Ferret-verificarea casei tale

Pet Ferret

Ferrets sunt foarte sociale și au nevoie de timp zilnic din cuștile lor de exerciții fizice. Protecția profundă și atentă a fermei este o necesitate absolută. Atunci când se apropie de difuzarea de către Ferret, amintiți-vă că dișterea sunt foarte curioase, vor mesteca și înghiți lucrurile, iubiți spații confortabile închise și au corpuri flexibile care se potrivesc prin deschideri foarte mici.

Ferretul-izolare este o sarcină continuă, mai degrabă decât o singură călătorie. Indiferent cât de bine vă protejați, ar trebui să vă supravegheați cu atenție PET FERRETS deoarece niciodată nu știi ce ar putea încerca să intre în continuare! Păstrați ochii pe ceea ce doriți să intrați cu diștere și să faceți ajustări după cum este necesar.

Acestea sunt câteva idei generale de reținut când vă protejează de către Ferret.

Camere de siguranță

Dacă este fezabilă, o modalitate bună de a face dovada este să aveți o singură cameră care este complet și complet difuzată, în care vă puteți lăsa ferițele dvs. Romp cu ușa închisă pentru a bloca accesul la restul casei dvs. Dacă acest lucru nu este posibil, puteți dovedi o zonă mai mare, dar încercați să blocați accesul la bucătărie, baie și spălătorie, deoarece acestea sunt zone care sunt mai greu de dioxid de difuzoare.

Preveni evadarea

Asigurați-vă că ferretul dvs. nu poate ieși afară. A dihor poate rupe cu ușurință printr-un ecran de fereastră, așa că păstrați ferestrele închise la momentul în care diformul dvs. poate ajunge la ele. În mod ideal, asigurați-vă că atunci când difuzoarele dvs. sunt în afara, nu pot ajunge la ușile care duc la exterior. Dacă cineva deschide din greșeală o ușă, difuzorul tău ar putea să se desprindă - la cel puțin blochează ușile când ferițele joacă. De asemenea, trebuie să verificați orice deschideri mici la în aer liber (e.G. în jurul instalațiilor sanitare, aerisirea uscătorului etc.) și asigurați-vă că difuzorul nu poate ieși sub ușă. Amintiți-vă, Ferretele pot stoarce prin spații uimitor de mici.

Aparate

Ferretele se pot potrivi cu ușurință sub majoritatea aparatelor și pot ajunge apoi la funcționarea aparatului, care poate fi periculoasă dacă aparatul este pornit sau dacă Ferret găsește accesul la firele electrice. În plus, difuzoarele sunt foarte atrase de coșurile de rufe și ar putea fi puse în mod neatenționat în mașină de spălat (sau uscător) cu un coș de haine. Un dihor care face calea lui în ductul de aerisire cu uscător, are acum o trapă de evadare! Dacă difuzorul dvs. are acces la aceste camere, trebuie să găsiți o modalitate de a bloca partea inferioară și spatele aparatelor și trebuie să verificați dublu interioarele tuturor aparatelor înainte de a le utiliza sau închideți-le.

Mobila

Mobilierul este un alt favorit de dihori pentru a intra sub și apoi urcând în lucrările interioare. Este o idee bună să strângeți strâns țesături mai grele la partea inferioară a saltelelor și a canalelor și scaunelor de primăvară a casetei, deoarece dihorii pot trece cu ușurință prin țesăturii înflăcărate adesea folosite aici. Reclamele sunt foarte periculoase pentru dihori, deoarece mecanismul de înclinare poate prinde și va răni sever un dihor ascuns sub scaun. În mod similar, scaunele de balansare sunt o idee proastă în jurul diralelor. De asemenea, trebuie să verificați pernele de canapele înainte de a vă așezați, deoarece dihorii pot să se aprindă sub sau chiar în ele. Pernele ar trebui, de asemenea, verificate în cazul în care difuzoarele intră în ele și mestecând spuma (pericolul blocajelor intestinale).

Urmăriți ceea ce mănâncă

O problemă medicală comună este Blocuri în sistemul digestiv de la ceva, un ferret a înghițit, mai ales în kituri. Ferretele se vor mesteca și chiar vor înghiți o varietate surprinzătoare de articole, dar lucruri precum spumă, ambalare de styrofoam, jucării din cauciuc moale, neopren, radiere, benzi elastice și jucării de scânteie din cauciuc sunt printre cele mai problematice. Elementele indigestibile înghițite de digerate pot bloca sistemul digestiv și pot necesita o intervenție chirurgicală. De asemenea, trebuie să vă uitați că Ferretul dvs. nu ingera Substanțe toxice, cum ar fi curățătorii, plantele otrăvitoare, medicamentele etc.

Următoarea listă este un bun punct de plecare pentru protejarea difuzorului, dar nu este total cuprinzătoare. Veți avea nevoie să vă urmăriți cu atenție în propria ta locuință pentru a identifica cu adevărat toate căile de care aveți nevoie pentru a vă dovedi de acasă!

