Reteta: bully stick doggy pupsicules cu afine și mere

Băuturile bully sunt mult mai sănătoase și mai sigure Alternativă la chews câinelui Rawhide. Ele sunt făcute din pizzie sau penis, a unui taur. Din acest motiv, unii producători le numesc, de asemenea, bastoane de pizzle. Deoarece aceste tratamente sunt făcute din carne reală, ei sunt foarte tentanți pentru câini.

Unul dintre principalele motive pe care proprietarii de animale de companie preferă bastoanele bully peste chews de cruzime este deoarece bastoanele sunt ușor digerabile. Mulți mestecați de câine nu sunt 100% digerabil, dar din moment ce bastoanele bully sunt făcute cu un singur ingredient, corpul le poate digera și nu trebuie să vă faceți griji că au provocat un blocaj în tractul digestiv.

BâlbâiBăuturile bully sunt, de asemenea, extrem de dure, deși nu sunt la fel de durabile ca mestecile de crudie. Este nevoie de câini o vreme pentru a le mesteca complet prin ele. De aceea îmi place să le includ în această rețetă - câinii mei primesc un tratat delicios congelat și apoi să ia bucuria de a mesteca un băț bully pentru următoarele 30-60 de minute.

Folosesc bastoane de la Bâlbâi. Nu suntem sponsorizați de ei sau nu primim comisioane de la companie, dar motivul pentru care am ales acest brand pentru a-mi hrăni câinii este că sunt făcuți cu un singur ingredient - carne de vită. Nu există ingrediente artificiale, culori sau conservanți. Și, cea mai bună parte este că Bundles Bully este un serviciu de abonament, puteți obține aceste bastoane bully livrate direct la ușa din față în mod regulat! Dacă nu sunteți în acest brand, există un număr mare de alte bastoane bully Pentru câinii pe care îi puteți alege.

Bully stick doggy pupsicle rețetă

Bully stick pupsicules

Ingrediente

  • bully bastoane (1 pentru fiecare pupsicicle pe care o vei face)
  • 1 cutie mare de dovleac
  • 1/4 ceasuri afine
  • 1/4 ceasuri tocate
  • 2 banane

Directii

Făcând aceste pupsici este simplă. În primul rând, bateți bananele într-un castron mic. Într-un castron de dimensiuni medii, amestecați dovleacul, banana, afinele și merele până când acestea sunt combinate temeinic.

Bully stick pupsiculesAșa cum veți vedea în ghidul meu video de mai sus, am folosit o matriță de plastic din plastic. De asemenea, ați putea folosi o cutie de brioșă sau cupe mici. Dacă utilizați un staniu sau cupe, va trebui să luați aceste tratamente din congelator cu 5 minute înainte de a le servi la câinele dvs. Acest lucru îi va permite să se topească ușor pentru a fi ușor îndepărtate din recipient.

Odată ce amestecul este gata, puteți umple matrițele. După ce sunt umplute, puneți un băț bully în fiecare matriță. Când amestecul îngheață, bastoanele bully vor acționa ca un mâner pentru pupsicule.

Am adăugat mere și afine la această rețetă, dar ați putea adăuga orice fructe sau legume prietenoase pentru câini. Mazăre, fasole verde, pepene verde, morcovi sau zmeură ar fi, de asemenea, o mare adăugare a acestor pupsici.

Deoarece acestea sunt doar tratate, acestea ar trebui să fie hrănite cu ușurință. Acestea sunt un tratament foarte sănătos, dar sunt, de asemenea, destul de mari și vor reprezenta mai mult de 100 de calorii. Din acest motiv, ar trebui să hrăniți doar unul dintre aceste tratamente la un moment dat.

Citiți următorul: Sunt bulduri buni bune pentru câini?

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Rețetă minunată pentru bully Stick Doggy pupsicules cu afine și mere

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Reteta: bully stick doggy pupsicules cu afine și mere