Top 10 cel mai bun mestecați pentru câini care sunt chewers grei

Top 10 cei mai buni mestecați pentru câini

Cel mai bun mestecați de câine și jucăriiȘtim cu toții că câinii noștri iubesc să mestece lucrurile. Infuriarea așa cum este uneori (și poate fi cu adevărat enervantă), dinții câinilor noștri beneficiază de ceva de mestecat, cum ar fi niște mestecați cel mai bun câine.

Dinții câinelui, ca și cei ai oamenilor, pot suferi de acumularea plăcii, tartrului, problemelor gingiilor și altele Canina Bolile dentare și bolile care sunt dureroase și greu de vindecat.

În timp ce luați câinele dvs. la veterinarul pentru curățarea de rutină este importantă, ar trebui să le întrebați dacă obțineți unul dintre acestea Cea mai bună mestecă de câine poate ajuta la problemele dentare ale câinelui. Chews pentru câini sunt distractive și păstrează animalul de companie de la mestecarea lucrurilor pe care le-ați prefera să nu le-ați făcut (cum ar fi mobilierul, pantofii, totul). Poate oferi ore de divertisment și beneficii pentru sănătate, de asemenea.

Chew toys Vă voi arăta în lista celor mai buni mestecați de câine de mai jos constau în cea mai mare parte a coarnei Elk, deși există o Benefone de Nylon și un os de majuscule (USDA aprobat) aruncat acolo, de asemenea. S-ar putea să vă întrebați de ce nu puteți cumpăra doar friptură, pui sau curcan la magazinul alimentar, gătiți-l și dați câinele că oasele. Și acesta este un plan convenabil, dar de fapt, oase de măcelărie (oase luate din carne gătită pe care o pregătiți) - Potrivit FDA - nu sunt întotdeauna cea mai bună idee pentru câinele dvs., deoarece acestea pot deveni moi și ușor fragmentate.

Care sunt acești mestecați cel mai bun câine și de ce părinții de companie au nevoie de ei

Cel mai bun câine de mestecat pentru câiniFDA sfătuiește să ia oase de la carne pe care le gătiți și să le dați câinelui dvs. din mai multe motive diferite. O mulțime de experți câini Sugerează găsirea mesteca oasele pentru câini ca o alternativă la oasele de carne. Oasele de mistreț care se află pe lista celor mai buni mestecați de câini aici este procesată într-o unitate și este aprobată USDA. Oasele pe care le gătiți în bucătărie? Evita-i. Există, de asemenea, un risc de germeni și alte boli care sunt suportate de alimente și pot lăsa reziduuri.

Otrăvire alimentară la câini este adesea cauzată de bacteriile contaminate, virușii sau de alți paraziți care se blochează pe sistemul gastrointestinal și să facă rău de havoc. Câinii pot obține și otrăvire alimentară, și nu doriți ca ei să prindă acea boală (pentru că dacă o iau de la os în carnea pe care ați mâncat-o, o veți obține și pe nimeni nu vrea să aibă grijă de un câine vărsat în timp ce ei sunt și vărsături).

Antoarele Elk pentru câini nu sunt probabil primul gând al fiecăruia când fotografiază o jucărie de mestecat, dar de fapt, coarnele elk sunt minunate. Ele sunt fie vărsate de elk natural sau recoltate în timpul sezonul de vânătoare (Dacă sunteți squeamish despre vânătoare, s-ar putea să te facă să te simți mai bine să știi că vânătoarea folosește toate părțile lui Elk după uciderea IT-Fără vânătoare de risipă doar pentru numele de vânătoare). Textura lui Elk a coarnei este greu ca oasele si masaje gingii, construieste dintii de caine si ajuta puterea maxilarului, in timp ce faceti acest lucru organic si in mod natural.

