mestecă

Despre: Coliagele de mestecați sunt unele dintre cele mai sigure chomper tratate acolo.

Făcut folosind colagenul de carne de vită bogat în proteine, acești mestecați gustos vin într-o serie de forme și dimensiuni, permițându-vă să alegeți ce funcționează cel mai bine pentru poochia dvs.

Sunt greu, dar nu prea, făcându-i ideale pentru majoritatea câinilor să se bucure fără prea mult de un risc de leziune dinți sau gură. Sunt cel mai potrivite pentru chewers scăzut la moderat.

PROS

Colagenul este ușor defectat în burtă, spre deosebire de compușii fabricați sau produse naturale întărite, cum ar fi copitele și crud. În unele moduri, acest lucru le face mai puțin probabil să provoace o obstrucție. Acestea pot fi aromate prea, atrăgând câini pretențioși pentru a le face o încercare.

Contra

Chewers agresivi pot purta rapid un colagen, ridicând riscul de stomac deranjat dacă este prea mult să fie ingerat simultan. Dacă câinele dvs. este un chewer greu, am limita cât de mult poate să-și păstreze fericit burta fericită. GNAWed off Bits prezintă un risc de sufocare, așa că țineți întotdeauna un ochi apropiat pe pooch, în timp ce își mestecă noul tratament.

Coliana Chews prinde ochiul tău? Citiți-vă Mâini de revizuire a mestecilor de colagen sincer!

7. Dogwood

Despre: Dogwood este un material procesat făcut pentru a imita bastoanele pe care unele doggo nu le pot obține suficient.

Folosind lemnul și polipropilena, mestecul pot fi folosite pentru mestecarea sau jocurile prietenoase cu gura.

Oferit în lungimi multiple, ele pot fi achiziționate pentru câini de orice dimensiune și muncesc cel mai bine pentru chewers moderat.

Unde să cumpărați

Poți comanda Dogwood bastoane pe chewy sau Amazon.

PROS

Acestea sunt o alternativă mai sigură pentru câinii care nu pot obține suficiente bastoane de mestecat în curte. Ei nu sunt predispuși să zdrobească, fie ca niște mestecați. Aroma adăugată poate să le facă irezistibile și cele mai multe doggii, chiar și Pooches pretențios.

Contra

Chews Dogwood ar putea fi prea greu pentru câțiva câini să se bucure de siguranță. Dacă sunt mestecați într-un punct ascuțit, ele riscă răni dureroase ale gurii. Piesele mai mici pot deveni și pericole de sufocare sau de obstrucție. Aceștia nu sunt, de asemenea, mestecați naturali sau cu adevărat comestibile, deși acest lucru rareori pare să provoace probleme pentru Doggos.

8. Hoves

Despre: Coborile de vaci sunt un mestecat dur suficient de durabil pentru a se ridica la maxilari puternice, iar chiar și chewers agresivi vor vedea ultima dată.

Sunt prea naturale, lipsite de tratamentul greu văzut în alte mestecați, cum ar fi Rawhides.

Unde să cumpărați

Apuca umplute Hooves de vaci mestecați de la amiază!

PROS

Hooves sunt unul dintre cele mai ieftine mestecuri de lungă durată disponibile. De asemenea, câinii se bucură de obicei de aroma mai mare decât alte opțiuni. Acestea au o canelură interioară pe care o puteți încărca cu unt de arahide prietenos cu câini sau brânză răspândită și pentru o surpriză distractivă.

Contra

O margini de copite pot deveni ascuțite, riscante leziuni ale gurii sau probleme de burtă dacă sunt ingerate. Forma conică este mai ușoară să se descompună decât alte mestecați, ceea ce duce la probleme de sufocare sau de obstrucție dacă câinele tău înghiți prea mare de o bucată. Mirosul poate fi, de asemenea, off-pus, în funcție de soi.

Citirea recomandată

Cred că acestea pot fi o potrivire bună pentru Fido? Noi examinate copite de vaci în profunzime înainte.

9. Coarne

Despre: De obicei provenind de la o oaie sau dintr-o bivol de apă, coarnele sunt mestecați dur care pot mesteca greutatea greu. Le puteți face, de asemenea, cu bunătăți ca untul de arahide pentru a-ți păstra Doggo-ul interesat de ei mai mult.

Unde să cumpărați

Puteți cumpăra Bull Corn Chews de la Pawstruck!

PROS

La fel ca copitele, coarnele sunt relativ ieftine în comparație cu coarnele și alte mestecați naturali. Forța este un alt asaspect, făcându-i unul dintre mestecurile de lungă durată disponibile.

