Top 5 cel mai bun câine tratează urechile animalelor

Păstrați câinele nostru fizic și mental stimulată este foarte importantă. Când câinii se plictisesc, ei pot prezenta un comportament distructiv. Este, de asemenea, important să încurajați instinctele naturale ale câinelui, cum ar fi mestecarea.  Cel mai bun câine tratează urechile animalelor poate rezolva ambele probleme în același timp.

Cel mai bun câine tratează urechile animalelorCâinele tratează și chews câine provenind din diferite părți ale corpului animalelor devin din ce în ce mai populare și de ce nu?

Câinele tratează ca urechile animalelor sunt o mare sursă de proteine ​​și sunt naturale - două motive foarte bune pentru a le alege peste chews de câine sintetic, câine artificial și prelucrat tratează sau ceva cu mai mult risc ca Câine Rawhide Chews.

În acest articol, vom discuta beneficiile de a oferi câine tratați urechile animalelor către animalul dvs. de companie, de ce sunt mai bune decât mestecați de crud și vom examina și aruncam o privire la unele dintre cele mai populare și cinci cele mai bune câini tratați animalul urechi câine de mestecat enumerate mai jos:

Câine tratează urechile animalelor Preț Calitate Rating
Cel mai bun bully bastoane Prime Gros-Cut Cow Ear Chews $$ B 4.4/5
123 tratează urechile de porc pentru câini $$ A 4.5/5
Brutus & Barnaby 100% Natural Total Porc Pur $$ A+ 4.8/5
100% urechi naturale de porc Jumbo, certificat FDA & USDA $$ B 4.6/5
Hill Country Animale de porci Pigs urechi prăjite naturale tratate $$ B+ 4.7/5

* Faceți clic pe cel mai bun câine tratați marca de urechi pentru mai multe informații și prețuri sau derulați mai jos pentru a recenzi.

De ce să alegeți urechile animalelor ca tratamente pentru câini peste alte opțiuni?

Urechea animalelor naturale tratează pentru câiniUnii proprietari de animale de companie își dau câinele Rawhide mestecați pentru a le menține stimula și a le permite să aibă ceva potrivit să mestece. În timp ce chews Rawhide sunt foarte gustoși și oferă beneficii dentare câinilor noștri, există și îngrijorări că sunt riscant.

Mulți medicii veterinari și experți în domeniu au prudență proprietarii de animale de companie de la furnizarea de mestecați de crud pentru câinii lor și recomandă câine tratați urechile animalelor, unele picioare animale sau doar Bully bastoane pentru câini in schimb. Veterinarii consiliază adesea proprietarii că câinii pot înghiți bucăți mari de crud care ar putea sufoca sau cauzează a blocaj în tractul lor digestiv.

Rawhide Bews nu sunt toți răi, deci este bine să le hrăniți la câinele dvs. când ați terminat corect și să utilizați cele mai sigure Rawhides pe care le puteți găsi. De asemenea, trebuie să vă asigurați că întotdeauna vă observați îndeaproape câinele în timp ce mesteca Rawhide. ASPCA recomandă:

& # 8220; consumul de mestecturi dentare comprimate sau durabile ar trebui să fie lent și deliberat. Gardienii nu ar trebui să permită consumul rapid de astfel de forme de produse. Consumul rapid rapid poate duce la obstrucție intestinală și perforarea intestinală care necesită o intervenție veterinară de salvare imediată.& # 8221; - Declarația de poziție ASPCA privind mestecul de câine și tratează

Cel mai bun câine tratează urechile animalelor sunt mai ușor de mestecat decât chews de crud. Câinele dvs. va rupe bucăți mai mici ale urechilor animalelor și va fi capabil să mestece aceste câini tratați în bucăți mai mici. Astfel, reduce riscul de sufocare a animalelor de companie pe tratare și asigură că tratamentul va trece complet prin tractul digestiv al câinelui.

Am făcut cercetarea, iar cele de mai jos sunt unele dintre cele mai bune câini tratați urechile de animale disponibile în prezent proprietarilor de animale de companie. Câinii îi iubesc și proprietarii de animale de companie spun că sunt în siguranță și accesibil. Fie că alegeți să cumpărați unul dintre aceste produse sau un mestec diferit pentru câinele dvs., asigurați-vă că compania este reputațională și utilizează ingrediente sigure și sănătoase.

