9 Cele mai bune dispozitive dog tech proprietarii de animale de companie iubesc

Cele mai bune dispozitive de dog tehnologie Proprietari de animale de companie iubesc

Microchip GPS

Cele mai bune dispozitive de dog tehnologie Proprietari de animale de companie iubescAcest Dog Technology a fost în jur de mulți ani acum și poate fi cea mai bună tehnică de câine și cea mai importantă pentru câinele sau alte animale de companie să aibă.

Microchippingul GPS este un proces în care un cip de circuit integrat de identificare este implantat în animalul dvs. de companie practic fără durere cu un ac. Va trebui să vă luați câinele către medicul veterinar pentru a avea cipul implantat și există multe opțiuni de a alege de la după ce ați decis să microcipați poochipul dvs.

Microcipurile pentru câini folosesc o tehnologie similară Câine de tracker GPS care pot fi urmărite cu ajutorul unui receptor radio special și vă poate spune unde este câinele dvs. în instanța că el părăsește curtea sau a devenit pierdut din orice motiv. Orice spital veterinar sau animal ar trebui să poată efectua inserarea unui microcip GPS pentru o mică taxă și să vă ajute să vă înregistrați cu compania Microchip.

Rețineți că microcippingul nu înlocuiește etichetele de identificare pe animalul dvs. de companie, dar oferă o linie suplimentară de apărare în cazul în care etichetele sau gulerul câinelui scade. Cele mai multe adăposturi, birouri de control al animalelor și clinicile veterinare au cititori de microcip, iar unele agenții de aplicare a legii fac și ele. Microchippingul GPS pentru câini este o tehnologie atât de valoroasă încât mulți Facilități de instruire pentru câini, adăposturile și agențiile de salvare necesită microcipuri înainte ca animalele să poată fi adoptate.

Augdogog Tool Tool

Cele mai bune dispozitive de dog tehnologie Proprietari de animale de companie iubesc Augdogog Tool Tool ajută la ușurarea sarcinii curățării mizeriei pe care câinele dvs. lasă în urmă pe plimbări.

Toți proprietarii de câini urăsc să se ocupe de Deșeuri de câine și curățați după FIDO; Cu toate acestea, este unul dintre acele rele necesare pentru a avea o canină ca cel mai bun prieten al tău. Din fericire, unele dintre cele mai bune tehnici de câine ajută la ușurarea acestei sarcini.

Instrumentul de scaun augiedog este considerat unul dintre cel mai bun câine scoopers Pe piață de mulți proprietari de câini. Acționează ca un vid, supt scaunul și stocându-l până când vă întoarceți acasă și puteți să-l eliminați în mod corespunzător. Proprietarii nu mai trebuie să folosească baggii sau să se curățe după câinele lor folosind mâinile și se încruntă în acest proces.

LEGATE DE: Trebuie să aibă consumabile de câine Fiecare proprietar ar trebui să aibă

Cu instrumentul de scaun augiedog, niciodată nu trebuie să vă aplecați sau să vă apropiați prea mult de mirosul dezgustător al fecalelor câinelui tău. Dispozitivul este echipat cu un arbore telescopic reglabil care poate fi reglat pentru a se potrivi proprietarilor de câini de diferite înălțimi. Mânerul are o aderență foarte confortabilă, iar instrumentul Scaun Augie este foarte ergonomic.

Cu acest Dog Tech, toți proprietarii de câini trebuie să facă este să coborâți butoiul de deschidere peste fecale și apăsați comutatorul. Apoi, acțiunea de vid poate fi activată prin împingerea "pickup-urilor # 8220; butonul care este situat convenabil pe partea inferioară a mânerului. Pentru a dispune de câine, țineți scula peste un toaletă sau container de deșeuri și apăsați butonul "gol și # 8221; buton. Suportul se va întoarce și va elibera deșeurile. Terminat.

Fitbark

Cele mai bune dispozitive de dog tehnologie Proprietari de animale de companie iubescFitbark Este un tracker de activitate pentru câini care se atașează la gulerul animalului dvs. și vă permite să vă conectați la telefonul dvs. smartphone pentru a vedea semnele vitale ale câinelui în timp real.

Dacă v-ați întrebat vreodată dacă câinele dvs. obține suficient exercițiu sau poate aveți un câine senior a cărui activitate doriți să urmăriți în mod activ la a scrisoare Numărul, atunci Fitbark este unul dintre cele mai bune tehnici de câine pentru asta. Odată ce atașați dispozitivul la dvs Gulerul câinelui, Va începe să urmărească imediat activitatea fido, iar Fitbark chiar funcționează cu orice tip de ham de câine sau coliere speciale de antrenament de câine.