Contra

Duritatea unui corn riscă deteriorarea dinților, iar capetele pot fi ascuțite, punându-ți gura, gingiile și limba cu riscul de zgârieturi și perforări. Unii câini pot fi capabili să mestece bucăți mari care pot provoca sufocări sau obstacole. Alții nu pot să-i placă gustul.

10. Bâzâi bully

Despre: Bastoanele bully sunt un mestecator natural din penisul de taur uscat. Un alt nume mai plăcut pentru produsul penis este un pizzle.

Oferit în bastoane unice și soiuri împletite, bastoanele bully sunt solide, dar nu atât de dure sau riscante pentru dinți ca oase sau coarne.

Deoarece provin dintr-o singură proteină animală, sunt, de asemenea, ideale pentru caducătorii cu sisteme sensibile.

Unde să cumpărați

Puteți obține bastoane de calitate de bully de la fie de la Pawstruck sau Chewy!

PROS

Băuturile bully sunt un tratament bun, durabil pentru o lumină permanentă până la mestecarea moderată. Ele sunt complet comestibile și se descompun în burtă, făcându-i mai sigure decât alte opțiuni de mestecare. Nici nu se vor zdrobi, reducând riscul de vătămare a gurii.

Contra

În timp ce gusturile gustoase, bully nu sunt la fel de lungi ca și ceilalți mestecați. Unii câini le mănâncă mai degrabă decât în ​​ele, eliminând beneficiile potențiale de curățare a dinților. Ele pot fi și mirositoare și, din moment ce nu sunt foarte durabile, pot fi scumpe înlocuindu-le.

Citirea recomandată

Am luat o scufundare profundă în acești mestecați în noi Bully Sticks Review Articol. Verificați-l și vedeți câteva dintre favoritele noastre! 

11. Oase

Despre: Bones sunt o hartă gravă și o zonă de dorințe pentru mestecul de câine. Cele mai sigure sunt cele care sunt crude ca sunt mai moi și mai pline.

Bonele de carne de vită brută sunt cele mai bune varietăți pentru mestecare, deoarece sunt mai mari. Oasele gătite sunt periculoase și nu ar trebui să fie date niciodată la poochia ta.

Gătitul pauzează oasele în jos și le lasă fragile, riscând că va provoca gura gravă și leziuni interne.

Unde să cumpărați

Puteți obține oase de calitate, în siguranță Pawstruck sau Chewy!

PROS

Oasele de carne de vită crudă sunt la fel de naturale ca vine, și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la aditivi ciudați sau probleme de sensibilitate la alimente. Piesele mici pot fi mestecate în siguranță și mâncate, ceea ce oferă minerale pentru casele dvs. Sunt relativ ieftine, de asemenea.

Contra

Oasele pot sparge dinții sau pot răni gura câinelui dacă sunt mestecate într-un punct sau se așează. Ele vin, de asemenea, cu riscul de a sufoca și de obstrucție a stomacului. Oasele brute riscă, de asemenea, creșterea bacteriană și mirosul, astfel încât să le ofere întotdeauna la pooch-ul dvs. în afara sau într-un loc care poate fi ușor curățat. Având în vedere acest lucru, sunt cele mai bune pentru o utilizare pe timp pentru a evita boala provocată de alimente.

12. Beef trachea

Despre: Beef traheais o opțiune bună pentru chewers scăzut la moderat. Forma asemănătoare tubului este ușoară pentru majoritatea doggurilor, deși lățimea poate fi un pic mai mare pentru rasele mici.

Pentru Pooches Petite, benzile esofagoase pot fi o opțiune mai bună.

Unde să cumpărați

Puteți obține nici trackele de carne de vită din Chewy sau Amazon!

PROS

Tracheele sunt o sursă bună de condroitină și glucozamină, ingrediente frecvent găsite în suplimente comune. Ele nu sunt la fel de ferme ca și ceilalți mestecați și sunt mai puțin riscuri pentru daunele dinților sau rănile gurii. Tracheele sunt, de asemenea, relativ ieftine, lăsând o mulțime de spațiu în buget pentru mai multe bunuri de doggone.

Contra

Nu fiecare câine îi place gustul traheelor. Ele pot fi și mirositoare și uleioase, făcându-le mai puțin decât ideale pentru utilizare în interior. Ei sunt, de asemenea, cel mai abia mestecați și nu poate dura mult timp.

13. Brânză de yak

Yakchew

Despre: De asemenea cunoscut ca si Yak chews, Brânza de yak este un produs realizat prin combinarea laptelui de yak, sare și suc de var și fumat sau uscarea amestecului pe o perioadă extinsă.

Rezultatul este o bucată comprimată de brânză tare de yak. Formula poate include, de asemenea, aromă de fum sau culoare și este de obicei mic miros comparativ cu alți mestecați.

Unde să cumpărați

Puteți comanda mestecați de brânză naturală de la Yak de la Chewy!

