Sunt cactus de crăciun otrăvit pentru câini?

Câinii sunt adesea răi creaturi care le place să exploreze, sniff și, desigur, mănâncă totul. Acest lucru le poate face adesea în probleme și poate provoca probleme de sănătate dacă mestecă ceva pe care nu ar trebui să le aibă. În timpul Crăciunului, câinii au o mulțime de oportunități de a face acest lucru, cu o mare grămadă de lucruri otrăvitoare situate în jur. S-ar putea să vă întrebați că sunteți cactus de Crăciun otrăvit pentru câini?

Sunt cactus de Crăciun otrăvit pentru câiniDin punct de vedere tehnic, răspunsul este Nu - Cactusul de Crăciun nu este otrăvitor pentru câini și puteți avea în jurul animalelor de companie. Dar ca și cu ceilalți Safe / instalații nesigure, Există câteva reguli care urmează pentru proprietarii de animale de companie. Vom vorbi despre câteva alte plante diferite care sunt afișate în mod obișnuit în timpul sezonului de vacanță și dacă ar putea fi sau nu dăunătoare pentru animalul dvs. de companie. Sezonul de Crăciun este un moment foarte ocupat al anului și este important să luați în considerare siguranța câinelui.

Câinii sunt creaturi naturale curioase. Între pomul de Crăciun, decorațiuni și cadouri, există numeroase lucruri noi care vin în casa dvs. în această perioadă a anului. Asta înseamnă că există noi mirosuri pentru a investiga aproape în fiecare zi.

Poate fi foarte tentant pentru cainele dvs. să investigheze toate aceste lucruri noi și, din păcate, acest lucru poate însemna degustarea oricăror plante sau obiecte comestibile care se află la îndemână. Este responsabilul dvs. pentru a vă asigura că nu aduceți lucrurile în casa dvs. care ar putea fi toxic pentru animalul dvs. de companie și dacă faceți acest lucru, trebuie să vă asigurați că acestea sunt puse la îndemâna companiei dvs. canine. Deci sunt cactusul de Crăciun otrăvitor pentru câini și de ce sau de ce nu?

Sunt cactus de Crăciun otrăvit pentru câini?

Sunt cactus de Crăciun otrăvit pentru câini

De ce câinii mănâncă cactus de Crăciun?

In timp ce Cactusul de Crăciun nu este otrăvitor pentru câini, Există câteva lucruri de siguranță pe care trebuie să le luați în considerare despre această plantă (și multe alte plante, în general) pentru a vă asigura că puii dvs. nu prezintă nici un pericol pentru el în jurul lor. Știți de ce câinele dvs. are nevoia de a mânca aceste plante în primul rând. Și, nu doar cactusul de Crăciun că animalul dvs. de companie va fi atras de mâncare. Voi vorbi mai multe despre alte plante sezoniere periculoase mai târziu în acest articol.

În primul rând, câinii sunt naturali curioși și iubesc să încerce totul. De aceea, veți vedea adesea câinele tău să-și umple gura cu unele dintre cele mai ciudate lucruri. De fapt, câinii explorează cu gura lor și dacă câinele dvs. pare întotdeauna să găsească ceva de mestecat, că înseamnă că este un explorator mare.

De asemenea, câinii sunt omnivore și adesea se bucură de obicei. Ei mănâncă, de asemenea, plante pentru a obține unele bogate, deoarece aceasta este o mare sursă de vitamine și poate ajuta câinii să aibă o mișcare mai bună a intestinului și să treacă alimentele mai ușor prin intestinele lor. Ei sunt, de asemenea, scufundări prin natura naturii și când vedeți câinele dvs. mănâncă o bucată de pizza de la gunoi, chiar dacă tocmai i-ați dat mâncare de câine de înaltă calitate, aceasta este doar natura sa lovind în.

Natura și instinctul nu au de asemenea, de asemenea, de la un alt motiv - așa-numita situație "sărbătoare sau foametă". Câinii obișnuiau să meargă zile sau chiar săptămâni, fără hrană în trecut și aceste instincte îi determină adesea să facă totul în gura lor din frica de foamete, inclusiv cactusul de Crăciun. De asemenea, plictiseala poate fi un mare motiv pentru care cainele dvs. a decis la agitarea unui cactus.

În plus față de toate acestea, există și câteva motive medicale pentru care câinii mănâncă tot ce se întâlnesc. Printre altele, boli, principalii vinovați sunt paraziți, iar dacă bănuiți că câinele dvs. ar putea avea o problemă de sănătate, nu ezitați să-l duceți la veterinar. De asemenea, dacă bănuiți că câinele dvs. a mâncat ceva pe care nu ar trebui să-l aibă, să-ți sună imediat medicul veterinar.

