18 Consumabile câinilor periculoase că proprietarii au adesea probleme cu

Există atât de multe consumabile de câine pe piață astăzi concepute pentru a face viața dvs. și a câinelui dvs. mai ușor. Din păcate, unele dintre aceste produse pierd marca și proprietarii de animale de companie care au apărut atât de multe probleme, folosindu-le că se dovedesc a fi o risipă completă de bani. Având au testat sute de consumatoare de câine de primă mână aici, astăzi suntem listați 18 jucării câinilor periculoase, mestecă, tratamente și alte produse pe care noi noi și majoritatea proprietarilor de animale de companie au întâmpinat probleme cu (unele amenințări de viață sau chiar mortale).

Jucarii periculoase de remorcare

1. Tug de remorcare

Jucăriile de câine de remorcare sunt o jucărie populară pe care o puteți ridica oriunde, dar de ce mulți părinți de companie au probleme cu ei? Prima problemă este Fraying.ro. Pe măsură ce jucăriile de frânghie sunt jucate, încep să se frazee și firele se blochează între dinții câinelui sau Ia ingerat, ducând la probleme grave de sănătate.

A doua problemă cu jucării de remorcare a frânghiei este agitație de daune articulare. Pe măsură ce câinele dvs. remorchează pe jucăria de frânghie, corpul lor se învârte înapoi, care poate exacerba orice leziuni comune sau artrită a gâtului sau a coloanei vertebrale. Acest lucru este deosebit de periculos pentru câinii de rang înalt sau pentru cei cu predispoziție la artrită, șold și probleme comune.

În cele din urmă, jucării pentru câini de remorcare încurajează Joc competitiv care poate ieși repede din mână și poate duce la răniri accidentale. Este mai bine să săriți cu totul jucăriile câinilor de coardă; În schimb, alegeți Jucării interactive pentru câini cum ar fi ascunderea a-veveriței sau a celor de la Nina Ottoson pentru a stimula mintea câinelui dvs. și pentru a evita toate aceste probleme.

Pericolele câinilor retractabile leagă

2. Câine retractabilă

Câinele retractabile leashes ar putea părea ca o comoditate (mai ales atunci când plouă), dar un procent mare de părinți de companie au avut probleme cu aceste instrumente de "comoditate".

Prima problemă este lipsa de putere în lesa. Leashes retractabilă folosesc belturile subțiri care au mici puncte de atașare care sunt predispuse la rupere. Câini În mod regulat, eliberați-vă de la leagăn retractabil, în special atunci când sunt surprinși sau excitați de lucruri precum veverițele.

A doua problemă cu leashes retractabilă care apare prea frecvent este Proprietar leziuni. Pe măsură ce câinii sunt încântați sau surprinși și jerk înainte, este instinctul proprietarului de a apuca la lesa pentru a stabiliza câinele. Când se întâmplă acest lucru, leșa curelei continuă să avanseze și cauzează arsuri și abraziuni pe mâini.

Stick cu un tradițional lesă pentru câine și evitați leșerul retractabil pentru a evita problemele.

Periculoase Kong Beast Jucarii câine

3. Jucării cu o singură gaură

Unul dintre cele mai periculoase jucării de câine notate până în prezent este Kong Beast minge. Secțiunea de mingi a acestei jucării pentru chewers dură a inclus doar o gaură pentru fluxul de aer care permite jucăriei să se întoarcă la forma sa normală după ce a fost stoarse în timpul jocului.

Problema este totuși că, deoarece jucăria are doar o gaură, poate aspira cu ușurință limba sau gura câinelui fără a elibera. Au fost cazuri de Câinii care mor de la joc cu această jucărie. De când a venit la lumină, companiile de produse pentru animale de companie și părinții de companie au devenit mai conștienți de acest pericol, dar este încă important să urmăriți aceste tipuri de jucării în caseta de jucărie a câinelui dvs.

Când investiți în jucăriile de câine care au "găuri de aer", asigurați-vă că există mai multe găuri pentru a evita aspirația de a deveni o problemă și întotdeauna supraveghează jocul. Kong a întrerupt jucăriile periculoase și au o serie de mult mai bine opțiuni în schimb.

Nylabone Siguranță și pericole

4. Nylabone

Există unele controverse asupra nylabonelor, iar un număr mare de părinți de companie se confruntă cu probleme după ce au oferit aceste jucării câinilor lor.

Cea mai mare preocupare cu a oferi acestor jucării pe bază de nylon la câini este că sunt extrem de greu și pot provoca rapid daune dentare. Probleme comune care rezultă din jocul de jucării pentru câini Nylabone includ dinți tăiați, dinți crăpați și dinți spartă, cu numeroase Cazuri raportate.

