De ce câinii mestecau pe lemn?

De ce câinii mestecau pe lemn?

Imaginați-vă acest lucru. Intrați în casa dvs. după o zi lungă și scădeți în canapeaua dvs. pentru a vă odihni. Dar, primul lucru pe care îl observați că vă lucrați - semne de mușcătură pe picioarele de lemn ale mobilierului dvs. Nu doar un semn de mușcătură, ci mai multe. Nu numai că există mici bucăți de lemn care traversează tot drumul spre curtea ta. Deci, decideți să o urmați pentru a afla cine este vinovatul. În afara, vă găsiți câine mestecând înfundat pe o bucată de băț. Cel mai rău dintre toate, obiceiul continuă de zile și nu aveți nicio idee ce să faceți despre asta. Ce faci? Din păcate, această scenă se întâmplă foarte mult pentru mulți proprietari de câini. Un câine care mestecă pe lemn nu este un lucru nou. Prietenii noștri canini sunt chewers naturale. Deci, de ce câinii mănâncă lemn? Vom încerca să rezolvăm acest obicei misterios în acest articol.

Câine samoyed cu lemn

Gustos gustos!

Credeți sau nu, o bucată de lemn, baston sau copac înapoi poate fi foarte gustos pentru câini. Fiecare proprietar de câine știe că un câine poate mânca în esență ceva. Dar o bucată de lemn ar trebui să fie o întindere chiar și prin standardele caninei noastre, dreapta? Gresit! Uneori, singurul motiv pentru care veți găsi cățelușul tău mestecând lemn ca și cum nimic altceva nu contează în lumea lui este că probabil îi place cum are gust. Puteți să o furnizați cu toată chewy jucării pentru câini puteți găsi într-o încercare de a-l încurca de acest obicei prost. Cu toate acestea, în fiecare zi, vă veți întoarce acasă pentru a vă găsi câinele care își mestecă viața pe o bucată de lemn. Arborele de copac, în special, pot fi un favorit pentru câini. Acest lucru se datorează conținutului lor de celuloză. Unele companii de hrană pentru câini chiar adaugă celuloză la alimentele lor de câine, deoarece este un tip de fibră. Dacă câinele dvs. este mestecat pe șarpele copacilor, puteți încerca să creșteți conținutul de fibre în dieta sa. Acest lucru poate să se oprească.

Plictisit sau anxios

Câinii nu-și pot comunica toate emoțiile pentru noi - nu ca modul în care le putem dori. Astfel, ei recurg la anumite comportamente pe care le puteți găsi dificil de înțeles. Dacă câinele dvs. dezvoltă un nou obicei de a mesteca o bucată de lemn sau baston, șansele sunt că fie se simte plictisit sau anxios. Unul altuia comportamentul pe care îl va afișa câinele dvs Dacă este plictisit, anxios sau singuratic este că va petrece mult timp de la sine. Acest lucru se întâmplă adesea atunci când un câine nu are suficientă atenție de la proprietarul său. Acest lucru poate face deprimat deoarece suferă de anxietate de separare. Astfel, uneori, când găsiți câinele tău de mestecat pe o bucată de baston sau de lemn singur, încercați să măriți timpul cu care îl cheltuiți. Este cea mai bună soluție în această situație. Există două lucruri simple, dar importante pe care ar trebui să le faceți. În primul rând, petreceți mai mult timp jucând cu el. În al doilea rând, scoateți-o pentru plimbări și exercițiu. Acesta din urmă va ajuta la stimularea minții sale, la scăderea nivelului de stres și reduce drastic impulsul său de a mesteca lemnul.

