Care sunt bulvetele bully?

rwhat sunt bastoane bully din? Băuturile bully sunt un câine popular tratează, Fabricat din pizzie (aka penisul) al unui taur. Băuturile bully pot fi, de asemenea, menționate AS & # 8220; Steer Pizzle & # 8221; sau pizzle de carne de vită.& # 8221;

În timp ce bully bastoane sunt un tratament popular pentru canini, mulți proprietari nu sunt conștienți de originea bully stick ca pizzle de carne de vită.

Oamenii pot gawk, Câinii merg pe nuci peste bastoane bully!

care sunt bulvetele bully
Am văzut cerul și este un băț bully
Credit foto: Rachel Hinman

Cum sunt făcute bastoane?

Bastoanele bully sunt preparate din pizza de taur (musculatura penisului AKA) care este curățată, întinsă și răsucite înainte de a fi pregătite. Pregătirea poate varia de la soare uscat la cuptor coapte sau afumat.

carne de vită

La sfârșitul procesului aveți bulding bastonul - un baston foarte greu, lung (30-40 inci), care este apoi tăiat în bucăți mai mici pentru consum ca un câine tratat.

Bastoanele autentice bulverte sunt realizate din carne de vită 100% (Singurul ingredient este penisul taurului). Unii furnizori se pot referi la bastoane bully ca & # 8220 de tendoane de carne de vită și # 8221; sau # 8220 de mușchi uscați & # 8221; Pentru a face ca conceptul de biciuri bully să fie mai ușor la stomac pentru proprietari, dar nu face nici o greșeală - este pizzle taur!

Sunt bulduri buni bune pentru câini?

Bully bastoane sunt 100% câine de carne de vită naturală tratează, și câinii le adoră cu siguranță.

Dar sunt bully bastoane bune pentru câini? Băuturi bully sunt foarte calorii dens - aproximativ 88 de calorii într-o bulgăre medie de 6 inch. Acest lucru nu este neapărat o problemă, atâta timp cât vă hrăniți bătăile de câine cu discreție și Urmăriți dieta câinelui.

Amintiți-vă că cele 88 de calorii sunt:

  • 9% dintr-un aport caloric zilnic de câine de 50LB
  • 33% din aportul caloric zilnic de câine 10LB

Vestea bună este asta Majoritatea câinilor nu consumă un băț întregi într-o singură ședință. Poate dura săptămâni pentru un câine mic pentru a mesteca un întreg băț bully. Pentru discuții mai mari, mâncarea se poate lua oriunde de la câteva ore până la câteva zile.

Acest lucru este minunat, pentru că este foarte important să păstrați câinii ocupați Când le lăsăm acasă singur. Proprietarii de multe ori folosesc adesea tratați jucăriile de câine de distribuire pentru a-și păstra cele patru prieteni cu picioare ocupate, dar biciurile bully pot lucra la fel de bine!

Cum sunt făcute bastoane

din Flickr utilizator tricia

Atâta timp cât țineți în minte aportul de calorii, Băuturile bully sunt în mare măsură un tratament sigur și plăcut pentru câinele dvs. De fapt, în unele țări, păsările de carne de vită sunt, de asemenea, consumate de oameni pentru beneficii pentru sănătate! Pizzele de carne de vită au:

  • colesterol scăzut
  • proteină înaltă
  • hormoni
  • vitamine
  • Calciu & Magneziu

Cu toate acestea, nu vă recomandăm să luați un chomp din bastoanele de bătăi ale câinelui, deoarece acestea sunt în esență produse din carne nepregătită. Ca măsură de precauție, asigurați-vă că vă spălați mâinile după ce manipulați bastoane.

Unde să cumpărați pizzle de carne de vită

Pizzle de carne de vită, aka bully bastoane, poate veni de la un număr de furnizori diverși. Dacă sunteți interesat să obțineți bastoane de câine, este cel mai bine să vă asigurați că dvs Cumpărați bastoane bully de la furnizorii americani sau Steer Pizzle provenit din America de Sud, deoarece unele pizii de carne de vită din India și China au o calitate discutabilă și nu sunt întotdeauna pregătiți în mod corespunzător, ceea ce ar putea duce la răbdare câinele dvs.

Dacă sunteți interesat de giftingul câinelui dvs. unele bastoane delicioase bully, Amazon oferă o afacere bună pe bastoane în vrac. Alternativ, puteți cumpăra câini de pizzle de carne de vită tratează de la vânzători de încredere cum ar fi Cele mai bune bastoane bully.

Dacă câinele dvs. merge nebun peste noi tratamente, ați putea dori, de asemenea, să luați în considerare a Barkbox abonament, care livrează noi tratamente și jucării în pooch lunar (puii dvs. poate încerca totul de la bully bastoane la ficat de capră și iepure!) Puteți verifica Barkbox Review Pentru mai multe informații dacă sunteți curios.

Ați hărțuit vreodată bătăi de câine? Îi plac ei? Ce credeți despre ei - este factorul brut prea mult? Spuneți-ne în comentarii!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Care sunt bulvetele bully?