O altă problemă cu jucăriile de câine Nylabone, este că proprietarii de animale de companie cred că pentru că sunt mestecați jucării, este bine pentru a fi să fie ingerat, Dar asta nu este adevărat. În timp ce mestecați câinilor concepuți pentru că pot fi ingerați, mulți Nylabone nu ar trebui să fie. Ingerarea pieselor de jucării nylabone pot provoca tulburări gastrice, blocaj intestinal sau puncție intestinală care poate fi fatală pentru câini.

Pentru a fi în siguranță (cu excepția cazului în care vă puteți supraveghea întotdeauna câinele), puteți săriți complet jucăriile de câine Nylabone și puteți opta pentru siguranță Câine de câine dentar în schimb, sau dimensiuni adecvate oase de măduvă brută de miel ca o alternativă.

Pericole de oase gătite pentru câini

5. Oase gătite

Bonele gătite pot fi găsite pe rafturile magazinelor de animale de companie și la magazinele de produse alimentare, dar aceste oase sunt unul dintre produsele cele mai periculoase pe care le puteți da câinelui dvs.

Pe măsură ce oasele sunt gătite, ele devin mai slabe și mai predispuse la Fracturarea. Osul slăbit este apoi pus sub presiune, pe măsură ce câinele tău mestecă-o și crăpături provocând fragmente mici să se desprindă. Câinele dvs. poate ingera aceste mici bucăți ascuțite și poate fi înfășurat cu o puncție intestinală, abraziuni sau alte deteriorări. Când aceste oase se sparg, de asemenea provoca daune la dinții câinelui și la gură.

Nu cumpărați oase gătite sau oase sterilizate pentru câinele dvs.; În schimb, mergeți cu dimensiunea potrivită pentru măduva brută de miel Brut sau alternative similare.

Pericolele Rawhide pentru câini

6. Rawhide (în special chipsuri)

Rawhide este un alt mestecat frecvent, dar este, de asemenea, un alt produs extrem de periculos pentru câinii care au obținut deja o mulțime de presă controversată. In timp ce unele mestecați de crudie poate fi bine sub supraveghere, nu există nici un motiv să le cumpere, într-adevăr.

Prima preocupare cu Rawhide este De la care este făcut. Rawhide vine de la stratul interior de ascundere a animalelor. Este curățat, tăiat, sol, tratat chimic și presat. De-a lungul timpului, chews de crud sunt hrăniți la câinele dvs., este plin de ingrediente chimice care nu sunt niciodată intenționate să fie ingerate.

A doua preocupare cu Rawhide este că, pe măsură ce câinele tău îl mestecă, piesele devin alunecoase și pot provoca cu ușurință câinele tău sufoca. Cel mai rău vinovat pentru sufocare este jetoanele crude pe care mulți câini încearcă să se încadreze în ei Gura întreg.

Eliminați Rawhide de la selecția de tratament a câinelui dvs. imediat și alegeți dimensiunea potrivită a margurii brute de miel Brut, în schimb sau alte alternative.

Urechi periculoase pentru câini

7. Uruce de porc

Urechile de porc ar putea părea ca un mestector "natural" pentru câine, dar ca niște chipsuri crude menționate mai sus, sunt ușor de înghițite sau sufocat. Chiar și atunci când câinele tău mestecă o ureche de porc și înghite piesele, sunt foarte greu de digerat și sunt adesea vărsate înapoi.

Nu numai că vărsăm neplăcute pentru toți cei implicați, dar dacă bucățile de ureche a porcului au margini ascuțite pe care le pot provoca daune la esofagul câinelui sau la intestine atunci când sunt consumate sau vărsate. Săriți complet urechile de porc și alegeți în schimb tratamentele de siguranță pentru câini sau oricare dintre veterinarul recomandat organic Sănătate.

8. Jucării făcute în afara SUA

Când vine vorba de controlul calității produselor PET, jucăriile care sunt realizate în afara SUA fac obiectul unui regulament mai mult lax, exact același lucru care se întâmplă cu alimentele cu animale de companie care au fost discutate de multe ori înainte.

Aceasta devine o problemă când substante toxice sunt folosite în jucăriile de câine fabricate în China sau în altă parte. Aceste substanțe pot include plumb, clor, arsenic și brom, toate acestea pot contribui la probleme de sanatate. Evitați aceste jucării periculoase câine pur și simplu prin achiziționarea de jucării de la companii de renume și, în special, jucării care au fost făcute în America.