Elk coarne sunt o sursă naturală de calciu, colagen, fosfor și alți nutrienți importanți care ajută câinele dvs. să crească puternic și sănătos. Antoarele Elk sunt, de asemenea, mai sigure decât oasele de măcelărie, deoarece sunt foarte dense și destul de imposibile pentru a zdrobi. Acei oameni nefericiți printre noi care au lovit vreodată un elk în timp ce conducerea pot atesta faptul că acei monștri par a fi făcut din oțel.

În lista de mai jos a mestecilor celor mai buni câini, vă voi oferi o imagine de ansamblu a produsului, precum și o explicație a motivului pentru care este în această poziție. Am făcut cercetări aprofundate cu privire la caracteristicile produselor câinelui și am observat revizuirile clienților despre acești mestecați de câini (îi place, nu-i place, întrebări) pentru a vă oferi primele zece cele mai bune mestecați de câini disponibili pe Amazon.

Top 10 cele mai bune mestecați de câine în 2016

1Jim Hodges Dog Instruire Grad-Un Chews Antler

PREZENTARE GENERALĂ: Acest tratat de coardă este o primă de gradul A, ceea ce înseamnă că este cea mai înaltă calitate pe care o puteți cumpăra. Jim Hodges "sortează coarnele lor și aruncă pe toate cele care sunt imperfecte sau nu de înaltă calitate, astfel încât să puteți fi siguri că achiziționați cel mai bun produs posibil. Jim Hodges Chews Antler vin în dimensiuni de la șapte până la douăsprezece centimetri și sunt bune pentru chewers de toate intensitățile și câini de toate vârstele. Ele pot fi mestecate în interior - nu există reziduuri grase, iar coarnele sunt o sursă de calciu, zinc, fosfor și alte minerale care vă vor ajuta dinții câinilor și calitatea gingiilor să se îmbunătățească.

  • Citiți recenzii ale proprietarilor câinilor pe Amazon

De ce este la # 1? Acest Jim Hodges mestecați mai întâi pe lista celor mai bune mestecați de câine, deoarece este extrem de înaltă calitate și fără mizerie. Și - Potrivit unui studiu - vă va îmbunătăți Sănătatea dentară a câineluiClienții au fost mulțumiți de cât de puțin reziduul Jim Hodges antler chews rămase pe podelele lor și în casele lor și lipsa de grăsime sau murdărie a fost o binecuvântare pentru proprietarii obosiți de oasele de messier. Aparent, Hodges însuși inspectează personal fiecare antiler care este trimis și orice reclamații ale clienților sunt tratate imediat și direct. Câinii părinților de companie au iubit acest antler și le-au păstrat ocupați ore întregi (și departe de mobilier, de asemenea!).

Doguri de câine pe AmazonCel mai de ajutor Revizuire (citiți completa completă): "Jim Hodges a pregătit catelul nostru de aur retriever și ne-a arătat întotdeauna în direcția produselor remarcabile. Am încredere completă că, din nou, vom fi complet mulțumiți de rezultate și # 8230;.& # 8221;

2BUCK OBSEAN CANICS ELK ANTLER DOME Chew tratează

PREZENTARE GENERALĂ: Acest tratat Doggy vine în mediu mic, mediu, divizat, mare și împărțit dimensiuni mari. Nu există conservanți sau materiale de umplutură și sunt luate de la Elks care și-au vărsat coarnele (fără nevoie de vânătoare). Acești mestecați de câine sunt, de asemenea, fără gluten, fără miros, și nu vor lăsa o mizerie oriunde în casa ta. Buck câine de oase mestecați sunt ne-grase. Acești mestecați de antler se varsă în dimensiune și formă (nu doi Elks sunt la fel), dar dimensiunea rămâne destul de mult într-o gamă de înțelegere. Diferența dintre "mare" și "divizat mare" și mediu și "mediu divizat" este că oasele divizate sunt sparte în mijloc până la dezvăluie măduva, În timp ce cel mai mare și mediu obișnuit sunt doar un antler, nu a dezvăluit măduvă.