RECOMANDAT: Ce trebuie să știți despre prevenirea otrăvurilor pentru câini

Sunt cactus de Crăciun otrăvit pentru câini

Sunt cactus de Crăciun otrăvit pentru câini?

Cactus de Crăciun este unul dintre cele mai frecvente cadouri de Crăciun, precum și o plantă decorativă pe scară largă la Crăciun. Din moment ce înflorește în timpul iernii, cactusul de Crăciun este, în principiu, planta perfectă care va fi folosită ca decor în timpul sărbătorilor și festivitățile. Cu flori roșii strălucitoare și tampoane complexe, această plantă este cu adevărat frumoasă, iar oaspeții dvs. vă vor bucura cu siguranță.

Cactus de Crăciun - precum și o altă plantă similară, cactusul de Paști - nu sunt otrăvitoare pentru câini.

Este perfect să aveți această plantă uimitoare în jurul câinelui dvs. sau chiar o pisică dacă aveți una. Din moment ce nu este de fapt un cactus real, nici măcar nu are spini, deci nici măcar nu trebuie să vă faceți griji cu privire la câinele dvs. de a fi tăiat dacă se apropie de ea.

in orice caz, ar trebui să vă asigurați că câinele dvs. nu mănâncă cactusul de Crăciun, sau cel puțin nu este o mare cantitate. Materialul său fitosaniu fibros poate provoca iritarea intestinelor și stomacului câinelui dvs. și duceți la diaree și vărsături. De asemenea, s-ar putea să adăugați insecticide sau îngrășăminte și asta este ceva care poate dăuna cu adevărat câinele.

Similar cu aceasta, sapa cactusului de Crăciun poate fi un potențial alergen și poate fi deosebit de dăunător pentru câine care sunt construite delicat. Deci, am răspuns la întrebarea și # 8216; sunt cactus de Crăciun otrăvitor pentru câini?"Chiar și societatea americană pentru prevenirea cruzimii față de animale sau ASPCA, a confirmat că nu sunt. Cu toate acestea, ar trebui să vă păstrați câinele departe de el și să nu lăsați-l să-l mănânce, deoarece poate provoca anumite probleme digestive.

RECOMANDAT: Pericole de Crăciun pentru câini

Sunt cactus de Crăciun otrăvit pentru câini

Alte plante și câini de Crăciun

Nu vă putem lăsa cu răspunsul la întrebarea ", sunt cactus de Crăciun otrăvit pentru câini?"Există multe plante care sunt folosite ca decorațiuni de Crăciun. Știind care dintre ele sunt otrăvitoare pentru câini vă poate ajuta să vă păstrați câinele în siguranță și să reacționați rapid dacă se întâmplă ceva și el mănâncă planta greșită.

Unele dintre aceste plante ar trebui să fie ținute departe de câine, în timp ce altele ar trebui evitate complet, deoarece riscul este prea mare. Dacă nu sunteți perfect siguri că câinele dvs. nu se va apropia de ele, cel mai sigur lucru pe care trebuie să-l faceți nu le țineți în casa dvs.

1. Poinsettia

De mult timp, sa crezut că Poinsettia este extrem de toxică pentru câini și că poate fi chiar mortală pentru ei. Cu toate acestea, acesta nu este de fapt un lucru foarte probabil să se întâmple și Studiile recente au arătat că Poinsettia nu este într-adevăr că dăunătoare nici animalelor de companie, nici copiilor.

Sunt cactus de Crăciun otrăvit pentru câiniDesigur, asta nu înseamnă că ar trebui să lași câinele tău să mănânce poinsettia. Îl poate face încă o mulțime de rău. Frunzele colorate pe care le are Poinsettia conține un sap care pot irita gura câinelui și esofagul și le dăunează. De asemenea, dacă el ingeră frunzele, ele pot provoca adesea vărsături și greață.

În unele cazuri extreme, poate provoca, de asemenea, otrăvire, dar asta ar necesita să mănânce o cantitate mare de plantă, care este puțin probabil să se întâmple de când gustul din sapă nu este plăcut și este, așa cum am spus, iritant.

Pe de altă parte, dacă utilizați pesticide pentru plantele dvs., atunci orice plantă poate fi periculoasă, în funcție de dimensiunea câinelui dvs. și de cantitatea de material vegetal consumat. Unele dintre reacțiile la plante deplasate cu pesticide includ convulsii, comă sau chiar moarte. Puii sunt, desigur, la cel mai mare risc și ar trebui să păstrați orice plantă din REACH dacă aveți un catelus.