  • Aparate - Restricționați accesul la rufe și bucătărie, dacă este posibil. Dacă nu, blocați-vă în jurul aparatelor (frigider, aragaz, mașină de spălat vase, șaibă, uscător, congelatoare), astfel încât difuzoarele să nu poată fi sub ele sau în lucrări (e.G. unde se află motorul sau firele). Verificați dublu pentru a ascunde didactia înainte de a vă întoarce aparatele sau închiderea ușilor.
  • Coșuri de spălare - Verificați dublu rufele înainte de a pune în mașină de spălat sau uscător.
  • Uscătoarele - fixați conducta de uscător (ceasul de mestecat în canal) sau difuzorul dvs. îl poate folosi pentru a ajunge în aer liber sau în uscător.
  • Conducte de aer - Asigurați-vă că firele dvs. nu pot intra în conductele de încălzire / aer sau pot fi blocate, rănite sau ajungeți în aer liber.
  • Boxspring Saltele - capacul în siguranță cu țesături grele sau lemn pentru a preveni ca difuzoarele să urce în boxspring.
  • Reclinatoarele - Asigurați-vă întotdeauna că materialele dvs. nu sunt nicăieri în apropierea mecanismelor atunci când utilizați răsturnările sau, mai bine, nu le folosiți atunci când difuzoarele dvs. sunt în afara.
  • Scaune de balansare - este cel mai bine să evitați aceste atunci când difuzoarele sunt în afara.
  • Canapele, scaune - Asigurați fundul pentru a preveni obținerea de difuzoare în interiorul și în sus în mobilier. De asemenea, verificați sub perne înainte de ședință, pentru a vă asigura că un dihor nu se învârte sub ele. Folosirea slipcovers va preveni difuzoarele de la înflorire în perne.
  • Verificați periodic pernele, mobilierul și pernele pentru semne de mestecare.
  • Spații mici - asigurați-vă că nu există spații mici prin care difuzorul dvs. ar putea ieși din casă sau în pereți. Amintiți-vă, dacă își pot lua capul într-o fisură, corpurile lor pot urma de obicei. Mai ales verificați în jurul dulapurilor, instalațiilor sanitare, canalelor, ușilor etc.
  • Sub Usi - Urmăriți spații mari pe care Ferretele le pot trece. De asemenea, pentru a preveni ca dirijarea difuzoarelor să scape prin covor sub ușă, puteți plasa un chirmat de plastic (poate fi tăiat pentru a se potrivi), plexiglass subțire sau linoleum sub ușă (dar urmăriți mestecarea pe acestea).
  • Windows - Asigurați-vă că orice ferestre accesibil sunt închise când difuzoarele sunt în afara. Ferretele pot mușca ușor prin ecrane de ferestre.
  • Toalete - pericol înec. Păstrarea difuzoarelor din baie este cea mai sigură, dar păstrați cu siguranță scaunele de toaletă în jos. Ferretele pot încerca să facă o băutură și să cadă.
  • Apă în picioare - similară cu toaletele, o chiuvetă, o cadă sau chiar găleată de apă reprezintă un risc de înec.
  • Consumabile de curățare - cele mai multe substanțe chimice de curățare sunt toxice sau periculoase la dihorii curiosi. Păstrați cu strictețe.
  • Dulapuri - cele mai multe ferore vor intra cu ușurință în dulapurile dvs. Investiți în tipul magnetic de încuietori de izolare a copilului pentru dulapuri (majoritatea încuietorilor din plastic permit dulapurilor să se deschidă un pic, ceea ce este suficient pentru majoritatea îmbinării pentru a intra).
  • Cabluri electrice - Încărcați în tubul de plastic pentru a preveni mestecarea.
  • Plantele de uz casnic - nu păstrați plante otrăvitoare și păstrați alte plante la îndemâna (Ferretele se vor sapă în sol și pot mesteca plantele)
  • Knick-Tohnacks - Asigurați-vă că elementele delicate sau delicate nu sunt la îndemână și că nu există obiecte grele care ar putea cădea sau pot fi trase pe perete.
  • Biblioteci și mese înalte - Ferretele le place să urce în sus și pe lucruri, dar de multe ori nu pot urca în jos. Cu toate acestea, lipsa lor de frică îi va face adesea să încerce sărind chiar și de la înălțimi, asigurați-vă că nu există nici un mobilier înalt pentru a se bloca.
  • Deschideți balustrade - în jurul scărilor etc.- lipsa de frică poate duce la căderi
  • Gunoi - acoperiți în siguranță sau păstrați la îndemână.
  • Mestecarea și ingerarea - urmăriți lucrurile pe care fermele voastre le-ar putea mesteca și înghiți - mai ales lucruri cum ar fi spumă, cauciuc moale sau plastic, stirofoam, bureți, benzi de cauciuc, capace pix, tampoane de bumbac, țesături și așa mai departe. Butoanele de control la distanță reprezintă o țintă preferată.
  • Fanii, încălzitoarele spațiale, lumanari, seminee - păstrați dihorile departe de acestea.
  • Jucării - Verificați periodic pentru a vă asigura că nu sunt dezmembrați și mâncați.
Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ferret-verificarea casei tale