9. Tratează sau provin în afara SUA

Ca și în cazul jucăriilor câinilor realizate în afara Statelor Unite, câinele tratează că sunt făcute sau provenite în afara U.S. nu sunt supuse unor orientări stricte de control al calității. Acest lucru a dus la tratarea pe scară largă a rechematelor în trecut, deoarece animalele de companie au experimentat totul de la ficat și daune rinichi la moarte.

Se uită mereu la locul în care tratamentele câinelui dvs. au fost provenite și făcute și evitați tratamentele făcute în țări precum China, unde controlul calității este lax. Aici o listă de SUA a făcut câini tratați că majoritatea proprietarilor de animale de companie și veterinarii vor recomanda.

Pericolele copiilor de vaci tratează pentru câini

10. Copite de vaci

Cotiturile de vaci sunt unii mestecați care sunt aleși de părinții de companie, deoarece sunt naturali, dar ele reprezintă un risc considerabil pentru puii voștri într-un mod similar cu urechile porcului.

Prima preocupare cu copitele de vaci este că câinele tău poate daune dinților lor Când mușcă pe copită. Daunele dentare sunt comune, dureroase și necesită o intervenție veterinară scumpă la remediu, ceea ce va fi costisitor.

O a doua preocupare, deși una care apare mai puțin frecvent decât daune dinte, este împrăștierea osului maxilarului care rezultă din mușcătura agresivă pe copite. Este mai bine să evitați copite de vaci și să optați pentru siguranță Chews dentar de câine sau oase de măduvă de miel de miel brut corespunzător.

Bile de tenis periculoase Jucării câinelui

11. Mingi de tenis

Bilele de tenis nu sună periculoase și cu siguranță suficiente le dau câinilor lor să se joace, deci care este problema? O preocupare a fost Dimensiune mai mică a unor bile de tenis concepute pentru câini mai mici. Când câinii mai mari primesc aceste bile, pot fi înghițite sau sufocate.

De îngrijorare mai mare, totuși, este Acoperire exterioară de o minge de tenis. Pe măsură ce câinele dvs. mestecă pe o minge de tenis sau fâși de pe acoperirea galbenă a neonului, ei pot înghiți acele piese și experiența burtă supărată. În cazul bilelor de tenis care sunt importate din surse discutabile (citiți: China), mingea de tenis Fuzz poate conține, de asemenea, urme de substanțe chimice toxice, cum ar putea provoca o serie de efecte secundare.

Dacă doriți să jucați mingea cu pooch, utilizați bile de jucărie pentru câini care sunt construite special pentru piesa de animale de companie și vor fi sigure pentru câinele dvs., cum ar fi celebrul chuck-it, kong sau alte branduri.

Jucăriile de câine de vinil periculoase

12. Jucării de câine de vinil

Vinilul conține ftalates, un compus care a fost legat de ficat, rinichi și deteriorarea celulelor la animale. Aceasta devine o problemă nu doar pentru că câinele dvs. poate consuma bucăți de jucărie în timp ce se joacă, dar și pentru că în timp ce se joacă cu jucăria neîntreruptă, ei Inhalați fumul ftalat.

Această inhalare determină apoi concentrații chimice în fluxul sanguin și contribuie la efecte secundare notat deasupra. Se spune că cu cât este mai puternic mirosul unei jucări de vinil, cu atât mai mare concentrația de ftalați este în acea jucărie de câine. Acesta nu este un factor precis determinant pentru siguranța unei jucări; Mai degrabă, ar trebui să evitați complet jucăriile de vinil pentru a preveni orice expunere a câinelui dvs. la orice cantitate de ftalați.

Păstrați departe de toate jucăriile de vinil și optați în loc de jucării de mestecat toxice care au fost făcute în SUA.

13. TUG TUG TUG

Tether Tug toys pentru câini au un pol care este fixat în pământ și au o jucărie de remorcare aplicată în partea de sus. Polul ancorează jucăria din pământ, permițând ca câinilor să-i tragă pe jucăria agresivă fără îngrijorare pentru persoana de la celălalt capăt al jucăriei. Acest lucru ar putea părea ca o priză bună pentru câinele dvs. și o ușurare pentru brațul dvs., dar jucăriile de legare pot provoca o Gama de probleme pentru puii ta.

De la "simplu" daune dentare care rezultă din trasarea prea tare sau agățându-se de pe jucărie de remorcare, la Deteriorarea vertebrală care rezultă din comportamentul violent sau de agitație. Este mai bine să stați departe de jucăriile de câini de remorcare în totalitate și să optați pentru jucării mai sigure în aer liber, cum ar fi bilele Jolly sau ceva similar.