Câine mestecând pe un baston de lemn

O înclinație puternică de a mesteca

Așa cum am menționat mai devreme, câinii care doresc în mod natural să mestece lucruri - orice chestii deloc. Uneori, această înclinație naturală poate deveni puțin excesivă pentru ei. Și, spre deosebire de oameni (bine, majoritatea oamenilor), câinii nu au capacitatea naturală de a-și controla înclinațiile naturale. Acest lucru este valabil mai ales pentru pui de pui. Un câine de îngrijire va avea o dorință puternică de a mesteca orice poate pentru a face confortabil. Și, uneori, o bucată de lemn sau copac înapoi se potrivește perfect în gură. Există o singură cale de a ajuta un câine care se luptă cu o înclinație naturală de a mesteca lemnul - sau orice alte lucruri nesănătoase. Puteți încerca să redirecționați atenția și atenția de la disconfortul pe care îl consideră altceva. Chewy câine Jucarii pot servi ca alternative ideale. Asigurați-vă întotdeauna că există o jucărie chemată în vedere. Acest lucru vă poate face ca domiciliul să pară murdar, dar vă va ajuta și câinele. În plus, este doar pentru o perioadă scurtă de timp. De asemenea, puteți încerca să vă stimulați mintea cu unele jocuri de puzzle. Și Oh, nu uitați tratamentele.

Postări asemănatoare: Cele mai bune jucării pentru puii de îngrijire și Cel mai bun câine tratează

Comportamentul distructiv compulsiv

Acum, la un motiv mai degrabă vrednic. O condiție cum ar fi Pica poate determina câinele dvs. să mestece excesiv pe lemn și bucăți de bastoane. Pica la câini este o condiție care conduce câini să mestece și chiar să digere obiecte care nu sunt alimente sau chiar comestibile. Obiectele pot varia de la o bucată de plastic, lemn sau metal, la haine, mobilier, gunoi, hârtie și chiar uneori fecale. Ai răsturnat? Deși Pica este, de obicei, un rezultat al comportamentului compulsiv psihologic, poate fi, de asemenea, cauzat de nutriția slabă sau de alte probleme medicale. Dar, indiferent de cauza, Pica poate (și de obicei o) duce la probleme grave de sănătate la câini. Alte cauze ale PICA la câini includ stresul, depresia și lipsa de joc de calitate. După un timp, alte simptome, cum ar fi vărsături și diaree, vor apărea. Consumarea prea multor lemn și alte lucruri neexepene vor provoca probleme grave abdominale și digestive pentru câinele dvs. Dacă bănuiți că câinele dvs. poate suferi de PICA, vă rugăm să contactați medicul veterinar, deoarece aceasta poate fi o condiție fatală.

Ce să fac

Indiferent de ce cauza pentru câinele dvs. de mestecat pe lemn este, există câteva lucruri pe care le puteți încerca să descurajați acest comportament. În primul rând, țineți-vă ochii pe activitățile în aer liber ale câinelui dvs. cât de des puteți. Și, nu ezitați să utilizați un ton aspru și tare pentru a vă certa câinele, deoarece acest lucru va ajuta la descurajarea acestuia. De asemenea, puteți achiziționa spray-uri de descurajare care nu sunt toxice, cum ar fi sprayul amar de mere. Acest lucru poate fi pulverizat pe coaja copacilor și alte lucruri din lemn pentru a vă descuraja câinele. Dar, cel mai important, vă rugăm să vă asigurați că vă dați suficientă atenție câinelui, atenția, jocul, exercițiul și o dietă echilibrată. A face acestea vor reduce foarte mult dorința lor de a forma o legătură nesănătoasă cu lemn.

Câine cu un baston de lemn

A rezuma

În concluzie, există o serie de motive pentru care un câine va mesteca pe lemn. Dar, indiferent de motiv, mestecarea pe lemn poate fi foarte periculoasă pentru sănătatea câinelui vostru. Din fericire, există mai multe lucruri pe care le puteți încerca atât ca remedii, cât și de descurajare pentru a vă ajuta câinele să rămână clar de acest comportament nesănătos. Nu ezitați să vă consultați medicul veterinar pe orice altă problemă pe care nu sunteți sigur.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Umbrele pentru câini
Câine ochelari de soare și ochelari de protecție
Rucsacuri pentru câini
Bile de câine
Puppy Harness
Frisbee pentru câini
Mașini automate de preluare
Costuri de câine în interior
Jacket de viață pentru câini
Jucării interactive pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce câinii mestecau pe lemn?