Revizuire: bully bundles chews dog

Doggy bully bastoane sunt mult mai sănătoase și mai sigure Alternativă la chews câinelui Rawhide. Ele sunt făcute din pizzie sau penis, din taur. Din acest motiv, le veți vedea, de asemenea, că sunt menționate ca bastoane de pizzle de către unii producători. Câinii iubesc gustul acestor mestecați delicios! Bâlbâi oferă un serviciu de abonament pentru a avea bastoane bully livrate direct la ușa din față în fiecare lună.

Unul dintre principalele motive pe care proprietarii de animale de companie preferă bastoanele bully peste chews de cruzime este deoarece bastoanele sunt ușor digerabile. Mulți mestecați de câine nu sunt 100% digerabil, dar din moment ce bastoanele bully sunt făcute cu un singur ingredient, bull pizzle, câinele tău nu va avea probleme să le digere.

Bully bastoane sunt, de asemenea, dur și iau câini un timp pentru a mesteca complet prin ele. Ne-am hrănit câinii noștri bătăi de câini de ani de zile, așa că am fost mulțumit când am primit o livrare de o lună de pachete de bătăi pentru a testa cu fetele noastre. Avem două pui și un câine adult, și sunt încântat să spun că toți trei membri ai familiei noastre blande s-au bucurat de aceste bastoane.

Bully Bundles Dog Chews Review

Bully Bundles Dog Chews Review

Ne-am hrănit câinii noștri bătăi de câini de ani de zile. Avem un boxer în vârstă de 5 ani, un laborator de ciocolată de 1 an și un amestec de 4 luni Beagle / Cocker Spaniel. Boxerul nostru este o salvare, iar sănătatea ei dentară este foarte slabă, dar încă se bucură de suferințele acestor bastoane.

Bully bastoane s-au dovedit a fi o opțiune excelentă pentru puii noștri, deoarece le oferă o opțiune sănătoasă și atrăgătoare pentru dentiție.

Aceste bâte bulbe de la Bâlbâi veniți la lungimi de 6 inci sau de 12 inci și sunt 5/8 și # 8243; -7 / 8 & # 8243; gros. Ele sunt un produs unic ingredient, ceea ce înseamnă că nu au conservanți sau substanțe chimice și sunt făcute într-o instalație aprobată de USDA. Aceste bastoane bully provin din bovine braziliene de iarbă, care sunt hormonale și fără antibiotice.

Unul dintre primele lucruri pe care le-am observat despre bully Bundle Bundle este că nu a existat miros când am deschis pachetul. Cu cele mai multe bastoane am încercat, există un miros urât când deschideți pachetul. Acest lucru se datorează faptului că acestea sunt făcute cu toate ingredientele naturale - mirosi carnea de vită.

Aceste bastoane bully sunt gătite la o temperatură mai scăzută pentru o perioadă mai lungă de timp decât cele mai multe produse similare. Acest lucru reduce conținutul de umiditate și, la rândul său, reduce mirosul. Nu numai că mirosul scăzut, atunci când deschideți pachetul, păstrează și respirația câinelui de a mirosi ca pizza de carne de vită. Yuck!

LEGATE DE: Revizuire - Bine ați venit Homemade câini tratați

Bully Bundles Dog Chews Review

Bully Bundles Bijute bully sunt și cuțitorii dinții naturali. De fapt, toate bastoanele bully sunt. Ele acționează ca un ață naturală pentru dinții câinelui tău. Bully bastoane provoacă, de asemenea, câinele tău să saliveze mai mult, iar saliva este modalitatea naturală a câinelui tău bacteriile de pe dinți. Băuturile bully sunt o modalitate simplă de a crește sănătatea orală a câinelui.

Laboratorul nostru de ciocolată este un chewer ușor agresiv. Ea poate trece printr-unul din aceste bastoane în aproximativ 15-20 de minute. Este nevoie de catelusul nostru și boxerul nostru mult mai mult. Ei o vor mesteca pe ei atâta timp cât 45 de minute!