Frisbees periculoase jucării pentru câini

14. Frisbees

Jucăriile de disc de zbor sunt abundente, dar ceea ce este Frisbee de câine din chestiuni. Există discuri făcute din materiale de cauciuc, care sunt moi și sigure pentru ca câinele dvs. să se joace cu (dar nu mestecați). Există, de asemenea, jucării cu disc care zboară pentru câinii care sunt făcuți din plastic dur, care nu sunt sigure pentru ca câinele dvs. să se joace deloc.

Pe măsură ce aruncați acest tip de disc, există o posibilitate de deteriorare a gurii sau dinților câinelui, deoarece îl prind datorită construcției din plastic dur. Există, de asemenea, preocuparea discului cracare Când câinele tău mușcă să-l prindă. Dacă se întâmplă acest lucru, bucăți ascuțite de plastic pot Tăiați gura câinelui sau deteriora gingiile lor.

Stick cu jucării de disc de zbor realizate cu un material mai moale pentru a evita spargerea sau ruperea. Există un număr de siguranță Jucării Frisbee care ar trebui să fie bine pentru că puii dvs. să se joace cu.

Rollerball TRATAT Sticks sunt periculoase pentru câini

15. Rollerball tratează bastoane

Rollerul tratați bastoanele sunt bastoane de aromă lichid care au o rolă pe vârf. Scopul acestor bastoane este de a oferi "tratează" câinelui dvs. în timp ce formarea fără caloriile care vin cu un câine obișnuit.

Problema cu aceste bastoane de tratament este totuși că un număr mare de părinți de companie au avut partea rolă a acestui baston pop oprit și prezintă a Docking Risk Pe măsură ce câinii lor au încercat să o mănânce, iar veterinarii au au trimis avertismente despre.

Evitați aceste tipuri de bastoane de tratament cu totul și lipiți cu tratate tradiționale. Dacă calorii reprezintă o preocupare, utilizați Câinele scăzute de calorii tratează sau chiar legume ca morcovii pentru copii; sau, pur și simplu tăiați tratate de dimensiuni regulate în bucăți mici.

16. Everlasting tratați jucăriile

Similar cu rolul de tratare a bastoanelor menționate mai sus, mulți proprietari de câini au avut o problemă cu secția de tratament a jucăriilor tratate din veșnicie din jucărie și prezintă a Docking Risk. Puteți vedea avertismentele acestei probleme de către proprietarii de animale de companie în comentariile jucăriilor chiar aici.

Aceasta nu este la fel de mare de o problemă atunci când jucăria este neutilizată, dar ca câinele tău poartă în jos tratamentul în centrul jucăriei, poate să apară mai ușor și să se înghiți. Este mai bine să evitați orice probleme potențiale de sănătate prin lipirea cu câinele tradiționali tratați sau umplerea jucăriilor tradiționale precum Kong-ul cu tratamente, cum ar fi untul natural de arahide.

Șampoanele de câine ieftine sunt toxice

17. Șampone de câine ieftine

Șampoanele de câine ieftine nu pot părea ca orice să vă faceți griji; La urma urmei, folosim șampoane ieftine, nu noi? Există un număr de părinți de companie care nu ar fi de acord după câinii lor au experimentat totul arsuri de piele, decolorare și iritare datorită expunerii la șampoanele de companie care utilizează ingrediente de calitate slabă.

Puteți evita acest lucru prin acordarea atenției ingredientelor din samponul câinelui dvs. și investiți într-un șampon natural natural. Aici este un medic veterinar Ghid pe șampoane pentru câini și cum să alegeți numai cea mai sigură opțiune.

Nici un dispozitiv de tăiere a unghiilor tradiționali sunt periculoși

18. Clippers tradițional de unghii (fără pază)

Clippers de unghii de câine sunt o sursă de anxietate pentru mulți câini și părinți câini deopotrivă. Acest lucru nu este neapărat rezultatul unui produs slab, dar de obicei rezultatul modului complex Procesul poate fi - unii proprietari de câini nu sunt în măsură să folosească clemele de câine de câine în siguranță și bine.

Construcția cuiului câinelui dvs. este de așa natură încât utilizarea cu ușurință a mașinilor tradiționale de unghii Clipping Quick din cuiul câinelui tău. Acest lucru provoacă sângerări și apoi frică din partea dvs. și a părții câinelui, făcând procesul de îngrijire și mai complicat.

Acest lucru poate fi remediat prin utilizarea câinelui unghiera care au o "gardă rapidă" încorporată pentru a proteja unghiile câinelui dvs. rapid de la a fi scoase.

Citiți următorul: 8 produse de câine cauzând cancer (și cum să le eviți)

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Cele 18 de câini periculoase furnizează că proprietarii au adesea probleme cu

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 18 Consumabile câinilor periculoase că proprietarii au adesea probleme cu