Dispozitivele de urmărire devin mai bune și mai bune cu mai mult Pet Tech Companes care se alătură cursei. Fitbark Dog Activity Tracker vă poate oferi obiective zilnice de sănătate pentru animalul dvs. de companie, pe baza dimensiunii, greutatea și obiceiurile de alimentare ale animalului dvs. de companie. Dispozitivul de urmărire vă va informa, de asemenea, de cât de multă activitate are nevoie de câinele dvs. în fiecare zi pentru a rămâne în vârful sănătății. Funcționează cu câini de orice dimensiune sau rasă și se potrivește cu gulere de până la 30 mm lățime.

Sunt multe coliere inteligente în jurul zilei de astăzi, Dar Fitbark sa stabilit ca fiind unul dintre cele mai bune produse de tehnic de pe piață, iar dispozitivul a câștigat popularitate în rândul multor proprietari de câini în ultimii ani. Acesta poate stoca până la trei săptămâni de date și transferă acele date de pe dispozitiv, prin aplicația Fitbark, apoi prin smartphone-ul dvs. și, în cele din urmă, în norul în care aceste informații sunt stocate de îndată ce vine în imediata apropiere a câinelui proprietari iPhone sau unitate opțională de bază acasă.

PET PET Automatic PET

Cele mai bune dispozitive de dog tehnologie Proprietari de animale de companie iubescUșa de companie automată PET PET este perfectă pentru proprietarii de câini a căror câini iubesc să meargă în mod constant.

Ușa de câine de companie de companie a fost în jur pentru o vreme, și chiar am evaluat-o ca una dintre Cele mai bune uși de câine Puteți achiziționa online astăzi. Acest articol de tehnic cel mai bun Dog nu va fi util pentru toată lumea, iar proprietarii de câini care pot obține cea mai mare valoare din această ușă scumpă pentru câini sunt de obicei cei care trăiesc într-o zonă cu o mulțime de faunei sălbatice, păduri, câmpuri în afara unde pot câinii în care câinii pot în mod regulat se rostește liber.

Această ușă automată a animalelor de companie este blocată electronic și reacționează numai la un senzor care se atașează la gulerul animalului dvs. de companie, permițându-vă câinelui să meargă sau să-i plătească, păstrând în același timp alte animale din casa dvs. Primul îngrijorător al multor proprietari de câini este că intrușii ar putea avea acces la casa lor prin aceasta Dog usa; Cu toate acestea, spre deosebire de multe alte uși pentru animale de companie, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la faptul că cu ușa de companie automată PET PET.

LEGATE DE: Produse esențiale de câini pentru proprietarii de animale de companie cu copii

Singura dată când această ușă de câine se va deschide este dacă senzorul o activează sau dacă împingeți butonul de activare situat pe interior a ușii. Acest ușa automată a animalelor de companie va permite ca Pooch să aibă acces la casa ta în timp ce vă aflați și vă va izola casa mult mai bine decât ușile tradiționale de companie. Ele vin în multe dimensiuni diferite pentru a se potrivi aproape orice ușă de casă.

Pecube

Cele mai bune dispozitive de dog tehnologie Proprietari de animale de companie iubescPetcubeul este o cameră mică care se află pe partea de sus a oricărei suprafețe și vă permite să vedeți ce este Pooch Până de oriunde din lume.

Proprietarii de câini care se găsesc în mod constant departe de casă și animalele lor de companie vor fi extrem de mulțumiți de această tehnologie de câini pe care o avem a vorbit anterior despre. Acesta este un nou mod pentru părinții de companie să comunice cu caninele lor, să le vadă și să socializeze cu ei de departe. Camera lui Petcube se conectează la dispozitivul dvs. Smartphone IOS sau Android prin intermediul Aplicația Pecube.

Am decis să includem acest lucru pe lista celor mai bune Dog Tech din mai multe motive. Nu numai că Petcube vine cu aparatul de fotografiat, astfel încât să puteți vedea animalul dvs. de companie, dar include și un difuzor astfel încât FIDO să vă audă vocea dvs. și chiar un indicator laser, astfel încât să puteți juca un joc cu câinele dvs. în timp ce sunteți departe și el este pe cale să experimenteze anxietatea de separare acasă fără tine. Este modalitatea perfectă de a vă păstra pooch-ul de a deveni singuri atunci când nu există nimeni acasă să interacționeze sau să se joace cu el.