  • Citiți recenzii ale proprietarilor câinilor pe Amazon

De ce este la # 2? Acești cel mai bun mestecați cel mai bun câine sunt la fel de mare o calitate ca prima, dar anchetul nu durează destul de mult în funcție de recenzii clienți pe Amazon, de aceea a trebuit să ia locul secundar. Asigurați-vă că alegeți o dimensiune în cazul în care câinele dvs. este un agresiv cheswer. O femeie cu un terrier de 25 de lire a ales culetul de mestecat de bucate de doliu de dimensiuni medii și a durat încă după o lună (a ales mediul în loc de mic). Acești coarne pentru câini pot părea mai scurți decât se așteptau, dar sunt încă un mestecați grozav pentru FIDO și vor oferi o mulțime de divertisment pentru el sau ea.

Doguri de câine pe AmazonCel mai de ajutor Revizuire (citiți completa completă): Familia mea # 8220 și îmi place rasele agresive și am salvat trei amestecuri de taur în ultimii ani. Îi iubim temperamentul, zâmbetele și energia lor - dar nu iubim cât de puternici sunt fălcile lor! Toți câinii mei pot demola o Rawhide în mai puțin de 3 minute, așa că avem nevoie de un produs de mestecat dur și acest antler Elk din organica osoasă Buck a fost o alegere excelentă! Multe oase Suntem și # 8221;

Cea mai bună mestecă de câine

3Chasing cozile noastre Elk rack gustare

PREZENTARE GENERALĂ: Acest anler Elk vine de la Elks care și-au vărsat coarnele, nu de la vânătoare. Acesta vine într-o dimensiune extra-mare care se potrivește câinilor între 76 și 90 de lire sterline. Cel mai mare corn de dimensiuni sunt de 10-12 inci. Elk Rack Snack este fără miros și conține calciu, potasiu, zinc și alte minerale de îndepărtare a tartarului care vor păstra dinții câinelui proaspăt și curat. Antoarele în sine sunt foarte grele - aproape o lire sterline. Nu există nici o aromă sau reziduuri grase, astfel încât podeaua dvs. nu vor fi dezordonați.

  • Citiți recenzii ale proprietarilor câinilor pe Amazon

De ce este la # 3? Aceasta este a treia dintre cei mai buni mestecați de câine, deoarece prețul a crescut de fapt foarte mult într-o perioadă scurtă de timp, ceea ce unii proprietari de animale de companie nu erau mulțumiți. Potrivit unor părinți câini cumpără în mod regulat acești mestecați pentru câini, a mers de la 21 de dolari.99 până la 39 USD.99. În afară de acel șoc de autocolant, Elk Rack Snack Antler este un produs excelent de la o mare companie. Sunt minunate pentru chewers agresiv, iar dimensiunea XL va avea până la ceva. Fiți conștienți de faptul că anchetul ilustrat este un maro închis (nu este aromat, așa arată cum arată), dar poate varia de fapt în culori și poate fi mai ușoară când o primești.

Doguri de câine pe AmazonCel mai de ajutor Revizuire (citiți completa completă): & # 8220; wow! Câinele meu are fălci de oțel și poate sparge coarnele de cerb, așa că am decis să merg cu acest antler (și câinele meu este dimensiunea unui collie de frontieră). Am primit livrarea amazonului la munca mea & # 8230; Lucrez într-o școală elementară. Acest antler este atât de mare și greu încât nu am putut să râd puțin când l-am desprins și am arătat elevilor mei. Ei au sugerat probabil că o folosesc pentru a le irosi când sunt obraznici și # 8221;

4Deluxe naturals calciu cheswer stick

PREZENTARE GENERALĂ: Acest mestecat este pentru câinii care sunt chewers blând și dimensiunea XL este pentru câini mai mare de nouăzeci de kilograme. Lungimea mestecului XL variază de la 6.5 inci la 8.5 inci în lungime cu un perimetru de 3.5 până la 4 inci. Deluxe Naturals Chewer Stick este împărțit, astfel încât marginea arată în centru. Nu are antibiotice, hormoni, conservanți sau alte substanțe false în ea; Antorul este, de asemenea, în mod natural vărsat. Acest antler conține 38% proteine, 18% calciu, 1.2% grăsime, 1.8% fibre brute și 9.9% fosfor, printre alte substanțe nutritive din dinți.

