Top 10 apartamente pentru câini: plante pentru pooch-ul tău!

Planta de rugăciunePlanta de rugăciune. sursă

Dacă sunteți ca mine, vă place plantele la fel de mult cum vă place animalele de companie.

Dar ați știut că există unele plante care sunt toxic pentru puii ta? Nu am început când am început să cresc plantele în interior cu un câine și, din păcate, câinele meu a niblat pe o plantă toxică și a trebuit să meargă la veterinar!

Iată zece plante diferite sunt complet sigure să crească acasă cu câini. Există mai mult decât această listă, dar le-am ales pentru că sunt non-toxici și ușor de îngrijit...cele mai bune din ambele lumi!

1. Planta Spider

Planta Spider
Planta de spider (sursă)

În ciuda numelui lor, Plante de spider sunt de fapt una dintre cele mai sigure plante pe care le puteți crește în interior! Puteți uita practic de ei pentru totdeauna și ei încă mai înfășurați de-a lungul sănătății.

Ei vin în câteva soiuri diferite, cele mai frecvente dintre care prezintă dungi verzi și albe de-a lungul fiecărei frunze. Deși ei sunteți non-toxic, ați putea găsi că pooch-ul dvs. îi place să mănânce frunzele pentru distracție. Deci, de dragul plantelor dvs. de păianjen, încercați să le așezați la îndemâna câinelui dvs. curios.

2. Palmes

salon palmier
Palm de salon (sursă)

Familia Palm este mare și acasă la sute de tipuri diferite, dar există câțiva care fac oaspeți de casă excelenți și sunt, de asemenea, sigure pentru tot felul de tot felul. Cea mai ușoară să aibă grijă de:

Toate cele trei dintre acestea sunt ușor de găsit la centrele de acasă și la grădină din zona dvs. și să adauge o lovitură frumoasă de culoare spiky în casa ta. Doar asigurați-vă că le plasați într-o zonă care primește o mulțime de lumină, deoarece plante tropicale.

Notă editorului: Confuzia de nume a plantelor

În timp ce adevăratele palme (familia Arecaceae) sunt în general sigure pentru a crește în jurul animalelor de companie, Există o mână de plante cu cuvântul și # 8220; Palm & # 8221; în numele lor care sunt foarte toxic.

Cel mai renumit exemplu este Cycas Revoluta, Colocviar numit palma Sago.

Această specie nu este de obicei cultivată în interior, așa că proprietarii caută în siguranță CasăPlantele nu trebuie de obicei să vă faceți griji în acest context, dar am crezut că este important să menționăm.

Doar asigurați-vă că respectați recomandările speciilor specifice Kevin la furnizat "# 8212; Ei sunt perfect în siguranță pentru pooch-ul tău.

Și, dacă sunteți vreodată îndoieli, doar Google numele științific sau botanic pentru orice plantă pe care o achiziționați (cuvintele adesea nepronunțe în caractere italice).

Acesta este True & # 8221; numele plantei, și nu va duce uneori la denumirile colocviale de confuzie.

3. Bambus

Bambus
Bambus (sursă)

Credeți sau nu, Bamboo este un popular popular! Este extrem de ușor de crescut. Tot ce este nevoie este o doză sănătoasă de apă și lumină și tu vei fi surprins de cât de repede se dezvoltă lăstarii de bambus. Puneți-l într-o oală într-o zonă bine luminată și lăsați-o să facă lucrurile! Câinii de obicei părăsesc bambusul singur...Și dacă nu sunt complet non-toxice.

4. African violet

African violet
Violet african (sursă)

Până acum am acoperit majoritatea plantelor clasice care sunt cultivate pentru frunzele lor și nu pentru florile lor. African violet este opusul complet! Are flori incredibile purpuriu strălucitoare și este aproape întotdeauna în floare, așa că nu vei trece niciodată prin faza latentă enervantă, unde planta arată puțin urâtă.

Au nevoie de o zonă caldă cu multă lumină pentru a prospera, dar deoparte de la acestea sunt destul de ușor de îngrijit.

5. Coada de măgar

Donkey `Clasa =
Coada de măgar (sursă)

Acum aruncăm o privire la un suculent care are unul dintre cele mai creative nume pe care l-am auzit vreodată de o plantă: coada de măgar. Este numit că din motive evidente - ramurile lungi, în formă de coadă. Animalele de toate felurile evită în mod obișnuit să mănânce suculenți din anumite motive, dar chiar dacă fac coada de măgar este o plantă complet sigură. Așa cum este un suculent, nu necesită o mulțime de îngrijire...lumina și puțină apă este tot ce are nevoie.

6. Planta de fontă

Planta de fontă
Planta de fontă (sursă)

Planta de fontă este numit pentru capacitatea sa de a rezista la aproape orice condiție tot mai mare, dar și datorită faptului că nu este reactiv pentru animalul dvs. de companie. Nu face nici un rău dacă se întâmplă să se rătăcească un pic, făcându-l o plantă perfectă pentru un grădinar iubitor de animale de companie. Dați-i o cantitate moderată de lumină și lăsați solul să se usuce la 1-2 și # 8243; Înainte de a vă dea apă. Asta e, de fapt, tot ce trebuie să faci pentru a păstra fericirea acestei plante.

7. Peperomia

Peperomia
Peperomia (sursă)

Din păcate, această plantă nu este în formă de pepperoni, așa cum am crezut că ar putea fi când am auzit prima dată de ea. Cu toate acestea, este încă un adăpant minunat prietenos pentru câini, care este ușor de îngrijit și vine într-o varietate de culori diferite, forme și dimensiuni. Veți găsi acest lucru pentru a fi una dintre plantele pe care trebuie să le îngrijiți cel puțin, care este chiar pe aleea mea când vine vorba de plante de uz casnic!

8. Planta de rugăciune

Planta de rugăciune
Planta de rugăciune (sursă)

planta de rugăciune este una dintre cele mai unice plante pe care le puteți crește în interior. Acesta vine într-o cantitate mintală de bogăție de diferite modele și culori, ceea ce a ales o plantă de rugăciune aproape imposibilă! Ei își închid de fapt frunzele în timpul nopții, așa că nu credeți că sunteți neglijați-i dacă vedeți acest comportament noaptea...Este complet natural!

9. Rătăcind evreul

Rătăcind evreul
Plante de evrei rătăciți (sursă)

rătăcind evreul este o familie de plante în formă de interese și colorate care sunt toate non-toxice pentru pooch-ul tău. Cel mai popular tip este soiul purpuriu și este cel mai adesea cultivat în ghivece atârnate în cazul în care frunzele se împrăștie peste o zonă a casei frumos. Ca cele mai frecvente plante de planificare, aceasta necesită lumină luminată, indirectă și cantitate moderată de apă.

10. Haworthia

Haworthia
Haworthia (sursă)

Pentru familia noastră finală, revizuim familia suculentă cu faimoasa Haworthia. Acestea vin în multe soiuri diferite, cu una dintre cele mai populare fiind cele Zebra Haworthia. Indiferent de tipul de care alegeți, toți sunt îngrijiți ca și cum ați avea grijă de orice suculent - dați-i o mulțime de lumină, o mică apă și, practic, uitați de asta.

***

Sper că v-ați bucurat de această listă de plante de uz casnic care sunt în siguranță pentru puii dvs. iubiți. Dacă ați fi mai multe informații despre Proprietate specifice, Simțiți-vă liber să verificați Epic Gradinarit.

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 10 apartamente pentru câini: plante pentru pooch-ul tău!