Care sunt cele mai bune câini tratați urechile animalelor?
Top 5 dintre cele mai sigure și accesibile câine de mestecat

1Best bully bastoane Prime gros-taiat câine de vacă câine chews

Cel mai bun bully bastoane Prime Gros-Cut Cow Ear ChewsAceste mestecați de urechi de bovine de la Cele mai bune bastoane bully sunt alegerea noastră de vârf atunci când vine vorba de primele 5 cele mai bune câini tratați urechile animalelor. Acest brand este aprobat de USDA / FDA și conținutul lor provin din bovine de iarbă.

Nu au fost utilizate sau adăugați sau adăugați sau adăugați sau adăugați niciun aditivi artificiali, materiale de umplutură, conservanți sau substanțe chimice în producția acestui câine.

  • Urechile animale pentru recenzii Câinii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Acești mestecați nu sunt numai nutritivi și delicios; sunt, de asemenea, sigure și sănătoase. Pentru proprietarii de animale de companie, aprovizionarea produselor de câini, în special a alimentelor, iau o considerație primară. Ei se simt mai încrezători în cele mai bune bulduri bulveze Primul câine de vacă de vacă, pentru că sunt provenite din America de Sud și vin cu aprobarea USDA. Această mâncare sănătoasă este bogată în proteine, scăzută în grăsimi și nu are niciunul dintre substanțele chimice nocive găsite în unele dintre celelalte câini care tratează urechile animalelor.

Cel mai bun câine tratează urechile animalelorAcestea sunt mai ușor de digerat decât crud și în mod clar o gustare cu un singur ingredient. Un pachet conține 12 urechi de vacă, nimic altceva mai puțin. O piesă durează foarte mult timp să se mestece complet, ceea ce este bun pentru sănătatea dentară a câinelui. Câinii sunt mulțumiți de tot ce gropi și proprietarii lor nu pot fi mai fericiți. Ei spun că merită cu siguranță banii.

Pro:
  • USDA și FDA aprobate
  • Aceste cele mai bune câini tratează urechile animale provin din bovine de iarbă
  • Nu există aditivi artificiali, umpluturi, conservanți sau substanțe chimice
Contra:
  • Unii recenzenți s-au plâns că există un număr mare de piese rupte pe fundul sacului
  • Ca și în cazul produselor similare, unii proprietari spun că acești mestecați și-au făcut câinele bolnav

Cel mai bun câine tratează urechile animalelorCea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review + Photo): & Am cumpărat bully bastoane pentru cei doi câini mici de la această companie de foarte mult timp. Am fost foarte mulțumit și am încredere în această companie complet, știți că produsul este bun pentru câinii mei. Am decis să încerc și # 8221;

2123 tratează urechile de porc pentru câini

123 tratează urechile de porc pentru câini123 tratează Urechile de porc pentru câini sunt provenite din Brazilia, Canada, Columbia și SUA. Acest tratament este 100% natural și un singur ingredient. Înseamnă că acestea sunt un produs alimentar complet digerabil.

Urechile de porc sunt fie iradiate, fie coapte și preparate fără conservanți sau colorat. Ele sunt aprobate de USDA. Fiecare pachet conține 12, 30, 50 sau 100 de urechi de mare de înaltă calitate, de dimensiuni mari - nu sunt tăiate sau împărțite.

  • Urechile animale pentru recenzii Câinii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Comparând această marcă particulară de urechi de porc la alte mărci, proprietarii de animale de companie spun că o găsesc de o calitate mult mai mare. Ei spun că urechile sunt mult mai mari, mai consistente în grosime și sunt non-grase. Câinii iubesc să mestece tratarea lor pe locul lor preferat, iar urechile nu lasă o mizerie, pată sau o urmă grasă pe covor sau mobilier. Spre deosebire de alți mestecați încercat, dacă urechea porcului sau urechea altora, proprietarii de animale de companie au găsit că mirosul de 123 tratează urechile de porc pentru câini mai acceptabili.

Cel mai bun câine tratează urechile animalelorAcestea sunt unele dintre cele mai bune câini tratați urechile animalelor, deoarece nu provoacă tulburări de stomac, își fac treaba de a păstra dinții câinelui și gingiile sănătoase și respirația câinelui proaspătă și sunt o sursă bună de proteine ​​și aminoacizi. Cumparat de vrac, aceste tratamente sunt de fapt foarte economice si stochează foarte bine.