2. Vasc

Sunt cactus de Crăciun otrăvit pentru câiniVimbul este o altă plantă de vacanță populară pe care trebuie să o păstrați cât mai departe de câinele dvs., după cum puteți. Este Foarte toxic și otrăvitor la câini, așa că ar trebui să vă asigurați că câinele dvs. nu poate ajunge la el oricum. Vâscul conține mai mult de o substanță toxică și asta îl face extrem de periculos.

Poate provoca dureri severe de stomac, dar și probleme de respirație, scăderea tensiunii arteriale și, în unele cazuri, chiar halucinații. Dacă câinele dvs. mănâncă o cantitate mare de vâsc, ar putea să apară convulsii, iar în unele cazuri poate fi chiar letală câinelui dvs.

3. Holly

Sunt cactus de Crăciun otrăvit pentru câiniHolly este o altă plantă care este probabil la fel de periculoasă ca vâscul pentru câinele dvs. Dacă intenționați să o utilizați pentru a vă decora casa pentru Crăciun, trebuie să vă asigurați că câinele dvs. nu va putea să vină lângă el și să-l mănânce. Holly pot avea aceleași efecte pe câinele tău ca vâsc, dar are, de asemenea, gust destul de amar și frunze extrem de ascuțite, așa că câinele tău va rămâne probabil departe de ea pe cont propriu.

Cu toate acestea, chiar și o cantitate mică provoacă probleme de sănătate pentru câinele dvs., așa că țineți-l departe de el. De asemenea, dacă aveți copii în casă, ar trebui să vă asigurați că stau departe de plantele Holly, deoarece sunt, de asemenea, toxice pentru oameni.

4. Amaryllis

Sunt cactus de Crăciun otrăvit pentru câiniAmaryllis, care este cunoscut și ca Sfântul Joseph Lily, Belladonna, Cape Belladonna sau doamnă goală, este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase plante de Crăciun. Cu toate acestea, este, de asemenea, unul din cele mai otrăvitoare plante, în special pentru câini.

Amaryllis conține mai multe substanțe toxice și poate provoca salivare, durere de stomac și probleme gastrointestinale cum ar fi vărsături și diaree, precum și letargie și tremor. Cea mai periculoasă parte a Amaryllis este becul, dar florile și tulpina sunt, de asemenea, periculoase și ar trebui evitate. Dacă intenționați să includeți Amaryllis în decoratiunile dvs. de Crăciun, mai bine vă gândiți de două ori și asigurați-vă că câinele dvs. este sigur de pericolele sale.

Similar: 39 sfaturi de siguranță de Crăciun pentru proprietarii de animale de companie

Sunt cactus de Crăciun otrăvit pentru câini

Cum rămâne cu pomul de Crăciun?

Dacă te-ai întrebat pe tine însuți, sunt cactus de Crăciun otrăvit pentru câini?,"Probabil ați întrebat și siguranța copacului de Crăciun. Copacii de Crăciun poate fi, de asemenea, periculos pentru câinii tăi, chiar dacă arborele în sine nu este otrăvitor pentru câini, cel puțin nu la o anumită măsură de viață.

Acele de la copacii familiei de pin pot fi ușor toxici și pot provoca o ușoară iritare atât în ​​gură, cât și în stomac, dacă câinele dvs. îi ingeră. Severitatea simptomelor va depinde de cantitatea ingerată, precum și de dimensiunea câinelui tău, dar, în general, nu ar trebui să fii prea îngrijorat de pomul de Crăciun.

Cu toate acestea, unele lucruri care sunt incluse într-un copac de Crăciun decorat tradițional pot provoca tot felul de probleme la câinele dvs. De exemplu, unele ornamente de Crăciun pot fi extrem de otrăvitoare pentru câini, în funcție de materialul din care sunt fabricate din. De asemenea, ornamentele de sticlă vă pot tăia câinele dacă se sparg, iar lumanari de Crăciun pot provoca un incendiu dacă câinele dvs. reușește să sfideze copacul, așa că ar trebui să le eviți.

Crăciunul de pompieri, care conține, de obicei, pesticide sau îngrășăminte, pot fi, de asemenea, destul de otrăvitoare pentru câini, așa că încercați să o asigurați într-un fel. Este totuși mai bine să vă păstrați câinele departe de pomul de Crăciun cu totul.

Citiți următorul: Sunt copaci de Crăciun otrăvit pentru câini?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sunt cactus de crăciun otrăvit pentru câini?