Sunt câini de câine de crupă sigure pentru câini?

Câinii iubesc să mestece lucrurile, care nu este un secret. Există multe jucării și tratează acolo pentru a oferi câinelui dvs. o experiență de mestecare satisfăcătoare. Una dintre cele mai populare opțiuni sunt Câinele de câine Rawhide tratează. Aceste brelocuri tratează, totuși, nu sunt întotdeauna în siguranță și ar trebui să fiți conștienți de riscurile înainte de a vă oferi câinelui un os crud.

Rawhide tratează sau oasele Rawhide sunt tratate de câine populare făcute în special în scopul de mestecare. Ele sunt foarte durabile și pot oferi o divertisment de mestecat în pooch-ul tău de zile. Desigur, câțiva câini trec prin ele mult mai repede.

Oasele brute sunt realizate din piele sau piele de un animal, de obicei din vacă sau porc. Ascunderea este mai întâi curățată cu orice țesut muscular și de grăsime. Părul este, de asemenea, eliminat. Ascunderea este apoi tăiată și, în unele cazuri, este de asemenea aromată. Apoi, în loc să fie gătit, ascunderea este uscată și formată în os, sau altă formă.

Sunt câini de câine de crupă sigure pentru câini?

Sunt câini de câine de crupă sigure pentru câini

Dogul de câine Rawhide vin în diferite forme, dimensiuni și arome. Cele mai populare arome sunt carnea de vită și pui, iar câinele dvs. se va bucura cu siguranță de gust. El se va bucura, de asemenea, de experiența de mestecat.

În plus față de aceasta, oasele Rawhide sunt de fapt bune pentru dinții câinelui dvs. Chiar dacă nu-și va păstra dinții curat, o mestecă de crudie poate ajuta cu siguranță. Ca și în principiu, orice altceva pe care câinele tău mestecă, câinele Rawhide tratează munca pentru a răsturna plăcii și tartarul dinților animalului tău. Și, din moment ce câinele dvs. poate mesteca Rawhide tratați ore întregi, este fără îndoială un lucru bun pentru sănătatea sa dentară.

Mestecarea unui os crud poate, de asemenea, vă păstrați câinele stimulate mental și mulțumit. Vă poate ajuta câinele să ușureze anxietatea și să-l facă să se simtă mulțumit și pașnic. La urma urmei, câinii iubesc lucruri de mestecat, așa cum am menționat deja. De asemenea, va ține câinele din necazuri, deoarece el va fi ocupat mestecând tratamentul. Evident, el nu poate mesteca un os crud și pantofii tăi în același timp.

Rawhide tratează sunt, de asemenea, destul de ieftin, și de aceea sunt prima alegere a multor oameni. Deci, există unele părți bune la tratarea lui Rawdide, dar există și unele potențiale pericole și probleme de siguranță, de asemenea.

LEGATE DE: Top 7 cel mai bun câine Rawhide tratează

Sunt câini de câine de crupă sigure pentru câini

Pericolele lui Rawhide tratează

Oasele Rawhide poartă anumite riscuri și ar trebui să știți despre ele, astfel încât să vă puteți asigura că câinele dvs. este sigur. Deci, aici sunt unele dintre cele mai frecvente pericole ale oaselor Rawhide.

1. Probleme digestive

În primul rând, există câțiva câini prea sensibili la Rawhide sau, eventual, chiar și alergic la el. Acestea ar putea fi, de asemenea, alergice sau sensibile la alte substanțe care sunt utilizate în fabricarea tratatelor de crudie.

Care ar putea duce la diferite probleme digestive, cum ar fi vărsături sau diaree. Dacă observați câteva dintre aceste simptome, după ce câinele dvs. a mestecat pe tratate de crud, duceți-l la veterinar pentru a vedea dacă Rawhide a fost cauza.

2. Pericole de sufocare și blocare

Sufocarea este probabil cea mai mare risc asociat cu Rawhide tratate pentru câini. Sufocarea se întâmplă de obicei atunci când un câine mestecă sfârșitul unui os. Pericolul de sufocare este totuși, nu singurul lucru care se poate întâmpla dacă câinele dvs. nu este atent când mestecă.

De exemplu, câinele dvs. ar putea, de asemenea, să ajungă la un blocaj intestinal dacă înghite o mare parte din tratamentul lui Rawhide. Partea mare se poate depune în sistemul său digestiv și poate provoca blocaje parțiale sau chiar complete. Unele cazuri de blocaj parțial pot fi tratate destul de ușor, deoarece veterinarul dvs. poate disloca piesa prin gâtul câinelui.

Sunt câini de câine de crupă sigure pentru câiniCu toate acestea, dacă blocajul este plin, acest lucru poate duce la unele probleme grave. Dacă este lăsată netratată, un blocaj intestinal ar putea duce chiar la moarte. Dacă se întâmplă blocaj complet, un lucru este sigur - un tratament ieftin se va transforma într-o intervenție chirurgicală extrem de scumpă, să nu vorbească despre trauma și stresul care vine cu asta.

Unele dintre simptome de a căuta dacă credeți că câinele dvs. a înghițit o bucată mai mare de oase de crudie, includ diaree, febră, letargie, pierderea apetitului și a fi în disconfort, care de obicei se manifestă cu refuzul de a se stabili sau de a fi peted, mai ales în zona de stomac.