Așa cum explic în revizuirea mea, boxerul nostru de obicei mestecă pe ea de 15 sau 20 de minute și apoi lasă-o. Din păcate, unul dintre ceilalți câini îi lasă, de obicei, îl încheie și îl termină, dar dacă aveți doar un câine, el poate ajunge să folosească un băț bully timp de zile înainte de a fi plecat.

REVIZUIRE: Ozpure Dog tratează și mestecați dentari

Ce este diferit cu pachetele bully?

Bully Bundles Dog Chews ReviewDeci, probabil că vă întrebați ce este diferit de pachetele bully. Pentru cea mai mare parte a acestei revizuiri am vorbit despre bâzâi bully, deci ce face acest brand atât de special? Nu poți cumpăra pachete bully într-un magazin.

Acestea oferă un serviciu de abonament care va livra un bully bastoane la ușa dvs. în fiecare lună.

Dacă comandați pachete bully, veți alege între 6 și # 8243; și 12 și # 8243; bastoane. Dacă alegeți 6 și # 8243; Sticks, veți obține pentru a selecta dacă doriți 6, 10, 15, 30 o 60 bastoane livrate în fiecare lună. Dacă alegeți 12 și # 8243; bastoane, vei primi opțiunea de 5, 10, 15 sau 30 de bastoane pe lună. Puteți configura cu ușurință abonamentul în doar câteva minute pe site-ul companiei.

Prețurile pe lună sunt:

  • 6 & # 8243; - 6 bastoane - 16 $
  • 6 & # 8243; - 10 bastoane - $ 24
  • 6 & # 8243; - 15 bastoane - $ 34
  • 6 & # 8243; - 30 de bastoane - $ 61
  • 6 & # 8243; - 60 de bastoane - 105 USD
  • 12 & # 8243; - 5 bastoane - $ 24
  • 12 & # 8243; - 10 bastoane - $ 45
  • 12 & # 8243; - 15 bastoane - $ 61
  • 12 & # 8243; - 30 de bastoane - $ 105

Primul pachet va fi livrat imediat. În fiecare lună după aceea, pachetul dvs. va fi livrat în aceeași zi a lunii ca ordinul dvs. original. De asemenea, veți avea opțiunea de a sări de o lună sau de a anula abonamentul în orice moment fără a plăti o taxă suplimentară.

Aceste bastoane bully de la pachetul de bully sunt mai scump decât alte produse comparabile, dar trebuie să vă amintiți că plătiți pentru confortul nu trebuie să faceți o excursie la magazinul de animale de companie pentru a le achiziționa. Acest lucru este deosebit de convenabil pentru proprietarii de animale de companie ocupat și proprietarii de câini care se bucură de mestecare. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la ieșirea din bulverte!

Rezumatul lui Bundle Bundle Dog Chews Review

BâlbâiPro:

  • 100% natural
  • HEALTHTEIR ȘI ALTERNAȚIONAREA SIGURALĂ LA CĂLĂTORII DE CÂȘTIGĂRI
  • Veniți în două dimensiuni pentru a găzdui rase mici, medii și mari
  • Low-miros
  • Curăță dinții și ajutoare în sănătatea orală globală a câinelui dvs
  • Ideal pentru câinii care iubesc să mestece
  • Livrat direct la ușă
  • Varietate de opțiuni de abonament
  • Abilitatea de a anula abonamentul sau de a sări peste o lună fără a plăti taxe de penalizare

Contra:

  • Mai scumpe decât alte bastoane agresive comparabile, dar acestea sunt livrate convenabil la ușa dvs., astfel încât niciodată nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ieșirea sau efectuarea unei călătorii speciale la magazinul de animale de companie pentru a vă completa oferta dvs

Acum este rândul tău să revizuiți Bully Bundles Dog Chews

Aveți un abonament la pachetele bully? Câinele dvs. le-a încercat vreodată înainte? Lăsați-ne revizuirea pe produs și serviciul de abonament. Simțiți-vă liber să lăsați și orice întrebări! Cu cât mai multe informații avem, cele mai bune alegeri pe care le putem face pentru câinii noștri.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: bully bundles chews dog