  • Citiți recenzii ale proprietarilor câinilor pe Amazon

De ce este la # 4? Acesta este al patrulea dintre cei mai buni mestecați de câine, deoarece deși are o mulțime de fantastic Nutrienți și vitamine, este doar pentru câinii care sunt chewere blânde, Deci, dacă câinele dvs. este un gnawer agresiv, ați putea dori să continuați să citiți la următoarea pentru că nu este pentru el sau ea. Dimensiunile variază de la "mini" la XL. Fiecare antigler de câine este în mod unic în formă și format, totuși, așa că fiți conștient de faptul că produsul dvs. ar putea să nu pară la fel de perfect ca cel care este anunțat (un pericol atunci când vine vorba de ceva de genul acesta). Proprietarii Puppy au descoperit că câinii lor de mestecat delicios au iubit deluxe naturals cheswer stick și a fost de lungă durată și satisfăcătoare.

Doguri de câine pe AmazonCel mai de ajutor Revizuire (citiți completa completă): Câinele meu îi iubește absolut pe Antler elk. Ea este un terrier australian Yorkshire și va consuma cele mai multe oase pe care le dau într-o zi. Nu-mi place să-i dau cruzimii, deoarece piesele sunt prea mici și sunt îngrijorat că va sufoca. Antolul nu are nici un miros și părea a fi proaspăt când a ajuns într-un pachet curat și sigilat; Deși nu pot mirosi, câinele meu trebuie să fie capabil, în timp ce ea a mers pe nuci și # 8221;

5DOWNTown PET Furnizor de Anotler ELK Chews

PREZENTARE GENERALĂ: Acest câine de mestecat variază de la mic la Jumbo, cu cea mai mare dimensiune fiind de șapte până la zece centimetri lungime și cea mai mică măsurătoare de patru până la 5 ani.5 inci. Întregul Antler Elk Chew este un miros liber și totul natural. Acești mestecați de cîine pentru câini sunt din America de Nord (ca și ceilalți) și sunt în mod natural vărsat, astfel încât nici o vânătoare nu a continuat să o recolteze. Compania spune că majoritatea coarnelor de catelus vor dura cu câteva săptămâni înainte de a fi înlocuite. Coarnele sunt, de asemenea, hipoalergenic, fără conservanți sau substanțe artificiale în ele care ar putea dăuna unui câine sensibil.

  • Citiți recenzii ale proprietarilor câinilor pe Amazon

De ce este la # 5? Aceasta este a cincea dintre cei mai buni mestecați pentru câini, deoarece nu a durat cât de mult timp unii părinți pupici, așa că a fost un dezavantaj la el. Clienții au comentat că întregul anler Elk chews a durat doar o săptămână pentru niște chewers agresivi (cei ale căror câini erau chestii blânii sau gnawers non-obsesivi au descoperit că a durat mult mai mult). Pentru cei ale căror mestecați de catelus au durat timpul așteptat, au descoperit că lor Câinii l-au iubit și pentru câinii cu stomacuri sensibile, trăsăturile hipoalergenice, fără mizerie ale acestor coarne au fost minunate pentru ei.