PROS

Brânza de yak este una dintre mestecurile rare de mantaua care este complet comestibile. Chews cu adevărat mare de yak sunt adesea o mare opțiune pentru chewere agresive, deoarece sunt hardy și de lungă durată. Majoritatea câinilor se bucură de aromă prea.

Contra

Unele forme pot fi prea greu și riscați deteriorarea dinților puii. Altele pot fi prea moi și nu durează destul de mult. Produsul poate fi, de asemenea, scump, cu cele mai multe soiuri autentice fiind importate din Himalaya. De asemenea, doriți să vă asigurați că câinele dvs. nu mănâncă prea mult brânză de yak simultan pentru a evita problemele legate de burtă.

14. Chews de pește

Despre: Fabricat din pește deshidratat, mestecul de pește sunt tratate bogate în proteine, care sunt cele mai bune pentru a lumina până la moderat chewers.

Acestea nu sunt la fel de riscante pentru leziunile dentare sau orale, iar majoritatea câinilor merg nebuni peste gustul. Deoarece sunt dintr-o singură sursă, ei sunt, de asemenea, prietenoși pentru pliori cu sisteme sensibile.

Unde să cumpărați

Puteți obține mestecați de pește de la Chewy sau Amazon!

PROS

Chews de pește sunt mai moi decât alte mestecați naturali, făcându-le unele dintre cele mai sigure opțiuni de mestecare disponibile, în special pentru cățeluși sau câini mai în vârstă. De când vin în pachete, veți obține câteva sesiuni de mestecat cu fiecare achiziție, dar asigurați-vă că nu le dați prea des, deoarece pot împacheta pe kilograme dacă nu sunteți atent.

Contra

În timp ce ele sunt mai sigure decât alte opțiuni, mestecurile de pește nu sunt foarte durabile și nu durează mult. Deoarece sunt pești, ei au, evident, un miros de pește, ceea ce este mai puțin decât prietenos pe nas, astfel încât să doriți să dați aceste în aer liber. De asemenea, am aștepta un pic pentru puppy smooches după aceea pentru a evita un sarut francez de pește.

15. Non-comestibile

Kong jucărie câine

Despre: Constând din mestecați populari ca jucăriile de coardă și Kongs, non-comestibile vin în moduri diferite pentru tine de a alege de la.

Prețurile, dimensiunea și forma variază, permițându-vă să satisfaceți mestecați la bugetul dvs. și nevoile de câini.

Acești mestecați sunt artizanți cu materiale făcute de om, deci nu sunt produsele naturale pe care le caută niște părinți pui.

PROS

Frânghiile pot curăța dinții și gingiile pe măsură ce câinele dvs. niblează firele. Non-comestibile, cum ar fi Kongs, sunt, de asemenea, o lovitură, deoarece pot fi umplute cu atiniere, cum ar fi untul de arahide, iar linia extremă a mărcii este suficient de puternică pentru a rezista mestecinilor grele, fără a vă da rău gurii puilor.

Contra

Deoarece acestea nu sunt cu adevărat comestibile, există un risc inerent dacă este ingerat. Sunt corpuri străine și nu se vor descompune în stomac ca materialele organice. Unele non-comestibile sunt mai puternice decât altele, cu frânghii deosebit de ușor de tocat de chewers grele.

Citirea recomandată

Aveți nevoie de mai multe informații despre chews non-comestibil care sălumească ultima dată?

Verificați-vă Revizuirea jucăriilor de coarde, sau obțineți câteva idei despre Lucruri pe care le poți face în interiorul unui kong.

lung mestecați pentru câini

Câine de câine de lungă durată

Diagrama de referință rapidă

Există multe de luat atunci când începeți să încercați să alegeți cel mai bun mestec de lungă durată pentru pooch-ul dvs.

Deci, am pus împreună tabelul de mai jos, astfel încât să puteți vedea cum se potrivesc aceste mestecați unul împotriva celuilalt dintr-o privire.

Descriem pe scurt avantajele și dezavantajele fiecărui stil de mai jos și oferim propriul nostru rating de siguranță global. Chews care au un scor de 1 sunt cele mai riscante opțiuni, în timp ce cei cu 3 sunt cele mai sigure. Cei care câștigă 2 sunt undeva între cele două extreme.

Nu uitați să vă monitorizați îndeaproape câinele îndeaproape "# 8212; Chiar și cele pe care le clasificăm cele mai sigure pot provoca probleme pentru unele pooches.

Câine de câine de lungă durată

***

Ați încercat oricare dintre acești mestecați cu puii voștri? Ce mestecați durează cele mai lungi pentru cei patru subsol? Spuneți-ne în comentarii!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 15 Cel mai bun mestec de lungă durată pentru câini: în fiecare zi sunt chompin`!