Mulți câini suferă de unul dintre Cele mai multe probleme comportamentale comune - Anxietatea de separare, iar părinții câinilor pot observa de obicei acest lucru din limbajul corpului lor. Petcubeul este o modalitate perfectă de a ajuta la combaterea acestei probleme că este adesea respinsă de mulți.

Ceea ce mulți dintre proprietarii de câini uită să-și dea seama este că anxietatea de separare este o problemă serioasă pentru sănătatea câinelui și este important să puteți verifica cu câinele dvs. de câteva ori pe zi pentru al ajuta să se simtă ca și cum ai fi mai aproape de. Acest lucru poate ușura o parte din anxietatea dvs. Fido se simte dacă vă poate vedea și chiar să jucați un joc rapid cu dvs.

Pintofeed

Cele mai bune dispozitive de dog tehnologie Proprietari de animale de companie iubesc Pintofeed De la PetNet face pentru un mare partener la dispozitivul dvs. de cameră Petcube, deoarece oferă o funcție similară - îngrijirea câinelui dvs. atunci când trebuie să fiți departe de casă.

Pintofeed a fost susținut pe indiegogo acum câțiva ani și este acum un articol popular în rândul proprietarilor de câini. Este un alimentator automat de animale de companie care Distribuie hrana pentru câini Când îi spui. Cum comunicați cu dispozitivul? Printr-o aplicație de pe telefonul smartphone sau alt dispozitiv compatibil, desigur!

Acest alimentator automat de câine vă permite să gestionați timpii de alimentare, dimensiunile porțiunilor și chiar cât de repede mâncare pentru câini este distribuită pentru ca canina să se bucure. Aceste caracteristici vă ajută să gestionați greutatea câinelui și să le păstrați în sănătatea optimă. PETNET Smart Alimentator pentru câini vă va ajuta chiar să economisiți bani prin controlul cantității de alimente distribuite, împiedicând supraîncălzirea animalului tău domestic.

LEGATE DE: 10 cele mai bune mărci de mâncare câine ieftine

Dacă vă găsiți în mod constant că alergați târziu pentru a pune-o pe Kibble pentru câinele dvs. sau vă faceți griji cu privire la momentul celor mai bune mese prietene, Pintofeed va fi un economizor de viață perfect pentru dvs. Acest dispozitiv va trimite o notificare la telefonul dvs. smartphone atunci când câinele dvs. este hrănit, așa că nu este nevoie să vă faceți griji dacă Pooch dvs. mănâncă când și așa cum ar fi chiar în timp ce nu sunteți acolo. Feedorul automat al PETnet poate conține până la 10 kilograme de hrană pentru câini, care este păstrată proaspătă datorită unui sigiliu etanș.

Halo Mini

Cele mai bune dispozitive de dog tehnologie Proprietari de animale de companie iubesc Halo Mini este un guler de câine iluminat ușor, ușor, care vă menține animalul în seif în timpul nopții sau în zone slab luminate ori de câte ori este afară.

Halo Mini este încă un alt proiect de tehnologie de câine cel mai bun pe care Petpreneurs s-au dezvoltat recent ca răspuns la Boom-ul industriei animalelor de companie. Dispozitivul este perfect pentru plimbări de noapte, deoarece permite câinelui dvs. să fie ușor de văzut de dvs. și de șoferii de pe șosea, ceea ce permite proprietarilor și animalelor lor de companie pentru o libertate suplimentară și o ușurare a îngrijorării.

Bateria reîncărcabilă a lui Halo Mini poate menține gulerul aprins timp de 75 de ore după o singură încărcare. Este ușor și ușor de reîncărcat printr-un port USB și este, de asemenea, rezistent la intemperii și reflectorizant în jurul întregului guler, nu doar o porțiune a gulerului ca și alte produse similare câinelui.

Halo Mini`s Guler de câine este, de asemenea, destul de mare pentru a urmări pooch-ul dvs. ori de câte ori pleci pentru aventuri mai lungi: Călătorind cu câinele tău, mergând la camping sau drumeții cu animalul dvs. de companie.

