Șapte ani și numărarea - câine de salvare mica încă caută pentru totdeauna acasă

Șapte ani și numărarea - Câine de salvare Mica încă caută pentru totdeauna acasă
Avatar
Ghidul dvs. la această recenzie astăzi este de către Pet Expert Krista Martino
Publicat 15 aprilie 2021
Ajuta-ne! MypetNedShat poate câștiga o mică comisie de la legăturile afiliate din acest articol. Află mai multe

Puține povești trag la inimile la fel de mult ca și cele despre câinii de salvare care caută casele lor pentru totdeauna. Un raport recent al echipei de știri online ABC6 va avea iubitori de câini în toată țara în bucăți.

Povestea arată că o ligă pentru adăpostul de bunăstare a animalelor din Batavia, Ohio, a căutat o casă permanentă pentru Mica, o rasă încrucișată de 10 ani, în ultimii șapte ani. El a fost rezident al casei din 2014 și a urmărit mulți dintre prietenii lui de canisa plecând cu familiile iubitoare, în timp ce el este întotdeauna lăsat în urmă. Este cu adevărat o poveste de rupere a inimii.

Mica este o rasă mixtă cu pointer, germană scurtă / retriever și patrimoniu Labrador. El nu a avut un mare început în viață și este acum prudent de oameni pe care nu la întâlnit înainte. Instinctele lui le spun acum că este mai bine să evitați oamenii împreună și că este foarte trist.

El este un câine frumos, cu un strat închis scurt și un piept alb. Adăpostul este atrăgător pentru o casă pentru el pe paginile lor de social media. Ei explică că va avea nevoie de ceea ce se referă la ca un "adoptator de unicorn" care, în principiu, o familie care este mai interesată de ceea ce pot face pentru a-l ajuta decât ceea ce vor ieși din afacere! El nu ar fi potrivit pentru familiile care au copii.

Acest lucru sărac a locuit la adăpost din 30 noiembrie 2014 și a devenit foarte atașat de voluntarii care îl îngrijesc și îl duc la călătorii în parc. Ei îl fac, de asemenea, coșuri speciale de Paști și deține petreceri de ziua de naștere pentru el. Cu toate acestea, un adăpost nu este cel mai bun mediu pentru el și are nevoie disperat de o familie specială proprie. El este cel mai lung rezident la adăpost de departe - a fost acolo timp de 2316 de zile în toate.

Postul Facebook descrie modul în care are nevoie de "persoană care îi poate da timp și răbdare, astfel încât să poată învăța să aibă încredere în tine. Are nevoie de o persoană care are răbdarea de a învăța să asculte mica - să acorde atenție la indiciile sale, când vă spune că nu se simte confortabil cu ceva (el este un comunicator bun, dacă acordați atenție!). Are nevoie de cineva să înțeleagă că are zile bune și rău - și, uneori, în acele zile rele, chiar și atunci când te iubește și ai încredere în tine doar are nevoie de timp singur."

Adăpostul dorește să contactați dacă vă puteți ajuta prin trimiterea prin e-mail la info @ LFAW.org sau apel la 513-735-2299. De asemenea, vă vor iubi să împărtășiți povestea lui Mica folosind hashtags #adoptmica #longeststaydog #twotousandthreehundredsixteendaystoolong

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Șapte ani și numărarea - câine de salvare mica încă caută pentru totdeauna acasă