Broasca bulduri, lovituri si cresteri

O mână care ține o broască

Frogii de companie Nu necesită în mod obișnuit o mulțime de asistență medicală, dar uneori broaștele de companie dezvoltă bulgări, lovituri sau creșteri pe care nu le puteți explica. Ceea ce poate arăta ca o mică lovitură poate fi o infestare parazitare, un abces umplut puroi sau altă suferință gravă.

Paraziți

Unele tipuri de paraziți se învârte în piele, iar alții încearcă să-și spargă drumul. Tapeworm larvele sunt unul dintre acele tipuri de paraziți care par să-și omoare drumul. Când o broască ingeră oul unei vierme (Spirmetra sau Sparganum spp.), tractele de ou din tractul intestinal, se transformă în larve și apoi continuă să migreze la stratul de piele sau mușchii într-o broască. Acest lucru creează o bucată sau o creștere, pe partea exterioară a broască. Această infestare nu este doar traumatizantă, ci și broasca ta. Creșterea trebuie să fie văzută de EXOTICS VET pentru a confirma infestarea și pentru a primi tratament.

Abceses

Dacă broasca dvs. primește o rană care se infectează, se poate forma un abces. Un abces este un buzunar umplut cu puroi, care, în broaște, este o substanță albă. Această substanță albă este un amestec de celule albe din sânge și bacterii și se acumulează sub piele. Uneori, un abces va izbucni și va începe să se scurgă pe cont propriu, dacă este suficient de PU-uri sub piele, dar de obicei, Exoticul dvs. Vet va trebui să lanceze abcesul pentru a permite să se scurgă. Lupta de puroi poate fi, de asemenea, să fie curățată, iar broasca dvs. poate fi prescrisă antibiotice.

Tumorile

La fel ca alte animale, broaștele pot dezvolta tumori de diferite tipuri. Atât cancerele benigne și maligne, se pot forma împreună cu alte tipuri de creșteri. În funcție de ce fel de tumoare este și de locația tumorii poate sau nu poate provoca probleme.

Deformări scheletice

Unele broaște nu sunt născute complet "normale", alții sunt deformați de la un incident traumatic, iar unii se vor dezvolta anormal din cauza problemelor de nutriție și zootehnie. Frogul tău poate să conducă o viață foarte normală dacă are o bucată care este doar o deformare scheletică, dar alte deformări, cum ar fi pe picioare, pot afecta calitatea vieții Frogului.

Chisturi

Un chist este umplut cu material chistic (similar cu puroi), dar este non-canceros. Acesta poate izbucni pe cont propriu sau trebuie să fie lansat de exotica dvs. Vet. Nu vă deranjează broască.

Corpuri străine

Uneori obiectele proeminente în interiorul broasca, care îi conferă o apariție a unei bucăți și alte ori un obiect străin în interiorul broască migrează din corp și formează o bucată reală. Indiferent, un corp străin necesită asistență medicală. Moss ingerat, murdărie, bastoane și alte obiecte străine pot provoca o bulgare mare pe o parte a broască, oferindu-vă impresia că are bulgări. Obiecte ascuțite, cum ar fi acele de pin și bastoane mici, pot pătrunde prin intestine și în peretele corpului broasca și creează o bucată reală. Aceste obiecte pot fi îndepărtate cu ușurință de exoticul dvs. veterinar prin crearea unei incizii și tragând obiectul, de obicei fără sedare. Dar dacă broasca dvs. a ingerat ceva, el nu ar fi trebuit să aibă nevoie de asistență medicală pentru a-l ajuta să treacă obiectul. Înmuiați-l în apă caldă îl va încuraja să-l transmită.

Dacă broasca dvs. are bulgări, se recomandă să o verificați de dvs Exotice veterinar. Poate fi o simplă fixă ​​sau nimic de îngrijorat deloc sau poate fi o infecție urâtă care necesită antibiotice.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Broasca bulduri, lovituri si cresteri