Doguri de câine pe AmazonCel mai de ajutor Revizuire (citiți completa completă): Am primit niște coarne pentru cei patru câini de la recomandarea unui prieten că sunt sănătoși și de lungă durată, iar dacă câinii încep să-și piardă interesul, puteți lăsa coarnele în carne de vită sau de pui și devin mestecați preferați din nou. Ei bine, nu trebuia să-mi fac griji despre asta, câinii mei îi iubesc. Ei se fură constant reciproc și le ascund. Am comandat 3 un antigler mic pentru cei 3 câini mici, 10 lbs, 19 lbs și 23 lbs. Am primit și # 8221;

6Jim Hodges Grade - Un câine de câine extra-mic

PREZENTARE GENERALĂ: Aceste mestecați de animale de companie vin în pachete de trei și patru și sunt momentan indisponibile pe site-ul web al Amazonului, precum și cele ale altor comercianți cu amănuntul non-Hodges (un testament la cât de popular sunt acestea). Aceste mestecați pentru câini sunt pentru câini mici între trei și cincisprezece kilograme. Sunt În mod natural vărsat și vin, conform site-ului, dreapta "de pe podeaua pădurii."Jim Hodges Grad-A Chews conține calciu, fosfor, mangan și zinc. Dimensiunea și forma variază, iar ambalajul (indiferent dacă conține trei sau patru) depinde de greutate.

  • Citiți recenzii ale proprietarilor câinilor pe Amazon

De ce este la # 6? Am ales să punem a șasea dintre cei mai buni mestecați de câine, deoarece avea o constrângere de mărime,numai pentru câini foarte mici-So nu am vrut să o punem mai presus de alte coarne, mai departe. Jim Hodges este compania pe care am enumerată ca cel mai bun câine cel mai bun, de fapt, astfel încât acestea sunt la fel de mare calitate. A fost spus că compania Jim Hodges se îngrijește profund despre clienții lor și dacă există plângeri, ei lucrează pentru a le rezolva personal. Clienții au fost mulțumiți de compania și Jim Hodges Grade-un mestecător și au susținut că câinii lor mici, care anterior s-au străduit să găsească un mestecați de dimensiuni adecvate Pentru ei, iubiți acești mestecați de cască și au fost super-distrați de ei.

Doguri de câine pe AmazonCel mai de ajutor Revizuire (citiți completa completă): Noi avem un pui poleranian care este de 5 lbs, iar el iubește întregul anler Elk. Nu i-am dat încă o divizare, așa că nu știu cum își va place acel, dar am sentimentul că o va iubi la fel de mult. Îi place să răstoarne întregul de la capătul mic până la capătul mai mare, peste și peste tot în timp ce mestecă uneori. El este dentih Timp mare chiar acum, iar în ultimele 4 luni a fost folosită o nylabone (pe care I & # 8221;

7Benebone cu aromă de slănină de bacon

PREZENTARE GENERALĂ: Luând o pauză de la chews antler, această jucărie de bunăvoință este construită din nailon cu aromă naturală de slănină Slachered pe ea. Designul osului este curbat și este distractiv să joace remorcher-de-război cu. Benebone Wishbone este făcută în America și o parte din veniturile din achiziția dvs. va merge la adăposturi de animale din Los Angeles și New Orleans. Dacă gospodăria dvs. are cineva cu o alergie cu nuci, nu cumpărați acest produs - eticheta face ca jucăriile de mestecat într-o unitate care face produse cu nuci în ele.

  • Citiți recenzii ale proprietarilor câinilor pe Amazon

De ce este la # 7? Acesta este al șaptelea, deoarece nu este organic, nici nu are vitamine si minerale care vin de la coarnele elani. Cu toate acestea, dintr-un aspect dentar, Benebone mestecă jucărie încă o jucărie bună de mestecat pentru câinii care îi place să-l gnească pe lucruri. Ea deține bine-Nylon este foarte puternic- și aroma de slănină este delicioasă și va fi o lovitură pentru mugurii de gust a câinelui (toți câinii iubesc baconul). Dacă câinele dvs. este un chewer greu, el sau ea se va bucura de acest os câinilor. Părinții de companie cu câini care anterior mestecați totul au fost ușurați la modul în care caninii lor au luat-o. Le-a îndepărtat mobila și pe ceva ce trebuia să mestece.