3. Contaminare

Există și alte aspecte de siguranță care vin cu Rawhide tratate. În primul rând, există problema modului în care aceste oase brute sunt făcute și pregătite. De exemplu, în Statele Unite, acestea sunt spălate cu detergenți și sterilizate cu peroxid de hidrogen. Ele sunt apoi clătite, bine și refrigerate pentru a rămâne proaspete. Rawhides preparate în SUA sunt sigure de utilizare, dar nu toate tratatele de crud sunt făcute în Statele Unite.

Unele alte țări nu au cu adevărat astfel de proceduri stricte și, deoarece administrația de alimente și medicamente nu reglementează procesul de fabricare a Rawdidelor în alte țări, în special China, găsind informațiile despre modul în care sunt pregătite tratate de crudie chinezești este lăsată la consumatori.

Un alt pericol este cel care vine cu orice alte alimente - Salmonella sau E. Contaminarea coli. Orice produs care provine din surse de animale poartă acest risc, iar chews Rawhide nu sunt diferite. Câinii mai mici și mai tineri sunt mai susceptibili la aceste riscuri.

RECOMANDAT: Top 7 cele mai bune bulduri de câine și mestecați

Sunt câini de câine de crupă sigure pentru câini

Cum să vă păstrați câinele în siguranță?

Există multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă asigura că câinele dvs. este sigur, dacă vă gândiți la obținerea lui Rawhide câine tratează.

1. Cunoaște-ți câinele

În primul rând, ar trebui să rețineți ce rase sunt mai expuse riscului de anumite pericole. De exemplu, câțiva câini vor mesteca tratarea lui Rawhide pentru o lungă perioadă de timp și nu vor fi în pericol de a sufoca la fel de mult ca niște câini care vor mânca tratamentul mult mai repede. Retriverii și pitbuldele labrador, de exemplu, sunt mai predispuse la gulparea bucăți mai mari de alimente și, prin urmare, sunt la un risc mai mare, cu câinele de câini de crud.

De asemenea, ar trebui să fiți conștienți de obiceiurile de mestecat ale câinelui dvs. și obiceiurile alimentare. Dacă știi că câinele tău îi place să mănânce repede, la înghiți bucăți mai mari de alimente, atunci ar trebui să evitați cu siguranță să-i dați câinelui Rawhide. Dacă pooch-ul tău mănâncă încet și valori experiența de mestecat la fel de mult ca mâncarea, atunci este mult mai sigur să-i dea oasele de crudie.

Dacă câinele dvs. are o istorie de probleme digestive, ar trebui să evitați să-i dați totuși Rawdide, în special aromate.

Ar trebui să vă consultați și cu veterinarul dvs. și să îi întrebați cât de mult este sigură pentru câinele dvs. De asemenea, dați câinelui dvs. doar un tratat mai întâi și să vedeți cum va reacționa. Deoarece câinii sunt mai sensibili, trebuie să observați dacă Fido are unele probleme digestive după ce mănâncă crud.

2. Atenție

Este probabil cel mai bine să cumperi doar Rawhide realizată în SUA. Deoarece este aprobat FDA, este mult mai sigur și puteți verifica întotdeauna producătorul despre întregul proces de realizare a lui Rawhide. Nu puteți fi niciodată sigur dacă Rawhide importate a trecut prin control riguros sau nu.

Dacă nu doriți să riscați nicio alergie posibilă, optați pentru tratarea brută nevăzută. Care ar putea să nu-ți placă câinele foarte mult, dar cel puțin puteți fi siguri că va fi în siguranță. De asemenea, urmăriți întotdeauna semne că ceva este greșit.

Sunt câini de câine de crupă sigure pentru câiniDacă observați simptome precum diaree, vărsături, gagging, letargie sau orice alt simptom neobișnuit După ce vă dați câinele Rawhide, apelați imediat medicul veterinar. Unele probleme pot fi destul de grave dacă nu reacționați rapid.

De asemenea, trebuie să vă gândiți la propria siguranță și să vă spălați mâinile după ce ați tratat aceste tratamente. Dacă aveți probleme de sistem imunitar, ar trebui să evitați să le trageți deloc.

Scoateți câinele separat de alte animale de companie când îi dați lui Rawhide tratate. Care îl va ajuta să se relaxeze în timp ce mestecă și nu va înghiți piesele mai mari doar pentru că este încântat să joace. Acest lucru este deosebit de important dacă câinele dvs. este extrem de teritorial în jurul alimentelor, ceea ce îl poate face să se grăbească și să mănânce bucăți mari de crud.

Dacă observați că tratamentul de crud a devenit suficient de mic pentru a fi înghițit întreg sau dacă pare destul de mestecat, ar trebui să o luați de la câinele dvs. Adică riscul de sufocare și blocare este cel mai mare.

3. Gândiți-vă la alternative

Discutați posibilele alternative cu veterinarul dvs. sau cu un comerciant al magazinului de animale de companie. Există multe jucării de mestecat și tratează acolo, care pot înlocui oasele de brut. De exemplu, câinele dvs. ar putea fi la fel de fericit cu un mestec de cauciuc dur, mai ales că există tipuri care pot fi umplute cu alimente.

Ar trebui să te uiți la alte lucruri, cum ar fi oasele măduvei, biciuri bully, coarne de cerb sau chiar morcovi. Acestea sunt alternative mult mai sigure și mai naturale la Rawhide, ceea ce va satisface și nevoia câinelui dvs. de mestecat și pentru păstrarea dinților curat.

Citiți următorul: Top 10 cel mai bun mestecați pentru câini care sunt chewers grei

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sunt câini de câine de crupă sigure pentru câini?