Pro:
  • Provenit de la porci din Canada, Brazilia, Columbia și SUA
  • 100% tratament natural, cu un singur ingredient
  • Preparate fără conservanți sau coloranți artificiali
  • USDA aprobat
Contra:
  • Unii recenzenți spun că produsul pe care l-au primit nu sunt complet urechi ca cele ilustrate în descrierea produsului
  • Ca și în cea mai mare parte a celorlalți câini, tratați urechile de animale pe piață, există recenzii care pretind că aceste tratamente au deranjat stomacul câtorva

Cel mai bun câine tratează urechile animalelorCea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review + Fotografii): Am cumpărat urechi de porci de ani de zile. Am aflat că nu este niciodată înțelept să cumpere tratamente de câini (urechi de porci sau orice tratamente comestibile) care sunt marcate realizate în China. Aceste produse conduc întotdeauna la dureri de cap și # 8221;

3BRUTUS & BARNABY 100% NATURAL TOUS PIG EAR TREI

Brutus & Barnaby 100% NATURAL TOUS PIG PIG TREIBrutus & Barnaby produce exclusiv și distribuie acest produs, deci este garantat că este de cea mai bună calitate. Dacă nu ați cumpărat acest lucru pentru câinele dvs. înainte, el ar putea fi lipsit de unul dintre cei mai buni câini tratați urechile animalelor.

Acest lucru este aprobat de USDA și aprobat de câini, de asemenea, judecând după marile recenzii pe care le-a primit. Fiecare pungă conține urechi de porc naturale 100% în ambalaje de 12 sau 25.

  • Urechile animale pentru recenzii Câinii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Nu există substanțe chimice sau colorante adăugate la urechile de porc. Ei vin în mod natural cu cartilaj care face mestecarea unui pic mai dificil. Deoarece sunt libere, urechile nu pată covoare, ceea ce este un lucru foarte bun. Există o ușoară acoperire de grăsime pe Brutus & Barnaby 100% câine de ureche natural natural, dar proprietarii spun că pooches-urile lor excitate nu minte deloc. Ei fac niște ștergere a uleiului suplimentar, totuși, așa că nu va face o mizerie pe podele și covoare.

Cel mai bun câine tratează urechile animalelorCu excepția acelui lucru mic despre ștergerea grăsimilor, cu greu o corvoadă de fapt, acesta este unul dintre cele mai bune câini tratați urechile animalelor - ele durează un timp bun, se bucură foarte mult de canini, nu au un miros neplăcut și sunt sigure și sănătoși pentru câini. Ele costă un pic mai mult decât produse similare, dar toate lucrurile minunate au un preț și aceasta nu este o excepție.

Pro:
  • USDA aprobat
  • 100% urechi naturale de porc
  • Nu au fost adăugate substanțe chimice sau coloranți
Contra:
  • Ușor gras, care lasă petele pe mobilier, covoare și așternut
  • Unii cumpărători pretind că aceste urechi de animale le-au dat diarheea câinelui

Cel mai bun câine tratează urechile animalelorCea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review + Fotografii): Dogul meu este celălalt copil - pot cheltui cu ușurință 100 de dolari într-o singură călătorie la magazinul de animale de companie de tip boutique și eu întotdeauna caut tratamente bune și jucării bune. Nu există nimic pe care meu 100lb meu. Galben Lab Max nu va fi & # 8221;

4DOWNTown furnizor de animale de companie 100% urechi naturale Jumbo

Downtown Pet Furnizor 100% Natural Jumbo PigDowntown Pet Supply`s Urechile de porc Jumbo sunt certificate USDA și FDA. Acestea sunt 100% urechi naturale de porc. Acestea au fost produse fără aditivi, conservanți sau antibiotice. Urechile au trecut prin cuptor și fumat pentru un tratament gustos care are o durată mai lungă de valabilitate.

Cu prospețime sigilată, acestea vin în pachete de numărare 10, 20, 35, 75 și 105. Această gamă largă de opțiuni vă permite să cumpărați în vrac la un preț mai ieftin sau să cumpărați pachetul mai mic pentru o încercare.