Doguri de câine pe AmazonCel mai de ajutor Revizuire (citiți completa completă): Am un mix vechi de la GSD / negru de 1 yr și un GSD pur de 10 luni. Până la câteva luni în urmă când am cumpărat 2 dintre aceste oase, câinii mei erau interesați doar de coarnele de cerbi. Ei au o mare varietate de nylabone pe care ei le vor mesteca puțin și nu au avut niciodată interesul pentru jucăriile din Kong. Deși coarnele sunt jucării bune de mestecat, ele sunt, de asemenea, destul de scumpe. Când am primit mai întâi beneficiile pe care nu le-a făcut - # 8230;

Cea mai bună mestecă de câine

8Chasing cozile noastre Elk rack gustare mare

PREZENTARE GENERALĂ: Acest produs este diferit de la urmărirea precedentă a cozilor noastre de cozile de mestecat pe care le-am enumerat deoarece vine într-o dimensiune mai mică. Dimensiunea mare este recomandată pentru câinii care sunt mai mici decât celălalt produs; între 41 și 75 de lire sterline. Acest mestecat este pentru interior, deoarece nu va deveni gras sau mirositor. Cântărește aproximativ o lire, făcându-l mai mare decât coarnele altor concurenți. marime mare variază de la șapte până la zece centimetri (spre deosebire de XL mai sus, care a fost de 10 până la 12).

  • Citiți recenzii ale proprietarilor câinilor pe Amazon

De ce este la # 8? Aceasta este opt dintre cei mai buni mestecați de câine, deoarece nu este la fel de mare ca și colegul său de celălalt Rack Antler mestecat câteva pete mai mari pe această listă. De asemenea, a fost raportat de câțiva clienți ca fiind nu durează foarte mult împotriva câinilor care sunt chewere agresive. Acest lucru care urmărind cozile noastre purta repede sub fălcile de chewers foarte entuziaști și, deși a fost greu, încă nu a durat atâta timp cât unii clienți ar fi plăcut. Pentru cei cu câini care nu sunt agresivi gnawers, au fost mulțumiți de curățenia mestecului și de calitatea generală.

Doguri de câine pe AmazonCel mai de ajutor Revizuire (citiți completa completă): Noi avem trei recuperați de aur de la vârsta de 1/2 - 6 ani. Am aflat acest produs la un târg mare de Crăciun din decembrie anul trecut. Am adus doi dintre ei acasă pentru a da celor doi câini mai în vârstă. Ei îi iubesc absolut.! Se vor plictisi de jucarii lor, dar cand aducem chew-ul acestui Antler Elk, ei fac toate excitat si ar putea mesteca orele de ore (daca le lasam. Este uimitor cât timp au durat! Aceste "# 8230; & # 8221;

Bonele de mistreț premium de 9Jack

PREZENTARE GENERALĂ: Aceste oase de câine provin de la mistreți din Texan sălbatic liberă și sunt sigilați pentru a asigura robustețe și curățenie. Compania este aprobată de USDA și este situată în Texas. Nu există subsoluri sau aditivi chimici utilizați pentru a păstra aceste oase de mistreț premium. Oasele sunt prelucrate organic, gătite și fumate pentru aromă. Aroma este naturală și deoarece nu este procesată artificial, conținutul nutrițional al oaselor rămâne intact.

  • Citiți recenzii ale proprietarilor câinilor pe Amazon

De ce este la # 9? Dacă aveți un chewer agresiv, acest os de câine nu este pentru el sau pentru ea, deoarece poate intra în bucăți mai mici cu ușurință. Acest os este doar pentru chewers blând. Așa cum este cazul cu multe oase de carne, indiferent de modul în care sunt procesate (și acesta este unul dintre cele mai bune), acesta poate fi rupt de un câine cu fălci puternice și dinți dur. Pentru clienții care au avut câini care nu au mestecat puternic, câinii lor au iubit oasele de mistreț Premium Jack. Dimensiunea osului (vierii este mare) a făcut-o durează pentru o lungă perioadă de timp și câinii au iubit aroma fumoasă.