Indiferent dacă încercați să-i învățați pe Fido să meargă pe o lecție sau să-l lăsați să se desprindă într-o zonă deschisă, Mini Halo vă va ajuta să țineți un ochi pe animalul de companie în orice moment. Acest guler de câine vine în trei culori (roșu, verde și albastru) și trei dimensiuni variind de la 35 cm la 55 cm.

Godoggo Fetch Machine

Cele mai bune dispozitive de dog tehnologie Proprietari de animale de companie iubescProprietarii de câini care sunt norocoși să aibă câini cu mai multă energie decât ei înșiși vor găsi GodoggoMasina automată de preluare a unui produs de câine excelent pentru utilizarea de zi cu zi.

Dacă discutăm despre toate tipurile de tehnologie pentru câini, nu vom mai menționa această mașină de preluare a câinelui care va Păstrați-vă ploaia ocupată de ore. Godoggo este un joc automat care va arunca bile pentru câinele dvs. după ce mingea a fost aruncată în coșul din partea de sus a mașinii. Este un ciclu care nu se termină niciodată dacă câinele dvs. îl joacă drept și vă va păstra pooch-ul distras de mult timp.

Masina Godoggo Fetch vine cu mai multe setări pentru viteză și distanță pentru a se potrivi cu abilitățile câinelui dvs. și este echipat și cu un senzor de siguranță pentru ao opri aruncare Fotografiați o minge dacă câinele dvs. este prea aproape. Dacă doriți să aveți mai multă intrare sau nu puteți obține câinele dvs. să aruncați mingea în coș, există și o telecomandă, astfel încât să puteți controla când dispozitivul lansează o minge. Este întotdeauna important să alegeți Jucăriile drepte pentru câinele dvs. pe baza vârstei lor, și aceasta funcționează bine pentru puii de toate vârstele.

LEGATE DE: 25 cele mai bune jucării câine pentru animalele care mestecă foarte mult

Am publicat anterior un videoclip cu un dispozitiv similar - jucăria de animale de companie IFetch, Dar principiul este același. Puteți vedea că este ușor să petreceți ore de vizionare a câinelui se bucură de el însuși cu un joc de preluare în timp ce vă puteți relaxa și să vă lăsați leneș sau pur și simplu puteți să-l lăsați pentru ca animalul dvs. să fie distrați în timp ce sunteți departe de tine.

Caracteristica Auto Stop păstrează mașina Godoggo Fetch de la fugă, cu excepția cazului în care o minge este returnată la găleată. Acesta oferă trei setări de timp diferite și trei setări de distanță, astfel încât să puteți personaliza aparatul pentru a satisface nevoile caninei.

Sony Dog ActionCam

Cele mai bune dispozitive de dog tehnologie Proprietari de animale de companie iubescSony ActionCam este o tehnologie poate fi mai mult pentru dvs. decât animalul dvs. de companie, dar este încă un dispozitiv cu adevărat îngrijit pe care toate geek-urile tehnice cu câini vor iubi.

Aceasta este o cameră maternă care se bazează pe spatele câinelui dvs. cu utilizarea unui a câine În timp ce filmați tot ceea ce face pooch-ul dvs. din punctul său de vedere pe tot parcursul zilei. Este o modalitate excelentă de a obține videoclipuri unice și interesante despre un POV câine în timp ce călătoriți cu câinele sau mergeți în vacanță undeva, și apoi le editați într-o bobină de evidențiere. Acesta este, de asemenea, modul în care vă păstrați un ochi pe animalul dvs. de companie în timpul zilei ori de câte ori trebuie să vedeți ce efort urât este de până la moment.

Sony ActionCam pentru câini este echipat cu Wi-Fi integrat, diferite moduri diferite, inclusiv numeroase setări de mișcare lentă și o carcasă impermeabilă. Este aproape la fel de bun ca cea mai faimoasă cameră de gopro și este proiectat special pentru părinții activi de companie care se bucură de acest tip de stil de viață. Camera este atașată la un cablu de câine care cârligeau și în jurul torsului câinelui.

Există un suport pentru acțiunea din partea de sus a cablajului pentru a menține camera mai mare, ceea ce permite proprietarului să tragă imagini la un unghi mai favorabil. Hamul este reglabil, dar este potrivit numai pentru câinii care cântăresc mai mult de 33 de kilograme și au o circumferință de burtă între 20 și 31 de centimetri. Acum, dacă numai noi putem învăța câini să aibă anumite abilități ale unui cameraman profesionist & # 8230;

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 9 Cele mai bune dispozitive dog tech proprietarii de animale de companie iubesc