  • Urechile animale pentru recenzii Câinii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Proprietarii spun că câinii lor merg nebuni peste acești urechi de porci. Dimensiunea mestecilor au variat în mod evident, dar majoritatea proprietarilor de animale de companie au fost impresionați la cât de mare și greu a fost fiecare ureche. Câteva, totuși, au spus că erau la fel de mari ca mărimea obișnuită vândută de alte mărci. Downtown Pet Furnity 100% Urechile naturale Jumbo Porc sunt, evident, gustoase și au păstrat puii în etapa de mestecat foarte ocupată. Ei au salvat, de fapt, o mulțime de picioare de mobilier și pantofi în acest proces.

Cel mai bun câine tratează urechile animalelorO altă observație comună a proprietarilor de câini a fost cât de proaspete au fost urechile când au sosit și cât de proaspete au păstrat în depozit după un timp. Unii cumpărători au dorit că aceste urechi erau mai mari sau mai ieftine sau au durat mai mult, dar aceste plângeri pot fi găsite despre oricare dintre cele mai bune câini tratați urechile de animale de pe piață.

Pro:
  • 100% urechi naturale de porc
  • Certificat USDA și FDA
  • Nu există aditivi, conservanți sau antibiotice
  • Disponibil în transporturi în vrac la un preț mai ieftin
Contra:
  • Câțiva recenzenți spun că câinele lor nu ar mânca aceste urechi, dar este foarte neobișnuit
  • Cumpărătorii multipli au declarat că aceste urechi de porci erau prea groase pentru câinii lor de rasă mică

Cel mai bun câine tratează urechile animalelorCea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): Am cumpărat urechi de porc pentru câinele meu vechi de câini de mulți ani. Magazin aici și acolo pentru cele mai mari și mai grele urechi "# 8221; Și trebuie să spun că urechile de porc pe care le-am cumpărat de la magazinul dvs. sunt "# 8221;

5hill Tara Animale de companie Pigs urechile prăjite de câini naturale mestecați

Hill Country Animale de porci Pigs urechile prăjite de câine naturale mestectatePentru proprietarii de animale de companie, a fost întotdeauna o căutare câină de produse alimentare din SUA și ingrediente din SUA. Ele găsesc adesea oricare dintre aceste cerințe într-un singur produs, dar rareori ambele.

Hill Tara Animale de companie a încheiat căutarea, deoarece acum produc mestecați de ureche de porci făcute aici în SUA și făcute din porci.

Un pachet conține 24 de bucăți de urechi de porc natural 100%, prăjituri lentă pentru prospețimea de lungă durată și că gustul natural de carne de porc care iubesc câinii.

  • Urechile animale pentru recenzii Câinii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Aceste urechi de porc sunt favorite finale ale câinilor, în funcție de proprietarii lor. Ca atare, Hill Country Animale de porci Pigs urechi prăjite câine naturale mestectate tratate bine ca tratament pentru a întări comportamentul bun și ca mestecă pentru a păstra gura câinilor sănătoși și proaspete mirositoare. Deoarece sunt naturale și provin dintr-o companie de încredere, proprietarii de câini se simt mai fericiți că mâncarea pe care îi dau animalele de companie sunt cu adevărat benefice.

Cel mai bun câine tratează urechile animalelorDeși atât crocante, cât și chewy, aceste urechi nu se prăbușesc în bucăți. Este important, în principal, pentru a evita pericolele de sufocare și, bineînțeles, de a elimina mizerie și pierderi. Chiar și atunci, hrănirea supravegheată este imperativă ca și cu alte tipuri de cele mai bune câini tratați urechile animalelor. Unii cumpărători au spus că dimensiunile urechilor de porc variază de la ambalaj la ambalaj. Compania atribuie acest lucru produsului lor fiind 100% natural, astfel, această variație naturală.

Pro:
  • Fabricat în SUA din porcii ridicate din SUA
  • 100% urechi naturale de porc
  • USDA și FDA aprobate
Contra:
  • Cumpărătorii spun că mărimea urechilor de porc variază de la ambalaj la ambalaj, dar compania spune că acest lucru se datorează faptului că folosesc 100% urechi naturale, ceea ce creează variația naturală a mărimii

Cel mai bun câine tratează urechile animalelorCea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): Aș fi cerut să nu cumperi acest lucru, dar ar fi pentru motivul egoist, ca să le pot avea pe toți pentru copiii mei. Îi iubesc, unele dintre urechile de porc sunt prea greu, unele sunt prea fragile și fac o mare & # 8221;


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 5 cel mai bun câine tratează urechile animalelor