Doguri de câine pe AmazonCel mai de ajutor Revizuire (citiți completa completă): Câinii mei iubesc absolut acest os! Le dau acest lucru ca un tratament și numai atunci când îmi pot păstra atenția pe deplin de când știu că, indiferent de modul în care sunt făcute astfel de oase, ei pot fi în continuare considerate un pericol de sufocare, așa că nu vă lăsați să vă lăsați Furbaby GNAW pe acest lucru fără supravegherea. Câinii mei vor linge și a gnáw pe acest os pentru o vreme destul de mult, atât de clar că le place gustul. Îmi place că acest os a venit în A & # 8221;

Cea mai bună mestecă de câine

10praie câine de companie produse de animale de companie

PREZENTARE GENERALĂ: Această companie oferă chews antler de la mai multe animale diferite, inclusiv Moose, Deer și Elk. Cea mai mare dimensiune este de zece centimetri și este hipoalergenic și fără miros. Puteți obține un anler aromat cu pui dacă doriți, dar oferă, de asemenea, jucării antiradă nevăzută. Ele sunt din SUA și provin de la animalele vânate, cât și de coarne naturale. Compania recomandă coarne de moose pentru câinii care sunt chewers grei. Antoarele variază în funcție de dimensiune, dar intervalele (mici până la Jumbo) au o variație de 2 inci asupra lor. Este 100% natural și ambalat pentru a păstra mineralele.

  • Citiți recenzii ale proprietarilor câinilor pe Amazon

De ce este la # 10? Aceasta este a zecea dintre cei mai buni mestecați de câine, deoarece, dacă ar fi aromatizat de pui, nu este liber și mulți clienți au fost nemulțumiți de dimensiunea "gigant". Au găsit că sunt foarte mici. Acest jucărie de mestecat pentru câini mai mici, în ciuda dimensiunilor înșelătoare ale "gigantului" și "Jumbo."Prairie câine Pet produse de animale de companie Antler este mai groasă la bază și se potrivesc la vârf. Pentru proprietarii cu câini mici care nu s-au simțit înșelați de dimensiune, au fost mulțumiți de modul în care și-au curățat și l-au lustruit dinții câinelui și gingii. S-a recomandat să cumpărați versiunea nevăzută, deoarece a lăsat un reziduu și mizerie pe care proprietarii au fost nemulțumiți.

Doguri de câine pe AmazonCel mai de ajutor Revizuire (citiți completa completă): Am fost foarte dezamăgit de dimensiunea acestui lucru. A fost doar aproximativ 7 centimetri lungime și mai puțin de o grosime groasă la cea mai groasă parte, unele părți au fost mai mici de 1/2 inch grosime. Foarte scump pentru ceea ce obțineți. Voi cheltui câțiva dolari și voi cumpăra coarnele care sunt făcute în ultimele luni!!! Un mestec de dimensiuni uriașe ar trebui să fie suficient de mare pentru câinele meu de 80 de lire, nu pentru un câine de 30 de lire!& # 8221;

Cum de a selecta cel mai bun mestecați câine

Cel mai bun mestecați de câine și jucăriiCând alegeți o jucărie de mestecat pentru câinele dvs., este important să vă asigurați că materialul de mestecat pe care îl selectați este impenetrabil și imposibil de strivit.

Acest lucru nu este doar pentru că un mestector ușor defectat învinge scopul câinelui dvs. având un câine care mestecă jucărie în primul rând, dar și pentru că este o problemă de siguranță. Oasele de înaltă densitate, cum ar fi cei de la mistreți (pe care l-am enumerat) sau materiale artificiale precum nailon sunt exemple bune de mestecați de câini dens, robust, care nu se vor descompune. Este luat în considerare că coarnele elani sunt cei mai buni mestecați pentru câini, deoarece suprafețele lor sunt cele mai grele și asigură, de asemenea, calciu și fosfor care își construiesc dinții și oasele câinelui.

