Revizuire: essentials essentials freeze freeze dog uscat și tratează

Freeze uscarea este o modalitate de conservare a alimentelor prin eliminarea a aproximativ 98% din conținutul său de apă. Acest proces păstrează alimentele, menținând încă conținutul său nutrițional, aroma și culoarea. Vital Essentials Freeze Food Dog uscat utilizează această tehnologie pentru a-și crea linia de alimente de câini sigure și sănătoase și tratează.

Când faceți cumpărături pentru un aliment pentru animalul dvs., vârsta, dimensiunea, alergiile sau sensibilitățile alimentare, starea generală de sănătate și nivelul de activitate trebuie luate în considerare. Cele mai multe produse alimentare de câine comercial oferă o dietă completă și echilibrată pentru un anumit tip de câine. Asigurați-vă că Citiți eticheta cu atenție pentru a vă asigura că mâncarea pe care o alegeți este formulată pentru câinele dvs.

Vital Essentials Freeze Food Dog uscat Rețetele sunt complete și echilibrate pentru toate rasele și etapele de viață. Dacă sunteți în căutarea unei noi diete pentru pooch, împărtășesc toate detaliile despre alimentele esențiale esențiale și tratează în această recenzie, inclusiv calitatea alimentelor, beneficiile sale de sănătate și informațiile despre prețuri.

Vital Essentials Freeze Dog Dog Dried și tratează revizuirea

Esențiale esențiale

Dieta alimentară brută a fost prezentată să aibă mai multe beneficii Pentru o sănătate canină. Cu toate acestea, mulți proprietari de câini sunt îngrijirea alimentelor brute datorită riscurilor de bacterii și boli asociate cu acesta. De asemenea, este nevoie de timp pentru a cerceta rețetele alimentare pentru câini brut și pentru a pregăti mesele.

Înghețarea mâncărurilor de câine brute uscate este la fel de rapidă și convenabilă ca uscat Kibble, dar ingredientele sunt o calitate mult mai mare. Vital Essentials Freeze Drieze uscate Alimente și câini tratați sunt fabricate din carne întregi, organe și oase. Ei dau câinelui tău beneficiile unei diete crude fără pericole și hassle.

Aceste alimente de câine și tratează sunt gluten- și Free-free de cereale. Compania nu include materiale de umplutură sau ingrediente artificiale în rețetele lor. Proteina este întotdeauna primul ingredient și Vital Essentials Freeze Food Dog uscatAcest hrană pentru câini este disponibil în 5 soiuri:

  • Somon
  • Iepure
  • Vită
  • Curcan
  • Rață

Vital Essentials Freeze Dog Dried Mâncare este făcută și ambalată în Statele Unite. Ingredientele sunt toate provenite în u.S. De asemenea, dar unele dintre iepurele utilizate sunt, de asemenea, provenite din Franța.

După cum veți vedea în revizuirea mea video de mai sus, câinii noștri iubesc aceste produse. Puteți mirosi sursa de proteine ​​în fiecare rețetă de îndată ce deschideți sacul. Câinii noștri sunt atrași de miros și par să se bucure cu adevărat de textura și aroma. În clipa în care încep să scot această mâncare, încep să scadă!

Vitalul de congelare esențială tratează câini uscațiAm încercat Mielul tratat, dar există o mulțime de opțiuni unice de tratament disponibile. Esențiale vitale oferă bulduri bully, urechi de iepure, organe, minnows și multe alte opțiuni interesante de tratare a câinelui.

Dacă aveți un câine cu alergii alimentare, sensibilitățile GI sau prietenul tău blând este doar un eater pretențios, aceste tratamente pot fi doar ceea ce aveți nevoie. Vital Essentials Dog Tratamente sunt toate produsele de ingredient limitat. De exemplu, mielul tratează că am încercat sunt făcute cu miel, ficat de miel și tocoferoli mixte.

Ca și în cazul tuturor produselor alimentare de câine de înaltă calitate, vitale esențiale înghețate de câine uscate și tratează nu vin ieftine. Dar, eticheta de preț mai mare vă aduce un produs de calitate superioară, care este ambalat cu beneficii nutriționale pentru câinele dvs. În plus, produsele mai ieftine sunt de obicei realizate cu ingrediente artificiale, umpluturi și alte substanțe chimice, coloranți și conservanți artificiali care ar putea fi periculos pentru câinele tău.

O pungă de 1 lire a acestui hrană pentru câini vinde pentru 29 de dolari.66- $ 39.99, în funcție de aroma pe care o alegeți. Evident, acest preț de preț nu se va potrivi în bugetul tuturor. Dacă doriți să includeți unele dintre beneficiile nutriției alimentare brute fără costul hefty, ați putea utiliza mereu esențiale vitale înghețați mâncarea câinelui uscat ca un topper de mâncare pe câinele dvs. obișnuit Kibble.

Citiți următorul: 8 motive pentru a vă hrăni câinele o dietă alimentară brută

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: essentials essentials freeze freeze dog uscat și tratează