Alternative la chews rawhide care sunt făcute din cartofi dulci

Aceste alternative interesante la chews Rawhide sunt făcute cu cartofi dulci

Mulți medicii veterinari și experți în industria animalelor de companie nu recomandă chews brut pentru câini. Chews Rawhide au cauzat multe cazuri de sufocare și blocare intestinală în canini și este foarte ușor ca un câine să renunțe la o bucată mică și să o depună în gât. Acum există o opțiune mai bună pentru părinții de companie care doresc să-și dea câine satisfacția de mestecat pe care o pret o browdide poate oferi. Yams lui Sam, un brand de către Animale de casă din verandă companie, a creat un mestec de mestecat sănătos din cartofi dulci.

Ideea originală pentru companie a revenit în 2003 într-o noapte foarte caldă în bucătăria bucătarului David. El a devenit obosit și a decis că ar fi mai ușor să arunci cartofii dulci că lucrau în deshidrater peste noapte.

El a mers la culcare fără să știe ce să se aștepte, dar când sa trezit dimineața, o aromă delicioasă venea din bucătărie. Câinele lui, Jasper, stătea direct sub deshidratator și el a fost drooling.

LEGATE DE: VET a recomandat un câine sigur tratez pentru gustare

Chef David a deschis deshidratorul pentru a afla că cartofii dulci arătau foarte mult ca o mestecați de crudie, făcută numai din legume. Au fost moi, dar cu siguranță chewy. El a izbucnit o bucată pentru Jasper, iar câinele a dat-o repede. Samurile lui Sam Yams Drumul de cartofi dulci s-au născut.

Unii oameni au susținut asta Rawhide poate fi rău pentru câini. De fapt, nu numai că Rawhide tratează un pericol mare de sufocare, dar sunt de asemenea făcute cu un nivel ridicat de conservanți, iar unele sunt chiar făcute cu formaldehidă. Chef David a vrut să dea părinților o opțiune mai bună și exact așa a făcut el.

Aceste tratamente unice de câine nu sunt prelucrate, alimente fabricate care sunt testate în laboratoare. Ele sunt create de bucătar, folosind o singură metodă care creează un tratament superior - deshidratare. Asta este. Această tehnică veche blochează nutriția și arome a alimentelor, păstrându-l în același mod în care natura ar fi prin uscarea soarelui. Nu este nimic adăugat la acestea câine tratează. Ele sunt pur și simplu create cu întregul alimente unice pentru fiecare amestec și asta e tot. Bucătarii companiei au creat un meniu interesant de articole de-a lungul anilor prin amestecarea semințelor uscate, fructe de padure, nuci și legume pentru a spori aroma mestecilor.

Aceste alternative interesante la chews Rawhide sunt făcute cu cartofi dulci

Îmi place conceptul acestor tratamente. De fapt, înainte de a scrie acest articol am comandat un pachet pentru a încerca cu câinii mei. Ne hrănim câinilor noștri Rawhide mestecați, dar ele sunt naturale și nu au multe substanțe chimice adăugate pe care multe branduri mari de magazine au. Cu toate acestea, știu că încă reprezintă un pericol de sufocare și ne asigurăm că le-am dat doar fetelor noastre când suntem acasă.

Rawhide Bews sunt deosebit de mare pentru catelul nostru, deoarece ea este dentită, dar dinții ei de cățeluș ascuțiți pot mesteca printr-o crudă și o rupe în bucăți în cel mai scurt timp. Sunt încântat să încerc acești mestecați de cartofi dulci ca fiind mai sănătoși și mai sănătoși Opțiune mai sigură. Singurul lucru pe care îl întreb este dacă vor dura atâta timp cât Rawhides. Probabil că nu, dar vă voi ține la curent!

LEGATE DE: Recapitulare duminică: sunt oase brute bune pentru câini?

Animalele de verandă din față a fost numită deoarece doresc să promoveze un vecin natural și prietenos cu vecinul de uși la produsele lor și la serviciul lor de relații cu clienții. Motto-ul lor ", de la pridvorul din față până la ușa din față", cu siguranță îi face să pară ca o companie mică. Companiile care le-au pus mai întâi consumatorii sunt întotdeauna numărul unu în cartea mea. Vreau să spun, dacă nu ar fi fost pentru noi, nu ar fi în afaceri?

Brandul Sam`s Yams oferă trei opțiuni. Frierile lor Bichon, care arată ca niște cartofi prăjiți lungi, sunt făcuți pentru rasele mici. Ele fac, de asemenea, mestecurile tradiționale de dimensiuni medii, Rawhides Veggie și Big Boyz pentru rase mari și extra-mari. Prețurile variază de la 4 USD.99 la 12 dolari.49, pe care am crezut că era foarte rezonabil. Cu toate acestea, acesta este doar prețul sugerat, deci dacă le achiziționați de la un magazin de animale de companie, acestea pot costa un pic mai mult.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Alternative la chews rawhide care sunt făcute din cartofi dulci