Puteți selecta un câine de mestecat care este aromat sau puteți alege unul care nu este. Adesea, coarnele elk și oasele de mistreț pentru câini au aromă naturală care este irezistibilă pentru canini, dar nu este nemaiauzită să cumpere pe cei cu aromă. Selectați o aromă pe care îi place câinele dvs., dar asigurați-vă că este organic. Nenatural sau aromă artificială vă poate face rău Sănătatea câinelui. Artificialitatea în alimente este ceva ca proprietar de animale de companie doriți să evitați și, din moment ce sunteți în control asupra dietei câinelui dvs., vă puteți asigura că acestea rămân pe calea cea bună, în condiții de sănătate și să evite orice substanțe false dăunătoare.

O altă caracteristică a chews-ului cel mai bun câine pe care doriți să o priviți este dacă sunt aprobați USDA. Dacă se angajează ca fiind organice, o ștampilă de aprobare USDA ar trebui să fie pe produs. Departamentul Agriculturii din Statele Unite ale Americii inspectează facilitățile care produc produse de câini organice și, dacă produsul este peste 95% organic, acesta va da o certificare.

Produsele care sunt mai mici decât cele care pot fi certificate ca "95% organice", dar orice sub acele numere și USDA nu vor da certificarea IT. O certificare USDA este ceva de căutat în orice produs, câine sau uman, când încercați să cumpărați organice, deoarece acesta este cel mai sigur mod de a ști că nu sunteți scammed.

În cele din urmă, o notă rapidă: dacă câinele dvs. este un chimer super agresiv și cumva reușește să mestece prin antlerul de câine sau osul, trebuie să vă asigurați că aruncați-o imediat după ce îl vedeți crăparea sau ruperea.

Nu lăsați câinele dvs. să-și distrugă în totalitate anticul de mestecat în primul rând, deoarece acest lucru poate duce la ruperea bucăților și a fi digerată de el sau ea. Câinii nu sunt menite să ingereze aceste oase de câine și să le înghită; cioburile le pot da lacerări sau mai rău dacă nu sunteți atent. Deci, la cel mai adolescent, cel mai mic semn de uzură și de lacrimă, chuck acel os sau coardă în coșul de gunoi și du-te cumpăra unul nou.

Cea mai bună listă de mestecat pentru câini are, sperăm că ți-a dat o idee despre ceea ce vrei să cumperi pentru câinele tău. Asigurați-vă că vă faceți propriile dvs. cercetări, precum și verificați totul înainte de a face achiziții. O consultare cu un veterinar despre sănătatea dentară a câinelui dvs. ar fi, de asemenea, o idee bună. Fericit mestecând!

Vrem să ne asigurăm că cititorii noștri sunt conștienți de faptul că nu suntem sponsorizați de niciunul dintre producătorii și companiile de câini menționate în acest articol. Vă rugăm să rețineți că facem tot posibilul pentru a furniza informații exacte, dar încurajăm foarte mult proprietarii de câini să verifice întotdeauna alte surse pentru sfaturi suplimentare despre chews de elk pentru câini, astfel încât să puteți face o decizie mai precisă a ceea ce este mai bine pentru dvs. și Canina ta.

Prezentarea generală de mai sus a mestecilor de câini de mai sus ar trebui să ofere proprietarilor de animale de companie o idee bună de consumabile de câini cel mai bine, dar vă rugăm să vă asigurați că veți citi mai multe despre primele câine de la mai mulți clienți înainte de a achiziționa orice produse de câine. Uneori, acele recenzii de la PET Părinții pot oferi mai multe informații decât orice site web de luare a câinelui vreodată. În cele din urmă, sper că această listă a fost de ajutor, iar dacă ați încercat oricare dintre aceste produse de câine, vă rugăm să ne anunțați despre experiența dvs. în comentariile de mai jos.


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 10 cel mai bun mestecați pentru câini care sunt chewers grei