Este bambus otrăvitor pentru câini?

Este bambus otrăvitor pentru câini?

Este un fapt cunoscut Câinii vor mesteca ceva și tot ce intră în contact cu. Mestecarea are unele beneficii pentru ei sanatate dentara, și așa nu este într-adevăr un lucru rău de făcut. Problema vine în momentul în care aleg lucruri toxice sau dăunătoare pentru a pune în gură. Ei nu sunt cei mai buni și știu ce este potrivit pentru ei să-i ducă și o va face pentru distracția lui. Depinde de tine să te asiguri că nu mestecă nimic care ar putea fi de rău pentru trupurile lor. Plantele nu sunt procesate în același mod în corpurile câinilor ca la om și trebuie să acordați o atenție deosebită plante câinele dvs. este mestecat. Bamboo este una dintre acele plante care arata atractive pentru a mesteca, si s-ar putea sa te intrebi, `este bambus otrăvitor pentru câini?"În acest articol, răspunsul la această întrebare va fi explorat pentru a vă oferi informațiile de care aveți nevoie pentru câinele și bambusul dvs.

Corgi câine stând în iarbă

Fapte despre bambus

Denumirea științifică pentru bambus este Phyllostachys Aurea și aparține familiei Gramineae. Unele dintre numele sale comune sunt Bamboo Golden și Bamboo de pește, cu aproximativ 10.000 de specii. Ele sunt considerate cea mai rapidă plantă lemnoasă, cu o capacitate de creștere de 91 până la 122 de centimetri pe zi. Bamboo este ușor de crescut și nu are nevoie de multă întreținere și astfel fermierii amatori nu vor avea un timp greu cu el. Este, de asemenea, rezistent la dăunători și nu este nevoie de verificarea acidității și alcalinității solului înainte de ao cultiva. Plantele lemnoase sunt clasificate în alergători și clumme, care sunt determinate de tipurile de rădăcini sau rizomi pe care le au. Alergătorii se răspândesc foarte repede, în timp ce clumperii cresc în aglomerări groase și se răspândesc încet. Ambele tipuri de plante sunt cunoscute ca cresc oriunde, dar alergătorii mai mult se dezvoltă în zone temperate, în timp ce clumperii fac bine în zonele tropicale. Bamburul cu creștere scăzut este util pentru controlul eroziunii în timp ce bambusul înalt servește drept sunet și windbreaks.

Numărul mare de specii fac posibil ca planta să fie utilizată în atâtea moduri. În primul rând, ele pot fi plantate pentru estetica lor, fie în interiorul, fie în afara casei, cu versiunile rezistente capabile să reziste la temperatura zero f. Este, de asemenea, materialul primar pentru unele elemente cum ar fi coșurile, jucăriile de pardoseală și bucătărie. Dacă aveți unele în casa dvs., atunci este probabil ca puștiul tău blând să se bucure de gnawing pe unii. Este totuși demn de remarcat faptul că există și alte plante care arată foarte mult ca bambusul, care s-ar putea confunda.

Pot câinii să mestece pe bambus

Când găsiți câinele dvs. care mănâncă bambus, nu fi foarte surprins sau îngrijorat. Este bine ca ei să mestece planta pentru că nu există toxine în ea. Specia reală de bambusoidee este 100% sigură pentru caini să consume, spre deosebire de aspect. Frunzele de bambus conține până la 22% din proteine, făcându-l util pentru câine. Conținutul de proteine ​​al instalației variază în funcție de specie, dar bambusul nou cultivat conține, de obicei, mai puțină proteină. Bambusul "ceresc" sau "sacru", cunoscut sub numele de Nandina domestică, este mimica bambusului de acumulare care poate dăuna câinelui dvs. dacă este ingerat. Nu este bambus în primul rând, dar arată foarte mult ca asta. Este un arbust care este ușor de îngrijit cu o culoare semi-română, care se schimbă conform anotimpurilor. De obicei devine roz în primăvară, verde deschis, vara, purpuriu de bronz în toamnă, și purpuriu strălucitor în timpul iernii. Chiar dacă este frumos să decoreze, boabele conțin glicozide cianogene, care pot produce probleme grave de sănătate pentru câinele nostru. Simptomele pot include Dureri de stomac, vărsături, creșterea temperaturii și a inimii, precum și a insuficienței respiratorii. Cel mai bun lucru de făcut în această situație este să-ți iau câinele la veterinar cu ceea ce a mestecat.

Plantele și dieta câinilor

Câinii sunt în mod natural de carne și astfel dieta lor ar trebui să arate ca ceea ce ar mânca în sălbăticie. Mesele lor ar trebui să fie alcătuite dintr-un echilibru de proteine, carbohidrați și gras cu proteine ​​luând majoritatea. Plantele pot fi folosite ca o sursă de vitamine sau minerale specifice pentru animalul dvs. numai când au nevoie de ea. Ei nu ar trebui să constituie principalul ingredient al alimentelor câinelui dvs., deoarece nu pot oferi nutriția dvs. are nevoie de câine. De asemenea, unele plante conțin toxine care sunt foarte rele pentru sănătatea câinelui dvs. și trebuie evitate cu orice preț. Aceste plante includ Tulip, Aloe sparanghel Fern, Hibiscus, Daffodil și Hydrangea. Din fericire, bambusul nu se află pe lista de plante otrăvitoare atât pentru animalele de companie, cât și pentru oameni. Cu toate acestea, din cauza dificultății de a identifica plantele toxice de la cele netoxice, este recomandabil să vă descurajați animalul de mestecat pe ele cu totul.

Bambus

A rezuma

Plantele nu sunt întotdeauna cele mai bune pentru dieta câinilor, dar mestecarea este potrivită pentru dinții lor. Cel mai bine este să descurajați câinele dvs. de mestecat pe toate plantele, deoarece poate fi greu de descifrat toxic de la netoxic. Când vine vorba de bambus, totuși, este total sigur ca câinele tău să mestece. Dacă aveți această plantă în casa dvs., nu fiți surprinși când câinele dvs. se stabilește pentru a lua o mușcătură din ea. Pupa dvs. nu se va îmbolnăvi, dar tot trebuie să vă acordați atenție, astfel încât să nu consume prea mult. Îngrășământul folosit pentru a vă dezvolta bambusul joacă un rol în cât de sigur este planta. Se recomandă ca un amestec natural să fie utilizat pentru a reduce șansele ca câinele dvs. să se îmbolnăvească. Îngrășămintele artificiale sau chimice conțin toxine care vă pot răni grav prietenul și trebuie evitate cât mai mult posibil. Dacă doriți ca câinele să mestece mai mult, le puteți obține jucării pentru a mesteca, care nu au bucăți care pot ieși cu ușurință. Acest lucru va reduce probabilitatea de a sufoca și, în același timp, să-și îmbunătățească sănătatea dentară.

În legătură cu o postare: Câine mestecând

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Este bambus otrăvitor pentru câini?